Wszystko o Interze
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Witam serdecznie na relacji live z kolejne porazki interu
.
Cassano znowu wypracowuje setki, ktore seryjnie marnuja jego koledzy, pewnie zaczyna sie zastanawiac czy aby nie wrocil do Sampdorii.
Na szczegolna uwage w Udinese zasluguje lewy z srodkowego tercetu obroncow, ten garbusek, chyba Domizzi. Dawno nie widzialem w Serie A tak slabego defensora.
3:0
Cassano znowu wypracowuje setki, ktore seryjnie marnuja jego koledzy, pewnie zaczyna sie zastanawiac czy aby nie wrocil do Sampdorii.
Na szczegolna uwage w Udinese zasluguje lewy z srodkowego tercetu obroncow, ten garbusek, chyba Domizzi. Dawno nie widzialem w Serie A tak slabego defensora.
3:0

- D-Rose
- Juventino
Maja wymówke. Gdyby gwizdnał im karnego(tylko oni chyba go widzieli) w 1szej polowie to napewno(!!!11) by wygrali, wszak to wielcy miszczowie. 
PS: Im sie chyba osoby pomylily. Zamiast Gianluce to kupili Tommaso Rocchiego :rotfl:

PS: Im sie chyba osoby pomylily. Zamiast Gianluce to kupili Tommaso Rocchiego :rotfl:

- Vimes
- Juventino
Popołudnie zaczęło się bardzo przyjemnie i mam nadzieję, że skończy się na +12 nad Interem. Fiorentina na bank ich wyprzedza w tej kolejce, bo z Pescarą punktów u siebie nie stracą. Będąc na miejscu Lazio i Violi zacząłbym się obawiać, że wkrótce w ich szeregach zostanie wykryta jakaś afera korupcyjna :lol:.
EDIT
Dobrze, że w piątek jednak nie odwiedziłem bukmachera
.
EDIT
Dobrze, że w piątek jednak nie odwiedziłem bukmachera

Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 16:56 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- dav3d
- Juventino
perełkaInter i tak jest najlepszy co by nie bylo to ze to smieszne udinese przypadkiem wygralo to o niczym nie swiadczy. juventus nie bylby tak wysoko w tabeli gdyby nie 3 albo 4 mecze gdzie sedZiowie w 90min drukowali karne. udinese i juventus to dwa gejowskie kluby.
Palacio do wora snajder do gry di natale do szatni juventusowi gale obciagac

topboxing.pl zapraszam 

- ewerthon
- Juventino
Jak przegrywa Milan, Lazio czy Napoli, to jakoś specjalnie mnie to nie obchodzi. Ale jak ta drużyna dostaję po tyłku jest zupełnie inaczej.
Przyjście Rocchiego, napięta sytuacja ze Snejiderem i coraz słabsza gra interu w ostatnich meczach - to nie wróży dobrze na dalszą część sezonu.
Przyjście Rocchiego, napięta sytuacja ze Snejiderem i coraz słabsza gra interu w ostatnich meczach - to nie wróży dobrze na dalszą część sezonu.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wróży bardzo dobrze na nasza wizyte na San Siro..ewerthon pisze:Jak przegrywa Milan, Lazio czy Napoli, to jakoś specjalnie mnie to nie obchodzi. Ale jak ta drużyna dostaję po tyłku jest zupełnie inaczej.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Robaku
- Juventino
Veratti na meczu Inter - Pescara. Mam nadzieję, że to nie zwiastuję żadnych rozmów z Interem a po prostu 'alte liebe rostet nicht" i Marco odwiedza kumpli z zespołu.
W każdym razie to ewentualnie może zwiastować tylko jego słabą sytuację w PSG, więc Marrotta zadziałaj!
W każdym razie to ewentualnie może zwiastować tylko jego słabą sytuację w PSG, więc Marrotta zadziałaj!

- D-Rose
- Juventino
Wes - OUTRobaku pisze:Veratti na meczu Inter - Pescara. Mam nadzieję, że to nie zwiastuję żadnych rozmów z Interem a po prostu 'alte liebe rostet nicht" i Marco odwiedza kumpli z zespołu.
Verratti - IN
I tyle bedzie z wielkiego Juventino 8)