Znienawidzone kluby
- K@rol
- Juventino
Real Madryt - normalnie ich nienawidze i jeszcze ci ich kibice a szegulnie na moim osiedlu.
Milan-Nielubie ich i tak poprostu ze w Lidze Mistrzów wszystko farcą rok temu czy dwa z ajaxsem szczelili bramkę w 92 minucie!!! A w tym roku z PSV lepiej nic nie mowic
Milan-Nielubie ich i tak poprostu ze w Lidze Mistrzów wszystko farcą rok temu czy dwa z ajaxsem szczelili bramkę w 92 minucie!!! A w tym roku z PSV lepiej nic nie mowic
- Trunxik
- Juventino
Hehehehe całkiem ciekawy topic 
Jak u mnie to wygląda ?
(Kolejnosc przypadkowa)
1. Fiorentina - Za miccoliego
Za to co gadal o juve i takie tam
Wkurzyłem się jak okazało się, że viola zostanie w Serie A 
2. Manchester U. - Hehehe mój brat zawsze był za man utd i się zawsze droczyliśmy kto jest lepszy
3. Chelsea - Romek... i wszystko jasne... Chelsea Moscov
4. Polonia - Jako, że jestem z Warszawy oraz sercem jestem Legionistą no to chyba oczywiste czemu ten klub się pojawił na mojej liście
5. Real Madryt - Za ich wielką dumę i pyche i NIEKTORYCH polskich kibiców.
Jest więcej klubów, których nie lubię... ale to są główne ekipy

Jak u mnie to wygląda ?
(Kolejnosc przypadkowa)
1. Fiorentina - Za miccoliego

2. Manchester U. - Hehehe mój brat zawsze był za man utd i się zawsze droczyliśmy kto jest lepszy

3. Chelsea - Romek... i wszystko jasne... Chelsea Moscov

4. Polonia - Jako, że jestem z Warszawy oraz sercem jestem Legionistą no to chyba oczywiste czemu ten klub się pojawił na mojej liście

5. Real Madryt - Za ich wielką dumę i pyche i NIEKTORYCH polskich kibiców.

Jest więcej klubów, których nie lubię... ale to są główne ekipy

- wErOn
- Juventino
Buehe :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ROTFL!
Ludzie patrzcie i lejcie w majty :rotfl: :rotfl:
http://korporacja.voffice.pl/forumasrom ... 9415#19415
Na szczególną uwagę zasługuje post pana "jasiek" :rotfl:
Piszą, że zazdrościmy im ich kibiców, złościmy się że wielki totti jest w kazdym elemencie lepszy od Del Piero :lol: A i najważniejsze - kibicami Juve są sami 15latkowie łohohoho
My nie mamy kibiców
A te 70 tys. na spotkaniach ligi mistrzów w tym sezonie to kibice Torino byli :rotfl:
Nie pisze juz nic, bo padam ze śmiechu 8)
ROTFL!
Ludzie patrzcie i lejcie w majty :rotfl: :rotfl:
http://korporacja.voffice.pl/forumasrom ... 9415#19415
Na szczególną uwagę zasługuje post pana "jasiek" :rotfl:
Piszą, że zazdrościmy im ich kibiców, złościmy się że wielki totti jest w kazdym elemencie lepszy od Del Piero :lol: A i najważniejsze - kibicami Juve są sami 15latkowie łohohoho

My nie mamy kibiców
Nie pisze juz nic, bo padam ze śmiechu 8)
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Michelle
- Juventino
1. ogromna nienawiść do Realu i Chelsea :evil:
nie piszę powodu, bo po prostu nie starczyłoby mi nawet słów, by to dokładnie wyjaśnić... :?
2. nie lubię:
-Man U, bo... tak wyszło... kiedy zaczynała się moja "przygoda" z piłką, czyli ok. 7 lat temu, cały czas wszyscy się zachwycali Man U, z czasem jeszcze bardziej, potem non stop było o Beckhamie, wszyscy uwielbiali Man U, dlatego ja ich nie lubiłam i nie lubię do teraz
-Bayernu Monachium, bo nie mogę patrzeć na Olivera Kahna :? głupi powód, ale nie mogę normalnie obejrzeć meczu, wiedząc, że on tam gra :?
nie piszę powodu, bo po prostu nie starczyłoby mi nawet słów, by to dokładnie wyjaśnić... :?

