Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 23:24

rammstein pisze:brawo bramkarz Empoli, może będzie miał też passę w karnych;d

edit:

który to już mecz, w którym sędzia daje prezent Romie?
Jeszcze zbyt mało by się kibice a co ważniejsze piłkarze i działacze Romy przestali pluć, jak w 12 wygrają scudetto to uznają to za zadośćuczynienie:D

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

No panie najngolan, co teraz 'mondrego' powiesz :naughty:

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Ja pierdzielę...rozbój dosłownie to co zrobił sędzia. Tych dziadów nawet z Empoli w pucharze muszą ciągnąć.

Obrazek
Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 23:30

Roma, to farci jednak...

Tavano to do domu na kolanach powinien wracać.

Verdi fajny chłopak. Szybki, dobry drybling i podanie do Tavano też palce lizać... 22 lata :roll:

#FinoAllaFine
#WeAreOne
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 23:31

Ha,ha,ha jeszcze w 121minucie Empoli ma setkę na 2-2, Roma gra ostatnio tragicznie, ktoś kiedyś pisał,że nas dojdą w przeciągu kilku spotkań a istnieje szansa,ze nie tylko utrzymamy przewagę ale i ją zwiększymy bo teraz Roma ma wyjazd do Florencji i kolejny mecz z Empoli,które już rezerwami nie wyjdzie:)

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 23:32

Kibice Romy powinni się zapaść ze wstydu pod ziemie, ale oni wiedzą lepiej. Kolejny raz karny z kapelusza - to może się zdarzyć :doh: Brak czerwonej dla murzynka Papu - to może się zdarzyć :doh:

Nie wiem, co gracze Fiorentiny będą musieli zrobić, żeby sędzia nie podyktował przeciw nim karnego...

"Ultrasów" Empoli było dzisiaj na Olimpico mniej niż obstawy :prochno:
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2015, 23:42 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 23:34

COPPA ITALIA FALSATA! :prochno:
Dobrze, że wielu podstawowych zawodników Romy pobiegało sobie pół godziny dłużej przed niedzielnym wypadem do Florencji :ok:

Z innej beczki - widzieliście co zrobił dzisiaj ten śmieszny ziomek z dużym czołem na Pucharze Narodów Afryki? Jak naćpany :shock:

kubus1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 23:36

Jaja jak berety. Gdzie on tam karnego widział... Szkoda że padło na Zielińskiego. Widać, że chłopak był załamany. Nie dość, że gra ogony to "pozbawił" Empoli wielkiej szansy na przejście romki.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 23:38

Garcia zbiera teraz żniwo swoich wypowiedzi zaraz jakże skandalicznym meczu Juve, gdzie Roma wmówiła wszystkim naokoło jak to została skrzywdzona, gdyby nie oglądnął tamtego meczu to też bym im uwierzył:)
Śmiać się możemy,ale to przestaje być śmieszne, rozumiem jakiś błąd od czasu do czasu,ale ostatnie kilka spotkań to co rusz Roma gra w 12 i wszyscy przyjmują takie sytuację jako coś normalnego.
Gra Romy od blamażu z Bayern jest coraz gorsza, chyba Bawarczycy będąc na Olimpico pozbawili czegoś graczy Romy i teraz tamci nie mogą się otrząsnąć:)

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 23:52

kubus1 pisze:Szkoda że padło na Zielińskiego. Widać, że chłopak był załamany. Nie dość, że gra ogony to "pozbawił" Empoli wielkiej szansy na przejście romki.
Z jednej strony szkoda, z drugiej sama decyzja o wejściu wślizgiem była głupia.

Brawa dla Garcii, facet tym swoim wylewaniem żali osiągnął dokładnie to, co zamierzał. Zanim wszyscy dookoła się połapią że przerodziło się to w farsę i w razie wątpliwości trzeba raczej gwizdać przeciwko Romie, facet ma spore szanse zażegnać kryzys i na poważnie zaatakować scudetto. Bo ciężko mi uwierzyć że Roma będzie do końca roku grała taką kupę.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2015, 00:21

Roma gra świetnie... ma szansę na Scudetto.

Roma gra przeciętnie... ma szansę na Scudetto.

Ekipa Garcii ewidentnie potrzebuje świeżości. Widać, że jesień wiele ich kosztowała. W tej drużynie nadal jest kilka kontuzji, kilku ludzi nie potrafi grać na swoim normalnym poziomie a i ten PNA dokłada swoje. Juventus ma stosunkowo łatwy terminarz, jeśli nie będziemy popełniać błędów to na początku marca możemy odjechać Romie, która dodatkowo będzie miała o jeden szczebelek więcej w LE.

