JUVE MISTRZEM :D

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
piterweg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:03

Forza Juve. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: hahahh milan jest obecnie bardzo słaby :prochno: :prochno: :prochno: . Juventus 28 i wszystko jasne :bravo: :bravo: .

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:03

Jak było 3-1 dla Milanu to zrezygnowałem z livescore....potem patrze na JP i szok :shock: 3-3 - JUVE MISTRZEM !!
A juz myslalem ze trzeba bedzie mocno przezywać jutrzejszy mecz !!
BRAWO BRAWO BRAWO !! ZASŁUŻYLIŚCIE CHŁOPAKI NA TO !!
Dziękujemy za cały sezon i jakże wspaniałe zakonczenie !! :bravo: :bravo:
Jeszcze jestem w szoku...... :prochno: :smile: :bravo: :bravo: :dance:

pas. teraz katuje wszystkie mp3 jakie mam o Juventusie :D :D
Ostatnio zmieniony 20 maja 2005, 23:04 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.

pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:04

28Kocham tą cyferkę :-D:-D:-D :-D Słucham sobie właśnie We are the champions Queen I jestem w niebie :-D :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Forza Juve.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:13

Wchodze sobie na JP , patrze a tu zamiast loga JuvePoland (w wydarzeniu ), jest godło włoch , czytam .. JUVE Mistrzem !! Szał !!
Należało sie nam te mistrzostwo , od poczatku byliśmy zespołem lepszym , pare razy uciekaliśmy , ale tak się układało wszytko że Milan odrabiał straty ... ale w najważniejszym momencie znowu odskoczyliśmy , tym razme to nie Juve zawiodło , tylko Milan .

Aj jak sie ciesze ! JEEEST ! Znowu !

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pinturicchia pisze:28Kocham tą cyferkę :-D:-D:-D :-D Słucham sobie właśnie We are the champions Queen I jestem w niebie
TO nie jestes sama własnie ten utwór (chyba) najlepiej oddaje atmosferę tej sytuacji :smile: GRAZIE JUVE :bravo: Cały świat pada przed nami na kolana :dance: :dance: :dance: :dance:

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jesteśmy najlepsi we WŁOSZECH!!! a teraz pokazmy ze nie ma dla nas mocnych na LM!!! Do boju Juve :D
SCUDETTo 28 :twisted: bravo chłopaki

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:15

W ogóle nie spodziewałem się tak korzystnego obrotu sprawy... przypuszczale, że Milan nie odpuści meczu i napwno go wygra, w tym przekonaniu utwierdził mnie wynik jaki zobaczyłem w pewnym momencie na livescore -> 3:1 dla Milanu... a tu taka niespodzianka :-D Wolałbym, aby mistrzostwo zostało przypieczętowane zwycięstwem nad Livorno... ale nie będe narzekał :prochno:

SCUDETTO wraca do domu ... !!!

:dance: :bravo: :D :lol: 8) :ok: :twisted: :lol: :-D :prochno: :wink: :dance: :D :wink: 8) :lol: :smile: :prochno: :bravo:

Obrazek
Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:21

Cały rok, tak długi rok czeka sie az nadejdzie taki dzien ma druzyno kochana w ktorym mozna cie pod niebiosa wychwalac. Dzieki WAM Fabio,Ciro,Alex,David,Marcelo,Manuel,Lillian,Jonathan,Mauro,Pavel,Gigi,
Oliver,Alessio,Zlatan,Ruben i innym ktorych tutaj nie wymieniłem mozemy przezywac ten cudowny moment za wszysko DZIEX!!!
JUVE CAMPIONI D' ITALIA 2005 :dance: :D

I believe I can fly

I believe I can touch the sky
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:27

Naaaarrrreszcie :dance: :dance: :dance: po krótkim epizodzie.....Nasze Scudetto wraca tam gdzie jego miejsce......
Brawo chłopcy :wink: :bravo: :bravo: :bravo: :dance:

