Wszystko o Milanie
- Osgiliath
- Juventino

Sampa w ostatnich minutach autobus jak się patrzy
i do tego tona szczęścia, ale też i Boateng ze spółka mają ten sam problem co my - brak ibry, w sensie brak lisa pola karnego toteż mając tyle akcji nie wepchnęli nic...
Cieszy fakt, że już 3 pkt na wstepie przewagi, natomiast gra Milanu może jedynie martwić ich kibiców, bo kiepsko to wygląda...
Cieszy fakt, że już 3 pkt na wstepie przewagi, natomiast gra Milanu może jedynie martwić ich kibiców, bo kiepsko to wygląda...
- Donnie
- Juventino

Bardzo ładny początek Milanu
Oglądałem drugą połowę i ich gra nie powalała. Pozwalali Sampie dość swobodnie wymieniać piłkę w środkowych sektorach boiska, sami mieli problem z konstruowaniem akcji. Dopiero w końcówce przycisnęli i trochę cudów się działo pod bramką Dorii. Z Milanu pochwaliłbym Boatenga i chyba nikogo oprócz niego.
Brawo Ciro!
Oglądałem drugą połowę i ich gra nie powalała. Pozwalali Sampie dość swobodnie wymieniać piłkę w środkowych sektorach boiska, sami mieli problem z konstruowaniem akcji. Dopiero w końcówce przycisnęli i trochę cudów się działo pod bramką Dorii. Z Milanu pochwaliłbym Boatenga i chyba nikogo oprócz niego.
Brawo Ciro!
- andylono
- Juventino

Z takim komentarzem to weź się schowaj bo się ośmieszasz..yamakasi pisze:Milan już dzisiaj przegrał mistrzostwo...
Jak po pierwszej kolejce możesz powiedzieć, że ktoś już przegrał mistrzostwo? A te inne kolejki to się nie liczą?
a tak b.t.w co się z tym Milanem dzieje to głowa mała....
FORZA JUVE!
- Gotti
- Juventino

Przegrał jak sprzedał swój calutki trzon drużyny.yamakasi pisze:Milan już dzisiaj przegrał mistrzostwo...
Milan jest bezpłciowy. Przeciętny skład, więc czego się spodziewać.
Myślę, że w tym sezonie zamienią się miejscami z Interem i skończą w granicach 5-8 miejsce jeśli się nie wzmocnią.
Sampa dużo szczęścia pod koniec, ale cieszy mnie, że po powrocie do Serie A wygrywają na San Siro i w dodatku z Ciro na ławce.
- bianconeristy
- Juventino

jakimś sarkazmem tu śmierdzi, nie czujecie ? :roll:andylono pisze:Z takim komentarzem to weź się schowaj bo się ośmieszasz..yamakasi pisze:Milan już dzisiaj przegrał mistrzostwo...
Jak po pierwszej kolejce możesz powiedzieć, że ktoś już przegrał mistrzostwo? A te inne kolejki to się nie liczą?
FORZA JUVE!
Znowu można powiedzieć San Ciro na San Siro
- yamakasi
- Juventino

Ty się schowaj! Otóż jakbyś się interesował troche włoską piłką to byś wiedział że mistrzem Włoch zostaje w 90 % drużyna która wygrała w 1 kolejce reszta to drużyny które remisowały a Milan wtopił. Postawisz skrzynkę piwa jak Milan przegra scudetto w tym sezonie. Dla mnie już przegrał..andylono pisze:Z takim komentarzem to weź się schowaj bo się ośmieszasz..yamakasi pisze:Milan już dzisiaj przegrał mistrzostwo...
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 
- ewerthon
- Juventino

Milan sprzedając swoich dwóch najlepszych zawodników stracił 50% wartości drużyny. Dzisiaj ich skład wygląda mizernie w porównaniu do Juve i nawet ewentualne przyjście Kaki niewiele tutaj zmieni. Sezon zapowiada się najciekawiej od paru lat, bo pierwszy raz nie ma głównych faworytów do zajęcia miejsc 2-3.
- Gotti
- Juventino

Nie 2, a 4.ewerthon pisze:Milan sprzedając swoich dwóch najlepszych zawodników stracił 50% wartości drużyny. Dzisiaj ich skład wygląda mizernie w porównaniu do Juve i nawet ewentualne przyjście Kaki niewiele tutaj zmieni. Sezon zapowiada się najciekawiej od paru lat, bo pierwszy raz nie ma głównych faworytów do zajęcia miejsc 2-3.
Zlata, Silva, Cassano i Van Bommel. Toż to był cały szkielet drużyny. Nie wzmocnili się konkretnie i teraz się stoczą.
- szycha21
- Juventino

Kurde...nie wiem czy to to na serio mówisz, czy sobie jaja robisz. Jeżeli naprawde tak uważasz to.....yamakasi pisze:Ty się schowaj! Otóż jakbyś się interesował troche włoską piłką to byś wiedział że mistrzem Włoch zostaje w 90 % drużyna która wygrała w 1 kolejce reszta to drużyny które remisowały a Milan wtopił. Postawisz skrzynkę piwa jak Milan przegra scudetto w tym sezonie. Dla mnie już przegrał..andylono pisze:Z takim komentarzem to weź się schowaj bo się ośmieszasz..yamakasi pisze:Milan już dzisiaj przegrał mistrzostwo...
ps. to pewnie sporo kasy wyciągasz u buków, skoro po 1 kolejce znasz mistrza.
Co do oceny milanu, to macie racje: skład mają jak średniacy ligowi, na razie grają słabo (nie chodzi mi o wyniki, ale o gre), ale ja mimo wszystko wstrzymam się z tak szybką oceną tej drużyny...
- deszczowy
- Juventino

Ty już ferujesz mistrzostwo a ja rozstrzygam konkurs na imbecyla sezonu. Dobry jesteś, jeszcze na dobre nie zacząłeś nas gwałcić mentalnie swoimi bzdurami a już dokonałeś autoaborcji. Tak trzymaćyamakasi pisze:Milan już dzisiaj przegrał mistrzostwo...
A poza tym nie jarajmy się jakoś specjalnie. Ferrara też miał dobry początek u nas a wyszło jak wyszło.
Co nie zmienia faktu, że przegrać z beniaminkiem to takie trochę Kaczory
(no offence Stasiu, tak mi się przypomniało i podpasowało)
PS. Skoro o abrocji mowa - wołajcie LJ'a.
- bianconeristy
- Juventino

Ciekawe ile osób na różne sposoby sprawdziło co tutaj napisałeśdeszczowy pisze:
(no offence Stasiu, tak mi się przypomniało i podpasowało)![]()
- ewerthon
- Juventino

Tak, ale jednak tamtych dwóch o których napisałem można by śmiało wymieniać z w jednym szeregu z najlepszymi obrońcami, oraz napastnikami świata. A Cassano i Van Bommel to świetni zawodnicy stanowiący trzon drużyny, jednak nie byli aż tak ważni jak Silva i Ibra.Gotti pisze:Nie 2, a 4.ewerthon pisze:Milan sprzedając swoich dwóch najlepszych zawodników stracił 50% wartości drużyny. Dzisiaj ich skład wygląda mizernie w porównaniu do Juve i nawet ewentualne przyjście Kaki niewiele tutaj zmieni. Sezon zapowiada się najciekawiej od paru lat, bo pierwszy raz nie ma głównych faworytów do zajęcia miejsc 2-3.