Mercato (2012-2014)
- pakman
- Juventino
Po raz entyyyyyyy mowi i pisze .......... Stefan Jovetić + Cavani i wiecej nie trzeba !! Lewy obronca - tzw klasowy typu Kolarov . Dodatkowo paru rezerwowych na kazda pozycje i wsio.
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Mate.G
- Juventino
yyy...? Ty tak na poważnie ?Mietson pisze: Żeby nie było offtopa to uważam, że Marco Borriello jest fantastycznym piłkarzem i liczę na to, że zostanie wykupiony.
Już wolałbym żeby Elia został niż boriello, który zmarnował najwięcej setek w naszym zespole ... :doh:
- Szaq
- Juventino
Jeżeli Marotta sprowadzi kogokolwiek z tej trójki to będzie bogiem.pakman pisze:Po raz entyyyyyyy mowi i pisze .......... Stefan Jovetić + Cavani i wiecej nie trzeba !! Lewy obronca - tzw klasowy typu Kolarov . Dodatkowo paru rezerwowych na kazda pozycje i wsio.
Na prawdę wierzysz ,że jesteśmy w stanie kupić Joveticia ,Cavaniego i Kolarova w jednym okienku ?
- Bartek88
- Juventino
Quaglia juz ma przedluzony kontrakt, Vucinic zostanie. Jesli Matri podpisze nowy albo Boriello zostanie kupiony to bedzie znaczyc, ze przyjdzie znowu pol srodek na atak bo nie bedzie kasy na kogos lepszego.squinter pisze:Coraz bardziej obawiam sie, ze wykupimy Borriello. Przeciez to zwyczajne wyrzucenie 8mln w bloto, zamiast dorzucic je do transferu klasowego napastnika, marnujemy je na tego nieudacznika.
- Astarot
- Juventino
Jovetic - minimum 25mlnpakman pisze:Po raz entyyyyyyy mowi i pisze .......... Stefan Jovetić + Cavani i wiecej nie trzeba !! Lewy obronca - tzw klasowy typu Kolarov . Dodatkowo paru rezerwowych na kazda pozycje i wsio.
Cavani - minimum 35mln
Kolarov - minimum 15mln
co daje łącznie tych milionów 75.... a gdzie tu klasowy środkowy pomocnik na zmiane? gdzie chociaż solidny środkowy obrońca na zmianę???....
Lub gotówki + do tego solidny napastnik o podobnej charakterystyce .... Pandev mógłby być w Napoli (w sumie to jest) co najwyżej zmiennikiem Lavezziego a jak odejdzie Cavani nie będą mieli typowego CFa , dlatego też jestem skłonny uwierzyć ,że jesteśmy w stanie ściągnąć Cavaniego do nas ofertą "kasa + Matri":dance: ... rozchodzi się tylko o to czy sumując nasza oferta będzie chociaż bliska finansowo tym składanym przez Chelsea czy PSG:snooty: :snooty: .....it doesn't matter pisze:Gdzieś wyczytałem, ze już zdarzyła zostać odrzucona przez Napoli. Inter dawał 15mln + Pandev + Obi/Faraoni.
De Laurentis oczekuje gotowki.
Jeżeli nie ściągniemy Cavaniego, o Joveticu i Suarezie możemy zapomnieć (dla mnie zresztą Suarez swoim poziomem piłkarskim nie odbiega wiele od naszego Mirka).... na Hiuaina nie ma żadnych szans a ploty o Torresie czy Dżeko to tylko ploty to chyba naprawdę należy oswajać się z możliwością wykupu Boriello

oraz z powrotem Mrówy czy komuś się to podoba czy nie
Czarny scenariusz zakładał by więc:
wykup Boriello za myślę nieco niższą cenę

