Nowy Trener?
- Alfa i Omega
- Juventino
Swoją drogą, już tak nawiasem, to cała sytuacja ma jeden plus: Allegri na pewno nie obejmie reprezentacji.
No cóż. Podobnie jak chyba niemal wszyscy kibice Juventusu, bardzo pesymistycznie patrzę w przyszłość.
Czekam na jakieś przecieki dotyczące decyzji Antonio i jej powodów.
No cóż. Podobnie jak chyba niemal wszyscy kibice Juventusu, bardzo pesymistycznie patrzę w przyszłość.
Czekam na jakieś przecieki dotyczące decyzji Antonio i jej powodów.
- Cabrini_idol
- Juventino
A moze zamiana blanc zw conte? To nie jest głupi pomysl wg mnie .
A nie sorry wlasnie czytam ze zostalismy z misterem allegrim
Panie miej nas w swojej opiece.
A nie sorry wlasnie czytam ze zostalismy z misterem allegrim

Panie miej nas w swojej opiece.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2014, 14:22 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
W pełni się z Tobą zgadzam...potraktował jak szmatę legendę klubu, oddanego w pełni białoczarnym barwom, potraktował jak szmaty teraz nas wszystkich, tych, którzy widzieli lepsze jutro...zamienił klub w pośmiewisko, który będzie większym bagnem jak po calciopolli...juverm pisze:Potraktowanie Del Piero jak ostatniej szmaty było tylko preludium do fatalnej opery.
Nadzieja tylko w tym, że i Agnelli wreszcie ugnie się pod presja kibiców i sam zwieje a klub przejmą Alex i Nedved...ale to chyba marzenie ściętej głowy...

- maydayxxx
- Juventino
Czytam te wszystkie wpisy i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Może to dla niego będzie moment przełamania i coś pokaże. Nie skreslajmy go od razu. Ja tam czekam do rozpoczęcia oficjalnych rozgrywek. Zobaczymy po kilku do kilkunastu rozegranych meczach jakie będą wyniki wtedy wyciągniemy wnioski. Jestem tylko ciekawy jaka będzie wtedy wasza reakcja 

