Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Nedved11rulez
- Juventino
No W Sumie Merfi 99 Dobrze Gada A Ja Szczeze Mowiac olewam Tvp
Tyle Ze Po Godz 00-00 Bedzie mozna Obejzec Skroty
Dobze Ze O tym Pomysleli.
Szczeze Z Szacunkiem Do Pana Korzeniowskiego Ale niech Sie Wezmie Za Trenowanie Jakis Mlodych Talentow A nie Za Telewizje

Tyle Ze Po Godz 00-00 Bedzie mozna Obejzec Skroty
Dobze Ze O tym Pomysleli.
Szczeze Z Szacunkiem Do Pana Korzeniowskiego Ale niech Sie Wezmie Za Trenowanie Jakis Mlodych Talentow A nie Za Telewizje

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- M.
- Juventino
:shock: <- Dokładnie tak wyglądałem, jak przechodziłem obok telewizora i usłyszałem te informacje. I nie mówcie, że nigdy nie ma materiałów o Serie A. 9 maja 2005 roku w Teleexpresie był króciutki skrót z meczu Milan - Juventus 8) .DamKam pisze:Zas konkretnie co do tematu: tak sie sklada ze akurat na TVN'nie w wiadomosciach sportowych wspomnieli o rekordzie Juve i odziwo pokazali bramki z meczu Inter-Roma![]()
A wracając do tematu. W sumie to już przyzwyczaiłem się, że mecze Juventusu w telewizji publicznej to rzadkość (max 2-3 razy w roku) i prawdę mówiąc nawet nie łudziłem się, że będzie transmisja meczu Juventus - Bayern. Żeby Was pocieszyć mogę napisać, że telewizja publiczna nie kupiła jeszcze praw do transmisji Mistrzostw Świata w Niemczech i może okazać się tak, że wszystkie mecze (nawet te Polaków!) będą leciały na Polsat Sporcie :? .
Ktoś napomknął, że prawa do transmisji Serie A są strasznie drogie. Być może, ale chyba nikt nie będzie chciał pieniędzy za pisanie o Calcio. A choćby w popularnym tygodniku "Piłka nożna" możliwość czytania o włoskiej piłce jest rzadkością (choć ostatnio i tak jest lepiej). Najlepsze były artykuły po wyeliminowaniu Realu w Lidze Mistrzów. Wtedy nikt nie rozpisywał się o Juventusie, natomiast mogliśmy przeczytać 5 punktów, dlaczego Real gra tak słabo :roll: . O tym, że mogę oglądać skróty porażek Realu i Barcy w wiadomościach sportowych na TVP1 nie wspomnę :roll: .
:roll:
- Pilekww
- Juventino
Ja tez tak mysle poprostu juz przesadzają w "naszej" włoskiej piekne rzezy sie dzieją sensacje rekordy bramki ale nie nasze tvp olewa sobie wszystko co sie dzieje w seria a no ale hiszpańska to z kazdego cienierskiego meczu gola pokazą wszystko byle nie włoska. Cały czas słysza "barcelona................" i "real.................." dostają w dupe od tych co nawetw pucharze uefa nie są a oni tylko o tym gadają
Juve rekord 9 zwyciest z rzędu grja piekny football bramki padaja wszystko czego chcesz, zeby przynajmnije powiedzieli "juventus..........." juz te bramki im podaruje. Lubialem Korzeniowskiego taki honorowy sportowiec ale to co on robi w tvp to
:roll:
W dodaaku do tego to w tvp nie ma byc meczy mistrzostw swiata tylk finały :!:
tvp schodzi na psy!

