Serie A: (22) Ascoli 1-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:19

wow...Treze Dał niez/la popisówke...Brawo dla całej druzyny zwłąszcza w pierwszej polowie...bo w drugiej juz troche spuscili z tonu....
Szkoda ze poraz kolejny Ibra nic nie strzelił zaczynam sie powaznie martwic...mam nadzieje ze to nie spowoduje jego checi odejscia...bo nawiasem mowiac musi to go niezle frustrowac...
nie ogladalem meczu wiecej sie wypowiedzec nie moge...

poza....tym, ze jak wspomniałem juz
na czacie...ale mysle ze to jest wazne podkreślenia
ze...Treze skompletował najszybszego hat-trick'a w historii Serie A....tylko nie wiem jaki byl poprzedni rekord....i za to naleza sie podwojne gratulacje dla tego zawodnika...

P.S ma ktos bramki???

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:22

Proszę bardzo:

Trezeguet - 7 minuta
http://www.bigupload.com/d=0E95227F
Trezeguet - 13 minuta
http://www.sendspace.com/file/o0pjy6
Trezeguet - 18 minuta
http://www.sendspace.com/file/orf7t4
Życzę miłego oglądania i wysokich transferów, bramki z niezwodnej telewizji arabskiej...

P.S Aha bramki są jeszcze w dziale bramki na Jp tylko nie wiem czy nie potrzebny jest codec
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, 18:24 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:23

Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, 19:31 przez Michal87, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:25

Bardzo się ciesze z tego zwycięstwa szczególnie że wygrywamy w tedy kiedy rywale traca pkt (Milan i miejmy nadzieje o 20 30 Inter :D ) Widać że nasz najlepszy snajper znów się przebudził strzelając w 11 min hatrika tyle goli co Zlatan od początku sezonu 8) Jestem przekonany że wraz z powrotem do formy Trezegueta Juve znów będzie wygrywało mecze pod rząd różnica większej ilości bramek które nie beda strzelali obroncy tylko nasz łowca goli :-D

P.S Wracamy do rzeczywistości Toni się zacioł teraz Treza będzie strzelał mam nadzieje że przynajmniej podtrzyma swoją passe z tego sezonu 11 kolejek pod rząd strzelając gola a może pobije rekord :dance:

EDIT

już mam bramki
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, 19:50 przez Adi666666, łącznie zmieniany 1 raz.

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 19:24

Jestem zachwycony bravo Treze :bravo: :bravo: :bravo: myslalem ze chłopak troche przygasł ale widze ze nadal jest w dobrej formie, a ten przestój to wypadek przy pracy. Gratulacje dla całej drużyny bo oni wszyscy zapracowali na te 3pkt. Dobrze ze Alex zagrał od pierwszej minuty choc gola nie strzelil, a jak wchodzi z ławki to strzla :( .
Mam nadzieje ze taka forma utrzyma sie jeszcze długo długo aż do końca sezonu.

GRAZIE GRANDE JUVE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 20:17

Cieszy mnie zwycięstwo Juve, al tak bardzo z powodu ostatnich wydarzeń. Bardzo dobrze, że Treze sie przebudził i usatysfakcjonował nas hat-trickiem. Mam nadzieje, że tak podbudowane Juve wyeliminuje romę w Coppa Italia. Forza!

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 21:50

Ostatnio w każdym meczu teatr jednego aktora
Palermo 1-2 Juventus (Mutu x2)
Juve 4-1 Viola (Del Piero 3 , Mutu mu dotrzymał towarzystwa)
Juventus 1-0 Reggina
Chievo 1-1 Juventus (Vieira)
Juventus - Empoli 2-1 ( Cannavaro x2)
Juventus 2-3 Roma (Del Piero x 2)
Ascoli 1-3 Juventus (Trezeguet x3)

Cieszy ze Trezeguet sie odkuł ale jeszcze bardziej cieszy zwycięstwo i trzy punkty. Na tę chwile 10 pkt przewagi (Inter 0-0). O meczu nie ma co duzo pisac strzelilismy gole szybko i kontrolowalismy sytułacje martwi mnie postawa obrony w 3 meczu z rzędu tracimy 4 gola (wliczam Coppe), idziemy dobrą ścieżką do Scudetto , teraz dwa mecze u siebie w których trzeba zgarnać kolejne 6 pkt

Forza Juve! , Forza David!

