Bezeleee

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 23:13

No to qrde Dionizos mylisz sie!Jestem na drodze ukonczenia 1 klasy Liceum Ogolnokształcacego!I zapewne ku twojemu zdziwieniu nie mialam ani jedneko "kibla" i ucze się przecietnie.No i sam widzisz że takie pytania nie sa zadawane przez laske z podstawowki.A tak w ogole to nie lubie warszawiakow za to ze jesteście taaaacy zarozumiali i maaa cie taaaakie wielkie EGO!A tak na zakońcenie...mój kotek nazywa sie....Dionizos:)Ladne imie...prawda?

P.S. A tak w ogole czemu zboczylismy z tematu Bezeli??Przeciez o tym jest ten temat.Może zakończmy te glupie dogadywanie sobie.Pogadajmy o BEZELACH:)

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 00:03

Marcin-IRONEK pisze:
Solaris pisze: jeszcze by Lechici skroili,tak samo jest z ustawkamim, Legia zawsze dostawała solidnie,
Gratuluje Ci inteligencji, idź porozmawiaj z Juve The Best'em, wydaje mi się, że jesteście na równym poziomie. Szczycisz się tym, że "kibice" Lecha wygrywają "ustawki"? Naprawde gratulacje. Fajny jesteś :lol:
Solaris pisze: Ps- może zazdroszczą Legii zdolności do przegrywania mistrzostwa z Wisłą :twisted:
Lepiej pilnuj tego swojego Lecha i 2 ligi :lol:
Nie szczyce sie tym a,nawet jestem przeciw temu, ponieważ to do niczego nie prowadzi :evil: a wileu fanów Legii po prostu wkurza się na kolejorza że oni zawsze wygrywaja ustawki i dlatego o tym wspomniałem...przepraszam ale z Juve The Bestem nie rozmawiam juz od roku 8)
Dionizos,czemu Ty zawsze komuś dogryzasz ,co :?: bez przerwy komuś coś wytykasz i "dowalasz" ja nie mam żadnej choroby,może Ty masz na swoim punkcie
PS- przepraszam wszystkich za nieporozumienie związane z tą ustawką, nie przyjęłem wariantu że ktoś może to zrozumieć tak negatywnie :?
Mrówcia-kibicka pisze: P.S. A tak w ogole czemu zboczylismy z tematu Bezeli??Przeciez o tym jest ten temat.Może zakończmy te glupie dogadywanie sobie.Pogadajmy o BEZELACH:)
Troche w tym racji bo zakonczmy kłotnie i pogadajmy sensownie,ale nie o Bezelach,to żenada :x

Obrazek
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 00:12

Bezele są ok
własnie zasysam kilka odcinkow na eMule
ale nie Solaris woli gadac w tym temacie o pilce polskiej
no spoko :angry:

najlespza akcja bezeli:
super 7 wybuchowa petarda piorunowa
ciekawe czy ktos zaczaił?

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 00:45

wErOn pisze:Bezele - dawno nie widzialem takiej głupoty w polskiej telewizji. Kto takich mało inteligentnych ludzi wpuszcza na antenę? Jak panów tedego i kołcza oglądają dzieci poniezej 15 roku zycia to współczucie dla ich rodziców ... czego ma uczyć ten program. Jackassów da się znieśc, przyznam niektóre numery sa smieszne, jednak bezele to kompletne dno ... oglądałem jeden ocinek i nie mam zamiaru tego powtórzyć.

Forza Warszawa! to nie ironia ;)
chłopak jakby tedzik byl malo inteligentny to by nie mial tego co ma.Ale kazdy lubi inny humor,mnie np nie smiesza wcale ,,wyczyny" jackassow(jackass-dureń) bo co jest smiesznego w kopaniu sie po jajkach czy wsadzaniu sobie w tyłek petard :? JA tam wole bezeli bo dobre to co polskie a nie jakies pierdoły amerykańskie

I dlaczego Wy ciągle porównujecie bezeli do jackassow jak to sa zupelnie inne programy!!!!

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 01:04

Sprzęgło pisze:
wErOn pisze:Bezele - dawno nie widzialem takiej głupoty w polskiej telewizji. Kto takich mało inteligentnych ludzi wpuszcza na antenę? Jak panów tedego i kołcza oglądają dzieci poniezej 15 roku zycia to współczucie dla ich rodziców ... czego ma uczyć ten program. Jackassów da się znieśc, przyznam niektóre numery sa smieszne, jednak bezele to kompletne dno ... oglądałem jeden ocinek i nie mam zamiaru tego powtórzyć.

Forza Warszawa! to nie ironia ;)
chłopak jakby tedzik byl malo inteligentny to by nie mial tego co ma.Ale kazdy lubi inny humor,mnie np nie smiesza wcale ,,wyczyny" jackassow(jackass-dureń) bo co jest smiesznego w kopaniu sie po jajkach czy wsadzaniu sobie w tyłek petard :? JA tam wole bezeli bo dobre to co polskie a nie jakies pierdoły amerykańskie

I dlaczego Wy ciągle porównujecie bezeli do jackassow jak to sa zupelnie inne programy!!!!
wiesz niektórych to śmieszy,ale mnie to nie rajcuje i mam na ten temat podobne zdanie ,programy są odmienne ,ale według mnie ( bez obrazy) sens tych programów jest ...ekhem -beznadziejny :wink:

Obrazek
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 02:22

dla mnie to jest tak głupie, że aż śmieszne
i za to ich lubie
za te ich <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> oddzywki, zachowania itd.

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2005, 19:08

To jest tylko zwyczajny program. To, że komuś może przypaść do gustu o niczym jeszcze przecież nie świadczy. Są wszakże ludzie mający różny dowcip, charakter, podejście, i nie sądze, aby jakiś tam program miał znaczący wpływ na degradacje umysłową jego odbiorców. Bez spięć. Ja osobiście jestem chyba zbyt sztywny, aby ekscytować się rzeczami na tak, marnym poziomie. Mam przy tym żal do Tedego, który na przestrzeni lat nie okazał się postacią godną naśladowania. Wszak, nikt nie stawiał przed nim takiej odpowiedzialności, ale moim zdaniem to żenujące, aby człowiek, który rozkręcił Rap w Polsce, który pokazał o co w tym idzie, mógł tak się kompromitować w momencie, kiedy przybyło mu do kieszeni trochę floty. Uważam, że sukces powinien jedynie motywować człowieka do dalszego rozwoju, on natomiast wybrał o wiele prostszą drogę. Zero odpowiedzialności za swoje słowa, zero. A co jak co, ale fałszywej szczerości w słowie, nie wybaczam. Ale powtarzam, że jest tyle prawd, ile ludzi. Ja podchodzę do jego osoby nieco sentymentalnie, ktoś inny może wziąć go na zupełnym luzie. Ja mam w pamięci 1khz, wspólną scenę ze wzgórzem, refren ku pokrzepieniu duszy 'ja mam to co ty', ktoś inny natomiast zna Tedeusza od momentu kolorowego, nieudolnego 'baunsu' na vivie. Tak to idzie. Ktoś wcześniej fajnie nawinął o obecnej sytuacji w rapie, ale koniec wywołał u mnie pewien niesmak. Otoż moim zdaniem Rap w polsce nie umarł, a wręcz przeciwnie, ciągle powstaje. Prawdziwy Rap nie zginie dopóty nie zginą prawdziwi jego słuchacze. jo.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 maja 2005, 10:25

Przypominam że rozmawiamy na dany temat - kłótnie prosze załatwiać na pw.

Co do tematu to jak dla mnie jest to czyste robienie z siebie idioty przed kamerą - wole sobie pooglądać kaczora dodzersa :D

ODPOWIEDZ