odkupienie Giovinco :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
resztą kasy wzmocnilibyśmy porządnie pomoc
1.czyli typowy box to box jak Asamoah - myślę na nikogo lepszego jak Song nie ma szans
2. zastępca Pirlo - nierealne marzenie M'Villa.... skończyło by się jak już ktoś wspominał na Cossu lub Lodim chociaż mi osobiście najbardziej w tym seoznie imponuje Luca Cigarini który w końcu pokazuje na co go stać,
Do tego wzmocnimy może lewą obronę i środek i pewnie skupimy się na młodych zawodnikach jak :Leali, Veratti/Insigne czy Destro.
LM tym nie zawojujemy ale przy solidnie pracującej defensywie , odpowiednio wzmocnionej była by szansa nawet z obecnym atakiem na wyjście z grupy;p [/quote]
- kdzr
- Juventino
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html :lol:
... z całym szacunkiem do Roberta - jeżeli szukamy KLASOWEGO napastnika, to jeszcze nie ten poziom...
... z całym szacunkiem do Roberta - jeżeli szukamy KLASOWEGO napastnika, to jeszcze nie ten poziom...

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Łukasz
- Juventino
Yes, yes, yes. Fajnie by było, lepszego grajka na prawe skrzydło na rynku nie ma.squinter pisze:Robben odrzucil oferte nowego kontraktu z Bayernem i mowi sie, ze na pewno opusci Bawarie. Zapewne znow pojawia sie plotki o jego przybyciu do Juve.
Boriello na pewno będzie wykupiony, tak jak Smuda pewnie powoła do kadry Łukasza Mierzejewskiego. Każdy trener ma swoich pupili.
Matriego bym się nie pozbywał, zwyczajnie chłopa lubię.
- deszczowy
- Juventino
Pół sezonu, 19 meczów, dwie bramki i osiem baniek psu w tyłek? Jeśli tak się stanie, to znów zacznę hejtować Conte. Casus Mrtineza niczego ich nie nauczył? Jezu....Łukasz pisze:Yes, yes, yes. Fajnie by było, lepszego grajka na prawe skrzydło na rynku nie ma.squinter pisze:Robben odrzucil oferte nowego kontraktu z Bayernem i mowi sie, ze na pewno opusci Bawarie. Zapewne znow pojawia sie plotki o jego przybyciu do Juve.
Boriello na pewno będzie wykupiony, tak jak Smuda pewnie powoła do kadry Łukasza Mierzejewskiego. Każdy trener ma swoich pupili.

- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem jaką krzywdę zrobił wam Boriello, poza tym że przyszedł do Juventusu. Może nie ma fryzury jak ronaldo i "dziewiczy" wąsik, ale zjada naszego "golleadora" Matriego na śniadanie (no może jest tylko gorszy w poprawianiu włosów). Możemy mieć gościa tylko za 8 lmn euro, a nie za 2x więcej (Matri). Liczę, że będzie jakaś dobra oferta dla Juve za Matriego i pozbędziemy się go, bo leszczyk jest nam niepotrzebny. Jak można za takiego anonima dać 15 mln euro, przecież on się nie rozwinie, pozostanie przecietniakiem i gdyby nie Marotta nikt o nim nie słyszałby. Równie dobrze na boisku mógłby hasać Immobile, a nie Matri.
Matri i jego magiczne statystyki:

"Leszczyk" Boriello:

Edit:
Matri i jego magiczne statystyki:

"Leszczyk" Boriello:

