Wszystko o Milanie
- yamakasi
- Juventino

Naucz się czytac ze zrozumieniem! Nie napisałem zże znam mistrza tylko że odpadł jeden kandydat do mistrzostwa!!! a jeśli chodzi o zakłady to nie narzekam, głownie dzieki serie aszycha21 pisze:Kurde...nie wiem czy to to na serio mówisz, czy sobie jaja robisz. Jeżeli naprawde tak uważasz to.....
ps. to pewnie sporo kasy wyciągasz u buków, skoro po 1 kolejce znasz mistrza.
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 
- Montezuma11
- Juventino

nie pamiętam w którym sezonie i jak to dokładnie było, ale zdaje mi się ze za Spalettiego, bo chodzi mi o Romę, która cieniowała a pod koniec spięła się i prawie wyprzedziła inter. Lepsza strona mediolanu cieniuje, ale mercato trwa, a Galliani moim zdaniem weźmie kogos na ostatnią chwilę. Z resztą milan to milan, nie wyszedł im dopiero jeden mecz, więc Yamakasi nie rób z siebie drugiego myśliciela na poziomie giovinco jako b2b
FORZA JUVENTUS !!!
- kosciu88
- Juventino

Milan nie zaczal zbyt ciekawie sezonu ale jeszcze ich nie mozna skreslac, chociaz dobrze im ten wynik nie wrozy. Widac bylo brak Ibrahimovica.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- yamakasi
- Juventino

A jak Milan nie wygra scudetto w tym sezonie to tytuł imbecyla trafi do Ciebie trepiedeszczowy pisze:Ty już ferujesz mistrzostwo a ja rozstrzygam konkurs na imbecyla sezonu. Dobry jesteś, jeszcze na dobre nie zacząłeś nas gwałcić mentalnie swoimi bzdurami a już dokonałeś autoaborcji.yamakasi pisze:Milan już dzisiaj przegrał mistrzostwo...
- @D@$
- Juventino

Tak czy siak wyrokowanie po jednym meczu jest śmieszne. Nie pamiętam jaki pierwszy mecz mieli, ale napewno początek sezonu słaby w 2010/11 a ostatecznie wygrali.yamakasi pisze:Naucz się czytac ze zrozumieniem! Nie napisałem zże znam mistrza tylko że odpadł jeden kandydat do mistrzostwa!!! a jeśli chodzi o zakłady to nie narzekam, głownie dzieki serie a
Spaletti przegrał 2 pierwsze mecze, odszedł i potem Ranieri prawie wygrał ligę.Montezuma11 pisze:nie pamiętam w którym sezonie i jak to dokładnie było, ale zdaje mi się ze za Spalettiego, bo chodzi mi o Romę, która cieniowała a pod koniec spięła się i prawie wyprzedziła inter.
Cieszy wygrana Sampy, ale to nie znaczy, że trzeba Milan skreślać. Tak czy siak druga część Mediolanu prowadzi już 2:0 a Cassano zdążył załapać się na asystę.
Swoją drogą ciekawe, że bardziej jest znienawidzony Cassano w Milanie czy Pazzini w Interze
- pumex
- Juventino

Jak Milan nie wygra mistrzostwa, to raczej nie przez porażkę w pierwszym ligowym meczu.yamakasi pisze:A jak Milan nie wygra scudetto w tym sezonie to tytuł imbecyla trafi do Ciebie trepiedeszczowy pisze:Ty już ferujesz mistrzostwo a ja rozstrzygam konkurs na imbecyla sezonu. Dobry jesteś, jeszcze na dobre nie zacząłeś nas gwałcić mentalnie swoimi bzdurami a już dokonałeś autoaborcji.yamakasi pisze:Milan już dzisiaj przegrał mistrzostwo...
Sorry, ale wyciąganie wniosku po pierwszej kolejce, że Milan przegrał już mistrzostwo i w zasadzie nie mają po co wychodzić na boisko, jest wyjątkowo niefajne

- bianconeristy
- Juventino

To jednak na serio, czy mamy trollapumex pisze:Jak Milan nie wygra mistrzostwa, to raczej nie przez porażkę w pierwszym ligowym meczu.yamakasi pisze:A jak Milan nie wygra scudetto w tym sezonie to tytuł imbecyla trafi do Ciebie trepiedeszczowy pisze:Ty już ferujesz mistrzostwo a ja rozstrzygam konkurs na imbecyla sezonu. Dobry jesteś, jeszcze na dobre nie zacząłeś nas gwałcić mentalnie swoimi bzdurami a już dokonałeś autoaborcji.
Sorry, ale wyciąganie wniosku po pierwszej kolejce, że Milan przegrał już mistrzostwo i w zasadzie nie mają po co wychodzić na boisko, jest wyjątkowo niefajne
- Winner
- Juventino

Patrząc jedynie na skrót to pierwsza połowa się odbyła, a w 2 Milan stworzył sobie z 6 sytuacji z czego 2 słupki i jedno wybicie prawie z linii bramkowej. Czyli nie jest tak tragicznie jak poprawią skuteczność to zaczną punktować. My mieliśmy podobnie w niektórych meczach z ogórkami jak całą ekipą się bronili też brakowało skuteczności bo jakieś akcje mieliśmy.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- LukaszACM
- Milanista

