Pozegnalna Kompilacja - Not only excellent footballer....

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 21:47

Kompilacja po prostu wyśmienita! Wielkie brawa dla ciebie bukol87, za tę wyjątkową pracę. Na samym początku gratulacje za pomysł, gdyż filmików o Czechu nie ma zbyt wielu, a już napewno nie ma drugiego tak długiego, kompletnego i ambitnego.

Kompilacja pod względem technicznym jest słaba. Mimo wszystko to nie ten element był w niej najważniejszy, a prostota tego montażu wręcz mnie nieco urzekła :P .

To nie zmienia faktu, że praca jest nieprzeciętna. Kapitalne materiały o Pavelku, które nie mam pojęcia skąd posiadasz. Zdjęcia, ujęcia rodzinnego miasta Nedveda, materiały z rodziną, testy medyczne i treningi - to po prostu rzeczy nie do zdobycia! A w tym filmiku są jak najbardziej na miejscu, nadają jej bardzo przyjemny klimat. Bramki z Lazio są dla mnie kompletną nowością, większość widziałem po raz pierwszy.

Wszystkiemu towarzyszy dobrze dobrana "ścieżka dźwiękowa" :P . Jedynie muzyka z "Piratów z Karaibów" nieco już mi się przejadła, bo widziałem ją w bardzo wielu pracach. Co do cytatów to udany pomysł, jednak lepiej prezentowałyby się gdzieś niżej i bliżej środka klipu.

Podsumowując wspaniała kompilacja, ocena nie może być inna niż 6/6. Nie wiem czy w ogóle potrzebne są jakiekolwiek zapowiedzi o tym, że to twój ostatni filmik. Ja mam nadzieje, że tak nie będzie, bo się rozwijasz, a ta praca wybitnie przypadła mi do gustu. Liczę, że jeszcze powrócisz :wink: .

Czy mógłbym prosić o kontakt i wysłanie mi na maila piosenek, których użyłeś w kompilacji? Wiem, że jestem strasznym leniem 8) . Ale za taką recenzje... :>
bukol87 pisze:Nie przesle ci niestety na maila bo sam nie mam ich na dysku gdyz ostatnio formatowalem dysk i "uciekly" mi wszystkie mp3:/
Jestem na tyle inteligentny, że tyle to se sam przeczytałem 8) .
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2006, 22:33 przez Mateo, łącznie zmieniany 1 raz.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 22:24

Mateusszek pisze:
Czy mógłbym prosić o kontakt i wysłanie mi na maila piosenek, których użyłeś w kompilacji? Wiem, że jestem strasznym leniem 8) . Ale za taką recenzje... :>
Z taka recenzje owszem:)

H.Zimmer Soundtrack do filmu Krol Artur "All of them"
Coldplay "The Scientist"
Soundtrack z filmu "Piraci z Karaibow" "Jack Sparrow"
The All American Rejects "Dance Inside"
Hymn Republiki Czeskiej
Soundtrack Requiem for a dream "Summer Overture"
U2 "With or without you"
Dj mTp "Remember the name"(remix)

Nie przesle ci niestety na maila bo sam nie mam ich na dysku gdyz ostatnio formatowalem dysk i "uciekly" mi wszystkie mp3:/

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 23:11

Mateusszek pisze:Kapitalne materiały o Pavelku, które nie mam pojęcia skąd posiadasz. Zdjęcia, ujęcia rodzinnego miasta Nedveda, materiały z rodziną, testy medyczne i treningi - to po prostu rzeczy nie do zdobycia!
Dla mnie to jest pytanie retoryczne. Koleś mieszka w jednej miejscowości z Adim666666 i ty się pytasz skąd? :P

Wreszcie znalazłem czas żeby ci zauploadować ten filmik na wieczny serwer.

link: http://tv.isg.si/site/ftpaccess/railis/Not%20only%20excellent%20footballer.wmv

Należy kliknąć prawym przyciskiem i dać "Zapisz element docelowy jako". W wielu przeglądarkach to nie działa, więc zalecane jest sciagac z tego serwera programem Internet Explorer.

I jeszcze jedno. Mam nadzieje że zamierzasz powrócić do roli kompilatora, bo na tym forum naprawdę jest niewiele osób prezentujących dobry poziom. Rozważ to co napisałem.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 02:14

wielkie dzieki za link:D

hehe a co do Adiego to owszem dal mi z polowe materialow ktore umiescilem w kompilce wiec dla niego wielki szacun:d

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 10:07

No kompilacja nawet fajna tylko za długie przejścia.Przez jakieś 4 sekundy nie ma nic ale ogólnie super bramki i inne materiały.Brawo!!!
5/6 to moja ocena.

