liga mistrzow 2005 w TV

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 15:21

Już myślałem, że cała "Polska telewizja" zeszła na psy, ale honor został uratowany przez Polsat, a dokladniej przez Polsat Sport Extra:

1.11.2005 – wtorek
20.00 – Magazyn Ligi Mistrzów
20.35 – na żywo Liga Mistrzów: PSV Eindhoven – AC Milan
22.35 – Liga Mistrzów: Schalke 04 - Fenerbahce Stambuł
0.25 – Liga Mistrzów: Betis Sewilla – Chelsea Londyn
2.15 – Liga Mistrzów: Liverpool – Anderlecht Bruksela

2.11.2005 – środa
20.35 - na żywo: Liga Mistrzów: Juventus Turyn – Bayern Monachium
22.35 - Liga Mistrzów: FC Barcelona – Panathinaikos Ateny
0.25 - Liga Mistrzów: Lille – Manchester United
2.15 - Liga Mistrzów: Benfica Lizbona - Villareal

http://polsatsport.tivi.pl/psport/modul ... e&artid=43

Transmisja meczu Juventus - Bayern właśnie na kanale Polsat Sport Extra. Szczęśliwcy posiadający ten kanał, winni się cieszyć, ja sie do nich zaliczam i zaczynam się cieszyć razem z Wami :dance: :happy: Je ! :D

P.S Tak na marginesie, PSV - Milan też jedno z lepszych spotkań tej kolejki. Nie wiem dlaczego TVP puszcza takie badziewia... :think: :doh:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 15:46

Cieszyć mogą się też posiadacze niemieckiego kanału dostepnego równiez w kablówkach - Sat 1 8) Ja nalezę do tych szczęśliwców :prochno:

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 15:48

Niestety nie bede miał możliwości obejrzenia meczu Juve ale może i to dobrze... bo nie chciałbym po raz kolejny oglądać tak słabego meczu w wykonaniu Bianconerich jak ten pierwszy z Bayernem lub wczorajszy z Milanem :(
Daj spokój nie przesadzaj...Skąd możesz wiedzieć jaki ten mecz będzie...
Ja niezależnie od formy jaką prezentuje Juve cieszył bym się gdybym mógł obejrzeć ten mecz i zapewne większość kibiców tak samo :roll:

Swoją drogą to kiedy Polsat Sport Extra będzie dostępny w większości sieci kablowych :doh:

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 15:58

T-Bar pisze:JA doszłem do wniosku że nie stać tvp teraz żeby wysałać swoja ekipe np. do Turynu czy Mediolanu tylko poprostu gdzie jest blizej :naughty:
racja!! jeszcze w poprzednim sezonie dało się zauważyć że większość spotkań wtorkowych i środowych odbywały się jak najbliżej siebie. zwracali uwagę na wielkosć zespołów ale i odległości nie lekceważyli :lol: może źle się wyraziłam. wszak trzeba oszczędzać :lol: pewnie zbierają kasę na kupienie praw do Mistrzostw Świata :rotfl:

niestety szczęśliwców posiadających Polsat Sport Extra się nie zaliczam :( ale planuję oglądać ten mecz na Slovak TV2 o ile nie zakodują :pray:

Obrazek
Obrazek
KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 16:05

Paolo_Rossi_1982 pisze:Cieszyć mogą się też posiadacze niemieckiego kanału dostepnego równiez w kablówkach - Sat 1 8) Ja nalezę do tych szczęśliwców :prochno:
jak mowisz tak to ja sie ciesze , bo ogladnac bede mogl , i mam nadzieje ze bedzie widac zlosc i chec wygrania u naszych chlopakow :-D

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 16:34

KamilDeath pisze:
Paolo_Rossi_1982 pisze:Cieszyć mogą się też posiadacze niemieckiego kanału dostepnego równiez w kablówkach - Sat 1 8) Ja nalezę do tych szczęśliwców :prochno:
jak mowisz tak to ja sie ciesze , bo ogladnac bede mogl , i mam nadzieje ze bedzie widac zlosc i chec wygrania u naszych chlopakow :-D
No ja też mam panowie Sat 1, więc meczyk sobie obejrze z niemieckim komentarzem. :prochno:
A TVP się ośmieszyło meczem Artmedia-Rangers. :smile:

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 16:51

Orientuje sie ktos czy SAT 1 znajduje sie na Cyfrze +?

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 16:59

znow nie zobacze... SAT 1 nie ma na cyfrze + :| kiedys bylo, ale zabrali.
a nie wie ktos, czy na jakims innym niemieckim kanale ten mecz poleci?