W dodaaku do tego to w tvp nie ma byc meczy mistrzostw swiata tylk finały :!:
tvp schodzi na psy!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Michael900
- Juventino
Zawsze oglądam wiadoości sportowe na wielu stacjach i wszędzie, ale to absolutnie wszędzie pokazują każdy mecz realu. O rekordzie JUVE wspomnieli tylko TVN24(nie pokazując żadnego materiału z meczu)
Moim zdaniem jest to spowodowane tym, że niestety w polsce i na świecie jest najwięcej kibiców właśnie realu.
Moim zdaniem jest to spowodowane tym, że niestety w polsce i na świecie jest najwięcej kibiców właśnie realu.
- Corcky
- Juventino
Oczywiscie jak najbardziej zgadzam się z wszystkimi, ze ignorowanie SERIE A i notoryczne pokazywanie Barcy, Realu i MU jest chore :?
Ale tak odchodząc od samego Juve, warto zwrócić też uwage na to, że w telewizji ogólnodostępnej(Polsat, TVP, TVN) wiadomości sportowe są znikome! 7 minut na TVP, czasem 3 minuty na Polsacie i około 5 na TVN !
:shock: :?
Tego też nie rozumiem
Ale tak odchodząc od samego Juve, warto zwrócić też uwage na to, że w telewizji ogólnodostępnej(Polsat, TVP, TVN) wiadomości sportowe są znikome! 7 minut na TVP, czasem 3 minuty na Polsacie i około 5 na TVN !
:shock: :?
Tego też nie rozumiem

Alessandro Del Piero ole!
- Gianni_Marciano
- Juventino
Tak jest , wreszcie ktoś poruszył ten temat . Wogóle o włoskiej piłce mało sie
mówi w TVP . Cały czas tylko ten nudny Real... I troche ligi angielskiej ,żenada. Dudek juz se w Anglii nie pogra ,może na miejsce wyspiarzy wskoczy Serie A
mówi w TVP . Cały czas tylko ten nudny Real... I troche ligi angielskiej ,żenada. Dudek juz se w Anglii nie pogra ,może na miejsce wyspiarzy wskoczy Serie A

- kubinho 10
- Juventino
Wydaje mi się że będzie tak ale dopiero w fazie Play-off.qba86 pisze:zamiast zrobic tak jak w zeszlym roku czyli zeby glosowac smsowo na mecz to jakis manchaster pokazuja
A co do TVP i meczu to ja tak jak Diego za bardzo się łudziłem że mecz będzie pokazywany w telewizji pubilicznej. W tamtym sezonie było tak samo więc w tym jakże miało być inaczej? Wolą pokazać mecz klubu który przed tą edycją LM mało kto słyszał! A Juve i Bayern to przecież jedne z najlepszych klubów!! Ale co tam?

Oni to robią po prostu dla pieniędzy. W Polsce co drugi kibicuje Realowi, Barcie czy ManU a nie wspomne jush o Chelsea która kibiców zyskała tylko przez pieniądze niejakiego Romka. Pewnie mają też wykupione licencje na Primiera Division i Premiership a na Serie A nie i dlatego nie pokazują bramek ani skrótów, ale o rekordzie Juve powinni chociaż wspomnieć bo o wygranych Chelsea to trąbili od rana do nocy i mówili jaki to Mourinho jest wspaniały itp.ForzaDelPiero pisze:Oczywiscie jak najbardziej zgadzam się z wszystkimi, ze ignorowanie SERIE A i notoryczne pokazywanie Barcy, Realu i MU jest chore
Grande Juve, Vinci Per Noi
- juveman7
- Juventino
tvp to skur....... zaje...... Od dłuzszego czasu obserwuję tvp (a także polsat) i nigdy niema tam informacji na temat ligi włoskiej. Powiedzcie mi ludzie jak kur... nie mozna mówić o takiej lidze gdzie gra Juve milan, roma, lazio, udinese. Według mnie jest to celowe zagranie polskich stacji telewizyjnych. Te hu... nie pokaza Juve-bayern tylko pokaza jakies ci... Je..ć skur......... z tvp. w informacjach nie powiedza o Juve tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o chelsea, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> realu i barcelonie. O <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać przeciez mnie hu... szczeli.
PS. pszepraszam za wulgaryzm ale chyba mnie rozumiecie
Dobrze ze istnieje taki klub jak JUVE bo by mnie szlag trafił.
PS. pszepraszam za wulgaryzm ale chyba mnie rozumiecie
Dobrze ze istnieje taki klub jak JUVE bo by mnie szlag trafił.
- jt10
- Juventino
Wiadomości sportowe TVP przed paroma minutami: Real Sociedad San Sebastian pokonał u siebie 3:0 Getafe i ten drugi klub nie jest już liderem w Primera Division!! No rzeczywiście informacja bez której żaden szanujący się kibic nie może się obejść no i przede wszystkim dużo ważniejsza od rekordu wszechczasów w Serie A! Oni są żałośni...
- Wojtom
- Juventino
Stracisz tylko swój czas. Olewają listy z prośbami, oleją tym bardziej Twoje "ciepłe słowa"...juveman7 pisze:mam prośbę może macie jakiś adres do tvp aby wysłać do nich emaila bo mam ochote im napisać kilka "ciepłych słów"
Co do wiadomości sportowych, bezpośrednio piłkarskich to ogólnie jest ich bardzo mało. Jednak czasami coś wspomną, zwłaszcza o angielskiej i hiszpańskiej lidze. Bo Chelsea została powstrzymana przez Everton, czy tez Real kolejny raz przegrał. Kogo obchodzi bezbarwna i mało atrakcyjna gra jakiegoś włoskiego Juventusu? Puśćmy, że kolejny raz Rasiak nie zagrał w Tottenhamie, albo, że Frankowski strzelił bramke dla Elche

