Enzo Maresca - Why not Juventino? by Mateusszek :-)
- piotrek147
- Juventino
Jak zwykle w przypadku Mateusszka kompilacja bardzo mi się podobała. Świetne efekty, muzyka oraz wspaniałe materiały. Zdaje sobie sprawę, że trudno było znaleźć te materiały. Brawa także za odwage zrobienia dzieła o tym zawodniku. Dzięki temu dziełu Mateusszek potwierdził, że jest najlepszym kompilatorem na forum i należało mu się zwycięstwo w konkursie kompilatorów.
Moja ocena: 6-/6
Moja ocena: 6-/6
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- Szilgu
- Juventino
Byłem pewien, że oceniałem już Twoją kompilke ale się myliłem. Po pierwsze świetna muzyka. Po drugie duży plus za odnalezienie o nim tylu materiałów, co na pewno nie było proste. Muszę powiedzieć, że jest to obok "Will great Del Piero come back" moja ulubiona kompilka. Mogę ją oglądać kilkanaście razy bez przerwy a i tak mi się nie znudzi :-D . Moja ocena 6/6
.

Ostatnio zmieniony 22 marca 2006, 23:28 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zambi300
- Juventino
Mateuszek nie ma lepszego speca od filmików jak Ty powaga. Mam prawie wszystkie twoje filmiki i wszystkie są extra dobrze dobrana muzyka i super akcje zawodników. Oby tak dalej! A jeśli chodzi o Enzo to spoko był zawodnik. Życze mu jak najlepiej
- juverm
- Juventino
Najpierw ściągnąłem przez "Ściągaj (zapisz jako)" ale ale po 28 sek się zacinało i nie chciało iść dalej :?
Potem ściagnąłem "Ściągaj z Yourfilehost" i teraz wszystko jest OK...
Po obejrzeniu śmiem twierdzić że to po "Remember this name" i "Wonderful Boy" twoja najlepsza kompilacja...
Szacunek za zebranie takiej ilości materiałów...
Aż szkoda że Enzo odszedł, może innaczej: ŻE GO PUŚCILI :!:
P.S. Mateusszek mam prośbę, zrób w niedalekiej przyszłości kompilkę o Filippo Inzaghim, jednym z moich ulubionych Juventini :-D
Pozdro
Potem ściagnąłem "Ściągaj z Yourfilehost" i teraz wszystko jest OK...
Po obejrzeniu śmiem twierdzić że to po "Remember this name" i "Wonderful Boy" twoja najlepsza kompilacja...
Szacunek za zebranie takiej ilości materiałów...
Aż szkoda że Enzo odszedł, może innaczej: ŻE GO PUŚCILI :!:
P.S. Mateusszek mam prośbę, zrób w niedalekiej przyszłości kompilkę o Filippo Inzaghim, jednym z moich ulubionych Juventini :-D
Pozdro

- Railis
- Qualità Juventino
Poraz kolejny po oglądnięciu twojej kolejnej kompilacji, upewniam się w tym, że przynajmniej na JP jesteś najlepszy w te klocki. Filmik świetnie zrobiony, fajnie tobrane efekty, styl efektów - Mateusszkowy, no i całokształt. Wielki szacunek za to że zdobyłeś tyle materiałów, co p przypadku tego piłkarza było trudne, nawet bardzo. Zrobienie kompilacji o Enzo było nie lada wyzwaniem, któremu podołałeś. W czasach kiedu powstaji coraz więcej kompil (bublów) trzeba się cieszyć kiedy powstanie działo. Ten filmik można z pewnością tak nazwać. Pozdrowienia dla Autora i Powodzenia w dalszej pracy. OCENA 9+/10
- Robert 10
- Juventino
Świetna kompilacja :!:
Doskonale dobrana muzyka,
fajne efekty i wykonanie. Zebrałeś dużo fajnych materiałów o nim. Jestem pełen podziwu.
moja ocena 6/6 

Pomylić sie rzecz ludzka.Enzo_Maresca pisze:litosci.... :rotfl: :rotfl: kompilacjaRobert 10 pisze:Świetna komplikacja
Ostatnio zmieniony 26 marca 2006, 12:12 przez Robert 10, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kosior
- Juventino
Kompilacje wspaniała, lecz nie idealna. Ale takich nie ma. Swietnie dobrana muzyka, cudne materiały (chociaż mogłoby być odrobinę lepiej w jakości - to i tak ogromny plus za poświęcenie ogromnej ilości czasu na ich znalezienie).
Mam cichą nadzieję, że zrobisz kiedyś kompilację o Grzegorzu zwanym Rasiakiem.
Pozdrawiam!
Mam cichą nadzieję, że zrobisz kiedyś kompilację o Grzegorzu zwanym Rasiakiem.
Pozdrawiam!

- mati_juve
- Juventino
No cóż
, Mateusszek wyznaczył sobie pewien poziom (wysoki) i nie schodzi poniżej niego 8), a co do tej kompilacji to bardzo mi się ona podoba, fajna wpadająca w ucho muzyka, no i te materiały (których napewno nie było za dużo) no ale majwiększe
za sam pomysł, ja bym na to nie wpadł
No i na pewno można powiedzieć że: "zrobiłes coś z niczego"
Tak trzymaj

No i na pewno można powiedzieć że: "zrobiłes coś z niczego"

Tak trzymaj

...:::AVE JUVE:::...
- Mateo
- Juventino
Faktycznie nie działają, a jeszcze przed wczoraj link na Yourfilehost trybił. W każdym razie uploadowałem już kompilacje na niezawodny serwer i życze miłego oglądania.Duff pisze:Ja bym bardzo prosił o jakiś inny link bo 2 poprzednie nie działają z góry THX
Ściągaj (zapisz jako)