LM (1/8): Werder Brema 3-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 16:01

Zaczynamy marsz ku trofeum :wink: . Mecz napewno nie będzie łatwy, bo Werder to nie byle kto, ale to przecież my jesteśmy faworytami i dużo lepszym zespołem. My nie mamy słabych punktów, a zespoł z Bremy ma mało ''proporcjonalny'' skład: silna ofensywa, kiepska obrona :whistle: . Musimy ograniczyć ich działania ofensywne, nie dać im rozwinąć skrzydeł, a wtedy głęboko wierze nasi świetni gracze z przodu strzelą jakąś bramke.

Nie musimy koniecznie wygrać tego meczu, ale musimy wywieźć korzystny rezultat przed rewanżem żeby nie było później nerwówki i ciężkiego boju na Delle Alpi. Ważne żeby zdobyć w Bremie jakąś bramke, ale oczywiśćie licze na chociaż skromne zwycięstwo. Myśle, że Capello dobrze przygotuje zespół i w takim meczu mobilizacji nie zabraknie :wink: .

Stawiam 2-1 dla nas. Będe miał okazje obejrzeć czwartkową retransmisje na Polsacie Sport, więc będe mógł dokładnie ocenić grę naszych chłopoków :) .
wloski pisze:ZAPRASZAM także to zobaczenia pojedynku gwiazd, do ściągnięcia tutaj to był taki mój pomysł jednak z braku materiałów jest on dość skąpy i myśle że kiedyś uda mi sie stworzyć lepsze dzieło np. na mecz rewanżowy...
Faktycznie kiepski :prochno:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 16:07

herr_braun pisze: W STS-sie postawiłem 1x, tak aby jeśli <odpukać> Juve będzie miało kłopoty z Szwabami to w kuponie było jakieś pocieszenie :smile:
Fajowa sprawa szukanie pocieszenia w kuponie. Zwlaszcza, ze ci pewnie kilka innych spotkan nie wejdzie, zreszta Juventus tez nie, bo wygramy 8) . Nie ma to jak stawiac przeciwko swojej druzynie :bravo: :?

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 16:17

podchodzę do tej konfrontacji z dystansem. dlaczego? z jednej strony uważam, iż nasi zawodnicy nie powinni się obawiać tego, co potrafią piłkarze Werderu, tylko skoncentrować się na samym meczu i zagrać chociażby tak, jak z Interem, czy Romą i bez gadania wygrać ten mecz. ale niestety nadal mam w pamięci zeszłosezonową porażkę z Liverpoolem. wtedy byliśmy zbyt pewni siebie i za to zapłaciliśmy. zapłaciliśmy odpadnięciem z LM. tym razem nie może się to powtórzyć. musimy zagrać z dużym zaangażowaniem. piłkarze muszą w końcu udowodnić, że słowa, iż w tym sezonie najważniejsza jest LM, nie są tylko pustymi słowami. muszą pokazać, że także w Europie znaczą bardzo wiele(o tym, że w Serie A znaczą wiele, po tym sezonie już chyba nikogo nie trzeba przekonywać). w europejskich pucharach nadal, My Kibice, odczuwamy niedosyt. niedosyt tym większy, według mnie, że jeszcze kilka lat temu znaczyliśmy w tych rozgrywkach bardzo, bardzo, bardzo... wiele. trzy Finały z rzędu potwierdzą moje słowa. pech chciał, że dwa z nich przegraliśmy, ale to nie zmienia faktu, że mieliśmy wielki skład. ale pytaniem jest, czy obecny skład bianconerich jest gorszy? otóż odpowiedź może być tylko jedna... nie, napewno nie.

Obrazek
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 16:25

_Jah pisze:Również drażni mnie przesadne adorowanie umiejętności graczy z Bremy.
Nie widze niczego złego w docenieniu klasy i umiejętności rywali, nawet nieco na wyrost. Zwłaszcza, jak zauważył mnowomiejski, że my jestesmy faworytem i to jest naszym minusem. To my gramy pod presją, a różnica klas nie jest aż taka, żeby naszym przeciwnikom, pod wpływem wyprzedzającej nas sławy, ugięły się nogi :smile: z wrażenia;]
_Jah pisze: Bardzo ważna jest bramka, która wprowadziłaby dużo spokoju w perspektywie meczu rewanżowego.
Dokładnie