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 10:38

Jedna z lepszych komilacji, jakie widziałem, nie tylko o Juve, czy Juventinich ale ogólnie.

Zacznę od pozytywów:
:puck: Sporo materiałów, których wcześniej nie widziałem
:puck: Kompilacja jest tak zrobiona, że się nie znudzi po 4-5 minutach, oglądałem ją z zaciekawieniem całe 10 minut
:puck: Smutne momenty Nedveda które umieściłeś w swojej pracy, naprawdę i autentycznie mnie wzruszyły... Ta żółta kartka w półfinale :płaczę:
:puck: Muzyka, dobrze dobra do poszczególnych etapów życia, kariery

No jedynym co się może nie podobać to ciut za długie przechodzenie między scenami, pewnie pierwotnie tak miało być, ale wydaje mi się, że gdyby były to 2 sekundy zamiast 4 efekt też byłby dobry...

Ocena: Max, proszę sobie wybrać skale 2/2, 6/6, 10/10, 153/153 :P

Mateusszek, wysłać Ci na maila te nuty, czy już się zaopatrzyłeś?

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 11:28

Tasak pisze:
Ocena: Max, proszę sobie wybrać skale 2/2, 6/6, 10/10, 153/153 :P
ciezki wybor heheh ale wybieram ostatnia :-D

pozdro
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2006, 12:23 przez Bukol87, łącznie zmieniany 2 razy.

#TeamBukol
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 12:12

Tasak pisze:Mateusszek, wysłać Ci na maila te nuty, czy już się zaopatrzyłeś?
Głupio się pytasz, wysyłaj bracie :P.

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2006, 13:04

Nie będę powtarzał tego co większość już powiedziała...powiem jedno:piękna. I to powinno wystarczyć za cały komentarz 8)
Bukol jesteś WIELKI...a w ustach 2 metrowca to naprawdę komplement :lol:

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2006, 11:36

Zaktuializowalem link. Teraz nalezy kliknac prawym przyciskiem myszy i "zapisac element docelowy jako"(jesli uzywac Internet Explorer.

Przy Mozilli i Operze nalezy skopiowac adres odnosnika do programu typu FFlashget.

Zachecam tych ktorzy jeszczer nie widzieli mojej pracy do sciagania!

#TeamBukol
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 23:54

Super kompilacja!!

Bardzo profesjonalnie wykonana i wogule jest zrobiona w fajnym klimacie
polecam obejżeć:):)

Najlepsze jest to, że jest ona zrobiona w stylu takiego małego życiorysu Nedveda i można się z tego filmiku dowiedzieć więcej o tym piłkarzu:):)

Obrazek
Washek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 13:47

Hi,
Jsem z ceske republiky. Nevim jestli mi rozumite, ale jsem velkej fanousek Pavla Nedveda. A potrebuju Re-upload teto kompilace. Moc prosim. Treba www.up-file.com nebo www.megaupload.com. Diky

English:

Hi,
I am from Czech Republic. I am fan of Pavel Nedved. Please Re-upload this Compilation.

Please www.up-file.com or www.megaupload.com.

Thanks

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 14:05

Czy ktos mogłby pomóc naszemu koledze z Czech ??

Prosze o zamieszczenie tej kompilki na megaupload jesli ktos ja ma na twardzielu poniewaz ja mam z tym serwerem niebywale klopoty chyba wiecie dlaczego.

@ Washek,

I send you a message. I'm really satisfied with fact that people from Czech Republic want to download my compilation about Pavelek. I have some problems with uploading files for these servers so I ask somebody from juvepoland.com to help you.

I'm looking forward to your comment about my comp :-D

http://tv.isg.si/site/ftpaccess/railis/ ... baller.wmv

this is link which you can copy to software like Flashget and in this way you can download my compilation.

#TeamBukol
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 17:23

Oglądałem wiele komplikacji z Nedvedem i żadna nie zrobiła na mnie takiego wrażenia :bravo: :bravo: Pięknie Ci to wszystko wyszło oprócz tych przerw ale przyzwyczaja sie po chwili :-D 10/10

Aha i mam nadzieje że będziesz dalej robił takie komplikacje i zarzucał na forum :wink: Bo ja blisko mam do Ciebie z Krosna to wiesz ... :smile:

Jeszcze raz brawo . :bravo: :bravo: :bravo:

andrzejsquad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2006, 18:44

bukol87 gratulacje jest to jedna z lepszych komplikacji jakie w zyciu oglądałem :)
Ps. mam do Ciebie pytanie czy napisał bys jakim programem ją zrobiłes??

Pozdro 4 all Juventino

ODPOWIEDZ