Trylogia GOL
- 322
- Juventino
ale cale boisko przechodzil w tej amatorskiej lidze. Troche bylo smutne jak mu ojciec umarl
. A najsmieszniejszy moment byl jak Harris poszedl do trenera sie przyznac ze tam to jego wina itp. (wkręceni wiedzą o co chodzi) a ten trener takim znudzonym glosem: jestem zszokowany
:D:D

- Borkos
- Juventino
Hm.....trzeba w końcu ściąg.....to znaczy wypożyczyć ten film
Aż wstyd że go jeszcze nie oglądałem....
Btw- wie ktoś w jakich klubach będą następne części?
Z tego co pamiętam to Real Madryt....i?
Aż wstyd że go jeszcze nie oglądałem....
Btw- wie ktoś w jakich klubach będą następne części?
Z tego co pamiętam to Real Madryt....i?
- PrzemasJuve
- Juventino
Pilna sprawa!! widzialem u ciebie(stefan24786) ze masz gola Zlatana z meczu z Benfika!szukam go juz bardzo dawno..masz..(albo ktokolwiek) owego gola albo linka dzieki ktopremu mozna tego gola sciagnac??
bylbym bardzo wdzieczny
pozdro dla wszystkich Juventinich
bylbym bardzo wdzieczny

pozdro dla wszystkich Juventinich
- farmer16
- Juventino
No smutne bło jak ojciec umarł chciałbym mieć taką karierę jak Santiago 8) Świetnie gral koleś kilka trikow które on wykonywal to nawet umiem. Film jest na najwyższym poziomie tylko jest trochę nie realne jak prezes klubu Dornhelm daje mu 3 razy chyba szanse podobno jak już się zawali to odrazusię wylatuje bez żadnego ale takie są poprostu testy musisz wypaść jak najlepiej jak nie to wylatujesz. Najlepsza jest końcóweka tego filmu jak Santiago krzyczy , bo ojciec obejrzal jak świetnie gra , aż łezka mi poleciała. Nawet obejrzałem go 2 razy.
10/10
10/10
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Bobeknaklo
- Juventino
Pewnie wiekszosc fanow pilki noznej ogladalo film Goal. Santiago Munez dostaje sie do Newcastle i strzela decydujacego gola. Zostaje bohaterem. W Lutym 2007 roku byla swiatowa premiera Goal 2. Film mam juz od miesiaca na dysku ale przez ten caly czas nie pojawily sie napisy. Czekam czekam i nic. Jezeli ktos chce podyskutowac o tym filmie to prosze bardzo. Moze ktos cos wie nowegogo to zapraszam. Wymienimy sie pogladami. I moze ktos juz ma te napisy??????? A moze ktos moglby zrobic? JAK KTOS CHCE TO PISAC!!! PODAM LINKI DO FILMU!!
- cygi
- Juventino
To podaj te linki. Nie bądź chytrus
Jak dla mnie film ma banalną fabułę, ale ogląda się przyjemnie. Z miłą chęcią zassam "Goal 2" zaraz po tym jak nam podasz linki... 
PZDR
m) ZABRONIONE jest umieszczanie postów i informacji, w których podawane są linki do nielegalnego oprogramowania. Dotyczy to wszelkiego rodzaju oprogramowania, gier, torrentów, sum kontrolnych, cracków, nieautoryzowanych patchów oraz wszelkich materiałów łamiących polskie prawo. Autor zostanie ostrzeżony (żółta kartka), a jego post zostanie skasowany bez względu na pozostałą treść.
Warto o tym pamiętać. Kornknot

PZDR
m) ZABRONIONE jest umieszczanie postów i informacji, w których podawane są linki do nielegalnego oprogramowania. Dotyczy to wszelkiego rodzaju oprogramowania, gier, torrentów, sum kontrolnych, cracków, nieautoryzowanych patchów oraz wszelkich materiałów łamiących polskie prawo. Autor zostanie ostrzeżony (żółta kartka), a jego post zostanie skasowany bez względu na pozostałą treść.
Warto o tym pamiętać. Kornknot
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ale ciąg dalszy nastapi...Bobryt pisze: dziwne że końcówka nie pokazała jego relacji z dziewczyną, tak jakby zapomnieli o tym na końcu wspomnieć

Dla mnie film kapitalny! Fakt, że te królewskie gwiazdy są już nudne, to jednak film dla mnie mimo wszystko był znakomity. Cała kariera piłkarza pokazana w w dobitny sposób od wzlotów poprzez bolesne upadki. Naprawde wielkie brawa, cóż, ruszył mnie te film, ma świetne sceny... są tez oczywiście minusy. Ale polecem ,napradę warto obejrzeć, zwlaszcza jeśli się oglądało 1 część.

- tabo89
- Juventino
jak masz je na dysku to wrzuc bo tamta stronka juz jest zamknieta i nie ma jak sciagnac.Lukasz_JUVE pisze:TU masz napisy.
ja osobiście ogladałem pierwsza część a drugą własnie wczoraj przywiozłem od kuzyna ale zadne napisy które znalazłem do niej nie pasują i napiprojekt tez znajduje nie takie co trzeba (np nic nie mowia a tu jakies tłumaczenie, komentuja mecz zagrania itd a tu rozmowa santiago z laską - bez sensu)
a wiec wrzucajcie napisy które macie moze któres mi przypasują
(mam wersje CAM z rozszerzeniem .AVI)