JUVE MISTRZEM :D
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jak było 3-1 dla Milanu to zrezygnowałem z livescore....potem patrze na JP i szok :shock: 3-3 - JUVE MISTRZEM !!
A juz myslalem ze trzeba bedzie mocno przezywać jutrzejszy mecz !!
BRAWO BRAWO BRAWO !! ZASŁUŻYLIŚCIE CHŁOPAKI NA TO !!
Dziękujemy za cały sezon i jakże wspaniałe zakonczenie !!
Jeszcze jestem w szoku......

pas. teraz katuje wszystkie mp3 jakie mam o Juventusie

A juz myslalem ze trzeba bedzie mocno przezywać jutrzejszy mecz !!
BRAWO BRAWO BRAWO !! ZASŁUŻYLIŚCIE CHŁOPAKI NA TO !!
Dziękujemy za cały sezon i jakże wspaniałe zakonczenie !!

Jeszcze jestem w szoku......

pas. teraz katuje wszystkie mp3 jakie mam o Juventusie

Ostatnio zmieniony 20 maja 2005, 23:04 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- pinturicchia
- Qualità Juventina
28Kocham tą cyferkę :-D:-D:-D :-D Słucham sobie właśnie We are the champions Queen I jestem w niebie :-D
Forza Juve.

Forza Juve.
- x_men_1988
- Juventino
Wchodze sobie na JP , patrze a tu zamiast loga JuvePoland (w wydarzeniu ), jest godło włoch , czytam .. JUVE Mistrzem !! Szał !!
Należało sie nam te mistrzostwo , od poczatku byliśmy zespołem lepszym , pare razy uciekaliśmy , ale tak się układało wszytko że Milan odrabiał straty ... ale w najważniejszym momencie znowu odskoczyliśmy , tym razme to nie Juve zawiodło , tylko Milan .
Aj jak sie ciesze ! JEEEST ! Znowu !
Należało sie nam te mistrzostwo , od poczatku byliśmy zespołem lepszym , pare razy uciekaliśmy , ale tak się układało wszytko że Milan odrabiał straty ... ale w najważniejszym momencie znowu odskoczyliśmy , tym razme to nie Juve zawiodło , tylko Milan .
Aj jak sie ciesze ! JEEEST ! Znowu !
- Bany_DG
- Juventino
TO nie jestes sama własnie ten utwór (chyba) najlepiej oddaje atmosferę tej sytuacjipinturicchia pisze:28Kocham tą cyferkę :-D:-D:-D :-D Słucham sobie właśnie We are the champions Queen I jestem w niebie

- bblackk
- Juventino
W ogóle nie spodziewałem się tak korzystnego obrotu sprawy... przypuszczale, że Milan nie odpuści meczu i napwno go wygra, w tym przekonaniu utwierdził mnie wynik jaki zobaczyłem w pewnym momencie na livescore -> 3:1 dla Milanu... a tu taka niespodzianka :-D Wolałbym, aby mistrzostwo zostało przypieczętowane zwycięstwem nad Livorno... ale nie będe narzekał
SCUDETTO wraca do domu ... !!!
:lol: 8)
:twisted: :lol: :-D
8) :lol:

SCUDETTO wraca do domu ... !!!

- Michael (L)
- Juventino
Cały rok, tak długi rok czeka sie az nadejdzie taki dzien ma druzyno kochana w ktorym mozna cie pod niebiosa wychwalac. Dzieki WAM Fabio,Ciro,Alex,David,Marcelo,Manuel,Lillian,Jonathan,Mauro,Pavel,Gigi,
Oliver,Alessio,Zlatan,Ruben i innym ktorych tutaj nie wymieniłem mozemy przezywac ten cudowny moment za wszysko DZIEX!!!
JUVE CAMPIONI D' ITALIA 2005

Oliver,Alessio,Zlatan,Ruben i innym ktorych tutaj nie wymieniłem mozemy przezywac ten cudowny moment za wszysko DZIEX!!!
JUVE CAMPIONI D' ITALIA 2005

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I believe I can touch the sky
- Villya
- Juventino
Naaaarrrreszcie
po krótkim epizodzie.....Nasze Scudetto wraca tam gdzie jego miejsce......
Brawo chłopcy
nie ma co być skromnym.....należało się nam to..przez cały sezon to MY wiedliśmy prym w Serie A...rozpoczynamy nową erę w Juve...i Scudetto ooooo kurcze Jest Nasze

Brawo chłopcy

- hania
- Juventino
Piękna koncowka sezonu...a efekty jeszcze lepsze
:-D Tym bardziej cieszy ze Alle jeszcze ładniej niz zwykle zacząłgrac

IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- mleko
- Juventino
cos wspanialego!!!!! ale euforia!!!!!
nie moglem juz wysiedziec przed tym monitorem jak sedzia 4 minuty doliczal w Mediolanie.ale sprawiedliwosci stalo sie zadosc.pierwsi od pierwszej do ostatniej kolejki.moze czasem mielismy szczescie, czasem moze pomogli sedziowie, ale na pewno nie w takim stopniu zeby wypaczyc wynik mistrzostwa.po prostu bylismy najlepsi od pierwszej do ostatniej kolejki!!! :twisted: a Milan... :rotfl:
LA JUVENTUS E CAMPIONE D`ITALIA!!!!!!!!!!

LA JUVENTUS E CAMPIONE D`ITALIA!!!!!!!!!!
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Niezmiernie sie ciesze z 28 scudetto:D teraz tylko czekac na mecz z Cagliari kiedy to nasi Juventini beda mogli cieszyc sie przed wlasna publicznoscia z 28 Scudetto
Tego nic nam nie odbierze, wywalczylismy sobie mistrzowstwo mimo slabszych chwil (gdy stracilismy 8 pktowa przewage nad Milanem) udalo nam sie doprowadzic do zwyciestwa w Serie A - i to wlasnie charakteryzuje mistrzow. Wyszlo przy tej okazji kilka rzeczy, miedzy innymi geniusz Don Fabio
jest on jednym z najlepszych trenerow, w pierwszym sezonie zdobyl mistrzowstwo kraju z druzyna
sadze ze nie byloby tak gdyby nie wspaniala forma drugiego Fabio w druzynie
ktory nie raz zachwycal wspanialymi interwencjami i genialnym zgraniem z Thuramem. Po prostu dla takich chwil warto jest kibicowac Juve
.
Jeszcze jedno pytanko mam... gdzie jest ten Wielki Milan, nie-do-pokonania, o ktorym niektorzy mowili przed meczem na San Siro, a wlasnie odpuszczajacym w Serie A? Gdzie jest ich szeroka lawka? Bo jedyne co zauwazylem to zmeczenie w ich szeregach i slabe wyniki zapewniajace Juve mistrzowstwo
.
pozdr
Teraz trzeba wierzyc w Juve ze wyciagnie jeszcze przewage do 10 pkt
(zakladajac przegrana Milanu:P a jesli remis do 9 pkt, moze byc rowniez 7 pkt jesli Milan wygra swoj ostatni mecz).
Teraz pozostaje nam w spokoju ogladac pozostale meczyki.
pozdr

Jeszcze jedno pytanko mam... gdzie jest ten Wielki Milan, nie-do-pokonania, o ktorym niektorzy mowili przed meczem na San Siro, a wlasnie odpuszczajacym w Serie A? Gdzie jest ich szeroka lawka? Bo jedyne co zauwazylem to zmeczenie w ich szeregach i slabe wyniki zapewniajace Juve mistrzowstwo

pozdr
Teraz trzeba wierzyc w Juve ze wyciagnie jeszcze przewage do 10 pkt

Teraz pozostaje nam w spokoju ogladac pozostale meczyki.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Juverulez!
- Juventino
- Jamal_TH
- Juventino
Hehe, to Twój (już) szalik [; Ja nie będę powtarzał kolegów, powiem tylko od siebie, że rozwaliłem lampę w pokoju [; rzuciłem poduszką za siebie ze szczęścia ((-; klimat trwaaa milanek lubi oglądać nasze plecki [;Juverulez! pisze:haha Milan picki- tfu słabeusze![]()
Odbylem dziki taniec z szalikiem Jamala TH, euforia w Tomaszowie trwa
oby sasiedzi nie interweniowali
Go hard, or go home.