Czy jest cos czego zazdroscicie innym klubom ??

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Małysz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2006, 00:30

Ja (niektórym) innym klubom zazdroszczę tylko jednego - frekwencji na meczach... :|

No, może jeszcze zazdroszczę kibicom innych klubów (to tak trochę modyfikując pytanie z tematu :wink: ) transmisji w telewizji, bo niestety moje możliwości ograniczają się do TVP i czeskiej dwójki (często dają inne mecze LM niż u nas, można od biedy wybierać...). Nawet na żywo przez internet zwykle mi się niemiłosiernie zacina... W takim układzie to jakieś ważne spotkania ligowe oglądam zwykle z opóźnieniem 1 dnia: gdy ściągnę je z netu (http://www.fbtz.com/forum)... :cry:

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2006, 07:29

Ja zazdroszcze oczywiście frekwencji, oprócz tego:
Benfice orła :smile:
Atlethic Bilbao charakteru
AC Torino derbowego rywala :wink:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 11:32

Ja innym klubom zazdroszcze tylko jednej rzeczy. stadionu!!!! Bo nasze Delle Alpi jest troche beznadziejnie zbudowane. Niepotrzebna jest bierznia!!! przez którą widzowie oglądają mecz z 50 metrów od boiska!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 12:35

Widze, że wiekszość z was zazrdrości innym klubom stadionu nasze Delle Alpi wcale nie jest złe jak juz ktoś tu wspomniał gdyby nie bierznia na mecze z pewnością przychodzilo by wiecej kibiców ba!! mysle ze był by stadion zawsze zapełniony. Ja nie zazdroszcze np. Benfice ze ich kibice sa na kazdym meczu i wzyscy ubrani na czerwono a stadion jest zapelniony po brzegi spojście na trubuny Delle Alp kiedy to Juventus świetował 28 scudetto komplet widzów !! nie było wolnego miejsca wiem ze takie rzeczy nie zdarzaja sie czesto ale jednak sie zdarzaja (ktos kiedys powiedzial ze Delle Alpi nigdy nie było pełne)

PS. Jezeli ktoś zwrocił uwage i gral w FIFE 2006 filmik na poczatku tam nawet jest pokazany stadion nasz (Delle Alpi) z kompletem publiczności !!

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 12:45

Swider10 pisze:PS. Jezeli ktoś zwrocił uwage i gral w FIFE 2006 filmik na poczatku tam nawet jest pokazany stadion nasz (Delle Alpi) z kompletem publiczności !!
Czy mógłbyś umieścić na imageshack.us fotke z FIFY ? Ja nie mam FIFki 2006, a chciałbym zobaczyć to, jeśli dasz radę umiść to gdzieś na serwerze i daj link :wink: .

Mysle, że naszemu klubowi tak naprawde niczego nie brakuje. Mamy miliony kibiców, świetnych piłkarzy, zero długów, jedynie czego nam brakuje to frekwencjii na stadionie, ale poczekamy z przebudową i później ocenimy czy stało się dobrze, a może sytuacja się nie zmieniła.

PS. Jak wielu fanów Juve zazdroszcze Milanowi Nesty, zawsze marzyłem o tym by nasza obrona wyglądała tak Thuram,Nesta,Canna i Zambro. 3/4 zostało wykonane z czego cięsze się bardzo. Ale Neste wynagrodził nam Buffon, super bramkarz, zawodnik i człowiek :wink: .

Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 12:57

a ja zazdroszcze Totenhamowi Rasiaka :-D

A tak na serio, to czego mogę zazdroscić? Przecież Juve to najlepszy klub na świecie :bravo:

Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 13:46

Juventus na zawsze będzie numero uno w moim piłkarskim sercu, to czego bym pragną to

1. Wielki stadion, ze wspaniałą frekwencją i atmosferą (jak np. w Rzymie)
2. Wielkiego rozgrywającego, o takich umiejętnościach jak Ronni albo Totti ;)
3. Milanowi zazdroszcze Nesty...

A co do medialności, jak pisał ktoś wcześniej, to chyba przesadza, wiadomo, ze Juve to piłkarska i medialna potega, moze nie na tvp ,ale to juz nie ich wina, że lapsy z tvp nie mają praw do pokazywania skrutów ligi włoskiej, poza tym piłka włoska jest specyficzna nie każdemu moze pasować itd

Woland

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 15:24

1. Wielki stadion, ze wspaniałą frekwencją i atmosferą (jak np. w Rzymie)
To problem od dawna, tez tego zazdroszcze
Poza tym Kaki z Milanu miło byłoby mieć takiego playmakera
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2006, 17:13 przez Woland, łącznie zmieniany 1 raz.

grajek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 16:03

troszeczke zazdroszcze barcy stylu gry ktory jest:
1 ofensywny
2 wrecz teatralny
3 no i troszeczke ronaldihno nie musze chyba mowic dlaczego :)

prosze kliknij codziennie zbieram na kino
Obrazek
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 16:07

Są 3 rzeczy których zazdroszcze innym klubom,2 z nich ma Barcelona, mianowicie:
1. Ofensywny i piekny styl gry piłkarzy Kataloni
2. Frekwencja na stadionach tej drużyny
3. A Chelsea zazdroszcze trenera Jose Mourinho

Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 16:28

1. KLUB: Borussia Dortmund i ich widownia niekiedy przekraczająca 80 tys. :shock: Tak poza tym HEJA BVB :!: :wink:

2. ZAWODNIK: Tomas Rosicky. Jak dla mnie jeden z najlepszych pomocników na świecie. Radzi sobie w Bundeslidze, dlaczego miałby się nie sprawdzić w Serie A :roll: :whistle:

3. TRENER: Tu właściwie nie klub, ale reprezntacja i Marcello Lippi :oops: Facet przyszedł z nikąd i zdobył z Juve Lige Mistrzów :o

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 16:44

Frekwencja... :| a w zasadzie jej brak na meczach. :whistle: Ostatni mecz z Milanem oglądało chyba około 40 tys. kibiców, a np. taka Barcelona albo MU jak grają z outsiderami to stadion jest wypełniony po brzegi.
Po drugie - zazdroszcze Barcelonie i wielu innym klubom stylu gry, nie ma co się oszukiwać Juventus gra bardzo brzydko i ciężko jest oglądać mecze naszej drużyny. No i to wszystko, chociaż brakuje mi w Juve rozgrywającego jak np. Ronaldinho albo Juninho.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 17:16

1 stadionu i kibiców ale to sie zmieni juz nie długo !! od nowego sesonu inny stadion i oby pełen!! ale ogolnie znow nie jest tak zle:P
2 brakuje mi takiego Kaki Robinio moze ronaldo czy Jakinty młodego zdolnego grajacy piekna piłke naprawde ładna to było by wzmocnienie ktorys z tych piłkazy!!
3 szczescia z LIga Mistrzów:P
4 moze czasem stylu ale lepiej wygrywac po 1:0 czy dostawac baty ładnie grajac
Forza JUVE

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 17:17

Nie będe orginalny pisząc że przede wszystkim innym klubom zazdroszcze stadionu :roll: ( MU ) który znajduje sie blisko trybun i widowni jaka zasiada na ich meczach ( ok 70 tys ). Oczywiście na stadionie Barcy zasiada przeszło 100 tys ale ja wolałbym taki na który zasiada ok 70 ty widzów. :wink: Zazdroszcze również Barcie Ronaldinho który potrafi rostrzygnąć sam wynik meczu na korzyść Barcy. Przydałaby sie też widowiskowa gra jaką grają niektóre kluby w Anglii. :whistle:

Juve321

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 18:49

Ja zazdroszcze Milanowi i Barcelonie Stadionu w Porownaniu z Della Alpi do niestety nasz obiekt jest zerem :( Milanowi zazroszcze pieknego stadionu barcie tez i ze maja tak pelno kibicow na kazdym z meczow :wink: naszczescie juz niedlugo bedziemy miec nowy stadion i lepszy od Della Alpi kto wie moze bedzie lepszy od stadionu Milanu I barcy tym bardziej ze bedzie wiecej miejsc niz na Della Alpi :wink:

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