Gdzie bedzie trzecia gwiazdka za 3 lata w logo Juve?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
wilq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 21:49

ToMeK pisze:A ja mysle ze bedzie nad dwoma i bedzie to tworzyc taki trojkat rownoboczy :)
Tez tak uwazam lepiej to bedzie wygladac niz trzy obok siebie

Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 23:29

bedziemy mieli gwiazdkowy tröjkacik!!! :lol: :lol: :lol:

Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 23:34

będzie 11 gwiazdek bo jeszcze 6za LM i 5 za 57 scudetto wtedy będzie problem z gwiazdkami

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 09:06

Właśnie dziś się dowiedziałem, że za 10 Puchar Włoch Juventus również będzie mógł mieć 3 gwiazdkę. Tak więc odkopuje temat, jak sobie teraz wyobrażacie??

Ja tak na szybko mam taki obraz: 3 gwiazdka za PW wylądowałaby pod herbem i miała by kolor nie żółty, a np. brązowy. Tak aby zaznaczyć, że to za puchar Włoch. Jeśli doszłaby jeszcze kiedyś za LM(mam nadzieje, że może tego dożyje) to byłaby np. srebrna.

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 09:41

To w tym roku wygralibyśmy PW i mamy 3 gwiazdke!
A jak za trzy lata wygramy 30 Scudetto to bedzie czwarta gwiada :?: :shock:

non mollare mai
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 10:05

heh byłem w lekkim szoku jak przeczytałem że za dziesiąty puchar włoch ma się nową gwiazdeczke. Byłoby wspaniale. Jednak troche głupio tak przejść od razu do trzeciej :wink: chyba się przyzwyczaiłem do dwóch :-D :-D , do tego wszystkie moje ,,gadżety" z Juve staną sie ,,nieaktualne" :) :) .

BTW napomkne troche o nowej ocji donoszenia :) . Trochę mi to przypomina kolaboracje :wink:

Umpa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 12:42

heh byłem w lekkim szoku jak przeczytałem że za dziesiąty puchar włoch ma się nową gwiazdeczke
Miałem dokładnie to samo - no ładnie 3 max 5 lat i będziemy mieli CZTERY gwiazdki ale numer :D :!: :D

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 13:20

No ja mysle, ze trzecia gwiazda zostanie wetknieta bykowi (zebrze?) w pysk :lol: :lol: :lol: A na serio to chyba jak beda 3 gwiazdki w linii to chyba trzeba bedzie je troche pomniejszyc, zeby herb nie wydawal sie maly.

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 13:30

zgadzam się z tobą, ale najważniejsze żeby je było wyrażnie widać, bardzo wyrażnie :!: :!: :-D
te cztery gwiazdki to bedzie nasz duma i nie mogą być tak małe żeby nie było ich widac

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 15:18

Martin pisze:Nie ulega watpliwosci ze bedzie nad. Ale pytanie czy bedzie to trojkat, linia czy jakis łuk... Obstawiam za łukiem...
ja też jestem za łukiem. dobrze będzie wyglądac :]

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 15:21

Ja też dopiero dziś się o tym dowiedziałem. Swoją drogą to świetny pomysł, że za 10 PW dostaje się gwiazdkę. Narazie spokojnie poczekajmy aż zdobędziemy PW, bo niekórzy widzą na naszej koszulce już 4 gwiazdki :)
Wydaje mi się, że 3 gwiazdka nie będzie umieszczona obok 2 już zdobytych przez mistrzostwa i nie będzie miała z nimi nic współnego. A to dlatego, żeby odróznić gwiazdki zdobyte za tytułu mistrzowskie od tych z PW. Nie mam pojęcia gdzie ją wsadzą, jaki będzie miała kolor, jestem bardzo tego ciekawy. Narazie wszystko stoi tylko na naszych domysłach.

Bardzo mi zależy na zdobyciu PW. Zawsze powtarzałem, że juz od 1995r. czekamy na ten triumf, który byłby naszym okrągłym, 10. A teraz gdy się dowiedziałem o tej gwiazdce, motywacja jest podwójna :twisted:

Obrazek
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 16:38

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ja też dopiero dziś się o tym dowiedziałem. Swoją drogą to świetny pomysł, że za 10 PW dostaje się gwiazdkę. Narazie spokojnie poczekajmy aż zdobędziemy PW, bo niekórzy widzą na naszej koszulce już 4 gwiazdki :)
Wydaje mi się, że 3 gwiazdka nie będzie umieszczona obok 2 już zdobytych przez mistrzostwa i nie będzie miała z nimi nic współnego. A to dlatego, żeby odróznić gwiazdki zdobyte za tytułu mistrzowskie od tych z PW. Nie mam pojęcia gdzie ją wsadzą, jaki będzie miała kolor, jestem bardzo tego ciekawy. Narazie wszystko stoi tylko na naszych domysłach.

Bardzo mi zależy na zdobyciu PW. Zawsze powtarzałem, że juz od 1995r. czekamy na ten triumf, który byłby naszym okrągłym, 10. A teraz gdy się dowiedziałem o tej gwiazdce, motywacja jest podwójna :twisted:
Tylko że podobna motywacja powinna nam towarzyszyć jush kilka wcześniej....
Mam nadzieję że w tym sezonie jest ona wyjątkowa

non mollare mai
gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 16:46

mysle ze będzie to pieknie prezętujacy sie łuk:) a za niedlugo bedzie czwarta za mistrzostwa:D

Forza Grande Juve
Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 19:09

Yari pisze:heh byłem w lekkim szoku jak przeczytałem że za dziesiąty puchar włoch ma się nową gwiazdeczke. Byłoby wspaniale. Jednak troche głupio tak przejść od razu do trzeciej :wink: chyba się przyzwyczaiłem do dwóch :-D :-D , do tego wszystkie moje ,,gadżety" z Juve staną sie ,,nieaktualne" :) :) .
A ja mam zieje. Moja "oryyyginaaalnaaa" koszulka, kupiona w "firmoooowyyyym" sklepie w Hiszpanii w koncu stalaby sie aktualna. Bo mianowicie ma ona 3 gwiazdki ;p. To pewnie jest jakas koszulka z przyszlosci. No to moge was w ten sposob zapewnic ze 3 gwiazdka bedzie w luku z 2 pozostalymi :P

srali muszki będzie wiosna
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2004, 19:26

Na górze, a za rok dołoczy do nich czwarta gwiazdka.

ODPOWIEDZ