2. nie lubię:
-Man U, bo... tak wyszło... kiedy zaczynała się moja "przygoda" z piłką, czyli ok. 7 lat temu, cały czas wszyscy się zachwycali Man U, z czasem jeszcze bardziej, potem non stop było o Beckhamie, wszyscy uwielbiali Man U, dlatego ja ich nie lubiłam i nie lubię do teraz

-Bayernu Monachium, bo nie mogę patrzeć na Olivera Kahna :? głupi powód, ale nie mogę normalnie obejrzeć meczu, wiedząc, że on tam gra :?
Forza Juve 

- Małysz
- Juventino
Mój ranking nielubianych klubów przechodzi wciąż różne modyfikacje, w zależności od sytuacji. W tej chwili mnie więcej wygląda to tak:
1. Przede wszystkim Real Madryt - czyli obrona dziurawa jak ser szwajcarski, wykupywanie "gwiazd", na czele z @$%^&*#$ Ronaldo. Krew mnie zalewa jak widzę gnojków w koszulkach Realu, znam niestety sporo osób, które kibicują "Królewskim", bo tak jest modnie. :? Wkurzają mnie teksty w mediach, jaki to Real niby jest wielki etc., musiałbym długo wymieniać, dobitniej lepiej nie napiszę, bo znowu będzie kartka za "rasizm klubowy".
Dla mnie to po prostu zbiorowisko rozkapryszonych gwiazd, a nie zespół.
2. We Włoszech: Torino - lokalny rywal, Inter, Roma - wiele zostało już napisane, generalnie trudno coś dodać.
Lazio. Nie przepadam też zbytnio za Milanem (choć np. bardzo cenię Maldiniego, za jego wierność klubowi).
3. W Polsce: Legia Warszawa, Arka Gdynia - w okolicach Wrocławia nie przepada się m.in. za tymi klubami i generalnie nie będę się z tego tłumaczyć.
4. Liverpool (Heysel), kilka innych. To tak trudno jednoznacznie ocenić, wiadomo, jedne kluby lubi się bardziej inne mniej. Długo trzeba by się zastanawiać, żeby dalej ten ranking układać.
Tyle że w żadnym z powyższych przypadków nie ma tu raczej mowy o jakiejś nienawiści etc. Realu nie znoszę, w pewnym sensie nawet pogardzam ale "tylko" tyle, nie nienawidzę. Moim skromnym zdaniem nienawiść między kibicami klubów to raczej charakteryzuje tzw. szalikowców, doprowadzając do burd na stadionach... :?
1. Przede wszystkim Real Madryt - czyli obrona dziurawa jak ser szwajcarski, wykupywanie "gwiazd", na czele z @$%^&*#$ Ronaldo. Krew mnie zalewa jak widzę gnojków w koszulkach Realu, znam niestety sporo osób, które kibicują "Królewskim", bo tak jest modnie. :? Wkurzają mnie teksty w mediach, jaki to Real niby jest wielki etc., musiałbym długo wymieniać, dobitniej lepiej nie napiszę, bo znowu będzie kartka za "rasizm klubowy".
2. We Włoszech: Torino - lokalny rywal, Inter, Roma - wiele zostało już napisane, generalnie trudno coś dodać.
3. W Polsce: Legia Warszawa, Arka Gdynia - w okolicach Wrocławia nie przepada się m.in. za tymi klubami i generalnie nie będę się z tego tłumaczyć.
4. Liverpool (Heysel), kilka innych. To tak trudno jednoznacznie ocenić, wiadomo, jedne kluby lubi się bardziej inne mniej. Długo trzeba by się zastanawiać, żeby dalej ten ranking układać.
Tyle że w żadnym z powyższych przypadków nie ma tu raczej mowy o jakiejś nienawiści etc. Realu nie znoszę, w pewnym sensie nawet pogardzam ale "tylko" tyle, nie nienawidzę. Moim skromnym zdaniem nienawiść między kibicami klubów to raczej charakteryzuje tzw. szalikowców, doprowadzając do burd na stadionach... :?
- leniup
- Redaktor
Po co to wszystko??
Troszkę nierozumiem. Po co takie wypowiedzi?? W tym temacie już rozdano 3 karteczki, w tym dwie za obrażanie klubów. Na forum Romy założyli topic o tym co się tutaj dzieje, śmieją się z nas, natomisat my śmiejemy się z nich... I coraz bardziej pogłębia się zawiść między kibicami obydwu klubów. No ale po co?? Wszyscy wiedzą że kibice Juve nie lubią Romy, i odwrotnie.
