HISTORYCZNA ARMIA WYMIERA !!!
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Giuliano napewno sie przyda taki harpagan jest potrzebny cos ala Davids. Brakowalo takiego walczaka. Kovac nie jest pilkaqrzem zlym jednak czasem bledy mu sie zdarzaja najczesciej w kryciu.
Jak dla mnie to szkoda Enzo bo pomocnik z niego nietuzinkowy, zawsze bierze na siebie odpowiedzialnosc gry, chcialbym zeby gral ale widac ze go w Turynie nikt nie lubi.
Jesli mialbym wybierac to z pewnoscia wzmocnilbym prawa obrone i pomoc. Ruben zawiodl na calej lini a Birindelli jak gral to albo gral przecoietnie albo popelnial bledy.
Chcialbym jeszcze jedno takiego typowego szybkiego napastnika ktory kazda prostopadla pilke konczylby skutecznym strzalem.
Jak dla mnie to szkoda Enzo bo pomocnik z niego nietuzinkowy, zawsze bierze na siebie odpowiedzialnosc gry, chcialbym zeby gral ale widac ze go w Turynie nikt nie lubi.
Jesli mialbym wybierac to z pewnoscia wzmocnilbym prawa obrone i pomoc. Ruben zawiodl na calej lini a Birindelli jak gral to albo gral przecoietnie albo popelnial bledy.
Chcialbym jeszcze jedno takiego typowego szybkiego napastnika ktory kazda prostopadla pilke konczylby skutecznym strzalem.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- Basiek
- Juventino
Winszuje geniuszu!Najlepiej przemianowac wszystkich na pomocnikow nie kupujac juz nikogo.Buffona tez sie walnie na defensywnego, Ibra moze razem z Treze skrzydlami smigac.Co za roznica. Czlowieku jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to daj sobie spokoj z komentowaniem-to nie jest dla Ciebie!Zambrotta od 2 sezonow wystepuje juz na lewej stronie defensywy...Del Piero lepiej gra na ataku...Mutu gral na skrzydle w Parmie a to bylo juz troche dawno i nie wiadomo czy sie sprawdzi na tej pozycji w lidze.Zapytam wiec jeszcze raz-czy dalej twierdzisz ze lepiej jest wszystkich na pomoc wcisnac i odpuscic juz sobie mercato?Przemysl na spokojnie zanim cos odpiszesz-jesli ma byc tak glupie jak poprzednio to odpusc.Pozdrawiampreclix pisze:Nedved, Emerson,Vieira,Camoranesi,Giannicheda,Zambrotta,Del Piero,Mutu-to zawodnicy mogacy grac na pomocy.zastanow sie dwa razy nad tym co napiszesz.Basiek pisze:Juve natomiast wysprzedalo cala pomoc-Tacchinardi, Maresca, Appiah,Kapo, prawdopodobnie odejda tez Olivera,Blasi. Jesli nie wzmocnimy tej formacji chociaz 2 solidnymi pomocnikami to bedzie krucho.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- preclix
- Juventino
czlowieku w ppodstawowej 11 jezeli bedziemy grali 4-4-2 to na pomocy bedzie nedved emerson vieira i camor,bedziemy grali 4-3-3 to jeden nie bedzie gral,mutu bedzie pewnie grzal lawe wiec w razie koniecznej zmiany wejdzie na prawa pomoc,jesli na ataku bedzie ibra z tree to del piero tez moze wejsc na prawa lub do srodka,na lewej obronie mozna by dac kogo innego a zambrotta by wszedl na pomoc,pozatym jeszcze gianicheda co ty wiecej chcesz??Basiek pisze:Winszuje geniuszu!Najlepiej przemianowac wszystkich na pomocnikow nie kupujac juz nikogo.Buffona tez sie walnie na defensywnego, Ibra moze razem z Treze skrzydlami smigac.Co za roznica. Czlowieku jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to daj sobie spokoj z komentowaniem-to nie jest dla Ciebie!Zambrotta od 2 sezonow wystepuje juz na lewej stronie defensywy...Del Piero lepiej gra na ataku...Mutu gral na skrzydle w Parmie a to bylo juz troche dawno i nie wiadomo czy sie sprawdzi na tej pozycji w lidze.Zapytam wiec jeszcze raz-czy dalej twierdzisz ze lepiej jest wszystkich na pomoc wcisnac i odpuscic juz sobie mercato?Przemysl na spokojnie zanim cos odpiszesz-jesli ma byc tak glupie jak poprzednio to odpusc.Pozdrawiampreclix pisze:Nedved, Emerson,Vieira,Camoranesi,Giannicheda,Zambrotta,Del Piero,Mutu-to zawodnicy mogacy grac na pomocy.zastanow sie dwa razy nad tym co napiszesz.Basiek pisze:Juve natomiast wysprzedalo cala pomoc-Tacchinardi, Maresca, Appiah,Kapo, prawdopodobnie odejda tez Olivera,Blasi. Jesli nie wzmocnimy tej formacji chociaz 2 solidnymi pomocnikami to bedzie krucho.
