William Gallas od nastepnego sezonu w Juve ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 19:41

Wątpie w to. Moim zdaniem On nie dałby rady zastąpić Thurama, pozatym Lilian za rok wciąż grać będzie w Juve. A z tego co słyszę to jest on przymierzany w miejsce Zebiny.. co nie znaczy oczywiście, że od czasu do czasu byłby też wystawiany na środku. Tak czy siak przydałby się nam bardzo.

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 20:04

Ja slyszalem ze kontrakt konczy mu sie rzeczywiscie za 1,5 sezonu ale ma mozliwosc wykupienia ostatniego roku kontraktu za jakies 2 mln. Mysle ze taka kase moglby wylozyc Moggi bo to nie jest duzo biorac pod uwage klase tego zawodnika. Bardzo chcialbym Gallasa w Juve

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 12:42

Hmm... Jako środkowy obrońca - to spore wzmocnienie (z uwagi na wiek Thurama), jako obrońca prawy... lepiej za obojętnie jaką cenę ściągnąć Sagnola.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 12:56

tomcatmi6 pisze:Wiecie moze jak wyglada sytuacja kontraktowa tego zawodnika? Albo ile oferuja za niego dzialacze Juve?
Z tego co czytałem(może było to na JP, chociaż nie jestem pewien) to kontrakt kończy mu się w 2007 roku. Jednak zawodnik, który spędził w jednym klubie pięć albo więcej sezonów, może wykupić po tym czasie swój kontrakt, będzie go to kosztowało chyba 2mil Euro, które pewnie wyłoży mu Juventus.

EDIT

Przeoczyłem wypowiedź MoszeUsza, który napisał prawie to samo co ja, jak trzeba to można usunąć mój post.

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 13:22

Bardzo często oglądam mecze "Chelsea" :prochno: i podoba mi sie gra tego zawodnika. Jeśli przejdzie to będzie pewnym punktem naszej obrony , na środku z Cananavaro lub na prawej obronie a Zambro wrocił by na lewą :-D (Niezapominajmy że mamy jeszcze Kovaca)

Obrazek

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2006, 13:40

Gallas dobrze spisuje się w Chelsea ... przydałby się nam obrońca, ale po nieudanych negocjacjach z Sagnolem nie bardzo wierzę w przejście Gallasa do Juve. Duzo gadania a mało działania.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