Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- *Ki$iEL*
- Juventino
Dzisiaj mi przyszła http://allegro.pl/show_item.php?item=3062819065 niestety bez tarczy 
Nie chce ktoś odkupić za 110zł? Rozmiar M. Raz mierzona i ofc z metkami.

Nie chce ktoś odkupić za 110zł? Rozmiar M. Raz mierzona i ofc z metkami.

- pumex
- Juventino
Cóż z tego, skoro ciągle odstrasza koszt przesyłki. Zdecydowałbym się na wyjazdówkę, ponieważ uważam, że jest najlepsza od kilkunastu lat, jednak nie zapłacę ponad 80zł za przesyłkę. Poczekam, być może po prezentacji strojów na sezon 13/14 te z obecnego będą jeszcze tańsze. Za 50 euro może byłbym w stanie machnąć ręką na diabelsko drogą przesyłkę.royal'ek pisze:Promocja na JS, koszulki po 60 Ojro.
Ja kupiłem identyczną we wtorek w sklepie Nike po przecenie za 109zł i jestem bardzo zadowolony. Niezły materiał, bardzo dobra jakość wykonania.15Kowal pisze:Zastanawiałem się czy jej sobie nie kupić. Możesz powiedzieć coś na temat materiału? Jest jak w replice, czy bardziej taki jak w koszulce stadionowej?royal'ek pisze:http://www.reni-sport.pl/koszulka-nike- ... p-238.html

- royal'ek
- Juventino
Koszt przesyłki kosztem, ale przy grupowych zakupach wychodzi taniej. Poza tym lepiej, żeby była tańsza koszulka niż jeżeli miałoby jej nie być. Przynajmniej koszt wysyłki się zwraca w porównaniu z poprzednią ceną, a kto będzie chciał to sobie kupi. Warto aby ktoś wiedział, bo 20E to jednak nie mało.
- Alexis93
- Juventino
Z tego co wiem przesyłka do Polski 29 euro już, chciałem kupić tą wyjazdową po promocji kiedy były wyprzedaże ale wybrałem podaną powyżej przeze mnie z Singapuru za 140 złotych z kosztami przesyłki.
Juventus na zawsze!
- mateo369
- Juventino
Bez urazy ale wydawać tak kosmiczne pieniądze za podróbkę to gruba przesada. Za taką kasę można kupić porządną polówkę a czasem zdarzy się okazja, że pasiaka można w PL dostać za 2 stówy.Alexis93 pisze:Z tego co wiem przesyłka do Polski 29 euro już, chciałem kupić tą wyjazdową po promocji kiedy były wyprzedaże ale wybrałem podaną powyżej przeze mnie z Singapuru za 140 złotych z kosztami przesyłki.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- *Ki$iEL*
- Juventino
Wrzucilem Link. Jednakże, ostrość może nie wyszła, bo robione telefonem, ale może wystarczy*Ki$iEL* pisze:Moim zdaniem jakość <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Koszulka w pytę, gdyby nie brak tarczy ;/ Wrzucę jutro, bo teraz uciekam się do meczu przygotowywać

Jednakże, okazuje się, że Gościu odpisał mi, że doślę tą "tarczę". A ja już rano zorientowałem się, że pod blokiem w takim punkcie (gdzie niejako się m.in. tym zajmują) mogą mi ją naprasować. Tak więc oferta sprzedaży nieaktualna

A samemu żelazkiem, to nie wiem czy dobra opcja, bo pewnie by po dwóch praniach odpadło...

- mateo369
- Juventino
A ja już widzę, że chcą Cię naciągnąć na kasę*Ki$iEL* pisze:A ja już rano zorientowałem się, że pod blokiem w takim punkcie (gdzie niejako się m.in. tym zajmują) mogą mi ją naprasować.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- pumex
- Juventino
Tarcza prasowana? :shock: Przecież tarcza od kiedy pamiętam była wyszywana, tylko i wyłącznie.*Ki$iEL* pisze:Jednakże, okazuje się, że Gościu odpisał mi, że doślę tą "tarczę". A ja już rano zorientowałem się, że pod blokiem w takim punkcie (gdzie niejako się m.in. tym zajmują) mogą mi ją naprasować. Tak więc oferta sprzedaży nieaktualnaLepiej to tak załatwić, bo będzie szybciej, niż bawić się w odsyłki do Tajlandii
A samemu żelazkiem, to nie wiem czy dobra opcja, bo pewnie by po dwóch praniach odpadło...

- *Ki$iEL*
- Juventino
Kurde noo właśnie ;/ Też mi sie to wydawało dziwne ;/ Zamawiał ktoś z tych aukcji z allegro? To tarcze mieliście wyszywane na tych Tajlandzkich? Bo jak mogłaby być wyszywana, a teraz się próbuje ratować taką tandetną prasowanką - to raczej byłbym skłonny ją odesłać i oddać. Lub odesłać w celu naszycie przez nich i odesłania (co będzie kosztowne i czasochłonne)pumex pisze:Tarcza prasowana? :shock: Przecież tarcza od kiedy pamiętam była wyszywana, tylko i wyłącznie.*Ki$iEL* pisze:Jednakże, okazuje się, że Gościu odpisał mi, że doślę tą "tarczę". A ja już rano zorientowałem się, że pod blokiem w takim punkcie (gdzie niejako się m.in. tym zajmują) mogą mi ją naprasować. Tak więc oferta sprzedaży nieaktualnaLepiej to tak załatwić, bo będzie szybciej, niż bawić się w odsyłki do Tajlandii
Ostatnio zmieniony 23 marca 2013, 16:59 przez *Ki$iEL*, łącznie zmieniany 1 raz.

- mateo369
- Juventino
Ale ona jest wyszywana, widać to na fotkach po powiększeniu, trzeba ją sobie tylko naprawsować. Ręki sobie uciąć nie dam, bo tarczy już parę lat nie mieliśmy, ale wtedy też chyba dołączali osobno z możliwością naprasowania. W każdym razie w tym sezonie jest tak na 100% bo sam mam oryginalnego pasiakapumex pisze:Tarcza prasowana? :shock: Przecież tarcza od kiedy pamiętam była wyszywana, tylko i wyłącznie.
- *Ki$iEL*
- Juventino
mateo369 - ale wyszywankę chcesz naprasować?mateo369 pisze:Ale ona jest wyszywana, widać to na fotkach po powiększeniu, trzeba ją sobie tylko naprawsować. Ręki sobie uciąć nie dam, bo tarczy już parę lat nie mieliśmy, ale wtedy też chyba dołączali osobno z możliwością naprasowania. W każdym razie w tym sezonie jest tak na 100% bo sam mam oryginalnego pasiakapumex pisze:Tarcza prasowana? :shock: Przecież tarcza od kiedy pamiętam była wyszywana, tylko i wyłącznie.