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- T-Bar
- Juventino
też oglądałem "wiadomości sportowe" :rotfl: ta wiadomośc była co najmniej śmieszna ale to nic na koniec było podane że polskie radio podpisało umowe z PKOlem do transmisji radiowych z igrzysk w Turynie i Pekinie więc nie nażekajcie coś jest związane z Juvejt10 pisze:Wiadomości sportowe TVP przed paroma minutami: Real Sociedad San Sebastian pokonał u siebie 3:0 Getafe i ten drugi klub nie jest już liderem w Primera Division!! No rzeczywiście informacja bez której żaden szanujący się kibic nie może się obejść no i przede wszystkim dużo
ważniejsza od rekordu wszechczasów w Serie A! Oni są żałośni...

- juveman7
- Juventino
no przecierz mnie hu.. szczeli. Jutro klasyk w europi i naświeci (Juve-milan) a oni pier....lą a real sociedad i jakis tam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>...ny san sebastian
KU....WA MAĆ <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mnie liga hiszpanska
KU....WA MAĆ <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mnie liga hiszpanska
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
hahahaha :rotfl: wiesz gdzie oni to mają?? takiego maila od razu sie wyrzuca i do widzenia - szkoda klawiatury na twoje ciepłe słowaJuveman7 pisze: mam prośbę może macie jakiś adres do tvp aby wysłać do nich emaila bo mam ochote im napisać kilka "ciepłych słów"
to nie ogladaj wiecej telewizora... a jednak codziennie ogladasz nie zebym byl wesoly ze nie pokazuja meczow Juve ale tak o nich nie pisze bo kazdemu troche szacunku sie nalezy!Juveman7 pisze:to skur....... zaje......
Wnioskując z twoich wypowiedzi tak juz sie stalo wczesniej a szkoda bo zasmiecasz te forumJuveman7 pisze:no przecierz mnie hu.. szczeli
to się nazywa przebłysk inteligencji ...Juveman7 pisze:Jutro klasyk w europi i naświeci (Juve-milan)
Przejmujesz się?? Mi to te pionki z TVP latają koło nosa a na pilce sie w ogole nie znaja wiec co tam od nich wymagac zeby sie tym co piekne czyli JUVE.Wojtom pisze:Kogo obchodzi bezbarwna i mało atrakcyjna gra jakiegoś włoskiego Juventusu?
Już Ci wyjaśniam:Kubinho 10 pisze:Wydaje mi się że będzie tak ale dopiero w fazie Play-off.
Play off jest to taka forma rozgrywek w ktorej gra sie do 3 lub 4 zwyciestw w spotkaniach toczonych na zmiane na wyjezdzie lub u siebie a dwumecz są to 2 mecze rozgrywane systemem dom-wyjazd i liczone sa punkty i bramki wiec nie pisz ze w LM sa Playoffy :rotfl:
A tak do tematu - to jest taki skandal jakiego swiat nie widzial to wrecz jaja nieprzecietne powinni powiedziec ze w czasie meczu Beckham nie biegal po idealnej prostej przez co zdjecia zle wychodzily z profilu