- Robaku
- Juventino
dokladnie i wiecie co jest najgorsze, ze te sukcesy nas ( kibicow Juve) oslepiły. Ze uznalismy, iz tak musiało byc, że taka jest cena suckesu, a bullshit, cena sukcesu nie zawsze wiąze się z byciem ostatnim chamem i prostakiem, tak jak ktos ma w podpisie Juve znów jest nieprzyjemne, ale bycie nieprzyjemnym nie wiaze sie z byciem ostatnim chamem i traktowanie legend klubu jak zgniłego jaja.alessandro1977 pisze:W pełni się z Tobą zgadzam...potraktował jak szmatę legendę klubu, oddanego w pełni białoczarnym barwom, potraktował jak szmaty teraz nas wszystkich, tych, którzy widzieli lepsze jutro...zamienił klub w pośmiewisko, który będzie większym bagnem jak po calciopolli...juverm pisze:Potraktowanie Del Piero jak ostatniej szmaty było tylko preludium do fatalnej opery.
Nadzieja tylko w tym, że i Agnelli wreszcie ugnie się pod presja kibiców i sam zwieje a klub przejmą Alex i Nedved...ale to chyba marzenie ściętej głowy...
No nie przesadzajmy, myślisz, że Alex czy Nedved nie musieliby odpowiadać przed właścicielami?? Myślicie naprawdę, że to jest tak, że Agnelii i Marotta mają kupę szmalu do wydania, tylko nie chcą tego zrobić ??alessandro1977 pisze:Nadzieja tylko w tym, że i Agnelli wreszcie ugnie się pod presja kibiców i sam zwieje a klub przejmą Alex i Nedved...ale to chyba marzenie ściętej głowy...
Lepsze, ale podobnie jak w 3-5-2 tylko 2 skrzydłowych na boisku i to obrońców. A naszą bolączką w europie była przecież słabosć skrzydłem, wszyscy tu chcieli 4-3-3, aby było po 2 zawodników na flance, jeden lepszy w tyłach, drugi z przodu.Gotti pisze:Akurat to ustawienie jest lepsze od tego czegoś co nam fundował Conte i przez co kompromitowaliśmy się w Europie.fazzi pisze:Z głównejWiadomo więc, czemu dla Marotty był idealny. Evra za 2mln i mogą grac.Zdaniem Sky, Allegri postawi na formację 4-3-1-2. W bramce stanie Buffon, przed nim zaś grać będą: Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini i Evra, który lada chwila ma dołączyć do Juve. W drugiej linii znajdzie się miejsce dla Vidala, Pirlo i Pogby. Za Tevezem i Llorente grać ma z kolei Claudio Marchisio.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2014, 14:35 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Wiadomo, że dużo zależy nie tylko od trenera, ale też od zawodników jakimi będzie zarządzał. To logiczne, że jeśli odejdzie Vidal lub Pogba (w najgorszym wypadku obaj), to nie ma szans, iż szybko znajdziemy ich godnych następców i jakość gry musi ulec pogorszeniu. To nie będzie wina Allegriego, tylko zarządu. Zresztą podobną sytuację miał już w Milanie, gdy pozbawili go Silvy i Zlatana.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- pumex
- Juventino
Zgadzam się z zoff'em - w obecnej sytuacji również nie dostrzegam choćby jednego, najmniejszego pozytywu. Po prostu wielkim traktorem bezpardonowo zaorali nam misternie planowane i sadzone rabatki [kurna, pumex, skąd tyś wziął takie nędzne porównanie?] Liczę jedynie, że po sezonie 14/15 nie wypadniemy poza Ligę Mistrzów i podziękujemy temu kartoflowi za współpracę, pozyskując trenera zdolnego wymóc na zarządzie coś ekstra i umiejącego coś zbudować. Chociaż, patrząc na to jak łatwo Marotta dobrał sobie współpracownika, trudno przypuszczać, że z ciągu roku zmieni front (musiałby być to rok iście frajerski). Teraz pytanie? Czy warto pałętać się po miejscach 2-3, skoro taki wynik raczej nie pozbawi Allegriego posady? Nie przejdzie mi przez gębę, żeby życzyć zespołowi marnego sezonu, chociaż trwanie przy Allegrim = niekończący się marazm, więc być może im szybciej sytuacja zmusi zarząd do zmian, tym lepiej?
Chyba za bardzo wybiegam w przyszłość...

- Zizou_1989
- Juventino
ciekawi mnie kogo zakupi Max, przestancie juz panikować, wczoraj był dzień na emocje dziś trzeba zacząć trzeźwo myśleć. Zaraz zacznie się konferencja prasowa, wie ktoś czy będzie na żywo ??
- sebatiaen
- Juventino
No właśnie co my baby jesteśmy????
pomijając fakt że nie zawsze się wygrywa to na forum zapanował klimat tragedii, wszyscy płaczą jak baby a niech się dzieje co się ma dziać.
Jeżeli panowie z zarządu nie dogadali się z Antonio tak jak powinni to niech oni ryczą, pewnie będą za jakieś 2,3 miechy i później.
pomijając fakt że nie zawsze się wygrywa to na forum zapanował klimat tragedii, wszyscy płaczą jak baby a niech się dzieje co się ma dziać.
Jeżeli panowie z zarządu nie dogadali się z Antonio tak jak powinni to niech oni ryczą, pewnie będą za jakieś 2,3 miechy i później.
- Dolce Vita
- Juventino
Kto wie, może sobie zażyczy wzmocnienia w postaci IbryOuh_yeah pisze:Za Maxa będziemy grali długą na Zlatana, tyle że bez Zlatana