Kapo wraca do Juve!!!
- TomiQ
- Juventino
Nareszcie!!! Bardzo mi było szkoda jak Kapo został wypozyczony!!Teraz bedzie miał kto Pavla zastępowac na lewej stronie 

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Cavenaghi_10
- Juventino
Ma 26 lat, najwyższy czas aby osiągnął coś w piłce z najwyższej pólki!
Jeżeli Deschamps będzie na niego stawiał, da mu pograć, to ten chłopak powinień rozwinąć swoje umiejętności. Może nawet stanie się ważnym ogniwem zespołu ...
Jeżeli Deschamps będzie na niego stawiał, da mu pograć, to ten chłopak powinień rozwinąć swoje umiejętności. Może nawet stanie się ważnym ogniwem zespołu ...
Flectere si nequeo superos, acheronta movebo!
- forza_cannavaro
- Juventino
mati__________ pisze:Moze mała aluxja do innego newsa.Wszyscy besztaliście Mutu, za to że mimo zapewnień odszedł.Bardzo możliwe że już wtedy Deschamps postanowił zamienić go na Kapo i Mutu nie miał wyjścia.
jeśli tak było to powinnam wycofać wszystko co napisałam ;] ..a nie szczędziłam słów o Mutu... heh..
no nic ..oby Kapo pokazal co umie.. nauczyl sie jeszcze wiecej i byl kolejnym wspanialym Juventini! ^^
FORZA JUVE!
FORZA JUVE! ^^
- Cube - fan Juve
- Juventino
Czy wraca? Nie jestem taki pewien czytając tego newsa:
ŹRÓDŁO
Nie jestem pewien co tu jest dokładnie napisane, ale z tego co rozumiem, negocjacje z Celtą są już zaawansowane i transfer może zostać jutro sfinalizowany
Błagam, niech ktoś powie, że się pomyliłem!
Może Kapo po prostu z góry przewiduje, że przegra z Nedvedem rywalizację o pierwszy skład?
ŹRÓDŁO
Nie jestem pewien co tu jest dokładnie napisane, ale z tego co rozumiem, negocjacje z Celtą są już zaawansowane i transfer może zostać jutro sfinalizowany

Może Kapo po prostu z góry przewiduje, że przegra z Nedvedem rywalizację o pierwszy skład?
- Venomik
- Juventino
Tak właśnie napisali. Ale Dechamps bardzo pochlebnie się wypowiadał o Kapo i sądze, że będzie go chciał zostawić w drużynie. A Nedved mógłby śmiało grać jako ofensywny pomocnik, by nie zajmować miejsca dla Kapo.
Dirty mind
- BartekGajda9
- Juventino
Oliver Kapo - młody zawodnik o dużych umiejętnościach
widać, że Didier będzie chciał pomieszać doświadczenie (Del Piero, Nedved, Buffon) z finezją i młodością np. Kapo. Cieszy mnie jego powrót po wypożyczeniu
Forza Juve

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- DamKam
- Juventino
Wiesz, do konca okienka transferowego jeszcze wszystko moze sie zdarzycbenkas pisze:Grał już w pierwszym sparingu więc nie sądzę, że będzie chciał odejść.

Ale ja rowniez staram sie byc dobrej mysli, jesli chodzi o Kapo. I musze przyznac, ze tak jak nie bylem do niego przekonany na samym poczatku jak zaczynal w Juve, tak teraz bardzo chce zeby zostal. W sparingu z Alessandria zaprezentowal sie naprawde dobrze

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A jednak, wrócił jak się okazało na 2 sparingi, w których był wyróżniającą się postacią. Bramka, asysty. Odchodzi do Levante :roll: Jestem już sfrustrowany tym sprzedawaniem i wypożyczaniem. Ile jeszcze? Każdy zawodnik w obecnej sytuacji jest na wagę złota. Zwłaszcza taki Kapo, który posiada naprawdę duże umiejętności. Liczyłem, że pod wodzą Deschampsa rozwinie wreszcie skrzydła w naszym klubie. Tak jednak się nie stanie. Osobiście bardzo na niego liczyłem, jestem niemile zaskoczony tą informacją i utwierdzam się w przekonaniu, że zarząd gada jedno a robi drugie... :doh:

- raptorb
- Juventino
To już nie jest śmieszne, nie rozumiem tej decyzji skoro jeden z najbiardziej perspektywicznych zawodników odchodzi. :x Jak my chcemy awansować praktycznie bez żadncyh poważnych wzmocnień. Jestem ciekaw czy to Kapo nalegał na ten transfer czy to było tylko decyzja Juventusu.

FORZA JUVE FORZA ALEX
- Drabik
- Juventino
Najpierw każdy mówi że się wzmacniamy teraz połowa tych dobrych zawodników odchodzi lub się ich wypożycza
tylko po co?? Jeżeli mielibyśmy lepszego zawodnika na pozycji to jeszcze zrozumiem ale on był wyróżniającą się postacią w ciągu kilku tygodni :9 Niestety nie rozumiem tego i całej tej polityki transferowej Juve

...........::::::::Juventus Turyn::::::::...............
www.sokker.org - najlepszy menager online
www.sokker.org - najlepszy menager online
- farmer16
- Juventino
A ja tak bardzo chciałem by ten piłkarz został chociaż na jeden sezonw Juve. No cóż jestem ciekaw jak teraz Deschamps złoży teama. Wydawało się, że Kapo będziejednym z lepszych ogniw w składzie trenera. Jednak myliłem się Olivier przeszedł do Levante na zasadzie wypożyczenia, i po roku mogą skorzystać z transferu deifinitywnego. Mam nadzieję, że Didider zakupi jakichś wartościowych graczy na pozycje tych piłkarzy którzy ostatnio odeszli. Słyszałem, że Didider chce wzmocnić obrone, a głównym naziwskiem ostatnio jest Felipe z Udinese. Pożyjemy zobaczymy.
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !