Mauro Camoranesi ''Wonderful Boy'' by Mateusszek & Paulo

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ

Jak oceniasz filmik Mauro Camoranesi ''Wonderful Boy'' Mateusszka i Paulo?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 22:14

Musze przyznać, że kompilacja jest naprawde dobra, choć mogłaby być troche dłuższa. Mimo to z przyjemnością się ogląda. :-D Muzyka też dobrze dobrana. Tylko tytuł troche kiczowaty... Ale ogólnie świetna robota :!: Oby tak dalej :!:
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2005, 22:54 przez grandejuve, łącznie zmieniany 1 raz.

ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 22:26

Może ktoś wrzucić to na inny serwer? Na tamtych mi nie chodzi :?

P.S. Dla tych co obejżeli, ile trwa ta kompilacja??

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 22:48

Kolejny raz Mateusszek i Paulo udowadniają, że w "co 2 głowy, to nie jedna :wink:". Naprawdę extra dzieło. Moze nie tak dobre jak "Will great... ", ale na pewno nie ustępujące mu w znaczny sposób. Dzięki tej kompilacji zrozumiałem na dobre, kim dla mnie jest Camoranesi - wcześniej przeze mnie jakoś tak pomijany :roll:

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 22:54

Ossy kompilacja trwa 3:12 minuty. :D

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2005, 00:11

Po raz kolejny kompilacja z serii "ujdzie w tłoku". Czy doczekamy jeszcze w tym życiu momentu aż któryś z naszych boskich kompilatorów (delikatnie mówiąc - chwalących się swoimi umiejętnościami gdzie tylko popadnie) stworzy dzieło, choć w połowie tak dobre, jak "Droga do sukcesu" autorstwa Alexxxxx`a? :roll:

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2005, 00:16

Paolo_Rossi_1982 pisze:Po raz kolejny kompilacja z serii "ujdzie w tłoku". Czy doczekamy jeszcze w tym życiu momentu aż któryś z naszych boskich kompilatorów (delikatnie mówiąc - chwalących się swoimi umiejętnościami gdzie tylko popadnie) stworzy dzieło, choć w połowie tak dobre, jak "Droga do sukcesu" autorstwa Alexxxxx`a? :roll:
:bravo:

warto dodać jeszcze...
"Ten kto mówi, że wszystko umie tak na prawdę nic nie umie"

Liczy się skromność...
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2005, 00:52 przez del kasa, łącznie zmieniany 1 raz.

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2005, 00:26

del kasa pisze:
Paolo_Rossi_1982 pisze:Po raz kolejny kompilacja z serii "ujdzie w tłoku". Czy doczekamy jeszcze w tym życiu momentu aż któryś z naszych boskich kompilatorów (delikatnie mówiąc - chwalących się swoimi umiejętnościami gdzie tylko popadnie) stworzy dzieło, choć w połowie tak dobre, jak "Droga do sukcesu" autorstwa Alexxxxx`a? :roll:
:bravo:

warto dodać jeszcze...
"Ten kto mówi, że wszystko umię tak na prawdę nic nie umię"

Liczy się skromność...
Warto również dodać, żebyś poprawił te błędy w swoim zdaniu i wypowiedział się na temat, bo dla mnie to jest zwykłe nabijanie. Chyba, że ty nie masz własnego zdania i musisz przytakiwać koledze, który również nie potrafi sprecyzować co mu nie pasuje, a to ciągłe porównanie do kompilacji Alexxxxxa staje się coraz bardziej żałosne.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2005, 00:39

No właśnie.. kompilacja napewno warta obejrzenia, ale nic specjalnego tam nie znajdziemy. Jak większość innych jest robiona w ten sam, trochę nudny już sposób. Przydałoby się trochę swierzości, nowatorstwa .. czegoś innego niż reszta. Oceniam prace pozytywnie, choć specjalnego wrażenia na mnie nie wywarła.

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2005, 00:44

Kompilacja jak kompilacja, "ujdzie w tłoku", plus za to że o "mniej znanym" Camoranesim, aha i jeszcze jedno, bo sie zastanawiam, zrobienie kompilacji w WMM jest banalnie proste, sam stowrzyłem sobie mini dzieło za pierwszym razem jak właczyłem ten program, polecałbym twórcom robienie połowie mniej kompilacji, a dwa razy dłuzszych i ciekawszych, bo ta o DP to poprostu odgrzewany kotlet :? Co do Camora jeszcze, jaki to wysiłek, skoro połowa matriału jest zawarta w downloadzie Juvepoland :prochno:

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2005, 00:51

Paulo pisze: Warto również dodać, żebyś poprawił te błędy w swoim zdaniu...
Nie miałeś się czego uczepić to dorwałeś sie do błedów...ok poprawione
Chyba, że ty nie masz własnego zdania i musisz przytakiwać koledze, który również nie potrafi sprecyzować co mu nie pasuje, a to ciągłe porównanie do kompilacji Alexxxxxa staje się coraz bardziej żałosne.
Mam własne zdanie ale wolę zachować je jeszcze dla siebie aby nie wywołać jakieś kolejnej kłutni czy też sprzeczki na forum. Trzeba potrafić wyczuć ten moment kiedy należy przestać. Już dość delikatnie zrobił to Paolo_Rossi_1982 jeszcze nie zrozumiałeś o co chodziło? Pamiętaj, że czytanie pomiędzy wierszami tez jest istotne lecz nie każdy posiada te umiejętność...

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2005, 12:41

Kompilacja bardzo dobra,tytuł troch tandetny,mnie by pasował "Mauro Camoranesi-Warrior"czy cos takiego,muza tez dobrze dobrana,taka skoczna pasuje do efektownych akcji Camora 8) jak tak dalej pójdzie i Mateussszek i Paulo będą robic tyle kompilacji to miejsca mi na dysku braknie :smile:
P.S.czekam na dzieło o Alessio Tacchinardim :P

Obrazek
ODPOWIEDZ