W Juve w ataku widziałbym AleXa i Zlatana, bo uważam, że to oni są w najlepszej forme teraz, a Treze jakiś uraz miał ostatnio, to dla nie mógłby zacząć na ławce;]

EDIT:
juveluck pisze:Fajowa sprawa szukanie pocieszenia w kuponie. Zwlaszcza, ze ci pewnie kilka innych spotkan nie wejdzie, zreszta Juventus tez nie, bo wygramy 8) . Nie ma to jak stawiac przeciwko swojej druzynie :bravo: :?
No to jak wygramy, to będę się cieszył, a jak nie to jestem jakoś ubezpieczony :wink: ale już wczorajsze mecze mi uwaliły oba kupony, więc może moja teoria jest niedobra :wink:

Michel Platini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 18:45

Gdzie jest transmisja ??? Proszę o szybką odpowiedź .

Murzyn Murzyna nie usmoli.
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 18:53

Będzie cięzko ale wierze w potęge Juve

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 19:23

Werder Brema to dobry zespół który ma dobrą ofensywe którą nakręca m.in.Micoud.Pod znakiem zapytania stoi wysęp Klose który jest liderem w klasyfikacji strzelców w bundeslidze.Obrona zaś nie jest stabilna ponieważ zdarzają się wpadki.Juve powinno sobie z Werderem poradzić,ale nie powinni ich zlekceważyć.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 19:26

Michel Platini pisze:Gdzie jest transmisja ??? Proszę o szybką odpowiedź .
Wystarczylo poszukac :/ Niema to jak len :prochno:

NTV+ On-Line
SKY Sports 2 [Interactive Service]
C+ Deporte 1
C+ Sport (France)
Prem Sport Portal [Interactive Service]
Albania +2 Dok
ART Sport 2
Italia 1
TSi 2
Viasat Sport 2
ART Sport 2
ESPN Atlantic
C+ Deporte 1
Sport TV [Interactive Service]

Obrazek
jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 19:29

jak ktos bedzie mial dzialajacego stream'a z tym meczem to niech sie podzieli. Ja nadal szukam...

Sados22

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 21:55

No to ładnie przegrywamy 1:0 po bramce Shulza :płaczę: mam nadzieje, że w drugiej wejdzie Alex i nas uratuje :D

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 22:42

To już przechodzi ludzkie pojęcie! Znowu nasza obrona popełniła głupie błędy i mamy piekna przegraną... Nie wiem do kogo mieć największe pretensje, ale z komentarza rafal005 wnioskuje, że Blasi pobiegał sobie tylko po boisku i puszczał kogo popadnie... A najgorsze jest to, że miało to miejsce w końcówce meczu, w najważniejszym momencie kiedy trzeba być skoncentrowanym. Na pocieszenie mamy te dwie wyjazdowe bramki i tylko jednobramkowe zwycięstwo Werderu... To da się odrobić, byle żeby nie było w rewanżu gry takiej jak z Liverpoolem... Największa szkoda rozpalonych naszych nadziei, które w ciągu minut rozwiały się w cztery strony świata. Wielka szkoda... trzeba teraz patrzeć w przyszłość. Forza! :?

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 22:44

No, w ostatnim meczu z Messina i dzisiejszym z Werderem chlopaki pokazali jak sie utrzymuje korzystny wynik przez ostatnich kilkanascie minut :bravo:

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 22:53

Chce mi sie płakac i jednoczesnie przeklinac, awans do dalszej fazy wątpliwy, Capello cóz, wystawianie Blasiego najgorszego piłkarza Juve od niepamietnych czasów, juz wolałem Tudora, robi dwie zmiany ta druga zupełnie nie przemyślana, zero zmian w dziurawej obronie. Brak słów. :(

PS. Dziekuje Rafałowi za znakomity komentarz, chętnie bym zacytował jedno z jego zdan, ale regulamin tego zabrania :prochno:

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 22:57

:płaczę: :płaczę: :płaczę: Po prostu nie mogę uwierzyć! Jak można było ten mecz przegrać! Jak można stracić 2 bramki w przeciągu 3 ostatnich minut meczu, gdy wydaje się, że już jest po meczu!? Dużo doskonałych niewykorzystanych sytuacji Juventusu i to się zemściło. Zabrakło koncentracji. Juventus traci formę.
Jedynym pocieszeniem może być to, że do awansu do dalszej części Champios Leauge wystarczy nam skromne zwycięstwo 1-0.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2006, 23:01

Idź pan i nie wracaj z taka grą :roll:

Zablokowany