Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 16:51

Ja też miałem proroczy sen! Śniło mi się, że Juve wygrało 2:0 z Milanem po dwóch bramkach Nedveda! Oby to była prawda... ;)

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 17:13

To ze Juventus zmienia koszulki co sezon to nic nowego :!:
Co do tego czerwonego koloru- jak te koszulki beda sie ladnie prezentowac to czemu nie :wink: Tylko najpierw trzeba je zobaczyc tak jak juz beda wygladaly...
A koszulki "domowe" beda jak zawsze w bialo-czarne pasy i to mnie cieszy :-D

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 17:40

Hehe, czerwony mógłby być, ale pod warunkiem, że zamiast czarno-różowych a nie niebieskich, które powinny moim zdanie zostać.

Jak już wiele osób zauważyło zmiana koszlek to tylko zagrywka żeby zarobić troszkę kasy na ich sprzedaży.

A moim marzeniem jest żeby juve miało takie trzy wzory koszulek:
1. Tradycyjna czarno-biała.
2. Niebieska, taka jak w tym sezonie, są poprostu zajefajne :)
3. Czarno-biała taka jak na tej aukcji. Mi się bardzo podoba, nie wiem jak wam :) Coprawda z logiem tamoil juz może nie być taka piękna :) No i nie wiem czy tak można, ponieważ ma takie same barwy jak podstawowa...

Jvri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 17:42

ma ktos moze jakis adresik gdzie by mozna bylo se dokladnie oblookac te czerwone koszulki?

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 17:55

sbartnicki pisze: 3. Czarno-biała taka jak na tej aukcji. Mi się bardzo podoba, nie wiem jak wam :) Coprawda z logiem tamoil juz może nie być taka piękna :) No i nie wiem czy tak można, ponieważ ma takie same barwy jak podstawowa...
Niestety, ale koszulka wyjazdowa o takich samych barwach jak domowa traci swoja racje bytu. Swoja droga ten sprzedawca mial wczesniej koszulki z tej serii fundacji henry'ego podpisane jako new design poszczegolnych reprezentacji/klubow, chyba dopiero moje upomnienie poskutkowalo. Aha, jesli komus zalezy na kupnie tej koszulki to odsylam do:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... eName=WDVW
gdyz uzytkownik ten jedynie posredniczy miedzy ta aukcja, a wami, nabijajac sobie na tym gigantyczna marze. W sumie odradzam w ogole kupowanie na allegro/ebay, gdyz jest to nowoczesny, wirtualny bazar, o czym dowiadujesz i przeswiadczasz sie dopiero po otrzymaniu towaru.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 18:05

Par00wa pisze:Aha, jesli komus zalezy na kupnie tej koszulki to odsylam do:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... eName=WDVW
Moze nie kazdy ma konto na ebay, nie kazdy ma konto i karte Visa, bo wlasnie takie dane są wymagane do zalozenia konta na ebay zagranicznym. Poza tym jak kupisz u tego janka to co za roznica? Lepiej kupic od tego z Polski, bo: łatwiej mu wyslac kase, czy tez wyśle za pobraniem do ciebie, co jest chyba najlepszym rozwiazaniem i czekasz krocej na przesylke.

Paroowa, cos kiedys mowiles ze zakladasz sklep z koszulkami. Jak juz zalozysz to daj znac, a jeśli zapewnisz, ze bedzie mozliwosc wysylki za pobraniem, to mozesz byc pewien, ze bede u Ciebie kupowal :P

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 18:20

Par00wa pisze:Niestety, ale koszulka wyjazdowa o takich samych barwach jak domowa traci swoja racje bytu.
Napisałem że to tylko moje marzenia :) No ale nie powiecie że koszulki z tej serii są brzydkie :) Miałbym kasę to bym wciągał :)

TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 18:30

nie no no nie...kurde...mnie to sie tylko z angolami bedzie kojarzyc...fuj!!

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 18:40

Wojtom: Tylko z pozoru to skomplikowanie wygląda. Możesz np. założyc konto na niemieckim www.ebay.de, gdzie weryfikacja przebiega poprzez pocztę albo skorzystać z karty rodziców - na pewno Ci na pare minut użyczą. Płatność jest jeszcze bardziej banalna. Wystarczy Ci konto w darmowym www.mbank.pl [nawet jeśli jesteś nieletni istnieje izzykonto o właściwościach normalnego konta, potrzebujesz zgody opiekuna jedynie] i za pomocą mTransferu oraz https://www.allpay.us/s2p/ wpłacasz pieniądze niewychodząc z domu na konto paypala danego ebayera [allpay pobiera prowizję 4% od wpłacanej sumy, lecz za 2-3 m-cy wejdzie możliwośc paypala w Polsce, więc 0 prowizji]. Na paczkę czekasz tyle samo, bo ten polski sprzedawca podaje jedynie ebayerowi nasz adres i on wysyła ją bezpośrednio do nas. Polscy sprzedawcy przeważnie nigdy nie widzieli na własne oczy oferowanych przez siebie produktów!

Sklep? Owszem będzie, ale póki co nie nazywaj go tak, bo Urząd Skarbowy się dopieprzy hehe ;-). Będziemy po prostu sprzedawać własne koszulki, które całkiem przez przypadek są zupełnie nowe i oryginalne, i których chcemy się pozbyć, bo mamy ich w nadmiarze. :smile:
Jak juz zalozysz to daj znac, a jeśli zapewnisz, ze bedzie mozliwosc wysylki za pobraniem, to mozesz byc pewien, ze bede u Ciebie kupowal
Na początku takiej możliwości nie będzie, gdyż nie możemy pozwolić sobie w początkowej fazie rozwoju na jakiekolwiek straty [ew. nieodbiór paczki, czy też zapodzianie się jej gdzieś na poczcie] przy naszym minimalnym zarobku, ale myśle, że zaufanych użytkowników JuvePoland czeka specjalna oferta :).

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 19:21

Moim zdaniem powinny zostać te czarno-białe i niebieskie. Czerwone powinny też być ale rzadziej, tak jak teraz te czarno-różowe. A tak w ogóle jak mają to być barwy podobne do tych Ferrari to zapowiada sie bardzo fajnie.. P.S Kupiłem sobie koszulke Juve w tym roku i znów nowe.. będe nieaktualny :D

Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 19:47

PABLO pisze:czerwone beda lepsza napewno od rozowych !!! bo jak wychodzili w tym rozu to az mi sie glupio robilo !!
no jak jakies dziewczynki.

wiadomo bylo ze koszulki sie zmienia, to taki trick marketingowy zeby jak ktos kupil se koszulke wyjazdawom w jednym sezonie, to zrby juz w drugim byla nieaktualna. jednym slowem chca zwiekszyc wplywy ze sprzedazy koszulek.

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 20:00

Par00wa pisze:Majac ten fakt na uwadze, dzialacze przy pomocy Nike dokonuja sprytnego ruchu marketingowego, bo na zadnej innej przestrzeni niz finansowej tej zmiany nie mozna wyjasnic.
Święte słowa :D Miałem to samo napisac, pamiętam nawet w Managerze jak sie kupi jakiegoś piłkarza dobrego to ilość koszulek sprzedanych rośnie i dodatkowy hajs dla klubu.

Jedynym istotnym powodem są sprawy finansowe, Nike i Juventus dzięki tej zmianie zarobią dodatkowe pieniądze + Nike zrobi sobie reklamę :)

Obrazek
pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 20:05

Hmm... Nie zabardzo mi się to uśmiecha!! :? Ale wole już te czerwone niż te różowe :-D

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 20:14

Ole(k)Juve! pisze:
PABLO pisze:czerwone beda lepsza napewno od rozowych !!! bo jak wychodzili w tym rozu to az mi sie glupio robilo !!
no jak jakies dziewczynki.
Może i różowe koszulki nie były najładniejsze ale miał coś wspólnego z historią klubu, bo o ile mi wiadomo to Juve grało w różowych koszulkach dopóki nie zaszła pomyłka i nie przysłano im koszulek z czarno-białymi pasami!!!
A wracając do tych czerwonych koszulek to na dzień dzisiejszy pomysł nie za bardzo mi sie podoba!!! Na tym projekcie wyglądają beznadziejnie i wogule jakieś dziwne!!!
Ale z drugiej strony to na pewno będą lepiej wyglądać jush super dopracowane, z logiem Juve, dwiema gwiazdkami i logiem sponsora!!!
Tak czy innaczej my nie mamy tutaj nic do gadania bo i tak wszyscy wiemy że chodzi o kase, więc pożyjemy zobaczymy :twisted:

Grande Juve, Vinci Per Noi
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 20:19

Zlatan Ibrahimovic pisze:Kupiłem sobie koszulke Juve w tym roku i znów nowe.. będe nieaktualny :D
Przygotuj się na to, że co roku bedziesz nieaktualny kupując wyjazdowe koszulki ;)

Naszym nieźle w czerwieni, jesli oczywiscie bedzie to odpowiedni odcień ;) Oby to nie był odcień podobny do tego jaki ma roma, blleeeeee :evil:
Prezentacja :]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ODPOWIEDZ