Ed. Słowa Rudiego po meczu: "karny był, interwencja ścięła nogi". Więcej cytować nie ma sensu. Jednoznaczne przekonanie o słusznej interwencji sędziego. Liczę, że nikt z obozu Juve nie wda się w polemikę (mam na myśli też piłkarzy) i po prostu nie będziemy zniżać się do poziomu wypominania jedenastek. Bo jak gra Roma każdy widzi :lol:

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2015, 00:25

bendzamin pisze:Z innej beczki - widzieliście co zrobił dzisiaj ten śmieszny ziomek z dużym czołem na Pucharze Narodów Afryki? Jak naćpany :shock:
Raczej ma #### mózgowe, tak ma 90% ludzi mających styczność z romą. Da ktoś link do kontrowersyjnych sytuacji z Empoli?
AdiJuve pisze: chyba Bawarczycy będąc na Olimpico pozbawili czegoś graczy Romy i teraz tamci nie mogą się otrząsnąć:)
Nie da się pozbawić kogoś czegoś, jeżeli ten podmiot niczego nigdy nie miał i nic sobą nie reprezentował. Niech gniją.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2015, 01:09

bendzamin pisze:Z innej beczki - widzieliście co zrobił dzisiaj ten śmieszny ziomek z dużym czołem na Pucharze Narodów Afryki? Jak naćpany :shock:
Totti płakał jak oglądał. Jego szkoła. Każdy kto zbyt długo gra w Romie i zbyt dużo czasu spędza z Tottim i De Rossim po pewnym czasie przestaje być poważny. U nas zarząd poradził sobie z "nerwowym" Tevez'em. Tam nie radzą sobie z nikim.

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2015, 07:32

Morgesztrrn pisze:Ten Destro to takie drewno, że klękajcie narody... :pray:
To kołek a nie zawodnik. Tyle o nim w tej chwili można powiedzieć. Ile tam oni za niego krzyczą? Chyba podobno ze 20 baniek coś kiedyś słyszałem, na rozumy chyba się tam ktoś u nich ktoś pozamieniał. Cyrk normalnie, śmiech na sali.

Wczorajszy mecz oglądałem tylko do dogrywki i naprawdę Roma gra taką kupę, że głowa mała :doh: . Nie dość, że grali przeciętnie to jeszcze gdy zabrakło u nich Gervinho to atak w ogóle przestał funkcjonować. Mają szczęście, że ta liga jest taka jaka jest bo i na to drugie miejsce nie zasługiwaliby z taką padaką jaką teraz prezentują. Nie licząc Gervinho to chyba żadenego z ich napastników nie chciałbym widzieć w Juve. Zresztą żaden nawet by nie wygrał rywalizacji z naszymi. Można powiedzieć, że takie patałachy potrącajace się o własne nogi z nich są i tyle.

Ostatnio jak grali przed ważnym meczem( Man. City) a było to z Sassuolo musieli się niezle namęczyć atakując przez cały mecz. Teraz w perspektywie meczu z Fiorentiną też nie było oszczędzania u nich we wczorajszym meczu z Empoli i mieli jeszcze dodatkowe 30 minut. Także wydaje się, że w meczu z Fiorentina nie powinni zgarnąć trzech punktów. Ale ciekawy jestem ogromnie tego pojedynku bo jednak myślę, że Roma może wygrać we Florencji, nie wiem, ale wydaje mi się, że ten mecz może być trochę ustawiony. Można by tu znaleźć kilka powodów takiego domysłu a najbardziej prawdopodobnymi są niechęć Della Valle do Juve i osoba byłego romanisty Montelli. Na dzień dzisiejszy to jednak z taką gra Roma nie powinna wygrać we Florencji a to przy prawdopodobnym zwycięstwie z Juventusu z Chievo skutkowałoby znacznym powiększeniem przewagi.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2015, 10:10

Niestety (lub stety, zależy jak na to patrzeć) sam Garcia ma inne zdanie na temat karnego niż wszyscy inni. Wygląda na to, że do sędziów prowadzących mecze Romy ma 100% zaufania: "Trudno powiedzieć, czy piłkarz Empoli trafił najpierw piłkę, czy Paderesa. Na pewno interweniował obiema nogami, a sędzia był niecałe 5 metrów od całej sytuacji i należy zaufać jego osądowi. Był doskonale ustawiony."

Źródło: 1, 2.

Wybitne zjawisko!

PS. W sieci oczywiście zaroiło się od memów i fotomontaży, ten poniżej całkiem mi się spodobał, kreatywny ;)

Obrazek

ODPOWIEDZ