Livorno 2-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Logan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 17:45

chlopaki grali na wiekszym luzie niz ja na WF :D ale co im sie dziwic :) widac ze i capello na luzie potraktowal ten mecz , chciazby zdjecie buffona w przerwie . no i za tydzien bedzie swieto :) mam nadzieje ze wybiegnie mutu bo choc raz chce go zoaczyc w koszucle juve :) (jesli plany z oddaniem go za cassano sa prawdziwe)

Forza Juve
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 18:03

:bravo: Mecz przyjazni, po za tym mimo 4 goli mecz reoche przynudzał, bramki naprawde fajne, na ławce DP Tacchi i Ciro jajcowali ile wlezie :smile: DOBRZE i nic po za tym :-D

rokfor

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 19:15

ładną brameczke walnął Pavel asystował mu nie kto inny tylko sam Kapo...hm...za tydzien mam nadzieje rozbijemy cagliari i bedzie feta ze ash miłogrubo bedzą sie bawili napewno tak jak ja wczoraj hehehe :twisted:

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 19:23

Dobrze że Capello potraktował na luzie ten mecz :-D .Myślałem że wystawi bardziej rezerwowo-młodzierzowy skład ale co tam :D :D :D .Dobrze że Ciro nieźle bawił się na ławce...mógł jeszcze coś zatańczyć :dance: :dance: na zakończenie meczu :prochno:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 19:36

BIANCONERI pisze:Moim zdaniem trudno było stawiać na Kapo,kiedy walczyliśmy o punkty a Capello mial do dyspozycji lepszego Nedveda,a jeszcze trudniej kiedy Francuz leczył kontuzje.
A to dziwne bo po pierwsze dzisiaj obaj grali obok siebie i to z bardzo dobrym skutkiem bo Kapo zaliczył asystę przy golu Nedveda ...
Druga sprawa - Kapo na początku sezonu nie był kontuzjowany, a i wtedy już zaczęło się jego notoryczne pomijanie przez Capello, nie wspominając już o czasie po wyleczeniu kontuzji. Czy rzeczywiście francuz jest zawodnikiem pokroju Blasiego czy Apiaha, czyli wielką niewiadomą na którą nie mozna postawić w każdym spotkaniu ? :roll:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 19:37

No szkoda ze nie udalo sie wygrac... ale wybaczam im :wink: Chlopaki byli juz po prostu zbyt rozluznieni i nie mozna im sie wkoncu dziwic- przeciez swietuja juz wywalczone Mistrzostwo :D
Znakiem do rozpoczęcia będzie trofeum w rękach Alessandro Del Piero. Moment koronacji będzie tym przyjemniejszy, że ceremonii dokona Adriano Galliani, prezydent Lega Calcio, a przede wszystkim dyrektor generalny AC Milan.
fragment newsa z JuvePoland

Czy moze mi ktos powiedziec czy ta koronacja odbyla sie wkoncu czy nie :?: Tak wogole, jak juz wspominalem wczesniej, nigdy nie widzialem w Serie A zadnej koronacji z trofeum :roll: Dzisiaj ogladalem skrot meczu na Rai Uno i nic tam takiego nie pokazywali... na oficjalnej stronie w galerii tez nic takiego nie bylo, zadnej koronacji :!:

piterweg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 19:46

Szkoda że nie wygrali, ale przynajmniej mieli radochę na ławce :wink: :wink: :wink: . Może jak by bronił cały mecz Buffon to Juve by wygrało ale to jest nieważne. Waże jest to że są mistrzami.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 23:14

DamKam pisze:
Znakiem do rozpoczęcia będzie trofeum w rękach Alessandro Del Piero. Moment koronacji będzie tym przyjemniejszy, że ceremonii dokona Adriano Galliani, prezydent Lega Calcio, a przede wszystkim dyrektor generalny AC Milan.
fragment newsa z JuvePoland

Czy moze mi ktos powiedziec czy ta koronacja odbyla sie wkoncu czy nie :?:
Nigdzie nie było napisane, że ta koronacja ma być dzisiaj. Było napisane o nastawieniu kibiców do tego meczu.

Obrazek
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 08:19

Dobry chcoaiż remis i tak to nic nie zmienia faktu Juve ma mistrza Włoch to teraz tylko się liczy :-D Kapo zagrał cały mecz trochę zdziwiony jestem . Dobrze zrobił Capello bo tak to wszyscy siedzieli na ławce rezerwowych i nie mogli sobie pograć. Teraz czeka nas ostatni meczyk z Cagliari :wink: W pierwszym meczu 1-1

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
if22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 10:04

A skąd można sciągnąć bramki????

:}
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 10:07

szkoda ze nie udalo im sie zdobyc 3 punktow, tak zeby pokazac kto zdobyl mistrzostwo. ale to i tak nie ma znaczenia. ciezko komentowac ten mecz, bo wiadomo ze nasi nie grali na 100% chcociaz pomoglismy livornio sie utrzymac :-D no i w koncu Capello dal szanse kilku zawodnikom. ciekawe co stanie zsie z treze ktory udowodnil ze jest ptrzydatny dla druzyny

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 10:30

Tak jak się spodziewałem , remis , tylko że nie 1-1 a 2-2 i dobrze :wink: Wszyscy są zadowoleni :wink: Cieszy mnie dobra gra Kapo , szkoda że dopiero na koniec sezonu i w meczu o "pietruszke" dałmy Fabio pograć :angry: ale oby to miało jakieś znaczenie w przyszłym sezonie :dance:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 10:45

2MAN pisze:Cieszy mnie dobra gra Kapo
Kapo niczym się nie wyróżnił. Albo się nie nadaje, albo odpuścił, skoro inni też odpuścili, ale wtedy oznaczałoby to, że nie zależy mu na grze w Juve.

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 10:52

3/4 meczu przegadałem z kolegami z JP na spotkaniu i z meczu niewiele pamiętam-bo co tu dużo mówić był on nudny. Miałem nadzieje że Juve wygra i tym samym potwierdzi że tytuł się im należy. Ale z drugiej strony można było się założyć że nie zagrają na 100%. Cieszy mnie fakt że Capello dał wreszcie zagrać Kapo-który był wyróżniającym się zawodnikiem Juve i może to być dobry prognostyk dla tego zawodnika na przyszły sezon-oby w zagrał w meczu z Cagliari i udowodnił że zasługuje na gre w zespole. Nadal nie wiem co mam myśleć o Treze gdyż fakt strzelił bramke i to ładną ale po za tym niewiele pokazał-może to efekt kontuzji? No i bramkarz-Chimenti-brakuje nam porządnego golkipera-przecież Buffon by obronił strzał po którym 1 gola zdobyło Livorno.
No ale było jak było-teraz Cagliari potem wolne i czekamy na transfery ciekawe. A potem od nowa emocje!

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 11:09

Fajnie że Juventus m już mistrza Włoch, ale szkoda że nie pokazali klasy do końca, a było to możliwe gdyby nie rozluźnienie piłkarzy i zdaje mi sie że małe błędy bramkarza-Chimenti'ego

Zablokowany