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 18:39

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:54 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Łazik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 09:16

Mnie denerwuje natomiast, że często się zdarza, iż Polsat Sport pokazuje takie same mecze jak TVP.

Rozumiem, że nie wszyscy mają Cyfrowy Polsat ale przecież kto chce to może oglądać mecz w ogólnie dostepnej TVP, na polsacie powinny leciec mecze innych drużyn. Z drogiej strony jak gra Chelsea-Barca to nie sądze, żeby polsat puscił np: Rangers z Villarealem. Na TVP też pewnie będzie to samo. Szlagier co prawda nieprzeciętny, można powiedzieć, że przedwczesny finał i Polsat łakomy na oglądalność napewno się nie ugnie i wyemituje to spotkanie.

with best regards
copyright by Łazik

- Co będziemy robić tej nocy, Móżdżku?
- To samo co każdej, Pinky...
- Sprobujemy zawładnąć nad światem!!
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 10:02

Bayern - Milan 21/02
Benfica - Liverpool 21/02 »
Real Madrid - Arsenal 21/02 »
PSV - Lyon 21/02
Chelsea - Barcelona 22/02 »
Rangers - Villarreal 22/02 »
Bremen - Juventus 22/02 »
Ajax - Internazionale 22/02 »

Zatem terminy już znamy i wszystko wskazuje na to, ze posiadacze Polsat Sport Extra zobaczą Juve. Bo nie sądzę by mecz w Glasgow czy Amsterdamie zapowiadał się atrakcyjniej.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 10:59

ForzaDelPiero pisze:Bayern - Milan 21/02
Benfica - Liverpool 21/02 »
Real Madrid - Arsenal 21/02 »
PSV - Lyon 21/02
Chelsea - Barcelona 22/02 »
Rangers - Villarreal 22/02 »
Bremen - Juventus 22/02 »
Ajax - Internazionale 22/02 »

Zatem terminy już znamy i wszystko wskazuje na to, ze posiadacze Polsat Sport Extra zobaczą Juve. Bo nie sądzę by mecz w Glasgow czy Amsterdamie zapowiadał się atrakcyjniej.
wlasnie nie wiem czy czasem nawet nie pokaza na polsacie sport zwyklym ale to watpliwe bo jak zobaczylem keidy barca gra to juz mozna sie domyslic ze ten sam mecz pojdzie na 2 kanalach i dlatego jak kolega tutaj napisal mecz juve pokaza na polsacie sport extra poniewaz do niemiec jest znacznie blizej i watpie zeby chcieli ajax pokazac tymbardziej patrzac na gre ajaxu

Łazik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 14:10

Jestem prawie pewny, że puszczą i Milan i Barce na obydwu kanałach chyba, że zasypiemy TVP albo POLSAT mailami z prośbą emisji meczu w Bremie :P:P

with best regards
copyright by Łazik

- Co będziemy robić tej nocy, Móżdżku?
- To samo co każdej, Pinky...
- Sprobujemy zawładnąć nad światem!!
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 15:07

Łazik pisze:Jestem prawie pewny, że puszczą i Milan i Barce na obydwu kanałach chyba, że zasypiemy TVP albo POLSAT mailami z prośbą emisji meczu w Bremie :P:P
to raczej nic nieda bo napewno mecz Chelsea Barcelona bedzie bardziej atrakcyjnieszy niz mecz niestety Juventusu. Bo juventus moim zdaniem niegra az takiej pieknej pilki jak Barcelona. W tamtym sezonie mielismy przedsmak tego co bedzie w tym sezonie chelsea i barcelona sie wzmocnili mecz napewno bedzie dobry. Barcelona napewno bedzie chciala sie odegrac. Wydaje mi sie ze mecz Juventusu bedzie lub na RTL badz na SAT1, na ktores stacji niemieckiej. A na polsat sport oraz na TVP2 badz 1 napewno bedzie leciec londynska chelsea z barcelona.

Obrazek
piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 17:21

Radidam pisze: A na polsat sport oraz na TVP2 badz 1 napewno bedzie leciec londynska chelsea z barcelona.
Na TVP 1 i na Polsat Sport napewno będzie leciał mecz Chelsea - Barcelona. Za to na Polsat Sport Extra będzie leciał mecz Juventus - Werder. Sprawdzone informacjie bo patrzyłem dziś w programie.
Niestety mecz Juventus na TVP zobaczymy chyba dopiero, jak nasza ukochana drużyna będzie grała z Chelsea, Barceloną lub Realem.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
ODPOWIEDZ