Serie A: (20) Chievo 1-1 JUVENTUS
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No Capello dał nam do zrozumienia, że Del Piero jakich cudów by nie wyporawiał, będzie już tylko rezerwowych. Jednak z Regginą wyszedł w 1 składzie tylko przez jubileusz... Decyzja smutna, no ale cóż. Trzymam kciuki, że Zlatan sie dziś przebudzi bo ile można czekać? :roll:
Braku Nedveda odczuć nie powinniśmy.
Forza JUVE!!
Braku Nedveda odczuć nie powinniśmy.
Forza JUVE!!

- The_Sickness
- Juventino
no przykre to jak cholera
wyraźnie widać ze del piero ma dobrą formę, a mimo to nie gra.
rozumiem ze ibra tez jest fenomenalny, ale przy obcenym braku formy, powinien wchodzic właśnie w roli zmiennika, a to ze będzie grał w podstawowej jedenastce wcale mu formy nie przywróci :!:
wyraźnie widać ze del piero ma dobrą formę, a mimo to nie gra.
rozumiem ze ibra tez jest fenomenalny, ale przy obcenym braku formy, powinien wchodzic właśnie w roli zmiennika, a to ze będzie grał w podstawowej jedenastce wcale mu formy nie przywróci :!:
- Alex_10
- Juventino
No to po meczu ...
Troche sie zawiodłem na Capello . Znowu wyszedl Zlatan i nic nie pokazał w tym meczu wiele strat , niecelnych podań ... Mam małą nadzieje ze w następnym meczu zagramy od poczatku trzema napastnikami i bedzie to lepszy wariant 8)
Chociaz drugi remis nic sie znowu nie dzieje. :twisted: :twisted:
Troche sie zawiodłem na Capello . Znowu wyszedl Zlatan i nic nie pokazał w tym meczu wiele strat , niecelnych podań ... Mam małą nadzieje ze w następnym meczu zagramy od poczatku trzema napastnikami i bedzie to lepszy wariant 8)
Chociaz drugi remis nic sie znowu nie dzieje. :twisted: :twisted:
- mateusz017
- Juventino
Czasem tak bywa ze lepszy nie wygrywa szkoda mi troche Alexa oby nasza gra w next meczu wygladala lepiej i kochane juve oby zaczelo kolejna piekna serie samych zwyciestw~!!
- JuventinoPS
- Juventino
No i koniec...wynik: 1-1 Jetem trochę zawiedziony wynikem. Spodziewałem się pewnej wygranej ale niestety nie zawsze się wygrywa. Wiadomo, że kiedys musiał nastąpic remis, dopiero trzeci w tym sezonie i drugi SERIE A, ale przecież remis to nie porażka i zawsze jeden punkt wleci. Tyle, że mediolańskie drużyny wygrały swe mecze...
Minusy spotkania:
- znów bez bramki Trezeguet
- błąd obrony przy bramce
- po raz trzeci z rzędu tracimy bramkę (ale nie wiem czy to minus bo przecież każdego meczu nie zagramy na zero z tyłu)
- Zlatan - kiedy on się odblokuje
Plusy Spotkania
- Bramka Viery (4 w tym sezonie: strzelał z EMPOLI (14 minuta), PARMĄ (82 minuta) z UDINESE (36 minuta) no i właśnie z CHIEVO (31 minuta) proszę mnie poprwić bo minuty i mecze mówie z pamęcie (oczywiście jak będzie błąd)
- Aktywny Camoranesi
P.S Chciałbym zauważyć, ze JUVE jak narazie we wszystkich 28 meczach zawsze strzelało bramkę... OBY TAK DALEJ!
P.S Viera wszystkie bramki w barwach JUVE strzelał z głowy
P.S Oczywiście prośba o skrót i bramkę (jak ja pierwszy znajde to oczywiście wrzucę)
Minusy spotkania:
- znów bez bramki Trezeguet
- błąd obrony przy bramce
- po raz trzeci z rzędu tracimy bramkę (ale nie wiem czy to minus bo przecież każdego meczu nie zagramy na zero z tyłu)
- Zlatan - kiedy on się odblokuje
Plusy Spotkania
- Bramka Viery (4 w tym sezonie: strzelał z EMPOLI (14 minuta), PARMĄ (82 minuta) z UDINESE (36 minuta) no i właśnie z CHIEVO (31 minuta) proszę mnie poprwić bo minuty i mecze mówie z pamęcie (oczywiście jak będzie błąd)
- Aktywny Camoranesi
P.S Chciałbym zauważyć, ze JUVE jak narazie we wszystkich 28 meczach zawsze strzelało bramkę... OBY TAK DALEJ!
P.S Viera wszystkie bramki w barwach JUVE strzelał z głowy
P.S Oczywiście prośba o skrót i bramkę (jak ja pierwszy znajde to oczywiście wrzucę)
- Michael900
- Juventino
Ten mecz był najlepszym obrazem jeżeli chodzi o obstawienie lini ataku w Juventusie. Capello znowu wystawił Zlatana w pierwszym składzie i wynik mówi sam za siebie. O dwóch ostatnich meczach z czynnym udziałem Alexa już nie mówie.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Mr Cezary
- Juventino
No właśnie jego brak był najbardziej odczuwalnyTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Braku Nedveda odczuć nie powinniśmy.

