Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2013, 12:55

Dzisiaj mi przyszła http://allegro.pl/show_item.php?item=3062819065 niestety bez tarczy :/
Nie chce ktoś odkupić za 110zł? Rozmiar M. Raz mierzona i ofc z metkami.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2013, 12:58

Koszulkę za 105 chcesz odsprzedać za 110, w dodatku bez tarczy? :think:

*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2013, 13:00

135 Panie mnie wyniosła ;] dolicz 30 przesyłkę..
A pytam, bo widziałem takich co bez gwiazdek chodzą :] Tu natomiast jest wszystko, tyle, że bez tarczy :/
Nie no dobra - za 100 puszczę JC :P

Obrazek
royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2013, 14:03

Jak możesz to wrzuć zdjęcia koszulki z swojej uprzejmości. Chciałbym zobaczyć jakiej jakości jest podróbka.

Promocja na JS, koszulki po 60 Ojro.

*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2013, 17:06

Moim zdaniem jakość <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Koszulka w pytę, gdyby nie brak tarczy ;/ Wrzucę jutro, bo teraz uciekam się do meczu przygotowywać :P

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2013, 17:41

royal'ek pisze:Promocja na JS, koszulki po 60 Ojro.
Cóż z tego, skoro ciągle odstrasza koszt przesyłki. Zdecydowałbym się na wyjazdówkę, ponieważ uważam, że jest najlepsza od kilkunastu lat, jednak nie zapłacę ponad 80zł za przesyłkę. Poczekam, być może po prezentacji strojów na sezon 13/14 te z obecnego będą jeszcze tańsze. Za 50 euro może byłbym w stanie machnąć ręką na diabelsko drogą przesyłkę.
15Kowal pisze:
Zastanawiałem się czy jej sobie nie kupić. Możesz powiedzieć coś na temat materiału? Jest jak w replice, czy bardziej taki jak w koszulce stadionowej?
Ja kupiłem identyczną we wtorek w sklepie Nike po przecenie za 109zł i jestem bardzo zadowolony. Niezły materiał, bardzo dobra jakość wykonania.

Obrazek
royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2013, 17:53

Koszt przesyłki kosztem, ale przy grupowych zakupach wychodzi taniej. Poza tym lepiej, żeby była tańsza koszulka niż jeżeli miałoby jej nie być. Przynajmniej koszt wysyłki się zwraca w porównaniu z poprzednią ceną, a kto będzie chciał to sobie kupi. Warto aby ktoś wiedział, bo 20E to jednak nie mało.

Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2013, 01:22

Z tego co wiem przesyłka do Polski 29 euro już, chciałem kupić tą wyjazdową po promocji kiedy były wyprzedaże ale wybrałem podaną powyżej przeze mnie z Singapuru za 140 złotych z kosztami przesyłki.

Juventus na zawsze!
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2013, 10:12

Alexis93 pisze:Z tego co wiem przesyłka do Polski 29 euro już, chciałem kupić tą wyjazdową po promocji kiedy były wyprzedaże ale wybrałem podaną powyżej przeze mnie z Singapuru za 140 złotych z kosztami przesyłki.
Bez urazy ale wydawać tak kosmiczne pieniądze za podróbkę to gruba przesada. Za taką kasę można kupić porządną polówkę a czasem zdarzy się okazja, że pasiaka można w PL dostać za 2 stówy.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2013, 13:32

*Ki$iEL* pisze:Moim zdaniem jakość <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Koszulka w pytę, gdyby nie brak tarczy ;/ Wrzucę jutro, bo teraz uciekam się do meczu przygotowywać :P
Wrzucilem Link. Jednakże, ostrość może nie wyszła, bo robione telefonem, ale może wystarczy :P
Jednakże, okazuje się, że Gościu odpisał mi, że doślę tą "tarczę". A ja już rano zorientowałem się, że pod blokiem w takim punkcie (gdzie niejako się m.in. tym zajmują) mogą mi ją naprasować. Tak więc oferta sprzedaży nieaktualna :) Lepiej to tak załatwić, bo będzie szybciej, niż bawić się w odsyłki do Tajlandii :/
A samemu żelazkiem, to nie wiem czy dobra opcja, bo pewnie by po dwóch praniach odpadło...

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2013, 14:19

*Ki$iEL* pisze:A ja już rano zorientowałem się, że pod blokiem w takim punkcie (gdzie niejako się m.in. tym zajmują) mogą mi ją naprasować.
A ja już widzę, że chcą Cię naciągnąć na kasę :P Przecież żeby to naprasować wystarczy mieć deskę do prasowania, żelazko i kawałek cienkiej ściereczki bawełnianej, żeby nie prasować bezpośrednio po tarczy, nie odpadnie na pewno :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2013, 16:20

*Ki$iEL* pisze:Jednakże, okazuje się, że Gościu odpisał mi, że doślę tą "tarczę". A ja już rano zorientowałem się, że pod blokiem w takim punkcie (gdzie niejako się m.in. tym zajmują) mogą mi ją naprasować. Tak więc oferta sprzedaży nieaktualna :) Lepiej to tak załatwić, bo będzie szybciej, niż bawić się w odsyłki do Tajlandii :/
A samemu żelazkiem, to nie wiem czy dobra opcja, bo pewnie by po dwóch praniach odpadło...
Tarcza prasowana? :shock: Przecież tarcza od kiedy pamiętam była wyszywana, tylko i wyłącznie.

Obrazek
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2013, 16:37

pumex pisze:
*Ki$iEL* pisze:Jednakże, okazuje się, że Gościu odpisał mi, że doślę tą "tarczę". A ja już rano zorientowałem się, że pod blokiem w takim punkcie (gdzie niejako się m.in. tym zajmują) mogą mi ją naprasować. Tak więc oferta sprzedaży nieaktualna :) Lepiej to tak załatwić, bo będzie szybciej, niż bawić się w odsyłki do Tajlandii :/
Tarcza prasowana? :shock: Przecież tarcza od kiedy pamiętam była wyszywana, tylko i wyłącznie.
Kurde noo właśnie ;/ Też mi sie to wydawało dziwne ;/ Zamawiał ktoś z tych aukcji z allegro? To tarcze mieliście wyszywane na tych Tajlandzkich? Bo jak mogłaby być wyszywana, a teraz się próbuje ratować taką tandetną prasowanką - to raczej byłbym skłonny ją odesłać i oddać. Lub odesłać w celu naszycie przez nich i odesłania (co będzie kosztowne i czasochłonne)
Ostatnio zmieniony 23 marca 2013, 16:59 przez *Ki$iEL*, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2013, 16:58

pumex pisze:Tarcza prasowana? :shock: Przecież tarcza od kiedy pamiętam była wyszywana, tylko i wyłącznie.
Ale ona jest wyszywana, widać to na fotkach po powiększeniu, trzeba ją sobie tylko naprawsować. Ręki sobie uciąć nie dam, bo tarczy już parę lat nie mieliśmy, ale wtedy też chyba dołączali osobno z możliwością naprasowania. W każdym razie w tym sezonie jest tak na 100% bo sam mam oryginalnego pasiaka :wink:

*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2013, 17:02

mateo369 pisze:
pumex pisze:Tarcza prasowana? :shock: Przecież tarcza od kiedy pamiętam była wyszywana, tylko i wyłącznie.
Ale ona jest wyszywana, widać to na fotkach po powiększeniu, trzeba ją sobie tylko naprawsować. Ręki sobie uciąć nie dam, bo tarczy już parę lat nie mieliśmy, ale wtedy też chyba dołączali osobno z możliwością naprasowania. W każdym razie w tym sezonie jest tak na 100% bo sam mam oryginalnego pasiaka :wink:
mateo369 - ale wyszywankę chcesz naprasować? :P Czy chodzi Ci, żeby dołączoną wyszywankę doszyć? Co też nie wydaje mi się łatwym zagadnieniem :/

Obrazek
ODPOWIEDZ