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 22:04

Ale zaluje ze nie udalo mi sie tego meczu obejrzec przez neta. To co zrobil Treze to bylo cos wspanialego, jak on potrafi znalezc sie w polu karnym! Piekne byly takze asysty Alexa i Camora. Juz szykuje sie na meczyk z Roma i mam nadzieje ze Juve ich rozniesie bo tego klubu poprostu niecierpie.

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 22:26

Swietny mecz Treze... gratulacje. Świetne dwa rozegrania Del Piero w akcjach w których padły bramki. Wygląda na to że forma Del Piero jest bardzo wysoka i oby utrzymała sie jak najdłużej. Nie oglądałem meczu, może mi ktoś powiedzieć czy forma Buffona jest juz tak wysoka jak przed kontuzją barku??

Obrazek
KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 22:45

Brawo Juventus, tego mniej więcej oczekiwałem. Znów szybko strzeliliśmy bramki i tym samym położyliśmy psychicznie naszego rywala, który nie był w stanie się podnieść po tym jak w 18 minucie Trezeguet ustanowił wynik na 0-3. Co prawda strzelili bramkę honorową, ale to wszystko na co było dzisiaj stać Ascoli. Wielkie wyrazy uznania należą się dzisiaj strzelcowi trzech bramek, pierwsza jest głównie jego zasługą, ale 2 i 3 to już typowe dla niego bramki, czyli dostawienie nogi i gol, a z im mniejszej odległości strzela się bramki tym bardziej widać siłę zespołu, a siła w pierwszej połowie była taka jak być powinna. Znów czaruje Alex, gdy patrzy się na to co robi przy drugiej bramce przy podaniu do Camora i przy trzeciej przed podaniem do Treze to przypominają się oczywiście dawne lata. Już wielu skreślało go i odsyłało do lamusa a on wciąż pokazuje na jak wiele go jeszcze stać. Brawa także dla Camora, który zresztą rzadko zawodzi. Znowu nie pokazał swych możliwości Zlatan, szkoda bo nie jestem jego przeciwnikiem i naturalnie chciałbym go widzieć w świetnej dyspozycji jak bawi się z obrońcami ;-). Trzeba to czekanie jednak odłożyć na kolejne spotkanie. Mecz z Ascoli przeszedł do historii i teraz najważniejsze jest spotkanie z Romą. Już w środę przekonamy się czy Capello potraktuje poważnie to spotkanie i powalczy czy też pozwoli zaprzepaścić szansę wystawiając drugi garnitur.

A tutaj cały mecz: http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=0CS1 ... HCOTL98TBO
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, 23:57 przez KINIEK, łącznie zmieniany 1 raz.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 23:41

Wynik bardzo cieszy, skuteczność Trezeguet'a i dobra forma Del Piero i Camoranesiego. Martwi natomiast gra Ibrahimovica i Vieiry. Jednak różnica między nimi polega na tym, że Vieira grając słabo i tak jest przydatny drużynie, a Zlatan już nie, bo ma dobrych następców. Jednak martwię się o Szweda, aby się nie załamał. Przecież David strzelił w 18 minut tyle bramek, co Zlatan przez cały sezon! W takich momentach psychika nawet najlepszych zawodników może się zachwiać. A naprawdę było mi żal Szweda, dy oglądałem jego nieudane dryblini :? Przecież to do niego niepodobne. Gdzie jest ten stary Ibracadabra? Naszczęście jest Alex Del Piero, który w tej chwili jest chyba najlepszym napastnikiem. Nie strzela tyle co Franców, ale David jest tylko od strzelania bramek, a Don Alessandro potrafi je także wypracowywać. Mecz oceniam jako udany. Do przerwy wypracowaliśmy sobie przewagę, a później już tylko broniliśmy tej zaliczki. Czyżby oszczędzanie sił przed Romą? Raczej przed Udinese, Parmą i Interem.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 23:49

hmm mecz byl bardzo interesujący cieszy forma Alex i zapewne przelamanie Trezegola. dla mnie ten drugi jest bezcenny (nie gadam tak z przyczyn dzisiejszego meczu) , Alex'a nie da się zastąpić jako osobe, symbol (jako symbol Turyńskiej subklutury) ale jest to jednak piłkarz którego następce mam - Cassano jednak widze chłopak poszedł do Realu a naj widoczniej zaczoł Antek forme obniżać to jego odpowiednik w Juve zwyrzkuje heh ciesze się bardzo z tego powodu. możliwe że przezywa swoja III młodość (II to sezon 02/03 i pamiętne mecze z Barcą i Realem)

