Kapo wraca do Juve!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 10:39

Nareszcie!!! Bardzo mi było szkoda jak Kapo został wypozyczony!!Teraz bedzie miał kto Pavla zastępowac na lewej stronie :D

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Cavenaghi_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 11:27

Ma 26 lat, najwyższy czas aby osiągnął coś w piłce z najwyższej pólki!
Jeżeli Deschamps będzie na niego stawiał, da mu pograć, to ten chłopak powinień rozwinąć swoje umiejętności. Może nawet stanie się ważnym ogniwem zespołu ...

Flectere si nequeo superos, acheronta movebo!
forza_cannavaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 11:41

mati__________ pisze:Moze mała aluxja do innego newsa.Wszyscy besztaliście Mutu, za to że mimo zapewnień odszedł.Bardzo możliwe że już wtedy Deschamps postanowił zamienić go na Kapo i Mutu nie miał wyjścia.

jeśli tak było to powinnam wycofać wszystko co napisałam ;] ..a nie szczędziłam słów o Mutu... heh..
no nic ..oby Kapo pokazal co umie.. nauczyl sie jeszcze wiecej i byl kolejnym wspanialym Juventini! ^^

FORZA JUVE!

FORZA JUVE! ^^
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2006, 18:57

Fajnie ze wraca Deschamp dobrze myśli przyda nam sie taki zawodnik! Kapo jest bardzo szybki i dobry technicznie. Fajnie ze wraca :)

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 18:20

Czy wraca? Nie jestem taki pewien czytając tego newsa:

ŹRÓDŁO

Nie jestem pewien co tu jest dokładnie napisane, ale z tego co rozumiem, negocjacje z Celtą są już zaawansowane i transfer może zostać jutro sfinalizowany :/ Błagam, niech ktoś powie, że się pomyliłem!

Może Kapo po prostu z góry przewiduje, że przegra z Nedvedem rywalizację o pierwszy skład?

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 19:41

Tak właśnie napisali. Ale Dechamps bardzo pochlebnie się wypowiadał o Kapo i sądze, że będzie go chciał zostawić w drużynie. A Nedved mógłby śmiało grać jako ofensywny pomocnik, by nie zajmować miejsca dla Kapo.

Dirty mind
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 21:53

Oliver Kapo - młody zawodnik o dużych umiejętnościach :) widać, że Didier będzie chciał pomieszać doświadczenie (Del Piero, Nedved, Buffon) z finezją i młodością np. Kapo. Cieszy mnie jego powrót po wypożyczeniu :) Forza Juve

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
benkas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 23:24

Grał już w pierwszym sparingu więc nie sądzę, że będzie chciał odejść.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 10:38

benkas pisze:Grał już w pierwszym sparingu więc nie sądzę, że będzie chciał odejść.
Wiesz, do konca okienka transferowego jeszcze wszystko moze sie zdarzyc :think:
Ale ja rowniez staram sie byc dobrej mysli, jesli chodzi o Kapo. I musze przyznac, ze tak jak nie bylem do niego przekonany na samym poczatku jak zaczynal w Juve, tak teraz bardzo chce zeby zostal. W sparingu z Alessandria zaprezentowal sie naprawde dobrze :bravo: Wniosl duzo ozywienia w nasza gre, zaliczyl asyste. Mysle, ze w obecnej sytuacji kadrowej Kapo mialby zdecydowanie wiecej okazji do pokazania sie niz u Capello. Ba, w sumie wydaje mi sie, iz powinien byc podstawowym zawodnikiem :wink:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 15:14

A jednak, wrócił jak się okazało na 2 sparingi, w których był wyróżniającą się postacią. Bramka, asysty. Odchodzi do Levante :roll: Jestem już sfrustrowany tym sprzedawaniem i wypożyczaniem. Ile jeszcze? Każdy zawodnik w obecnej sytuacji jest na wagę złota. Zwłaszcza taki Kapo, który posiada naprawdę duże umiejętności. Liczyłem, że pod wodzą Deschampsa rozwinie wreszcie skrzydła w naszym klubie. Tak jednak się nie stanie. Osobiście bardzo na niego liczyłem, jestem niemile zaskoczony tą informacją i utwierdzam się w przekonaniu, że zarząd gada jedno a robi drugie... :doh:

Obrazek
raptorb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 15:33

To już nie jest śmieszne, nie rozumiem tej decyzji skoro jeden z najbiardziej perspektywicznych zawodników odchodzi. :x Jak my chcemy awansować praktycznie bez żadncyh poważnych wzmocnień. Jestem ciekaw czy to Kapo nalegał na ten transfer czy to było tylko decyzja Juventusu.

Obrazek
FORZA JUVE FORZA ALEX
Drabik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 15:42

Najpierw każdy mówi że się wzmacniamy teraz połowa tych dobrych zawodników odchodzi lub się ich wypożycza :/ tylko po co?? Jeżeli mielibyśmy lepszego zawodnika na pozycji to jeszcze zrozumiem ale on był wyróżniającą się postacią w ciągu kilku tygodni :9 Niestety nie rozumiem tego i całej tej polityki transferowej Juve :/ :angry: :angry: :angry: :angry:

...........::::::::Juventus Turyn::::::::...............
www.sokker.org - najlepszy menager online
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 15:47

A ja tak bardzo chciałem by ten piłkarz został chociaż na jeden sezonw Juve. No cóż jestem ciekaw jak teraz Deschamps złoży teama. Wydawało się, że Kapo będziejednym z lepszych ogniw w składzie trenera. Jednak myliłem się Olivier przeszedł do Levante na zasadzie wypożyczenia, i po roku mogą skorzystać z transferu deifinitywnego. Mam nadzieję, że Didider zakupi jakichś wartościowych graczy na pozycje tych piłkarzy którzy ostatnio odeszli. Słyszałem, że Didider chce wzmocnić obrone, a głównym naziwskiem ostatnio jest Felipe z Udinese. Pożyjemy zobaczymy.

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 16:15

Oficjalnego potwierdzenia jednak jeszcze nie ma. Być może to tylko kolejna plota. Przecież Deshamps obiecał, że po Ibrahimoviciu już nikt nie odejdzie..

ODPOWIEDZ