- Pagi
- Juventino
- kurdt
- Juventino
Takim, którzy twierdzą że Szewczenko czeka na piłke przed polem karnym. Kto jak kto, ale akurat Ukrainiec potrafi rozpocząć wspaniałą akcje i równie dobrze ją rozegrać. Człowieku albo nie za bardzo wiesz kto gra w Milanie albo nie masz TV w domu.KAcper123 pisze:Jakim ludziom?kurdt pisze: Wiesz Dionizos chyba nie warto takim ludziom cokolwiek sugerować...
- Tom_my
- Juventino
trasfer Vieiry to napewno świetne posunięcie, ale teraz gdy euforia opadła i patrze na to trzeźwo to nie jest za wesoło...GG i Kovac to wzmocnienia ławki, nie oszukujmy sie. ale skoro już ją wzmacniamy to czemu pozbywamy sie innych piłkarzy? teraz na dobrą sprawe do środka mamy tylko trzech graczy: GG, Emersona i Vieire....skrzydła też są prezentuj sie imponująco - praktycznie brak zmienników dla Nedveda i Camoranesiego. tak wiem może grać Mutu, Del Piero ale nie jestem zwolennikiem takiego upychania kogoś na inne pozycje. tu ogromne nadzieje pokładam w Kapo który został wypożyczony chyba na rok do Monaco. Musi wrócić. nie wiem z czym wiąże sie takie wyprzedawanie ławki, może czas na graczy z młodzieżówki? wątpie, bo Juve choć ma świetną młodzież praktycznie nigdy z niej nie korzystało. może jakieś kolejne transferowe ruchy Moggiego? mam nadzieje, innego rozwiązania nie widze.
- KAcper123
- Juventino
:? Przyznaje sie do błędu .... troche przesadziłem. Sam nie wiem czemu to napisałem.kurdt pisze:Takim, którzy twierdzą że Szewczenko czeka na piłke przed polem karnym. Kto jak kto, ale akurat Ukrainiec potrafi rozpocząć wspaniałą akcje i równie dobrze ją rozegrać. Człowieku albo nie za bardzo wiesz kto gra w Milanie albo nie masz TV w domu.KAcper123 pisze:Jakim ludziom?kurdt pisze: Wiesz Dionizos chyba nie warto takim ludziom cokolwiek sugerować...
- Lypsky
- Juventino
Oficjana strona Juve poinformowala o tym ze Tach zostal wypozyczony na rok do Villarealu. Chyba nie musze nikomu mowic jak bardzo licze na to ze zawodnik ten wroci i zakonczy kariere tam gdzie jego miejscie czyli w Grande Juve.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2005, 16:17 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- gosciu_Muranista
- Juventino
amen.DjJuve pisze:Chyba nie musze nikomu mowic jak bardzo licze na to ze zawodnik ten wroci i zakonczy kariere tam gdzie jego miejscie czy w Grande Juve.
A swoją drogą zdziwiłem się gdy ujrzałem newsa mówiącego o tym iż Alessio nie będzie w składzie Juve tylko odchodzi. Na szczęście nie został sprzedany tylko wypożyczony i mam nadzieję, że w zespole hiszpańskim pokaże się z jak najlepszej strony i wróci do Juve walczyć o miejsce w składzie. Życzę mu jak najlepiej.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Widze ze temat ciekawy i bardzo kontrowersyjny, nawet wiekszosc odbiega od niego. A wiec i ja sie wlacze do tej dyskusji.