--------
ZIO 2006: Nedved w roli... komentatora

Piłkarz reprezentacji Czech Pavel Nedved podczas zimowych igrzysk olimpijskich w Turynie (10-26 lutego) będzie w telewizji komentował mecze hokeja na lodzie

Nedved już przygotowuje się do nowej roli. "Niedawno udzieliłem wywiadu jednej z włoskich gazet, w którym odpowiadałem głównie na pytania dotyczące hokeja" - powiedział zawodnik Juventusu Turyn.

Zespoły gospodarzy i Czech zagrają razem w grupie A olimpijskiego turnieju. Ich rywalami będą Kanada, Finlandia, Niemcy i Szwajcaria.

onet.pl

moim zdaniem hehe to super że Pavel będzie komentować mecze hokeja. dla mnie jest to osoba która zasługuje żeby tam komentować. zapewne zna hokej widziałem pare razy jego foty na łyżwach (krzynka też :D). a także wiem, że w czechach jest jakiś gosciu co się nedved nazywa i gra w hokeja może to rodzina hehe :D

pozdro

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2006, 08:11

Forza Juve Forza Trezegol tak moge opisac poprostu mecz Juventusu, szkoda tylko ze strzacilismy bramke. Napewno ciszy powrot do starej formy Trezeguet. Napewno teraz z Alexem rozpykaja kazda obrone swiata. Dzieki Juvefanik za brameczki napewno obejrze. Dobrze ze Juventus ustalil wynik spotkania po dwudziestu minutach wtedy juz nikt niemial watpliwosci kto wygra. Napewno juz po dwudziestej minucie zawodnicy juventusu nieforsowali sie przygotowujac siie do nastepnego spotkania.

Obrazek
trezeguet123456

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2006, 08:42

Ah ten JUventus zawsze zadziwia ostatnio nie umieli sobie poradzic z empoli a tu prosze 3 :1 z lepszą Ascoli tak to jest jak wraca do gry Nedved a ibra siedzi nalawce :D a pzatym mozemy sie juz cieszczyc gdyz za tydzien juve gra z usiebie z Parmą a usiebie nie przegrsalismy ani nie zremisowalismy zadengo meczu w Seri A natomiast Milan gra na wyjeżdzie z Lazio czyli tam gdzie juve straciło pkt oraz inter z chievo u siebie a juve tez zstraciło z nimi pkt wiec ludzie czekam z niecierpliwoscia na te mecze a zwlasza czekam na poślizg interu i milanu mialn napewno sie poslizgnie ale inter ...... chodz chievo umie grac z lepszymi wiec liczymy na nich wszyscy prawda ??:D

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2006, 09:36

Świetny wynik. A jeśli chodzi o bramki, to widać, że dominowała trójka Del Piero - Camoranesi - Trezeguet. Bardzo podobała mi się pierwsza bramka, natomiast druga i trzecia to już kunszt Del Piero i Camora przy drugiej oraz samego Del Piero przy trzeciej, bo Davidowi pozostało wtedy tylko wykończyć akcję :) Przy drugiej bramce Del Piero ośmieszył obronę Ascoli, kiedy robił sobie te żonglerki, zanim podał do Camora :P A przy trzeciej... nie mam pytań.
Po strzeleniu tych trzech "szybkich" bramek można było spokojnie skupić się na kontrolowaniu przebiegu spotkania. To było mądre.
Mamy kolejne 3 punkty. Szczerze- trochę się zmartwiłem obecnością Zebiny, ale jakoś poszło. Mamy 12 pkt przewagi nad Milanem, w dalszym ciągu 8 nad Interem.
Aha, Panowie, dla niektórych to chyba historyczny moment: Ibrahimovic zaczął na ławce i wszedł dopiero w 69' :roll:
JuveForever10 pisze:Pierwsza bramka Treze: http://www.megaupload.com/?d=PHM5IPCR
Trochę śmiać mi się chciało jak oglądałem ten filmik i jak zobaczyłem, jak się po tej bramce cieszy Emerson [u dołu ekranu] :smile: To jest gość...

Zablokowany