Piłkarze Juvepoland
- Gelek
- Juventino
A to ciekawe bo jako ogólnie trampkarze z lublinianką tylko raz przegraliśmy więc wiesz możesz opowiadać takie rzeczy kolegą z podwórkaZambi300 pisze:Gelek grałem 3 razy przeciwko waszemu klubowi 2 razy jako trampkarz starszy i 1 jako tr. młd. i ani razu nie przegrałem 8) .

A poza tym z tego co tam pisałeś masz 16 czy tam 15 lat więc nie mogłeś grać przeciwko mi z prostego powodu mlodzik mlodszy ani mlodzik starszy nie przechodzi do trampkarzy za dobra gre bo w tym wieku sie tego nie zmienia. co innego jak junior gra w seniorach. Pozdr.
A i nie opowiadaj już bajek.
- Zambi300
- Juventino
Gelek rocznik 90 czyli Ja rok temu był trampkarzem starszym i w obu rundach pokonaliśmy BKS na waszym boisku 2:1(jesień) i u nas 4:2 (wiosna) jak jeszcze jakeś wątpliwości to zaprzaszam na www.lublinianka90.republika.pl
I grałem jako tr.mł 2 lata temu wygrywając z wami 2:1 8)
Ja nie mówie że grałem przeciwko Tobie
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 23:44 przez Zambi300, łącznie zmieniany 1 raz.
- ossy
- Juventino
A ja gram od 12 roku zycia w KS UNIA KWACZAŁA(IV LIGA). Teraz beda gral w juniorach, swoj juz 5 sezon w tym klubie. Na początku wystepowalem na srodku pomocy(z kumplem najlepszy srodek tworzylismy), pozniej przyszedl nowy trener i wystawial mnie na obronie(ze wzgelu na moj wzrost-teraz 187 cm) i oczywiscie gralem jak oferma. Teraz znow mamy nowego trenera i gram jako cofniety prawy napastnik. Nie ma na bata(czyt. obroncy).
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Gelek
- Juventino
Fakt nie doczytałem sorry.Zambi300 pisze:Gelek rocznik 90 czyli Ja rok temu był trampkarzem starszym i w obu rundach pokonaliśmy BKS na waszym boisku 2:1(jesień) i u nas 4:2 (wiosna) jak jeszcze jakeś wątpliwości to zaprzaszam na www.lublinianka90.republika.pl
- zlatan_sc
- Juventino
w II lidze występuje "Hydrotwór" Zawisza II Bydgoszcz.RuTeK pisze:A seniorska nie jest w II ?Camoranesi16 pisze:No a ja gram od 6 roku życia (mam 15 lat) w Zawiszy Bydgoszcz. 3 razy nawet udało mi się zagrać w seniorskiej drużynie (IV liga).
Zawisza Bydgoszcz wystepuje w IV. (chyba, ze awansowali;))

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Pawełek
- Juventino
Nie.RuTeK pisze:A seniorska nie jest w II ?Camoranesi16 pisze:No a ja gram od 6 roku życia (mam 15 lat) w Zawiszy Bydgoszcz. 3 razy nawet udało mi się zagrać w seniorskiej drużynie (IV liga).
Ta II-ligowa drużyna to Kujawiak Hydrobudowa Włocławek, który zmienił swą nazwę na Zawisza Bydgoszcz SA. Przez kibiców prawdziwego, IV-ligowego Zawiszy, drużyna ta zwana jest Hydrotworem lub Hydrogów***.zlatan_sc pisze:w II lidze występuje "Hydrotwór" Zawisza II Bydgoszcz.
Zawisza Bydgoszcz wystepuje w IV. (chyba, ze awansowali;))
IV-ligowy Zawisza gra obecnie w IV lidze.
Sky is the limit!
- damiano ziębotta
- Juventino
Jak dla mnie to i tak na razie wymiata Bartek Gajda!! :-D jesli jest tak jak chłopak piszę, to ma kawałek dobrego talentu, mógłby sie wybić naprawdę wysoko! Wierzę w was Juventini!! 

