Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Donnie
- Juventino
Również tak uważamy. Jeśli sprzedamy Gonzalo, to co, Mandzur idzie na środek i jest cały sezon podstawową dziewiątką? Czy mamy kolejne 100 mln na Icardiego?Yaro417 pisze:A ja tak się luźno zastanawiam, czy sprzedaż Igły to taki super pomysł......a jakby sprzedać Mandzukicia i Cuadrado, a zostawić Dybalę, Igłę, Costę, Berna i kupić CR7. Finansowo byśmy wyszli pofobnie na tych transakcjach, ale sportowo ta druga opcja wygląda lepiej
- Aquaman
- Madridista
To że was się nie stawia obok Realu, Barcy, Bayernu to jest jakaś żenada, bo o ile marketingowo może i jesteście niżej (już nie długo), to sportowo jesteście już od lat w ścisłym topie, a jeśli ktoś mówi inaczej to jest strasznym ignorantem.
- CzeczenCZN
- Juventino

O Dzizys!
No co no. Paulo osiwiał z wrażenia i z konsternacji że będzie z nim i grał i że nie on będzie główną twarzą Juventusu, tylko Portugalczyk.

Jeszcze taką fotkę znalazłem - ale nie wiem o co tu chodzi?

Higuain + CR7? Ja myślałem że Cristiano ma być "9" u nas - wtedy miało by to sens!Yaro417 pisze:A ja tak się luźno zastanawiam, czy sprzedaż Igły to taki super pomysł......a jakby sprzedać Mandzukicia i Cuadrado, a zostawić Dybalę, Igłę, Costę, Berna i kupić CR7. Finansowo byśmy wyszli pofobnie na tych transakcjach, ale sportowo ta druga opcja wygląda lepiej
A tak to jak chcesz grać?
--------------- Higuain ------------
-C. Ronaldo - Dybala - Costa---
Swoją drogą jest moc.
Nie no oczywiście fajnie byłoby mieć Pipite o CR7 w drużynie razem....
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2018, 21:26 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
My się tutaj cieszymy z CR7 a "miszczowie" jarają się Politano :lol:
Komentarz zbyteczny...
A ten ból dupy wszystkich to miód na moje serce, dlaczego to oni nie powalczyli o Ronaldo, przecież są lepsi od Juve :hellyes:
Komentarz zbyteczny...
A ten ból dupy wszystkich to miód na moje serce, dlaczego to oni nie powalczyli o Ronaldo, przecież są lepsi od Juve :hellyes:

- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Czy masz może jakieś źródło? Jestem tego po prostu ciekaw.Adrian27th pisze:Nie bardzo. 80% należy do Fiata czyli Exoru. 10% do Ferrari'ego,a 10 puścili w IPO.LukaszG / DLuGi pisze:Z tego co gdzieś, kiedyś czytałem to EXOR ma jakieś 20-30% akcji Ferrari czy coś takiego.. reszta to "prywaciarze"
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- CzeczenCZN
- Juventino
A może być po prostu tak, że CR7 jako ultra ambitny zawodnik, który nastrzelał stosy bramek, chce się sprawdzić w najtrudniejszej lidze dla napastników, a my jesteśmy najbardziej atrakcyjnym klubem z tej ligi. Poza tym jakiś tam sentyment możliwe że do nas ma. Sytuacja z wymianą za Salasa.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Chlopie ale Lyon ? Nikt nie mowi ze to nie degradacja wzgledem Realu, ale szanujmy sie troche.pan Zambrotta pisze:brawa za głos rozsądku. Do niektórych niestety nie dociera, że jesteśmy drugą półką w Europie i mimo wszystko dla CR7 to sportowa degradacja. Zamiast machać szabelką i wołać "ale juventus to ty szanuj", proszę nabrać pokory.silhouette pisze:nie ma sie co oszukiwać, ale tak właśnie jesteśmy postrzegani na świecie. Jakbyśmy wygrali chociaż raz LM spośród tych 2 ostatnich finałów, to może ta łatka by z nas zeszła. Niemniej jednak przyjscie Ronaldo niewątpliwie pokaze wszystkim, że jesteśmy poważnym zespołembendzamin pisze:
A naczelne dzbany polskiej piłki nożnej nie mogą uwierzyć, że ktokolwiek mógłby chcieć opuścić wspaniałą ligę hiszpańską i to jeszcze na rzecz tej nudnej serie a. :lol: :lol:
Aczkolwiek Kowalczyk to intelektualny menel.
Igly nie lubie, nigdy nie lubilem i mam nadzieje ze odejdzie.
Ronaldo-Dybala-Costa/Costa-Ronaldo-Dybala. Musimy grac trojka w srodku.
- Yaro417
- Juventino
Z pozostaniem Igły to bym to widział tak, że mamy teoretycznie 3 napastników mogących grać na "9" czy fałszywej "9" (Igła, CR7 i Dybala) i do tego skrzydłowych w postaci Costy, CR7, Dybali i Berny i grając 4:3:3 dużo rotujemy składem, nie tracąc przy tym prawie w ogóle na jakości