Remis, na trudnym terenie w Weronie, ale odczuwam pewien niedosyt. Mimo tego, że zagraliśmy jeden z gorszych meczów w tym sezonie, to byliśmy na pewno lepsi od Chievo i kiedy sędzia przedłużył mecz o 5 minut łudziłem się jeszcze, że coś ustrzelimy. Niestety jedynym zagraniem, które zapamiętam z tych 5 minut, będzie piękne przyjęcie piłki klatą przez Alexa i odegranie do Vieiry :roll:
- Buri
- Juventino
I po wszystkim .... 1 -1 ... ale było widać w naszych wypowiedziach przedmeczowych ze nie jesteśmy pewni wygranej Juvntusu. Przekonaliśmy się na własnej skórze że trudno się gra z Chievo szczególnie na ich terenie. Niestety nie możemy teraz tracić punktów aby utrzymać przewagę. Nie widziałem meczu, ale Capello znowu dał pograc Ibrahimovicowi 90 minut i CO ? JAJCO ... znowu nie strzelił bramki
Nie rozumię takiego zachowania Capello. Miejmy nadzieje że poradzimy sobie gładko z Empoli.
PozdRo

PozdRo

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- KamilDeath
- Juventino
mecz ogladalem i wnioski z meczu takie ze nie mielismy dzisiaj za bardzo pomyslu na gre , choc okazje byly ale jakos nie wykorzystalismy tak naprawde zadnej , bo bramka naszego pomocnika po stalym fragmencie gry
troche mnie zdziwila zmiana , choc chyba nie tylko mnie bo Camoranesi mial nie tega mine jak zobaczyl swoj numer do zejscia , ale Alex fajnie zagral , Ibra przyzwoicie , aczkolwiek jak zawsze na koncu mu nerwy puscily i dostal zolta kartke przez ktora nie zagra w nastepnym meczu
wracajac do zmiany ja bym dzisiaj zmienil Treze na Alexa , takie moje prywatne zdanie
a i zdziwilo mnie ze Capello zmienil miejscami po staconej bramce Balzarettiego z Zambrotta , moim skromnym zdaniem nasza 14 lepiej czuje sie na lewej stronie
troche mnie zdziwila zmiana , choc chyba nie tylko mnie bo Camoranesi mial nie tega mine jak zobaczyl swoj numer do zejscia , ale Alex fajnie zagral , Ibra przyzwoicie , aczkolwiek jak zawsze na koncu mu nerwy puscily i dostal zolta kartke przez ktora nie zagra w nastepnym meczu
wracajac do zmiany ja bym dzisiaj zmienil Treze na Alexa , takie moje prywatne zdanie
a i zdziwilo mnie ze Capello zmienil miejscami po staconej bramce Balzarettiego z Zambrotta , moim skromnym zdaniem nasza 14 lepiej czuje sie na lewej stronie
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- 29
- Juventino
widać, że Capello się nie patyczkuje z nikim.. Mauro musiał mu zajść za skórę.. już wcześniej bywało, że wpuszczał go z ławki.. by po chwili ściągnąć :?KamilDeath pisze: troche mnie zdziwila zmiana , choc chyba nie tylko mnie bo Camoranesi mial nie tega mine jak zobaczyl swoj numer do zejscia
Mam nadzieję, że się jednak mylę.. i kolejnych teorii spiskowych doszukuję...
Prawda jest taka, że Juve w tym sezonie ma tak mocny skład, że kto by miał zejść, czy usiąść na ławce.. to będziemy krytykować :-D a 11stka może tylko grać..
bramka: http://www.juventuz.com/forum/showthread.php?t=14537
p.s. Cassano w debiucie strzelił bramkę !!

- RuTeK
- Juventino
:rotfl: :rotfl: :rotfl:bblackk pisze:Jedyny pozytyw tego meczu: Zlatan Ibrahimovic - misses next match. :evil:
Może dzięki temu wejdźie mi Kupon , Bo niesety z przykrościa musze stwierdźidź że ten mi nie wszedł przez " drewno " Ibre....

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- KamilDeath
- Juventino
nie ukrywajac wiemy ze Ibra jest ulubiencem naszego trenera , dochodzi Treze najbardziej bramkostrzelny w naszej druzynie , a ze wynik remisowy i brakowalo nam bramki no to za kogo wejdzie Del Piero , padlo na Camora , i moim zdaniem nie byla to dobra zmiana , bo prawy pomocnik byl okej , a tak to Mutu poszedl na prawo Alex na lewo a jak wiemy Del Piero powinien grac z przodu , chociaz byla jedna czy dwie akcje jak nasza trojca 10 , 9 , 17 mogli szczelic wspaniala brame , szkoda ale trzeba wyciagac wnioski i grac jeszcze lepiej swoja droga czasami mnie Capello zadziwia , ale patrzac co dokonuje trudno mu nie ufac
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2006, 23:04 przez KamilDeath, łącznie zmieniany 1 raz.
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- Mario_90
- Juventino
Meczu nie widzialem, ale niepokoi mnie ta strata punktow. Oby nie powtorzylo sie to co bylo rok temu ze Juve nagle zaczal tracic punkty i roztwonil przewage w Serie A.
Co do naszego napadu...to jesli w nastepnym meczu Alex znowu zdobedzie bramke (lub wiecej
), a potem do skladu wroci Zlatan, to bedzie mozna glosno powiedziec o tym, ze Capello nie przepada za Del Piero i faworyzuje Zlatana. Ale miejmy nadzieje ze Don Fabio wie co robi, w konczu ma wieksze pojecie o pilce niz my, i to on wie czego wymaga od poszczegolnych zawodnikow.
Co do naszego napadu...to jesli w nastepnym meczu Alex znowu zdobedzie bramke (lub wiecej