Zaczynajac od naszej starej gwardii trzeba sie z tym pogodzic ze oni odejda to jest koniec Ery Lippiego i jego wspanialej druzyny, ale wydaje mi sie ze to bardzo dobrze, dlaczego? Bo jestem przekonany ze Lippi by tak gruntownie nie przebudowal naszej druzyny co by sie moglo zle skonczyc. A Capello jak widomo sam jest troche kontrowersyjny i on wie czego chce. Mysle ze odstawienie Del Piero od 11 bylo przasada ale reszta napewno nie. Co do samego skladu i tego rocznego mercrato coz GG to napewno wzmocnienie lawkii to dobre wzmocnienie chcialbym zeby gral razem z Blasim ale by byla sieka 2 hartow w srodku pola bardzo ciekawie by wygladaly takie mecze, ale jezeli ktos na nadzieje ze to wzmocnienie 1 skladu to chyba cos cpal. Coz Kovac moim zdaniem naprawde duze wzmocnienie on moze z powodzeniem grywac nawet w 1 skladzie bardzo dobry doswiadczony i jezeli byl ostoja obrony w takim klubie jak Bayern to chyba cos o tym swiadczy, naprawde to wzmocnienie bylo nam potrzebne bo pozna nasza najlepsza na swiecie para srodkowych obronow na ta pozycja nie bylo nikogo i ja bym jeszcze jednego sciagnol. Mutu chyba kazdy wie jaki ma talent i jak grywal i w Hellas Veronie i w Parmie i wiadomo ze pod okim Capello sie rozwinie naprawde on moze nie w tym jeszcze ale w przyszlym byc jedna z naszych najwiekszych gwiazd, bo jego na to stac. A o Vieirze szkoda sie rozpisywac poprostu geniusz. Teraz calkiem obiektywnie i to nie tylko ja stwierdzilem ale i kibice milanu realu barcelony to Juve ma najbardziej wyrownana druzyna i to Juve w kazdej formacji jest najlepsze na swiecie i to nie ma sie co oszukiwac. A wzmacniajac nas innymi pilkarzami coz nie koniecnzie bedizemy lepsi, ja na dzien dzisiejszy sprowadzil bym jeszcze 3 pilkarzy. Na obydwie flanki w pomocy bo Camor gra rewelacyjnie ale nie zawsze a Nedved ma swoje lata moim marzeniem sa C. Ronaldo i Voncente lub Joaquin czy Hleb no i kogos na prawa flanka w obronie najlepiej chyba Miguel on by nam pasowal bo innego wujcia nie widze no chyba ze Chivu. No i 4 zawodnik moglby przyjsc na srodek na lawke tu juz bez nazwisk poprostu ktos nie koniecnzie bardzo doswiadczony ale utalnetowany z marzeniami siegajacymi Scudetto i Serie a. A atak coz taki Cassano napewno by sie przydal ale czy my takich pilkarzy nie mamy za wiele? Przeciez podobnie gra Alex a i Mutu ma dosc podobny styl takze Zlatan umie switnie rozgrywac w polu karnym pilke a i Zalayeta ma ta umiejetnosc, ja napastnik to moim zdaniem taki typowy snipier krol pola karnego ala Trezeguet i tu marzy mi sie Djibril Cisse, no ale jak Cassano przyjdzie to tez sie nie obraze.
Realnie patrzac Capello swietnie uklada nasza druzyna i wie czego chce a dzieki Moggiemu plany pana Fabio urzeczywistniaja sie
Zaczynajac od naszej starej gwardii trzeba sie z tym pogodzic ze oni odejda to jest koniec Ery Lippiego i jego wspanialej druzyny, ale wydaje mi sie ze to bardzo dobrze, dlaczego? Bo jestem przekonany ze Lippi by tak gruntownie nie przebudowal naszej druzyny co by sie moglo zle skonczyc. A Capello jak widomo sam jest troche kontrowersyjny i on wie czego chce. Mysle ze odstawienie Del Piero od 11 bylo przasada ale reszta napewno nie. Co do samego skladu i tego rocznego mercrato coz GG to napewno wzmocnienie lawkii to dobre wzmocnienie chcialbym zeby gral razem z Blasim ale by byla sieka 2 hartow w srodku pola bardzo ciekawie by wygladaly takie mecze, ale jezeli ktos na nadzieje ze to wzmocnienie 1 skladu to chyba cos cpal. Coz Kovac moim zdaniem naprawde duze wzmocnienie on moze z powodzeniem grywac nawet w 1 skladzie bardzo dobry doswiadczony i jezeli byl ostoja obrony w takim klubie jak Bayern to chyba cos o tym swiadczy, naprawde to wzmocnienie bylo nam potrzebne bo pozna nasza najlepsza na swiecie para srodkowych obronow na ta pozycja nie bylo nikogo i ja bym jeszcze jednego sciagnol. Mutu chyba kazdy wie jaki ma