Wszystko o Interze
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dokładnie tak jak piszesz.pumex pisze:Już nie zachowujcie się tak jak teraz, bo to wygląda, jakbyśmy się dowartościowywali straconymi punktami Interu. Naprawdę w obecnej sytuacji obchodzą Was wyniki drużyny Morattiego? Mnie nie, najważniejsze są kolejne 3pkt Juventusu i tak co tydzień.

Byłem przekonany, że inter gra o 15. Chciałem obejrzeć to spotkanie, a tu taka niespodzianka.

Ciekawe, czy ten siwy kibic mediolańczyków zapraszany do enki będzie w dalszym ciągu wyrażać przekonanie, że to niewielka strata. Powiedzmy sobie wprost - 9 punktów przewagi na półmetku rozgrywek to fajna... przewaga.
EPICSupersonic pisze:FC FIGC
- Vimes
- Juventino
Jeżeli nie pamiętasz to znaczy, że wymazujesz z pamięci bolesne wspomnienia. W sezonie 1999/2000 mieliśmy 9 punktów przewagi nad wiceliderem po 18 kolejkach i przegraliśmy tytuł w ostatnim meczu sezonu z Perugią. Liga liczyła wtedy jeszcze 18 drużyn, a teraz będzie więcej okazji do potknięcia. Przewaga jest fajna, ale jak mówi przysłowie, nie dziel skóry na niedźwiedziu.Supersonic pisze:Czy ktos przypomni przewage 9ptk Juventusu w lidze w jakimkolwiek momencie jej trwania? Chodzi mi o "nasze czasy" czyli 95 wzwyz? na takim etapie rozgrywek na pewno nie, ale ja w ogole nie pamietam takiego czegos.
- deszczowy
- Juventino
I tak, jak napisał pumi: po co się oglądacie na innych, wyliczacie itp.? Grajmy swoje i nie interesujmy się resztą. Zwłaszcza kimś, kto tej atencji nie jest wart 
- albertcamus
- Juventino
też miałem takie nastawienie w tym sezonie, aż do porażki z obiema mediolańskimi ekipami...deszczowy pisze:I tak, jak napisał pumi: po co się oglądacie na innych, wyliczacie itp.? Grajmy swoje i nie interesujmy się resztą. Zwłaszcza kimś, kto tej atencji nie jest wart
Teraz cieszy mnie każda strata punktów najbliższych rywali.
- jarmel
- Redaktor
Ale tu nie chodzi o oglądanie się. Masz rację- nie ma co się oglądać, moim zdaniem w tym sezonie Juve jedynie same sobie może przegrać tytuł skoro największym rywalem jest ta zbieranina przeciętniaków z początkującym trenerem na ławce.deszczowy pisze:I tak, jak napisał pumi: po co się oglądacie na innych, wyliczacie itp.? Grajmy swoje i nie interesujmy się resztą. Zwłaszcza kimś, kto tej atencji nie jest wart
Mnie po prostu cholernie bawi ich frajerstwo w obliczu tego ich puszenia się po każdym meczu Juve.
#AllegriOut
- Brutalo
- Juventino
- Piotr Juvefan
- Juventino
Livaja "miszcz"
Inter po tej kolejce spada na miejsce 5 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Na 4-rte (chyba, że Napoli odzyska kiedyś swoje 2 pkt.). Tak czy inaczej, święta w Mediolanie zapowiadają się dość chłodno.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Piotr Juvefan
- Juventino
na seriea.pl uwzględnili minusowe punkty Napoli więc Inter jest 5jackop pisze:Na 4-rte (chyba, że Napoli odzyska kiedyś swoje 2 pkt.). Tak czy inaczej, święta w Mediolanie zapowiadają się dość chłodno.

- Piotr Juvefan
- Juventino
SKAr7 pisze:Ale w jaki sposób 33-2+3 może dać 35? O.oPiotr Juvefan pisze: na seriea.pl uwzględnili minusowe punkty Napoli więc Inter jest 5
A nie było przypadkiem tak 35-2+3 ?

- Piotr Juvefan
- Juventino
w takim razie przepraszam za pomyłkę :-D

- SKAr7
- Juventino
Sprawdziłem tabelę juvepoland- napoli po dzisiejszym meczu i z uwzględnieniem minusików ma 34 punkty. Sprawdziłem też tabelę soccerassociation.com - Napoli przed Sieną i przed odjęciem punktów ma 33, ergo im też wychodzi 34.Piotr Juvefan pisze: A nie było przypadkiem tak 35-2+3 ?