"Toć żyjemy bezpieczniej.."

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2005, 20:32

BVB pisze:wiesz, czytam posty na forum. to co opisales w poscie powyzej duzo o tobie mowi po prostu dla mnie tacy ludzie sa niczym
Poprosze o rozszerzenie tego co mi zarzucasz - mógłbyś jeszcze wskazać mi cóż takiego napisałem że w Twoich oczach jestem niczym o Panie
p.s. przepraszam za wrodzoną ciekawość Mistrzu

BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2005, 01:25

Siewier pisze:
BVB pisze:wiesz, czytam posty na forum. to co opisales w poscie powyzej duzo o tobie mowi po prostu dla mnie tacy ludzie sa niczym
Poprosze o rozszerzenie tego co mi zarzucasz - mógłbyś jeszcze wskazać mi cóż takiego napisałem że w Twoich oczach jestem niczym o Panie
żałosny jesteś chłopie, to tyle z mojej strony

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2005, 09:21

BVB pisze:
Siewier pisze:
żałosny jesteś chłopie, to tyle z mojej strony
No mozliwe ale chyba nie tak bardzo jak Ty , zarzucasz mi niewiadomo co i niewiadomo z jakiego powodu , nawet nie chce Ci sie poprzeć tego zadnymi argumentami.Najlepiej jest wyzwać kogoś i sie udać w nieznane :whistle:

ODPOWIEDZ