talent i jak grywal i w Hellas Veronie i w Parmie i wiadomo ze pod okim Capello sie rozwinie naprawde on moze nie w tym jeszcze ale w przyszlym byc jedna z naszych najwiekszych gwiazd, bo jego na to stac. A o Vieirze szkoda sie rozpisywac poprostu geniusz. Teraz calkiem obiektywnie i to nie tylko ja stwierdzilem ale i kibice milanu realu barcelony to Juve ma najbardziej wyrownana druzyna i to Juve w kazdej formacji jest najlepsze na swiecie i to nie ma sie co oszukiwac. A wzmacniajac nas innymi pilkarzami coz nie koniecnzie bedizemy lepsi, ja na dzien dzisiejszy sprowadzil bym jeszcze 3 pilkarzy. Na obydwie flanki w pomocy bo Camor gra rewelacyjnie ale nie zawsze a Nedved ma swoje lata moim marzeniem sa C. Ronaldo i Voncente lub Joaquin czy Hleb no i kogos na prawa flanka w obronie najlepiej chyba Miguel on by nam pasowal bo innego wujcia nie widze no chyba ze Chivu. No i 4 zawodnik moglby przyjsc na srodek na lawke tu juz bez nazwisk poprostu ktos nie koniecnzie bardzo doswiadczony ale utalnetowany z marzeniami siegajacymi Scudetto i Serie a. A atak coz taki Cassano napewno by sie przydal ale czy my takich pilkarzy nie mamy za wiele? Przeciez podobnie gra Alex a i Mutu ma dosc podobny styl takze Zlatan umie switnie rozgrywac w polu karnym pilke a i Zalayeta ma ta umiejetnosc, ja napastnik to moim zdaniem taki typowy snipier krol pola karnego ala Trezeguet i tu marzy mi sie Djibril Cisse, no ale jak Cassano przyjdzie to tez sie nie obraze.
Realnie patrzac Capello swietnie uklada nasza druzyna i wie czego chce a dzieki Moggiemu plany pana Fabio urzeczywistniaja sie

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- RuTeK
- Juventino
Ja Bym z Tym Stwierdzeniem Jeszcze Poczekal do Konca Macerato ! co prawda OdeszłoParu Mlodych Zawodników ale Miejmy Nadzieje ze Przyjda Jeszcze i Lucek Nas Zaskoczy ! ( Ibra) Jak Narazie Do juventusu doszło 2 Klasowych Graczy ! 31-jedno Letni Kovac i 29-dziewiecio Letni Patirck Viera ! Mam nadzieje Ze jeszcze Jakiegos Talenciaka gora 25 lat Moggi Sprowadzi Do juventusu! Najchetniej Aby Byl to Jaquin albo Cassano 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- MishaAveJuve
- Juventino
Przepraszam bo zapomnialem jeszcze napisac o wzmocnieniach innych druzyn. Po co my mamy ogladac sie na innych?? Po co nam by byl taki Vogel Solari Samuel Vieri czy nawet Gilardino skoro oni by siedzieli na lawce a by zarabiali wiecej niz pilkarze z podstawy. Wiem ze wiekszosc powie dobra z nich prawie wszyscy ale Gilardino nie :lol: i to by mnie rozsmieszylo bo jezeli sa osoby ktore uwazaja ze Trezeguet jest gorszy od bylego pilarza parmy to sa zalosnie smieszni. Bo on do roli 2 napastnika nie nadaje sie. Nie ma sie co zapatrywac na innych tylko skutecznie wzmacniac siebie i to elektywie tak aby nie cierpiala druzyna. Czy wy myslice ze jak milan kupil sobie napastnikow 2 to i Juve musi? apo co. Wasze myslenie jest bezsensu jezeli jest juz tak zgrany kolektyw to nalezy go jedynie ulepszac a nie przebudowywac. A to ze wy uwazacie ze milan czy inter sa gora w mercratto to jest tylko was nie do konca prawdziwy punkt widzienia, bo wartosc takiego Vieiry (jezeli chodzi o polot w grze) jest porownywalna do tych wszytskich razem wziwtych pilkarzy ktorych wymienilem wczesniej jak nie wieksza. Zreszta milan sprowadzajac vieriego osmieszyl sie. A jak zauwazylem wiekszosc z was tylko mysli ze zna sie na pilce, bo wy chcecie gwiazdy, nazwiska. Z takim podjesciem i takmi tekstami nie wypowiadajcie sie na forum bo jeszcze ktos to przeczyta i podzieli wasze zdanie.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Dodaj jeszcze Blasiego, pozatym zawsze mozna grac w ustawieniu 4-3-3, ktore sprawdzalo sie w zeszlym sezonie.Tom_my pisze: ale skoro już ją wzmacniamy to czemu pozbywamy sie innych piłkarzy? teraz na dobrą sprawe do środka mamy tylko trzech graczy: GG, Emersona i Vieire....
Dlaczego? Bo jest symbolem? Czy moze dlatego ze "swietnie" gral na poczatku sezonu?MishaAveJuve pisze: Mysle ze odstawienie Del Piero od 11 bylo przasada ale reszta napewno nie.
MishaAveJuve pisze:Co do samego skladu i tego rocznego mercrato coz GG to napewno wzmocnienie lawkii to dobre wzmocnienie chcialbym zeby gral razem z Blasim ale by byla sieka 2 hartow w srodku pola[...]

By byla sieka, rzeczywiscie... ale nie chcialbym tego zobaczyc, bo jak jeszcze Gianicchedde uwazam za sensownego zawodnika, tak Blasiego uwazam za totalne drewno nie pasujace do poziomu Juve.
To jest wzmocnienie pierwszego skladu, zmiennik inaczej - zawodnik na lawke. Uwazam ze w takiej roli bedzie sie dobrze czul i pomoze Juve w zdobyciu jakiegos trofeum, meczy bedzie bardzo duzo wiec napewno calego sezonu nie wytrzyma para Vieira - Emerson.MishaAveJuve pisze:ale jezeli ktos na nadzieje ze to wzmocnienie 1 skladu to chyba cos cpal.
Nie uwazam aby Juve mialo wyrownany sklad i najlepsze formacje na swiecie. Zreszta to sie okaze w czasie sezonu. Miedzy innymi brakuje lewego pomocnika, bo Nedved nie wytrzyma calego sezonu grajac w kazdym spotkaniu. Nie lubie okreslen " najlepsza pomoc/atak/obrona/bramkarz" bo to bardzo trudno okreslic. LEpiej i bezpieczniej uzywac zwrotow typu "jedna z lepszych" "wspaniala" itp.MishaAveJuve pisze:Teraz calkiem obiektywnie i to nie tylko ja stwierdzilem ale i kibice milanu realu barcelony to Juve ma najbardziej wyrownana druzyna i to Juve w kazdej formacji jest najlepsze na swiecie i to nie ma sie co oszukiwac.
Wybacz, ale tym stwierdzeniem polozyles mnie na lopatki :rotfl:MishaAveJuve pisze:Po co nam by byl taki Vogel Solari Samuel Vieri czy nawet Gilardino skoro oni by siedzieli na lawce a by zarabiali wiecej niz pilkarze z podstawy.
Solari, Samuel albo Gilardino na lawce?

[quote='MishaAveJuve"]jezeli sa osoby ktore uwazaja ze Trezeguet jest gorszy od bylego pilarza parmy to sa zalosnie smieszni.[/quote]
Po pierwsze "zalosnie smieszne" to sa wlasnie takie wypowiedzi jak cytowana... pokazuja jak ograniczona jest ta osoba ktora je pisze.
Po drugie, ja uwazam ze Trezeguet jest gorszym napastnikiem od Gilardino, a to z tego powodu ze jest mlodszy, oraz ze nie jest az tak kontuzjogenny jak David. Pozatym potrafi strzelac bardzo ladne bramki i ogolnie moim zdaniem ma wieksze umiejetnosci niz Treze.
A kto tu cos mowil o tym ze Juve musi kupic 2 napastnikow sladami Milanu? U nich odszedl Crespo to musieli kogos sprowadzic, a ze woleli Gilardino od Tomassona to sie nie dziwie. Oni sie wzmacniaja na pozycjach ktore byly slabsze i byly ich slaboscia, a my wzmacniamy sie tam gdzie potrzebujemy.MishaAveJuve pisze:Czy wy myslice ze jak milan kupil sobie napastnikow 2 to i Juve musi? apo co.
Mowisz to do ogolu czy do jakichs konkretnych osob? W kazdym wypadku wypada poprzec takie twierdzenie jakimis argumentami, nie uwazasz?MishaAveJuve pisze:Wasze myslenie jest bezsensu
Pozatym nie Tobie oceniac myslenie innych, kazdy ma wlasne spojzenie na dana sprawe i nalezy szanowac czyjes zdanie.
Przydatnosc pilkarza widoczna bedzie dopiero w czasie sezonu, wiec nie ma co teraz mowic o tym co wnosi on do skladu. Nie sadze aby wzmocnienia popelnione przez inne kluby byly mniejsze od wzmocnien Juve, pozatym mercato jeszcze sie nie skonczylo.MishaAveJuve pisze: A to ze wy uwazacie ze milan czy inter sa gora w mercratto to jest tylko was nie do konca prawdziwy punkt widzienia, bo wartosc takiego Vieiry (jezeli chodzi o polot w grze) jest porownywalna do tych wszytskich razem wziwtych pilkarzy ktorych wymienilem wczesniej jak nie wieksza.
Osmieszyl sie? A niby dlaczego? Bo sprowadzil pikarza za darmo w miejsce Tomassona? Sadze ze Vieri bedzie o niebo lepiej gral od Jona Dahla...MishaAveJuve pisze:Zreszta milan sprowadzajac vieriego osmieszyl sie.
Chyba logiczne ze kibice klubu o swiatowej renomie takiego jak Juve chca widziec w podstawowym skladzie znanych pilkarzy a nie nieznanych kopaczy? Tutaj nie ma czasu na eksperymenty, potrzebne sa gotowe umiejetnosci, a nazwiska gwarantuja owe. Pozatym to Ty o ile wiem wymieniales Joaquina, C.Ronaldo i Vicente w swojej wypowiedzi?MishaAveJuve pisze: A jak zauwazylem wiekszosc z was tylko mysli ze zna sie na pilce, bo wy chcecie gwiazdy, nazwiska.
:roll:
Z takimi tekstami to Ty mozesz sie nie wypowiadac bo narazasz sie na publiczne osmieszenie. Wlasnie takich uzytkownikow nie znosze - g6wno wie o pilce a uwaza ze tylko jego zdanie sie liczy i pozatym nie szanuje zdania innych userow. Po prostu az zal (_|_) sciska...MishaAveJuve pisze:Z takim podjesciem i takmi tekstami nie wypowiadajcie sie na forum bo jeszcze ktos to przeczyta i podzieli wasze zdanie.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- MishaAveJuve
- Juventino
Te cwaniak chesz to rob swoja super druzyna z cool zawodnikami w fife czy cm`ie a jezeli uwazasz ze solari samuel albo vogel mogl by grac w podstawie Juventusu to naprawde masz jakis problem, i to ty sie wogole nie znasz myslisz ze jak kupiles 4 razy na rok pilke nozna i ze 3 razy bravo sport to juz jestes wielki znawca?? A w wypowiedziach mowilem jak ja bym chcial i co by bylo idelane wedlug mnie alby wzmocnic pierwsza 11 a nie lawke. Ponad to Del Piero zasluguje na szacunek smieciu i powinien dostawac wiecej szans bo on potrafi wiele czy ty widziales o robil pod koniec sezonu??
Powiedz w takim razie kto ma jaka kolwiek lepsza linia od Juve ja z checia poczytam co nowego wymyslisz, bo jestes bardzo zabawny. A i jezeli uwazasz ze gilardino jest lepszy od Trezegueta to jest mlodszy to wez zacznij kibicowac jakims zakom czu trampkazom tam sa chlopcy w wieku 7-9 lat od nich to juz nikt nie bedize lepszy bo sa mlodsi :rotfl: . I ja miowilem o umiejetnosciach a nie jak bardzo jest kontzjogenny.
Powiedz w takim razie kto ma jaka kolwiek lepsza linia od Juve ja z checia poczytam co nowego wymyslisz, bo jestes bardzo zabawny. A i jezeli uwazasz ze gilardino jest lepszy od Trezegueta to jest mlodszy to wez zacznij kibicowac jakims zakom czu trampkazom tam sa chlopcy w wieku 7-9 lat od nich to juz nikt nie bedize lepszy bo sa mlodsi :rotfl: . I ja miowilem o umiejetnosciach a nie jak bardzo jest kontzjogenny.