LM (1/8): Werder Brema 3-2 JUVENTUS
- Mateo
- Juventino
Zaczynamy marsz ku trofeum
. Mecz napewno nie będzie łatwy, bo Werder to nie byle kto, ale to przecież my jesteśmy faworytami i dużo lepszym zespołem. My nie mamy słabych punktów, a zespoł z Bremy ma mało ''proporcjonalny'' skład: silna ofensywa, kiepska obrona
. Musimy ograniczyć ich działania ofensywne, nie dać im rozwinąć skrzydeł, a wtedy głęboko wierze nasi świetni gracze z przodu strzelą jakąś bramke.
Nie musimy koniecznie wygrać tego meczu, ale musimy wywieźć korzystny rezultat przed rewanżem żeby nie było później nerwówki i ciężkiego boju na Delle Alpi. Ważne żeby zdobyć w Bremie jakąś bramke, ale oczywiśćie licze na chociaż skromne zwycięstwo. Myśle, że Capello dobrze przygotuje zespół i w takim meczu mobilizacji nie zabraknie
.
Stawiam 2-1 dla nas. Będe miał okazje obejrzeć czwartkową retransmisje na Polsacie Sport, więc będe mógł dokładnie ocenić grę naszych chłopoków
.

Nie musimy koniecznie wygrać tego meczu, ale musimy wywieźć korzystny rezultat przed rewanżem żeby nie było później nerwówki i ciężkiego boju na Delle Alpi. Ważne żeby zdobyć w Bremie jakąś bramke, ale oczywiśćie licze na chociaż skromne zwycięstwo. Myśle, że Capello dobrze przygotuje zespół i w takim meczu mobilizacji nie zabraknie
Stawiam 2-1 dla nas. Będe miał okazje obejrzeć czwartkową retransmisje na Polsacie Sport, więc będe mógł dokładnie ocenić grę naszych chłopoków

Faktycznie kiepskiwloski pisze:ZAPRASZAM także to zobaczenia pojedynku gwiazd, do ściągnięcia tutaj to był taki mój pomysł jednak z braku materiałów jest on dość skąpy i myśle że kiedyś uda mi sie stworzyć lepsze dzieło np. na mecz rewanżowy...

- juveluck
- Juventino
Fajowa sprawa szukanie pocieszenia w kuponie. Zwlaszcza, ze ci pewnie kilka innych spotkan nie wejdzie, zreszta Juventus tez nie, bo wygramy 8) . Nie ma to jak stawiac przeciwko swojej druzynieherr_braun pisze: W STS-sie postawiłem 1x, tak aby jeśli <odpukać> Juve będzie miało kłopoty z Szwabami to w kuponie było jakieś pocieszenie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- J1897
- Juventino
podchodzę do tej konfrontacji z dystansem. dlaczego? z jednej strony uważam, iż nasi zawodnicy nie powinni się obawiać tego, co potrafią piłkarze Werderu, tylko skoncentrować się na samym meczu i zagrać chociażby tak, jak z Interem, czy Romą i bez gadania wygrać ten mecz. ale niestety nadal mam w pamięci zeszłosezonową porażkę z Liverpoolem. wtedy byliśmy zbyt pewni siebie i za to zapłaciliśmy. zapłaciliśmy odpadnięciem z LM. tym razem nie może się to powtórzyć. musimy zagrać z dużym zaangażowaniem. piłkarze muszą w końcu udowodnić, że słowa, iż w tym sezonie najważniejsza jest LM, nie są tylko pustymi słowami. muszą pokazać, że także w Europie znaczą bardzo wiele(o tym, że w Serie A znaczą wiele, po tym sezonie już chyba nikogo nie trzeba przekonywać). w europejskich pucharach nadal, My Kibice, odczuwamy niedosyt. niedosyt tym większy, według mnie, że jeszcze kilka lat temu znaczyliśmy w tych rozgrywkach bardzo, bardzo, bardzo... wiele. trzy Finały z rzędu potwierdzą moje słowa. pech chciał, że dwa z nich przegraliśmy, ale to nie zmienia faktu, że mieliśmy wielki skład. ale pytaniem jest, czy obecny skład bianconerich jest gorszy? otóż odpowiedź może być tylko jedna... nie, napewno nie.
- herr_braun
- Juventino
Nie widze niczego złego w docenieniu klasy i umiejętności rywali, nawet nieco na wyrost. Zwłaszcza, jak zauważył mnowomiejski, że my jestesmy faworytem i to jest naszym minusem. To my gramy pod presją, a różnica klas nie jest aż taka, żeby naszym przeciwnikom, pod wpływem wyprzedzającej nas sławy, ugięły się nogi_Jah pisze:Również drażni mnie przesadne adorowanie umiejętności graczy z Bremy.
Dokładnie_Jah pisze: Bardzo ważna jest bramka, która wprowadziłaby dużo spokoju w perspektywie meczu rewanżowego.
W Juve w ataku widziałbym AleXa i Zlatana, bo uważam, że to oni są w najlepszej forme teraz, a Treze jakiś uraz miał ostatnio, to dla nie mógłby zacząć na ławce;]
EDIT:
No to jak wygramy, to będę się cieszył, a jak nie to jestem jakoś ubezpieczonyjuveluck pisze:Fajowa sprawa szukanie pocieszenia w kuponie. Zwlaszcza, ze ci pewnie kilka innych spotkan nie wejdzie, zreszta Juventus tez nie, bo wygramy 8) . Nie ma to jak stawiac przeciwko swojej druzynie:?
- Michel Platini
- Juventino
Gdzie jest transmisja ??? Proszę o szybką odpowiedź .
Murzyn Murzyna nie usmoli.
- Marianb
- Juventino
Werder Brema to dobry zespół który ma dobrą ofensywe którą nakręca m.in.Micoud.Pod znakiem zapytania stoi wysęp Klose który jest liderem w klasyfikacji strzelców w bundeslidze.Obrona zaś nie jest stabilna ponieważ zdarzają się wpadki.Juve powinno sobie z Werderem poradzić,ale nie powinni ich zlekceważyć.
- Radidam
- Juventino
Wystarczylo poszukacMichel Platini pisze:Gdzie jest transmisja ??? Proszę o szybką odpowiedź .