Każdy z nas nie lubi jakiś klubów, ale czy odrazu nienawidzi?? Mnie trafia gdy widzę grę Realu i Milanu. Po prostu denerwuje się bo bardzo, nie lubię tych klubów. Ale chyba nie nienawidze, bo wtedy życzył bym już chyba nawet kontuzji któremuś z zawodników, a to nawet nie przeszło mi przez myśl. Po pierwszej połowie finału Ligi Mistrzów poniosły mnie emocje i przyznaje miałem nieco niekulturalny opis na gg, ale pogratulowałem mojemu koledze Milaniście zwycięstwa.
I na koniec jeszcze jedno. Niektórych wkurza jak ich koledzy biegają w koszulkach Realu na podwórku. Ale dlaczego to Was wkurza?? My kochamy Juve, oni Real. Mnie wkurza nie to że ktoś nosi koszulke innego klubu, ale to że zmienia kluby co rok czy co dwa lata w zależności który klub wygrywa Ligę Mistrzów.... A jest takich wielu kibiców, to jest właśnie najbardziej denerwujące.. :?
EDIT:
Troszkę nierozumiem. Po co takie wypowiedzi?? W tym temacie już rozdano 3 karteczki, w tym dwie za obrażanie klubów. Na forum Romy założyli topic o tym co się tutaj dzieje, śmieją się z nas, natomisat my śmiejemy się z nich... I coraz bardziej pogłębia się zawiść między kibicami obydwu klubów. No ale po co?? Wszyscy wiedzą że kibice Juve nie lubią Romy, i odwrotnie.
Każdy z nas nie lubi jakiś klubów, ale czy odrazu nienawidzi?? Mnie trafia gdy widzę grę Realu i Milanu. Po prostu denerwuje się bo bardzo, nie lubię tych klubów. Ale chyba nie nienawidze, bo wtedy życzył bym już chyba nawet kontuzji któremuś z zawodników, a to nawet nie przeszło mi przez myśl. Po pierwszej połowie finału Ligi Mistrzów poniosły mnie emocje i przyznaje miałem nieco niekulturalny opis na gg, ale pogratulowałem mojemu koledze Milaniście zwycięstwa.
I na koniec jeszcze jedno. Niektórych wkurza jak ich koledzy biegają w koszulkach Realu na podwórku. Ale dlaczego to Was wkurza?? My kochamy Juve, oni Real. Mnie wkurza nie to że ktoś nosi koszulke innego klubu, ale to że zmienia kluby co rok czy co dwa lata w zależności który klub wygrywa Ligę Mistrzów.... A jest takich wielu kibiców, to jest właśnie najbardziej denerwujące.. :?
EDIT:
Solaris przecież to nie było skierwoane do Ciebie....Solaris pisze:Co do Leniupa nie nawidzenie klubu z mojej strony nie polega na czyhaniu na kontuzje gracza rywali...niewiem skąd miałeś takie skojarzenie:shock:
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2005, 10:36 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Bo "nienawisc" do innych klubow jest modna... po prostu wiekszosc ludzi uwaza ze jak jest sie kibicem Juve w Polsce to obowiazkowo nalezy "nienawidzic" rywala, o cokolwiek, czy to o wyzszosc w Turynie, czy we Wloszech. Szkoda tylko ze dla fana Juve z Polski powodem do "nienawisci" sa tak durne powody jakie pisaliscie wyzej...leniup pisze:Po co to wszystko??
Druga sprawa, czy Wy wiecie co to jest nienawisc? A jesli wiecie i dalej nienawidzicie klubu za "Miccoliego" albo za "to ze maja duzo pieniedzy" to chyba czas na jakies terapie psychiatryczne, bo to juz nie jest normalne. Miedzy nie lubic a nienawidzic jest duuuuuuuuuuza roznica, co zreszta pare osob zauwazylo, a reszta po prostu sie napinala.
Trzecia sprawa to sens tego topicu... wogole po co on jest? Zeby zepsuc stosunki miedzy kibicami Juve a innych druzyn? Czy zeby ktos kto pierwszy raz wejdzie na JP mogl zobaczyc ten frustracki topic i byc swiadkiem tego jak kibice Juve potrafia sie ponapinac przez kabel. Nie dziwne ze inni ludzie sie smieja na innych forach, bo sam gdybym zauwazyl taki topic na innym forum to bym go wysmial, szkoda tylko ze trafilo to tez na forum JP, bo takimi tematami tylko robimy z siebie posmiewisko.
pozdr
110% Anty-Frustraci.
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- ballack13
- Juventino
Real Madryt - bo to g............ jest a nie zespół wielcy bogacze z długami 
Roma, Inter, Milan, Lazio - wiadomo rywale Juve
Barca - nielubie i tyle