:ball: nie ma co być skromnym.....należało się nam to..przez cały sezon to MY wiedliśmy prym w Serie A...rozpoczynamy nową erę w Juve...i Scudetto ooooo kurcze Jest Nasze :smile: :smile: :smile:

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:28

Piękna koncowka sezonu...a efekty jeszcze lepsze :D :-D Tym bardziej cieszy ze Alle jeszcze ładniej niz zwykle zacząłgrac :bravo: :bravo: :bravo:

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:46

cos wspanialego!!!!! ale euforia!!!!! :dance: :dance: :dance: nie moglem juz wysiedziec przed tym monitorem jak sedzia 4 minuty doliczal w Mediolanie.ale sprawiedliwosci stalo sie zadosc.pierwsi od pierwszej do ostatniej kolejki.moze czasem mielismy szczescie, czasem moze pomogli sedziowie, ale na pewno nie w takim stopniu zeby wypaczyc wynik mistrzostwa.po prostu bylismy najlepsi od pierwszej do ostatniej kolejki!!! :twisted: a Milan... :rotfl:

LA JUVENTUS E CAMPIONE D`ITALIA!!!!!!!!!!

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:56

Niezmiernie sie ciesze z 28 scudetto:D teraz tylko czekac na mecz z Cagliari kiedy to nasi Juventini beda mogli cieszyc sie przed wlasna publicznoscia z 28 Scudetto :D Tego nic nam nie odbierze, wywalczylismy sobie mistrzowstwo mimo slabszych chwil (gdy stracilismy 8 pktowa przewage nad Milanem) udalo nam sie doprowadzic do zwyciestwa w Serie A - i to wlasnie charakteryzuje mistrzow. Wyszlo przy tej okazji kilka rzeczy, miedzy innymi geniusz Don Fabio :) jest on jednym z najlepszych trenerow, w pierwszym sezonie zdobyl mistrzowstwo kraju z druzyna :) sadze ze nie byloby tak gdyby nie wspaniala forma drugiego Fabio w druzynie :) ktory nie raz zachwycal wspanialymi interwencjami i genialnym zgraniem z Thuramem. Po prostu dla takich chwil warto jest kibicowac Juve :) .
Jeszcze jedno pytanko mam... gdzie jest ten Wielki Milan, nie-do-pokonania, o ktorym niektorzy mowili przed meczem na San Siro, a wlasnie odpuszczajacym w Serie A? Gdzie jest ich szeroka lawka? Bo jedyne co zauwazylem to zmeczenie w ich szeregach i slabe wyniki zapewniajace Juve mistrzowstwo :) .
pozdr
Teraz trzeba wierzyc w Juve ze wyciagnie jeszcze przewage do 10 pkt :) (zakladajac przegrana Milanu:P a jesli remis do 9 pkt, moze byc rowniez 7 pkt jesli Milan wygra swoj ostatni mecz).
Teraz pozostaje nam w spokoju ogladac pozostale meczyki.
pozdr

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 23:59

haha Milan picki- tfu słabeusze :) :P Odbylem dziki taniec z szalikiem Jamala TH, euforia w Tomaszowie trwa :) oby sasiedzi nie interweniowali :P

Obrazek
Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2005, 00:13

Juverulez! pisze:haha Milan picki- tfu słabeusze :) :P Odbylem dziki taniec z szalikiem Jamala TH, euforia w Tomaszowie trwa :) oby sasiedzi nie interweniowali :P
Hehe, to Twój (już) szalik [; Ja nie będę powtarzał kolegów, powiem tylko od siebie, że rozwaliłem lampę w pokoju [; rzuciłem poduszką za siebie ze szczęścia ((-; klimat trwaaa milanek lubi oglądać nasze plecki [;

Go hard, or go home.
morder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 maja 2005, 00:14

eee tam, nie ma co szalecs i wariowac... przeciez od samego poczatku sezonu bylo wiadomo kto jest najlepszy :twisted:
na czesc Juve: hip hip hurra!!!!!!!!!!!!1

ODPOWIEDZ