Wszystko o Milanie
- Tharp
"Gral" to troszeczke duze slowo, w tym wypadkuElo Vidal:) pisze:Dokładnie. Dopóki Pato będzie chodzić z Baśką Berlusconi, dopóty będzie grał w ACM.De Rossi pisze:Virgil pisze:Ja nadal nie rozumiem czemu tego Pato nie wysłali do PSG kiedy była okazja na nim grube miliony przyciąć.
- kosiorekk
- Juventino

Na pewno będzie strzelał gole, niekoniecznie na boiskuTharp pisze:"Gral" to troszeczke duze slowo, w tym wypadkuElo Vidal:) pisze:Dokładnie. Dopóki Pato będzie chodzić z Baśką Berlusconi, dopóty będzie grał w ACM.De Rossi pisze:
A Milan dzisiaj gra z Bologna. Może jakiś remisik?
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Pazzini za to co zrobił powinien zostać zawieszony.
Gdyby ktoś nie wiedział, złapał za rękę obrońcę Bologny, przebiegł tak kilka metrów po czym teatralnie się przewrócił. Karny, bo wyglądało to w pierwszej chwili tak jakby był przytrzymywany za koszulkę.
Gdyby ktoś nie wiedział, złapał za rękę obrońcę Bologny, przebiegł tak kilka metrów po czym teatralnie się przewrócił. Karny, bo wyglądało to w pierwszej chwili tak jakby był przytrzymywany za koszulkę.
- jakku1
- Juventino

Ogladam w slabej jakosci na necie, ale wydawalo mi sie, ze byl karny bo to obronca (Cherubin) trzymal caly czas Pazziniego za koszulke. Klocic sie nie bede, bo - tak jak napisalem wyzej - jakoscia to obraz nie powala ; )
Co do meczu - Diamanti wyglada dzisiaj przeswietnie, szkoda, ze nie moze sie wstrzelic z wykonczeniem. Jesli chodzi o Milan to najbardzej podobaly mi sie te wolne Boatenga i chyba to wszystko ; / Moze sie rozkreca, chociaz im tego nie zycze.
Co do meczu - Diamanti wyglada dzisiaj przeswietnie, szkoda, ze nie moze sie wstrzelic z wykonczeniem. Jesli chodzi o Milan to najbardzej podobaly mi sie te wolne Boatenga i chyba to wszystko ; / Moze sie rozkreca, chociaz im tego nie zycze.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Aleexxx
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Komentarze:Szikit pisze:A najlepsze jest to, że w momencie w którym my dostaliśmy ostatniego karnego, Milaniści mieli na forum wielkie poruszenie :lol: A teraz nic.
gaborrrrrrrrrr pisze: co do karnego to nie byłoby wątpliwości jakby Pazzo się wcześniej przewrócił
Predator pisze: Gol
Kolejny ślepy. Był karny, trzymany za spodenki.
KAZUYAH pisze: Według fanów Juve to Pazzini faulował![]()
Abyss pisze: W 12 min. był jeszcze jeden karny (Boa trzymany za koszulkę).
kamilus pisze: Kazuyah - wg Juve oni mogą mieć karne z kapelusza a my nie![]()
Solan0 pisze: Moim zdaniem karny był ewidentny trzymany za koszulkę był, no może troche za teatralnie upadł ale karny słuszny
KAZUYAH pisze: Przecież wiadomo że ten mecz kupił Berlu, podobnie jak sędziego który zawiesił Conte![]()
Ale też są bardziej obiektywne:
Vite pisze: Pazzini ładnie się wywrócił, ciekawe czemu?
Co do karnego dla Bologny:gimlord123 pisze: A jak inaczej mogliśmy strzelić jak nie z karnego..
verum pisze:i dobrze....karny z dupy za karny z dupy..trzeba normalnie strzelac gole zeby wygrac a nie...
- Konrad_cmf_
- Juventino

Pazzini prawidłowo przyaktorzył. Bardzo ucieszyłem się z karnego dla Bologny. Jasno świeci Diamanti. Uraz Montolivo i generalnie wiele agresji na boisku. Ciekawy mecz 
Milan nie zachwyca, grają gorzej niz w 1 kolejce. Ocenimy po meczu.
Milan nie zachwyca, grają gorzej niz w 1 kolejce. Ocenimy po meczu.
- Osgiliath
- Juventino

tak pacze na ten Milan i prócz karnego i aktywności (kilka strzałów...) Prince'a to ten zespół głównie broni się przed Bolonią.
Przynajmniej jest 1-1, bo karny dla Milanu byl dość problematyczny. Ciekawe jak oni z tym składem wytrzymaja na trzech frontach, patrzac na ich całą kadrę...
Przynajmniej jest 1-1, bo karny dla Milanu byl dość problematyczny. Ciekawe jak oni z tym składem wytrzymaja na trzech frontach, patrzac na ich całą kadrę...
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
No wiesz?Osgiliath pisze:Ciekawe jak oni z tym składem wytrzymaja na trzech frontach, patrzac na ich całą kadrę...
Montolivo kontuzjowanydeszczowy o Milanie [url=http://www.juvepoland.com/news.php?id=22357]pod newsem o powołaniach Milanu na Puchar Berlusconiego[/url] pisze:Linię pomocy ciągle mają mocną. Co najmniej porównywalną z naszą.