Nowy kontrakt dla Del Piero ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy Twoim zdaniem Alex powinien przedluzyc umowe z Juve do 2010 ??

TAK, niech gra u nas jak najdluzej
164
86%
NIE, mysle ze powinien skonczyc obecna umowe i zakonczyc kariere- w Juve oczywiscie
21
11%
Ciezko powiedziec, nie wiem
6
3%

Liczba głosów: 191
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 20:03

ironone pisze:Każdy wielki klub ma swoją legende i tak samo jest z JUVE no oczywiście chodzi o WIELKIEGO ALEKSANDRO DEL PIERO.
Zapewne chodziło ci o Alessandro Del Piero :?: :wink:

Co do tematu, tak jak wszyscy nie wyobrażam sobie Juventusu bez Alexa. On jest już skazany na Juve. Tyle lat gra w biało-czarnej koszuli, związał się z tą drużyną jak żaden inny zawodnik.

A jeśli nie dałby grać tak długo, to pozostaje rozwiązanie wcześniejszego odejścia. Coś na wzór tego co zrobi Zidane. Myślę, ze nikt nie robiłby z tego problemów, a napewno nie zarząd Juventusu. Narazie jednak, myślę, że jest ważnym elementem Juventusu i powinien grać.

Rekordzista, ulubieniec kibiców...brakuje jeszcze zakończenia kariery w Juve i będzie już pod każdym względem symbolem tego klubu(niewątpliwie przez wielu jest już uważany za takowego).

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 20:34

Ja posune sie jeszcze dalej - nie tylko nowy kontrakt, ale i praca w JUVE po zakończeniu kariery!!!

Alex to symbol dekady JUVE! Nie trzeba specjalnie wymieniac co zrobil dla JUVE - kazdy wie że zasługuje na szcunek!

On nie tylko musi miec nowy kontrakt - ale musi byc w klubie - jako trener młodzików - wzór dla mlodych! Rampula - zajmuje sie klubem kibica - ok ! To tym bardziej Alex musi juz na dobre zostać z nami!

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Martin B.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:21

chcę tylko powiedzieć ze tacy piłkarze jak Del Piero są niezastąpieni....gra u nas tyle lat i co najważniejsze nadal jest w wysokiej formie i dużo dla Juve jeszcze może zdziałać....więc nie wolno pozwolić mu odejść

Johny8777

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 11:48

:-D Ależ oczywiscie ze powinien przedłużyć kontrakt ponieważ Jest on symbolem Juventusu i w żadnej innej drużyny by się nienadawał. A to że siedzi na ławie to tylko głupota Capello niekiedy koleś zachowuje się jak czubas. :x Tu się narodził i tu musi być jego koniec :) :) Forza Delpiero [/b]

Johnyy
Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 19:34

Alessandro Del Piero powinien zostać w Juve ponieważ w Juve wiele sukcesów osiągnął i będzie chciał pewnie osiągnąć,a po za tym jest zawodnikiem bardzo doświadczonym.

JuvePavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 19:55

Powiem krótko Juventus bez niego to nie Juventus jest symbolem Turynu

shadowww2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 20:07

powiem tylko tyle : Paulo Maldini , Mattheus..

Pozdrowienia dla kibicow Juventusu
benkas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 21:13

JuvePavel pisze:Powiem krótko Juventus bez niego to nie Juventus jest symbolem Turynu
zgadzam się. Niewyobrażam sobie Juve bez Del Piero!

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 21:25

Tomek1900 pisze:Oczyście umowa ta powinna zmiejszyc płace Alexowi ,ale mysle ze go to nie zniechęci;)
W to nie wątpie że go to nie zniechęci, Alex nie jest kimś pokroju Beckhama czy Rooneya żeby mu kasa wypłukała mózg. Del Piero to człowiek który oddał się cały Juventusowi i sprawy finansowe nie grają dla niego większej roli, z resztą już kiedyś powiedział że "pieniądze to tylko miły dodatek do footballu"

Obrazek
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 21:42

JUVENTUS powinien przedłużyć kontrakt z Alexem bo to żeczywiście żywy symbol Turynu. Choć Del Piero częściej przesiaduje na ławce rezerwowych ale nie wyobrażam sobie Juve bez niego nawet nie siędzącym na ławie. Powinien grac w Juve do końca kariery i już.

Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 16:28

Mówisz Juventus, myślisz Del Piero. To symbol Juve i wciąż wspaniały zawodnik co potwierdza w ostatnich meczach. Myślę że powinni mu przedłużyć kontrakt, a później powinien pracować w klubie na początku jako scout, a następnie kto wie może trener.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 11:34

Ja chciał bym żeby żywa legenda Juve pozostała w szeregach bianconerich jak najdłużej. Gra od 18 roku życia i cały czas (no z malutkimi przerwami) jest w dość dobrej formie. Alex to mój idol i ja marzył bym żeby na boisku był jak najdłużej. Niestety jest to niemożliwe aby cały czas strzelał bamki dlatego mówie, że powinien dostać ten nowy kontrakt i po jego wygaśnięciu skończyć karierę.

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2006, 12:27

Del Piero to mój jedyny idol,na nim się wzorowałem grając w piłkę.Jest wielką postacią Juve.Głównie Juventus jest wiązany z jego osobą i z żadnym innym piłkarzem Juve w obecnych czasach.Jest liderem i przywódcą a także wielkim autorytetem dla młodego pokolenia piłkarzy ze szkółki Juve.Powinien zostać jak najdłużej w Juventusie bez względu na formę,a tak jak narazie jest imponująca i powinien Alex ją utrzymać jak najdłużej aby wygryźć ze składu Zlatana,którego nie darzę jakąś szczególną sympatią,tak jak Inzaghiego kiedyś,strzela bramki i dziękuje mu za to że Juve wygrywa kolejne mecze,ale jest indywidualistą nie gra o dobro drużyny tak jak Alex.DP to prawdziwy profesjonalista.Dla niego liczy się dobro Juve,jak Capello posadził go na ławie to nie leciał z tym do telewizji aby się pożalić,tu wychodzi kim on jest dla drużyny.A poza tym w Juve już jest 13 lat.Powinien zostać jeszcze dłużej.Gdy miał okazje wybrać 2 kluby które się o niego starały,to wybrał Juve a nie Milan.Doznał kontuzji z którą zmagał się prawie rok.Powrócił nie mógł się przełamać,a to właśnie dzięki niemu Juve wyeliminowało Real i pokonało Milan w zeszłym sezonie.

...Taka miłość jest jedna...Juve
dzida88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2006, 18:08

Alex jest żywą legendą Juventusu i wpisał się w historii Juve w wyjątkowy sposób - jako najlepszy strzelec!!! Nigdy nie będę chciał aby znalazł się gdziekolwiek indziej niż w Juve, ale też nie myślę go za wszelką siłę zatrzymywać jako gracza , bo według mnie sprawdziłby się też doskonale jako np. trener albo asystent.

Sir Dzida
mateusz017

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2006, 19:40

ALex nie tylko powinien przedluzyc umowe z Juve ale zwiazac sie z nim do konca zycia grac do poki mu starcza sil a z czasem sprobowac samemu prowadzic tak wielki klub jakim jest JUVE wkoncy ALex zna Juve od podszewki juz od bardzo wielu lat wiec co jest w nim dobre a co zle oraz jakie sa plusy i minusy!!

ODPOWIEDZ