Edit:
Boriello jako alternatywa, bo cały czas liczę na wielkie nazwisko w ataku.deszczowy pisze:Szał macicy. Już widzę jak Boriello robi nam różnicę w ataku. Taki napastnik będzie postrachem Ligi Mistrzów.
Piłeś dziś na słońcu?
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2012, 16:27 przez -10-, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Juventusem od 1997 roku.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie tak do końca 19 meczów bo w Romie tylko 2 razy wyszedł w podstawowym składzie. Idąc tym tropem Del Piero zaliczył w tym sezonie 21 meczów.deszczowy pisze:Pół sezonu, 19 meczów, dwie bramki i osiem baniek psu w tyłek?
Ja właśnie też go kurde polubiłem. To on powinien dostawać kolejne szanse grania na szpicy, ale Conte sobie upatrzył Borriello i teraz już nie odpuści (zwłaszcza, że zaczyna to funkcjonować).Łukasz pisze:Matriego bym się nie pozbywał, zwyczajnie chłopa lubię.
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2012, 16:29 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
@ -10-
Szał macicy. Już widzę jak Boriello robi nam różnicę w ataku. Taki napastnik będzie postrachem Ligi Mistrzów.
Piłeś dziś na słońcu?
Szał macicy. Już widzę jak Boriello robi nam różnicę w ataku. Taki napastnik będzie postrachem Ligi Mistrzów.
Piłeś dziś na słońcu?
- Arbuzini
- Juventino
@Astarot
Mi się wydaje, że Cigarini i Insigne od przyszłego sezonu będą stanowili o sile Napoli. Juventus niech lepiej skoncentruje się, jak sensownie pokierować karierą Immobile, bo na tle Serie B chłopak nie ma konkurencji.
Nie mamy jeszcze maja, a ja powiesz szczerze, że już nieźle się gubię w nazwiskach, z którymi jesteśmy łączeni. Jedyni zawodnicy, wobec których można mieć jako taką pewność to chyba tylko Leali, Verratti i El Kaddouri.
Nie kręćcie nosem tak na Lewandowskiego. Zgarnąć w tych czasach sensownego snajpera i zrobić to bez pomocy szejków to nieproste zadanie.
Obawiam się, że na prawym skrzydle skończymy z Giovinco i tyle będzie wzmocnień na tę pozycję. "Obawiam się" nie dlatego, że hejtuje Sebe (wręcz przeciwnie), ale to trochę mało. W dodatku on lepiej prezentuje się bliżej lewej strony. Będzie kiepsko, jak skończy się na parze Giovinco&Borriello...
Mi się wydaje, że Cigarini i Insigne od przyszłego sezonu będą stanowili o sile Napoli. Juventus niech lepiej skoncentruje się, jak sensownie pokierować karierą Immobile, bo na tle Serie B chłopak nie ma konkurencji.
Nie mamy jeszcze maja, a ja powiesz szczerze, że już nieźle się gubię w nazwiskach, z którymi jesteśmy łączeni. Jedyni zawodnicy, wobec których można mieć jako taką pewność to chyba tylko Leali, Verratti i El Kaddouri.
Nie kręćcie nosem tak na Lewandowskiego. Zgarnąć w tych czasach sensownego snajpera i zrobić to bez pomocy szejków to nieproste zadanie.
Obawiam się, że na prawym skrzydle skończymy z Giovinco i tyle będzie wzmocnień na tę pozycję. "Obawiam się" nie dlatego, że hejtuje Sebe (wręcz przeciwnie), ale to trochę mało. W dodatku on lepiej prezentuje się bliżej lewej strony. Będzie kiepsko, jak skończy się na parze Giovinco&Borriello...
- filippo
- Juventino
Świat się kończy, deszczowy napisał coś sensownego. To że Borriello zostanie wykupiony jest pewne. Conte wpuszczał go co jakiś czas, a jak już strzelił to mówi: a nie mówiłem? widzieliście? to wspaniały snajper! Borriello w końcu strzelić musiał, a Conte znalazł powód, żeby wykupić Borriello. Pal go licho, niestety oznacza to że znów utopimy z 8 mln euro. A z transferem poważnego napastnika przyjdzie się chyba pożegnać. Jego pudło z 4 metrów z ostatniego meczu - wybornedeszczowy pisze:Pół sezonu, 19 meczów, dwie bramki i osiem baniek psu w tyłek? Jeśli tak się stanie, to znów zacznę hejtować Conte. Casus Mrtineza niczego ich nie nauczył? Jezu....Łukasz pisze:Yes, yes, yes. Fajnie by było, lepszego grajka na prawe skrzydło na rynku nie ma.squinter pisze:Robben odrzucil oferte nowego kontraktu z Bayernem i mowi sie, ze na pewno opusci Bawarie. Zapewne znow pojawia sie plotki o jego przybyciu do Juve.
Ludzie, trzymajcie mnie... Taki człowiek ma być alternatywą i to za 8 mln euro? A jakby co to gdzie go sprzedasz? Nawet lombard by go nie przyjął...-10- pisze: Boriello jako alternatywa, bo cały czas liczę na wielkie nazwisko w ataku.