NTV+ On-Line
SKY Sports 2 [Interactive Service]
C+ Deporte 1
C+ Sport (France)
Prem Sport Portal [Interactive Service]
Albania +2 Dok
ART Sport 2
Italia 1
TSi 2
Viasat Sport 2
ART Sport 2
ESPN Atlantic
C+ Deporte 1
Sport TV [Interactive Service]

- Jasiek-x
- Juventino
To już przechodzi ludzkie pojęcie! Znowu nasza obrona popełniła głupie błędy i mamy piekna przegraną... Nie wiem do kogo mieć największe pretensje, ale z komentarza rafal005 wnioskuje, że Blasi pobiegał sobie tylko po boisku i puszczał kogo popadnie... A najgorsze jest to, że miało to miejsce w końcówce meczu, w najważniejszym momencie kiedy trzeba być skoncentrowanym. Na pocieszenie mamy te dwie wyjazdowe bramki i tylko jednobramkowe zwycięstwo Werderu... To da się odrobić, byle żeby nie było w rewanżu gry takiej jak z Liverpoolem... Największa szkoda rozpalonych naszych nadziei, które w ciągu minut rozwiały się w cztery strony świata. Wielka szkoda... trzeba teraz patrzeć w przyszłość. Forza! :?
- Bany_DG
- Juventino
Chce mi sie płakac i jednoczesnie przeklinac, awans do dalszej fazy wątpliwy, Capello cóz, wystawianie Blasiego najgorszego piłkarza Juve od niepamietnych czasów, juz wolałem Tudora, robi dwie zmiany ta druga zupełnie nie przemyślana, zero zmian w dziurawej obronie. Brak słów.
PS. Dziekuje Rafałowi za znakomity komentarz, chętnie bym zacytował jedno z jego zdan, ale regulamin tego zabrania

PS. Dziekuje Rafałowi za znakomity komentarz, chętnie bym zacytował jedno z jego zdan, ale regulamin tego zabrania

- Michael900
- Juventino
:płaczę: :płaczę: :płaczę: Po prostu nie mogę uwierzyć! Jak można było ten mecz przegrać! Jak można stracić 2 bramki w przeciągu 3 ostatnich minut meczu, gdy wydaje się, że już jest po meczu!? Dużo doskonałych niewykorzystanych sytuacji Juventusu i to się zemściło. Zabrakło koncentracji. Juventus traci formę.
Jedynym pocieszeniem może być to, że do awansu do dalszej części Champios Leauge wystarczy nam skromne zwycięstwo 1-0.
Jedynym pocieszeniem może być to, że do awansu do dalszej części Champios Leauge wystarczy nam skromne zwycięstwo 1-0.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki