Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2013, 22:50

Robaku pisze:Veratti na meczu Inter - Pescara. Mam nadzieję, że to nie zwiastuję żadnych rozmów z Interem a po prostu 'alte liebe rostet nicht" i Marco odwiedza kumpli z zespołu.
W każdym razie to ewentualnie może zwiastować tylko jego słabą sytuację w PSG, więc Marrotta zadziałaj! :dance:
D-Rose pisze:
Robaku pisze:Veratti na meczu Inter - Pescara. Mam nadzieję, że to nie zwiastuję żadnych rozmów z Interem a po prostu 'alte liebe rostet nicht" i Marco odwiedza kumpli z zespołu.
W każdym razie to ewentualnie może zwiastować tylko jego słabą sytuację w PSG, więc Marrotta zadziałaj! :dance:
Wes - OUT
Verratti - IN

I tyle bedzie z wielkiego Juventino 8)
Chłopak przyleciał obejrzeć poczynania swojej byłej ekipy, a Wy już doszukujecie się drugiego dna... Przypominam, że PSG swój mecz weekendowy grało wczoraj, więc piłkarz mógł sobie pozwolić na taki przylot. Jego sytuacja jest jasna - pozostaje w obecnym klubie, co potwierdzał już jego agent.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2013, 22:51

Mało nowych postów w tym temacie, nie muszę wchodzić na livescore żeby wiedzieć, że inter swoje spotkanie wygrał i to bez kontrowersji :lol:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 00:24

pan Zambrotta pisze:Mało nowych postów w tym temacie, nie muszę wchodzić na livescore żeby wiedzieć, że inter swoje spotkanie wygrał i to bez kontrowersji :lol:
Nie obyło się bez nich. Sędzia nie zauważył, bądź nie chciał zauważyć jak "Gustlik" kopie najpierw prawą, a później lewą nogą po kostkach napastnika Pescary. Rzecz się działa w polu karnym interu, a sam snajper miał okazję bramkową. Ponadto Silvestre (?) zaliczył zagranie ręką. Kolega z zespołu wybijając piłkę z pola karnego ustrzelił ją z 1 metra. "Ręka to ręka", tutaj też zastanawiałbym się nad "11"

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 00:34

no raczej juz czasem musza z kims wygrac zeby tez czasem tu wskoczyli sie pochwalic swoimi osiagnieciami :P Widzialem bramke Guarina i wygladalo to jak na treningu i wlasciwie to nie wiem czemu w bramce nie bylo bramkarza...

Pod nami sa jeszcze dwa miejsca do LM wiec niech walcza ;) Tyle ze poza Napoli to nie wiem kto by sie jeszcze nadawal. Moze Milan? Inter z taka gra to nie wiem czy by z grupy wyszli...

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 00:59

annihilator1988 pisze:Ponadto Silvestre (?) zaliczył zagranie ręką. Kolega z zespołu wybijając piłkę z pola karnego ustrzelił ją z 1 metra. "Ręka to ręka", tutaj też zastanawiałbym się nad "11"
Dajmy spokój takim sytuacjom. Jak podczas meczu z Cagliari Vidal asystował po odbiciu piłki ręką to nikt tutaj nie protestował. Chyba, że czepiamy się tylko dlatego, że chodzi o Inter... :prochno:

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 01:19

mrozzi pisze:
D-Rose pisze:
Wes - OUT
Verratti - IN

I tyle bedzie z wielkiego Juventino 8)
Chłopak przyleciał obejrzeć poczynania swojej byłej ekipy, a Wy już doszukujecie się drugiego dna... Przypominam, że PSG swój mecz weekendowy grało wczoraj, więc piłkarz mógł sobie pozwolić na taki przylot. Jego sytuacja jest jasna - pozostaje w obecnym klubie, co potwierdzał już jego agent.
Poza tym, mimo iz Pastore >> Verratti, to i tak Wloch czesciej gra niz Javier, wiec to raczej odejscia przeplaconego Javiera bym sie spodziewal. Tym bardziej, ze przyszedl do nich jeszcze Moura. :whistle:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 11:29

Według mnie w Interze jest obecnie 3 piłkarzy do grania na najwyższym poziomie- Handanović,Guarin i Cassano. Tak więc muszą jeszcze sporo dokupić.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 11:44

Sorek21 pisze:Według mnie w Interze jest obecnie 3 piłkarzy do grania na najwyższym poziomie- Handanović,Guarin i Cassano. Tak więc muszą jeszcze sporo dokupić.
Nie mogę się zgodzić z 3 nazwiskiem, dużo większe wrażenie zrobił wczoraj na mnie Rodrigo Palacio, który najpierw sam strzelił a potem asystował przy bramce Guarina, wystawiając mu praktycznie czystą piłkę, trzeba tylko dostawić nogę i trafić w bramkę miedzy dwóch obrońców oddalonych od siebie z 4 metry.
Cassano wczoraj był przez obronę Pescary blokowany dość skutecznie.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 12:09

Robaku pisze: Nie mogę się zgodzić z 3 nazwiskiem, dużo większe wrażenie zrobił wczoraj na mnie Rodrigo Palacio, który najpierw sam strzelił a potem asystował przy bramce Guarina, wystawiając mu praktycznie czystą piłkę, trzeba tylko dostawić nogę i trafić w bramkę miedzy dwóch obrońców oddalonych od siebie z 4 metry.
Cassano wczoraj był przez obronę Pescary blokowany dość skutecznie.
Właśnie dlatego, że obrońcy pilnowali Cassano, Palacio miał więcej miejsca i pierwszy raz od kiedy jest w Interze zagrał dobrze.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 14:38

Ponoć Liverpool może przygarnąć Sneijdera. Zawodnik jest jeszcze młody, za wcześnie na emeryturę i pochłanienie kebabów. A w temacie Cassano, to on chyba wczoraj zaliczył asystę? Na skrócie wyraźnie nie widziałem, ale on chyba stojąc tyłem dotknął tę piłkę i dzięki temu trafiła ona do Palacio? Czy może tylko mi się wydawało i tylko ją przepuścił?

Obrazek
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 14:59

Dobry Mudżyn pisze:Poza tym, mimo iz Pastore >> Verratti, to i tak Wloch czesciej gra niz Javier, wiec to raczej odejscia przeplaconego Javiera bym sie spodziewal.
Pastore i Verratti to przecież inne pozycji. To tak jak w Juventusie Giovinco i Vidal, niby oby dwaj box-to-boxy, ale nie wypada ich zestawiać razem.

A druga sprawa to np. mnie nigdy Pastore szczególnie nie zachwycał w Italii, a cena za którą odszedł była prześmieszna.

ObrazekObrazek
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 16:12

De Rossi pisze:
Pastore i Verratti to przecież inne pozycji. To tak jak w Juventusie Giovinco i Vidal, niby oby dwaj box-to-boxy, ale nie wypada ich zestawiać razem.
:rotfl:
Dzięki.. dawno się tak nie uśmiałem.

Jeśli Sneijder odejdzie do kebabów, to już wiem jakie jaka jest odpowiedz na pytanie klasyka - co on ma w głowie? Kebaby i $$$

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 16:26

couec pisze:
De Rossi pisze:
:rotfl:
Dzięki.. dawno się tak nie uśmiałem.

Jeśli Sneijder odejdzie do kebabów, to już wiem jakie jaka jest odpowiedz na pytanie klasyka - co on ma w głowie? Kebaby i $$$
A pomyslales przez chwile o tym, ze pachnacy inaczej robiac na złosc, moga mu przedstawic TYLKO oferte Galaty dajac jednoczesnie ultimatum, albo odchodzisz do Turcji albo siedzisz przez kolejne pol roku na trybunach?

Ty znajac zycie bys siedział na dupie - tez mega ambitnie.

Obrazek
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 16:53

D-Rose pisze:
A pomyslales przez chwile o tym, ze pachnacy inaczej robiac na złosc, moga mu przedstawic TYLKO oferte Galaty dajac jednoczesnie ultimatum, albo odchodzisz do Turcji albo siedzisz przez kolejne pol roku na trybunach?

Ty znajac zycie bys siedział na dupie - tez mega ambitnie.
Agent mówił o rosnącym zainteresowaniu, Moratti o dwóch opcjach, które są bliskie Twojej tezie. Prawda jest pewnie gdzieś po środku. Z drugie strony kwestią zastanowienia jest co jest bardziej ambitne, jeszcze 6 miesięcy w Interze i odejście po sezonie czy kilku letni pobyt u Kebabów.

Ten osobisty wywód mogłeś sobie darować, bo kontynuując 'znajomość życia' to jesteś zapewne typowym 30 latkiem, mieszkającym kontem u mamusi, który swój nick zaczerpnął z tego że męczy po 10h konsole - swego jedynego przyjaciela, a swą frustracje wylewa na forach, marząc w między czasie o wyjeździe nad Lazurowe Wybrzeże. Łatwo jest ocenić książkę po okładce, także nie mów mi co byłoby dla mnie ambitnie a co nie.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2013, 16:58

De Rossi pisze: Pastore i Verratti to przecież inne pozycji. To tak jak w Juventusie Giovinco i Vidal, niby oby dwaj box-to-boxy, ale nie wypada ich zestawiać razem.
No następny :prochno: Jaki nick miał tamten koleś, co proponował Gio na b2b wystawić, bo zapomniałem ?? :P

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
ODPOWIEDZ