Gdzie bedzie trzecia gwiazdka za 3 lata w logo Juve?
- DeeJay
- Juventino
Właśnie dziś się dowiedziałem, że za 10 Puchar Włoch Juventus również będzie mógł mieć 3 gwiazdkę. Tak więc odkopuje temat, jak sobie teraz wyobrażacie??
Ja tak na szybko mam taki obraz: 3 gwiazdka za PW wylądowałaby pod herbem i miała by kolor nie żółty, a np. brązowy. Tak aby zaznaczyć, że to za puchar Włoch. Jeśli doszłaby jeszcze kiedyś za LM(mam nadzieje, że może tego dożyje) to byłaby np. srebrna.
Ja tak na szybko mam taki obraz: 3 gwiazdka za PW wylądowałaby pod herbem i miała by kolor nie żółty, a np. brązowy. Tak aby zaznaczyć, że to za puchar Włoch. Jeśli doszłaby jeszcze kiedyś za LM(mam nadzieje, że może tego dożyje) to byłaby np. srebrna.
- Yari
- Juventino
heh byłem w lekkim szoku jak przeczytałem że za dziesiąty puchar włoch ma się nową gwiazdeczke. Byłoby wspaniale. Jednak troche głupio tak przejść od razu do trzeciej
chyba się przyzwyczaiłem do dwóch :-D :-D , do tego wszystkie moje ,,gadżety" z Juve staną sie ,,nieaktualne"
.
BTW napomkne troche o nowej ocji donoszenia
. Trochę mi to przypomina kolaboracje 

BTW napomkne troche o nowej ocji donoszenia

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
No ja mysle, ze trzecia gwiazda zostanie wetknieta bykowi (zebrze?) w pysk :lol: :lol: :lol: A na serio to chyba jak beda 3 gwiazdki w linii to chyba trzeba bedzie je troche pomniejszyc, zeby herb nie wydawal sie maly.
- juvek
- Juventino
zgadzam się z tobą, ale najważniejsze żeby je było wyrażnie widać, bardzo wyrażnie :!: :!: :-D
te cztery gwiazdki to bedzie nasz duma i nie mogą być tak małe żeby nie było ich widac
te cztery gwiazdki to bedzie nasz duma i nie mogą być tak małe żeby nie było ich widac
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ja też jestem za łukiem. dobrze będzie wyglądac :]Martin pisze:Nie ulega watpliwosci ze bedzie nad. Ale pytanie czy bedzie to trojkat, linia czy jakis łuk... Obstawiam za łukiem...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja też dopiero dziś się o tym dowiedziałem. Swoją drogą to świetny pomysł, że za 10 PW dostaje się gwiazdkę. Narazie spokojnie poczekajmy aż zdobędziemy PW, bo niekórzy widzą na naszej koszulce już 4 gwiazdki
Wydaje mi się, że 3 gwiazdka nie będzie umieszczona obok 2 już zdobytych przez mistrzostwa i nie będzie miała z nimi nic współnego. A to dlatego, żeby odróznić gwiazdki zdobyte za tytułu mistrzowskie od tych z PW. Nie mam pojęcia gdzie ją wsadzą, jaki będzie miała kolor, jestem bardzo tego ciekawy. Narazie wszystko stoi tylko na naszych domysłach.
Bardzo mi zależy na zdobyciu PW. Zawsze powtarzałem, że juz od 1995r. czekamy na ten triumf, który byłby naszym okrągłym, 10. A teraz gdy się dowiedziałem o tej gwiazdce, motywacja jest podwójna :twisted:

Wydaje mi się, że 3 gwiazdka nie będzie umieszczona obok 2 już zdobytych przez mistrzostwa i nie będzie miała z nimi nic współnego. A to dlatego, żeby odróznić gwiazdki zdobyte za tytułu mistrzowskie od tych z PW. Nie mam pojęcia gdzie ją wsadzą, jaki będzie miała kolor, jestem bardzo tego ciekawy. Narazie wszystko stoi tylko na naszych domysłach.
Bardzo mi zależy na zdobyciu PW. Zawsze powtarzałem, że juz od 1995r. czekamy na ten triumf, który byłby naszym okrągłym, 10. A teraz gdy się dowiedziałem o tej gwiazdce, motywacja jest podwójna :twisted:

- Seiru
- Juventino
Tylko że podobna motywacja powinna nam towarzyszyć jush kilka wcześniej....Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ja też dopiero dziś się o tym dowiedziałem. Swoją drogą to świetny pomysł, że za 10 PW dostaje się gwiazdkę. Narazie spokojnie poczekajmy aż zdobędziemy PW, bo niekórzy widzą na naszej koszulce już 4 gwiazdki![]()
Mam nadzieję że w tym sezonie jest ona wyjątkowa
non mollare mai
- RadeKas
- Juventino
A ja mam zieje. Moja "oryyyginaaalnaaa" koszulka, kupiona w "firmoooowyyyym" sklepie w Hiszpanii w koncu stalaby sie aktualna. Bo mianowicie ma ona 3 gwiazdki ;p. To pewnie jest jakas koszulka z przyszlosci. No to moge was w ten sposob zapewnic ze 3 gwiazdka bedzie w luku z 2 pozostalymiYari pisze:heh byłem w lekkim szoku jak przeczytałem że za dziesiąty puchar włoch ma się nową gwiazdeczke. Byłoby wspaniale. Jednak troche głupio tak przejść od razu do trzeciejchyba się przyzwyczaiłem do dwóch :-D :-D , do tego wszystkie moje ,,gadżety" z Juve staną sie ,,nieaktualne"
![]()
.

srali muszki będzie wiosna