Nowe koszulki Juve
- Cube - fan Juve
- Juventino
Ja też miałem proroczy sen! Śniło mi się, że Juve wygrało 2:0 z Milanem po dwóch bramkach Nedveda! Oby to była prawda... 

- DamKam
- Juventino
To ze Juventus zmienia koszulki co sezon to nic nowego :!:
Co do tego czerwonego koloru- jak te koszulki beda sie ladnie prezentowac to czemu nie
Tylko najpierw trzeba je zobaczyc tak jak juz beda wygladaly...
A koszulki "domowe" beda jak zawsze w bialo-czarne pasy i to mnie cieszy :-D
Co do tego czerwonego koloru- jak te koszulki beda sie ladnie prezentowac to czemu nie
A koszulki "domowe" beda jak zawsze w bialo-czarne pasy i to mnie cieszy :-D
- Kombinat
- Juventino
Hehe, czerwony mógłby być, ale pod warunkiem, że zamiast czarno-różowych a nie niebieskich, które powinny moim zdanie zostać.
Jak już wiele osób zauważyło zmiana koszlek to tylko zagrywka żeby zarobić troszkę kasy na ich sprzedaży.
A moim marzeniem jest żeby juve miało takie trzy wzory koszulek:
1. Tradycyjna czarno-biała.
2. Niebieska, taka jak w tym sezonie, są poprostu zajefajne
3. Czarno-biała taka jak na tej aukcji. Mi się bardzo podoba, nie wiem jak wam
Coprawda z logiem tamoil juz może nie być taka piękna
No i nie wiem czy tak można, ponieważ ma takie same barwy jak podstawowa...
Jak już wiele osób zauważyło zmiana koszlek to tylko zagrywka żeby zarobić troszkę kasy na ich sprzedaży.
A moim marzeniem jest żeby juve miało takie trzy wzory koszulek:
1. Tradycyjna czarno-biała.
2. Niebieska, taka jak w tym sezonie, są poprostu zajefajne

3. Czarno-biała taka jak na tej aukcji. Mi się bardzo podoba, nie wiem jak wam

- Gibon
- Juventino
Niestety, ale koszulka wyjazdowa o takich samych barwach jak domowa traci swoja racje bytu. Swoja droga ten sprzedawca mial wczesniej koszulki z tej serii fundacji henry'ego podpisane jako new design poszczegolnych reprezentacji/klubow, chyba dopiero moje upomnienie poskutkowalo. Aha, jesli komus zalezy na kupnie tej koszulki to odsylam do:sbartnicki pisze: 3. Czarno-biała taka jak na tej aukcji. Mi się bardzo podoba, nie wiem jak wamCoprawda z logiem tamoil juz może nie być taka piękna
No i nie wiem czy tak można, ponieważ ma takie same barwy jak podstawowa...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... eName=WDVW
gdyz uzytkownik ten jedynie posredniczy miedzy ta aukcja, a wami, nabijajac sobie na tym gigantyczna marze. W sumie odradzam w ogole kupowanie na allegro/ebay, gdyz jest to nowoczesny, wirtualny bazar, o czym dowiadujesz i przeswiadczasz sie dopiero po otrzymaniu towaru.
- Wojtom
- Juventino
Moze nie kazdy ma konto na ebay, nie kazdy ma konto i karte Visa, bo wlasnie takie dane są wymagane do zalozenia konta na ebay zagranicznym. Poza tym jak kupisz u tego janka to co za roznica? Lepiej kupic od tego z Polski, bo: łatwiej mu wyslac kase, czy tez wyśle za pobraniem do ciebie, co jest chyba najlepszym rozwiazaniem i czekasz krocej na przesylke.Par00wa pisze:Aha, jesli komus zalezy na kupnie tej koszulki to odsylam do:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... eName=WDVW
Paroowa, cos kiedys mowiles ze zakladasz sklep z koszulkami. Jak juz zalozysz to daj znac, a jeśli zapewnisz, ze bedzie mozliwosc wysylki za pobraniem, to mozesz byc pewien, ze bede u Ciebie kupowal

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Kombinat
- Juventino
Napisałem że to tylko moje marzeniaPar00wa pisze:Niestety, ale koszulka wyjazdowa o takich samych barwach jak domowa traci swoja racje bytu.

- Gibon
- Juventino
Wojtom: Tylko z pozoru to skomplikowanie wygląda. Możesz np. założyc konto na niemieckim www.ebay.de, gdzie weryfikacja przebiega poprzez pocztę albo skorzystać z karty rodziców - na pewno Ci na pare minut użyczą. Płatność jest jeszcze bardziej banalna. Wystarczy Ci konto w darmowym www.mbank.pl [nawet jeśli jesteś nieletni istnieje izzykonto o właściwościach normalnego konta, potrzebujesz zgody opiekuna jedynie] i za pomocą mTransferu oraz https://www.allpay.us/s2p/ wpłacasz pieniądze niewychodząc z domu na konto paypala danego ebayera [allpay pobiera prowizję 4% od wpłacanej sumy, lecz za 2-3 m-cy wejdzie możliwośc paypala w Polsce, więc 0 prowizji]. Na paczkę czekasz tyle samo, bo ten polski sprzedawca podaje jedynie ebayerowi nasz adres i on wysyła ją bezpośrednio do nas. Polscy sprzedawcy przeważnie nigdy nie widzieli na własne oczy oferowanych przez siebie produktów!
Sklep? Owszem będzie, ale póki co nie nazywaj go tak, bo Urząd Skarbowy się dopieprzy hehe ;-). Będziemy po prostu sprzedawać własne koszulki, które całkiem przez przypadek są zupełnie nowe i oryginalne, i których chcemy się pozbyć, bo mamy ich w nadmiarze.
.
Sklep? Owszem będzie, ale póki co nie nazywaj go tak, bo Urząd Skarbowy się dopieprzy hehe ;-). Będziemy po prostu sprzedawać własne koszulki, które całkiem przez przypadek są zupełnie nowe i oryginalne, i których chcemy się pozbyć, bo mamy ich w nadmiarze.
Na początku takiej możliwości nie będzie, gdyż nie możemy pozwolić sobie w początkowej fazie rozwoju na jakiekolwiek straty [ew. nieodbiór paczki, czy też zapodzianie się jej gdzieś na poczcie] przy naszym minimalnym zarobku, ale myśle, że zaufanych użytkowników JuvePoland czeka specjalna ofertaJak juz zalozysz to daj znac, a jeśli zapewnisz, ze bedzie mozliwosc wysylki za pobraniem, to mozesz byc pewien, ze bede u Ciebie kupowal

- El Nino
- Juventino
Moim zdaniem powinny zostać te czarno-białe i niebieskie. Czerwone powinny też być ale rzadziej, tak jak teraz te czarno-różowe. A tak w ogóle jak mają to być barwy podobne do tych Ferrari to zapowiada sie bardzo fajnie.. P.S Kupiłem sobie koszulke Juve w tym roku i znów nowe.. będe nieaktualny 

- Ole(k)Juve!
- Juventino
no jak jakies dziewczynki.PABLO pisze:czerwone beda lepsza napewno od rozowych !!! bo jak wychodzili w tym rozu to az mi sie glupio robilo !!
wiadomo bylo ze koszulki sie zmienia, to taki trick marketingowy zeby jak ktos kupil se koszulke wyjazdawom w jednym sezonie, to zrby juz w drugim byla nieaktualna. jednym slowem chca zwiekszyc wplywy ze sprzedazy koszulek.
Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Święte słowaPar00wa pisze:Majac ten fakt na uwadze, dzialacze przy pomocy Nike dokonuja sprytnego ruchu marketingowego, bo na zadnej innej przestrzeni niz finansowej tej zmiany nie mozna wyjasnic.

Jedynym istotnym powodem są sprawy finansowe, Nike i Juventus dzięki tej zmianie zarobią dodatkowe pieniądze + Nike zrobi sobie reklamę

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Hmm... Nie zabardzo mi się to uśmiecha!! :? Ale wole już te czerwone niż te różowe :-D
- kubinho 10
- Juventino
Może i różowe koszulki nie były najładniejsze ale miał coś wspólnego z historią klubu, bo o ile mi wiadomo to Juve grało w różowych koszulkach dopóki nie zaszła pomyłka i nie przysłano im koszulek z czarno-białymi pasami!!!Ole(k)Juve! pisze:no jak jakies dziewczynki.PABLO pisze:czerwone beda lepsza napewno od rozowych !!! bo jak wychodzili w tym rozu to az mi sie glupio robilo !!
A wracając do tych czerwonych koszulek to na dzień dzisiejszy pomysł nie za bardzo mi sie podoba!!! Na tym projekcie wyglądają beznadziejnie i wogule jakieś dziwne!!!
Ale z drugiej strony to na pewno będą lepiej wyglądać jush super dopracowane, z logiem Juve, dwiema gwiazdkami i logiem sponsora!!!
Tak czy innaczej my nie mamy tutaj nic do gadania bo i tak wszyscy wiemy że chodzi o kase, więc pożyjemy zobaczymy :twisted:
Grande Juve, Vinci Per Noi
- wErOn
- Juventino
Przygotuj się na to, że co roku bedziesz nieaktualny kupując wyjazdowe koszulkiZlatan Ibrahimovic pisze:Kupiłem sobie koszulke Juve w tym roku i znów nowe.. będe nieaktualny

Naszym nieźle w czerwieni, jesli oczywiscie bedzie to odpowiedni odcień

Prezentacja :]

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!