- wlochaty
- Juventino
rocznik 83, kilka sezonow w juniorach jaroty jarocin, kilka w sparcie panienka
, mecz w reprezentacji jarocina z artystami i w reprezentacji szkol do ktorych chodzilem
teraz gram w GKS...
... ale jaraczewo:D (kaliska serie B:))
w pilke lupie tylko dla przyjemnosci i zeby nie miec brzuszka:)
pozycje na boisku: - forstoper, defensywny pomocnik, prawoskrzydlowy
bez wiekszych sukcesow:D

teraz gram w GKS...
... ale jaraczewo:D (kaliska serie B:))
w pilke lupie tylko dla przyjemnosci i zeby nie miec brzuszka:)
pozycje na boisku: - forstoper, defensywny pomocnik, prawoskrzydlowy
bez wiekszych sukcesow:D
- Andryk
- Juventino
ja tam kiedyś grałem w klubie, znaczy trenowalem jakiś czas ale zrezygnowałem i amatorsko ze znajomymi pogrywam w gałe
ostatnio miałem przerwe i trzeba nadrobic hehe:P
apropo temat cieszy sie popularnościa :roll: :roll: a ten stary temat ? o tej samej tematyce ... ? :roll: :roll:

apropo temat cieszy sie popularnościa :roll: :roll: a ten stary temat ? o tej samej tematyce ... ? :roll: :roll:

- BartekGajda9
- Juventino
Dzięki za pochwały. Zbytnio to nie lubie się chwalić swoimi osiągnięciami, lecz jak już został założony taki temat nie mogłem go opuścić. Czekam już na nowy sezon. Terminarz już jest znany (zaczynamy dopier 27sierpnia :? )damiano ziębotta pisze:Jak dla mnie to i tak na razie wymiata Bartek Gajda!! :-D jesli jest tak jak chłopak piszę, to ma kawałek dobrego talentu, mógłby sie wybić naprawdę wysoko!
A tak dokładnie rozpisuje się moja kariera
Sezon 2002/2003 - 8 bramek (po r.jesiennej 1 gol., juniorzy starsi)
Sezon 2003/2004 - 20 bramek (po r.jesiennej 12 bramek, juniorzy starsi)
Sezon 2004/2005 - 31 bramek (po r.jesiennej 20 bramek, awans junuiorów starszych Do I ligi Okręgu Tarnowskiego)
Sezon 2005/2006 - 25 bramek (po r.jesiennej 16 bramek, seniorzy)
Jak widać chyba mam kompleks rund wiosennych :twisted: zawsze w nich strzelam mniej goli, nie wiem czemu :?
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- DelSojer
- Juventino
Ja jestem bramkarzem w A-klasie
a reprezentuję barwy ZET-u Tychy. Będzie to już mój 4 sezon w barwach tego klubu. W tym sezonie przegraliśmy walkę o awans do wyższej ligi i na dotakek na koniec sezonu uplasowaliśmy się na 3 miejscu z powodu kary nałożonej na nas za "próbę naruszenia nietykalności i zdrowia sędziego" jak to określił ŚZPN.
a to mój team
http://www.zetka.epacom.webd.pl/grafika ... a/zet2.jpg ja jestem w bluzie z żółtymi rękawami 

a to mój team

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- AmericanPsycho
- Juventino
To może teraz podyskutujmy o tym w jakim sprzęcie gracie (gramy)?
Raczej nie tu, zapraszam do tego tematu http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=13106 /dragon
Raczej nie tu, zapraszam do tego tematu http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=13106 /dragon
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- farmer16
- Juventino
A ja gram narazie w trampkarzach straszych w klubie GKS Krupiński Suszec. Seniorzy znajdują się w Klasie Okręgowej, którzy w tamtym sezonie zajęli 8 miejsce. My jednak chronimy honor drużyny. Zajęliśmy pierwsze miejsce w Podokegu Tychy, i weszliśmy jednocześnie do finału. W pierwszym meczu pokonaliśmy Rudułtowice Ćwiklice 7-3, a potem w finale baty od Tychów. Gram na prawej pomocy i sezon zaliczyłem z dorobkiem 1 bramki i 6 asystami :? Teraz zostaje jeden sezon w trampkarzach, potem juniorzy i może seniorka 

Wygraliśmy z waszą drużyną trampkarzy 2-0a reprezentuję barwy ZET-u Tychy.
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !