Wszystko o AS Roma
- juvemaroko
- Juventino
Dobrze spotkanie szkoda okazji klose w ostatnich minutach
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
How come? ;-)pumex pisze:Podejrzewam, że po zakończeniu kolejki remis Romy okaże się wynikiem bardziej korzystnym dla ekipy Garcii niż dla Juve.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Roma przeprowadziła kolejny transfer młodego gracza, tym razem Ponce z Newell's .Podobno dali 5 baniek za 60% jego karty, a gracz zostaje w Argentynie, wcześniej Mendez za 2,5mln + bonusy. Roma prowadzi ciekawą politykę transferową z młodymi graczami, ostatnio widziałem zestawienie, w którym było podane,ze w ostatnie 3 lata zarobili na takich graczach ok 60 baniek, to całkiem sporo.
- annihilator1988
- Juventino
Hehaszki, Quagliarella miał odrzucić ofertę romy. Na forum oburzenie, a tekst: "To brzmi tak jakby Grodzka odrzuciła Brada Pitta" miażdży wszystko. :rotfl: Ten cały Salih z wyglądu przypomina Dodo, też takie dziwadło piłkarskie z loczkami na głowie
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- annihilator1988
- Juventino
Kuriozalny gol, obrońca (chyba Astori) podaje do zawodnika Palermo, ten odgrywa na wolną do kolegi, który przy asyście defensora strzela bramkę
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2015, 20:50 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- JuveGrzesiu
- Juventino
Druga minuta meczy Roma - Palermo i Roma traci gola^^ Jest cień szansy na to, że im uciekniemy? 

- Tobor
- Juventino
Astori zrobił takiego wielbłąda, że gdyby to był Chielini, albo Bonucci to już by na forum był wysyłany do Bari albo innej drużyny z Serie B-CJuveGrzesiu pisze:Druga minuta meczy Roma - Palermo i Roma traci gola^^ Jest cień szansy na to, że im uciekniemy?
Przed meczem miałem cichą nadzieję, że Palermo urwie punkty, u siebie wydają się mocni.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Cień? Jest bardzo duża okazja, bo Roma ostatnio gra w kratkę, a duet Vazquez-Dybala to postrach obrońców w Serie A. 19 kolejek, a razem mają w tej chwili 15 goli i 14 asyst (a i pewnie coś jeszcze dziś dołożą).JuveGrzesiu pisze:Druga minuta meczy Roma - Palermo i Roma traci gola^^ Jest cień szansy na to, że im uciekniemy?
- Cabrini_idol
- Juventino
Dybała to kopia Rossiego, identyczna twarz , warunku fizyczne, styl gry i pozycja.
Ciekawe czy z kontuzjami będzie inaczej,
Roma z taką grą nie jest zadnym zagrozeniem dla nas w walce o scudetto.
Ciekawe czy z kontuzjami będzie inaczej,
Roma z taką grą nie jest zadnym zagrozeniem dla nas w walce o scudetto.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wiem, wiem... Za nami dopiero pierwsza połowa, ale niezależnie od końcowego wyniku warto zwrócić uwagę na kilka rzeczy. Roma wygląda blado (i jest to kolejny taki występ) na tle naprawdę solidnego rywala. Dybala to kolejny kot do lepszego klubu - szkoda tylko, że przy Zamparinim nie jest do wyciągnięcia.
Na odskoczenie się póki co nie nastawiam. Wszyscy wiemy, co się może wydarzyć w drugiej połowie. Jestem jednak pewien, że rzymianie są dzisiaj do ogrania.
Na odskoczenie się póki co nie nastawiam. Wszyscy wiemy, co się może wydarzyć w drugiej połowie. Jestem jednak pewien, że rzymianie są dzisiaj do ogrania.