Mecz słaby w naszym wykonaniu nie mniej jednak można było spokojnie wygrać, okazji do chociaż remisu było sporo i to dosyć klarownych. Szkoda, szkoda bo w tym sezonie o łatwiejsze mecze będzie ciężko.
Pozostaje trochę żal do Allegriego, który przez cały okres przygotowawczy sprawdzał nowych graczy, przychodzi mecz o punkty a On wystawia oprócz Montolivo (z przymusu) zawodników z zeszłego sezonu. Ja jestem zdania, że warto dawać szansę zawodnikom jak Acerbi, Zapata czy Constant od początku sezonu bo co mamy do stracenia? Wszyscy wiemy co daje Flamini, Bonera czy Yepes i tutaj nie ma mowy żeby Ci piłkarze wskoczyli na jakiś wyższy poziom. Trzeba sobie uświadomić, że to sezon przejściowy i trzeba w nim jak najlepiej wyselekcjonować trzon drużyny na najbliższy sezon.
Wczoraj fajnie zagrał De Sciglio, wrzutki jakich w Milanie nie widziano od dawna. Jak dla mnie to może grac kosztem Abate bo widać, że potencjał ma a potrzebuje nabyć doświadczenia. Faraon niewidoczny, dużo mówi przed kamerami a na boisku coś ostatnio nie błyszczy. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i ławka powinna go ostudzić żeby sobie przypomniał, że najpierw praca a póxniej z tego korzyści. Odnośnie taktyki to naprawdę ciężko się gra mając w ataku dwóch mikrusów, potrzebny od następnej kolejki jest Pazzini w pierwszym składzie.
Co do szans na scudetto... Nie takie cuda się zdarzały ale realia są takie, że będzie bardzo ciężko skończyć w pierwszej trójce. Inter w tym sezonie będzie bardzo mocny, zrobili bardzo dobre transfery i sądzę, że są obok Juve głównym kandydatem do mistrza. Napoli standardowo bardzo silne a dochodzą drużyny takie jak Lazio, Roma, Udinese, Fiorentina, co najmniej jedna z nich rozegra świetny sezon jak to co roku bywa.
Czekamy do piątku co Łysy jeszcze sprowadzi, w zasadzie to tyle nam pozostaje.
Pozostaje trochę żal do Allegriego, który przez cały okres przygotowawczy sprawdzał nowych graczy, przychodzi mecz o punkty a On wystawia oprócz Montolivo (z przymusu) zawodników z zeszłego sezonu. Ja jestem zdania, że warto dawać szansę zawodnikom jak Acerbi, Zapata czy Constant od początku sezonu bo co mamy do stracenia? Wszyscy wiemy co daje Flamini, Bonera czy Yepes i tutaj nie ma mowy żeby Ci piłkarze wskoczyli na jakiś wyższy poziom. Trzeba sobie uświadomić, że to sezon przejściowy i trzeba w nim jak najlepiej wyselekcjonować trzon drużyny na najbliższy sezon.
Wczoraj fajnie zagrał De Sciglio, wrzutki jakich w Milanie nie widziano od dawna. Jak dla mnie to może grac kosztem Abate bo widać, że potencjał ma a potrzebuje nabyć doświadczenia. Faraon niewidoczny, dużo mówi przed kamerami a na boisku coś ostatnio nie błyszczy. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i ławka powinna go ostudzić żeby sobie przypomniał, że najpierw praca a póxniej z tego korzyści. Odnośnie taktyki to naprawdę ciężko się gra mając w ataku dwóch mikrusów, potrzebny od następnej kolejki jest Pazzini w pierwszym składzie.
Co do szans na scudetto... Nie takie cuda się zdarzały ale realia są takie, że będzie bardzo ciężko skończyć w pierwszej trójce. Inter w tym sezonie będzie bardzo mocny, zrobili bardzo dobre transfery i sądzę, że są obok Juve głównym kandydatem do mistrza. Napoli standardowo bardzo silne a dochodzą drużyny takie jak Lazio, Roma, Udinese, Fiorentina, co najmniej jedna z nich rozegra świetny sezon jak to co roku bywa.
Czekamy do piątku co Łysy jeszcze sprowadzi, w zasadzie to tyle nam pozostaje.
- Azazel
- Juventino

Oficjalnie: Bojan Krkić w Milanie
W myśl przysłowia: Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Nam brakuje klasowego napastnika, ale chociaż nie sprzedajemy gwiazd zespoły by zamienić ich na zawodników sporo słabszych. To okienko w wykonaniu Milanu jest bardzo ciekawe
W myśl przysłowia: Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Nam brakuje klasowego napastnika, ale chociaż nie sprzedajemy gwiazd zespoły by zamienić ich na zawodników sporo słabszych. To okienko w wykonaniu Milanu jest bardzo ciekawe
- yamakasi
- Juventino

Oficjalnie: Robinho kontuzjowany, wyleci z gry na miesiąc
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... +settimane
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... +settimane