Roma, Inter, Milan, Lazio - wiadomo rywale Juve
Barca - nielubie i tyle
- Solaris
- Juventino
Co do 1 podkreślenia:tomcatmi6 pisze: Druga sprawa, czy Wy wiecie co to jest nienawisc? A jesli wiecie i dalej nienawidzicie klubu za "Miccoliego" albo za "to ze maja duzo pieniedzy" to chyba czas na jakies terapie psychiatryczne, bo to juz nie jest normalne.
Nie dziwne ze inni ludzie sie smieja na innych forach, bo sam gdybym zauwazyl taki topic na innym forum to bym go wysmial, szkoda tylko ze trafilo to tez na forum JP, bo takimi tematami tylko robimy z siebie posmiewisko.
-nienawidzić klub za Miccolego to mały powód wręcz nikły,tylko gdy nie lubi się klubu za jakieś incydenty z przeszłości i do tego dochodzą wypowiedzi gracza z tego klubu wypowiadającego się źle o Juve to doprowadza do nerwów...to sie nasila i wtedy można mówić o nienawiści
Co do Leniupa nie nawidzenie klubu z mojej strony nie polega na czyhaniu na kontuzje gracza rywali...niewiem skąd miałeś takie skojarzenie

Co do 2 podkreślenia:
-Smieja sioe kibice Romy bo mają na swoim punkcie bzika i nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa,nie potrafią docenić tego że Juve wygrałóo Lige Włoską a ja np. potrafie docenić Milan za udany występ w Lm i troche mi ich szkoda za ten sezon...czego byśmy na stronie Romy nie spotkali.To oni sie powinni wstydzic ze nam zazdroszczą i nadal myślą że Cassano i Totti to wielkie talenty,są dobrzy ale nie przesadzajmy.Bo czy my wychwalamy swoich graczy ponad wszystko

Nazywanie Juventusu-Jude jest równoznaczne za przeproszeniem z głupotą tych osób-równie dobrze można Rome wyzwać Roma-Berbecie 8) no niewiem lekka głupota...

- Sycylijczyk
- Juventino
real
chelsea
roma
chelsea
roma
- Czwartek
- Evertonista
A mnie krew zalewa jak widzę jak ktoś nazywa kogoś "gnojkiem" tylko za to, że nosi koszulkę Realu...Małysz pisze:Krew mnie zalewa jak widzę gnojków w koszulkach Realu, znam niestety sporo osób, które kibicują "Królewskim", bo tak jest modnie. :?
Nienawidzicie Chelsea za to, że ich klub został przejęty przez miliardera? Jaki mieli na to wpływ kibice albo piłkarze? Poza tym tegoroczna LM pokazała, że ŻADNE pieniądze nie są w stanie same wygrać LM - vide porażka Chelsea właśnie...
Nienawidzicie Liverpoolu za Heysel? Sorry, ale dla mnie to jak nienawidzić Niemców za II Wojnę Światową... Oni przeprosili, mimo iż 95% z nich nie brało udział w tej tragedii - a Juventini pokazali że mają ich gdzieś...
100% poparcia dla tomcata...

26 MAJA 1993 - COUPE D'EUROPE
NOUS SOMMES LES MARSEILLAIS!!!
- wErOn
- Juventino
Reczywiście zrobiło się tu trochę za gorąco. Sądze że temat powinien zostac zamknięty - dlaczego? Wszystko powiedział już tomcatmi6. Nie róbmy tu forum realu 
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Slowo nienawidze to zdecydowanie za duzo powiedziane, ja napisze kogo bardzo bardzo nie lubie.
1.Roma i Lech - za caloksztalt tworczosci i stosunek do "moich" klubow - Juve i likalnej Amiki.
2. Groclin (za przerazajaca glupote i za to ze chlopakom sodowka do glowy uderzyla), Torino (wiadomo - lokalny rywal), Fiorentina (taka mniejsza Roma).
3. Liverpool (w glownej mierze wcale nie za Heysel ale za to ze sa wstretnymi Angolami, i za to jak traktuja Dudka), Real (za wielka pyche), Milan (tak naprawde to "dziady" maja klase, ale ich polscy kibice, ktorych znam jej nie maja).
1.Roma i Lech - za caloksztalt tworczosci i stosunek do "moich" klubow - Juve i likalnej Amiki.
2. Groclin (za przerazajaca glupote i za to ze chlopakom sodowka do glowy uderzyla), Torino (wiadomo - lokalny rywal), Fiorentina (taka mniejsza Roma).
3. Liverpool (w glownej mierze wcale nie za Heysel ale za to ze sa wstretnymi Angolami, i za to jak traktuja Dudka), Real (za wielka pyche), Milan (tak naprawde to "dziady" maja klase, ale ich polscy kibice, ktorych znam jej nie maja).
calma calma