Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 26 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:21

Heh postawiłem Remis Interu i remis Udinese na dzisiejszy dzień.

Jeden wynik się zgadza, teraz niech tylko Udine dopilnuje formalności :D

AKO --> 10.37 ;)

p.s.
9pkt przewagi nad merdasami :smile:

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:27

My jestesmy chorzy na zwyciestwa, a oni sa chorzy na frajerstwo i nie trafiaja z metra do pustej bramki :lol:

Bardzo mnie cieszy powrot do gry Krystiana Kiwu, gdyz jest on moim ulubionym rumunskim obroncom w kasku.

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:28

Ciro prawdziwy Juventino :P
No nic, my jesteśmy "chorzy na zwycięstwa" a oni chorzy na frajerskie gubienie punktów :smile: 9 pktów przewagi nad drugą drużyną, całkiem spoko.

#AllegriOut
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:29

Zdecydowanie miss of the month Livaja :D w Turcji koleś by nie miał życia po takim pudle. W zasadzie merdacze mogą leczyć przez święta swoje kompleksy a my cieszyć się z powiększonej przewagi.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:29

Już nie zachowujcie się tak jak teraz, bo to wygląda, jakbyśmy się dowartościowywali straconymi punktami Interu. Naprawdę w obecnej sytuacji obchodzą Was wyniki drużyny Morattiego? Mnie nie, najważniejsze są kolejne 3pkt Juventusu i tak co tydzień.

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:33

To że inter wyrównał poniekąd nawet mnie cieszy, bo komentowanie, a tym bardziej naśmiewanie się z rywala w trakcie trwania meczu jest iście dziecinne. Skoro na forum nie można komentować na żywo spotkań Juve (słynne "to nie czat") to jakaś analogia w stosunku do innych drużyn powinna być zachowana.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:34

umieram ze śmiechu. Jak można być takimi frajerami? Livaja trafił w słupek z 3 milimetrów...
Del Neri i Immobile zapewnili nam 2 dodatkowe punkty przewagi nad Interem, miło z ich strony :) Szkoda, że nie zdobyli 3, bo Genoa potrzebuje oczek jak tlenu.
Oby jeszcze Sampdoria tanio skóry nie sprzedała :)
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2012, 14:35 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 26 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:34

@pumciu,

Nie obchodzą mnie ich punkty, bo z góry było wiadomo, że nie mają oni szans zagrozić nam w walce o mistrza (prędzej Napoli czy Viola), ale życzę im kolejnego sezonu w LE. Nie trawię tego zespołu, nie trawię mordy Morattiego i nie trawię kibiców Interu za ich chamstwo i zwalanie wszystkiego na sędziów i Juventus.

To tyle ode mnie...

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:50

Jestem ciekaw co powie De Rossi na temat gry Ranocchii, facet zachował się dzisiaj dokładnie tak samo jak hejtowany przez niego Bonucci jakiś czas temu :lol: . A dzisiaj nie bez powodu Leonardo jest podstawowym zawodnikiem reprezentacji, a obrońca interu najwyżej rezerwowym.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 14:51

które to już 'epic miss' Livaji ? :D w lidze europejskiej jeszcze śmieszniej to wyglądało. Ktoś tu niedawno porównywał inter do Juventusu. Jezu, jak można porównać drużynę no-name'ów i przeciętniaków z żółtodziobem na ławie do drużyny mistrza Włoch?

Liczę jeszcze dziś na Sienę i będą magiczne święta :smile: W mediolanie Boże narodzenie przy -9 :smile:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 15:01

Gdyby tylko Inter miał jakiegoś klasowego gracza środka pola to pewnie ich gra wyglądałaby zdecydowanie lepiej, ale kogoś takiego wysłali na wczesne święta. Gratulacja dla Morattiego :prochno:.

Obrazek
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 15:05

ewerthon pisze:Jestem ciekaw co powie De Rossi na temat gry Ranocchii, facet zachował się dzisiaj dokładnie tak samo jak hejtowany przez niego Bonucci jakiś czas temu :lol: . A dzisiaj nie bez powodu Leonardo jest podstawowym zawodnikiem reprezentacji, a obrońca interu najwyżej rezerwowym.
Już się tak nie podpalaj... Bonucci jest dobrym obrońcą, ale Ranocchia w tym sezonie to absolutny wymiatacz, a pozycję w kadrze Leoś zawdzięcza temu, że Prandellemu jest na rękę kopiować ustawienie Juve i mieć trzech zgranych przez cały sezon zawodników. To tylko jedna wpadka interisty, nawet Bonucciemu się zdarza... ;) Gdyby Bonu grał w innym klubie, to wątpię żeby miał pewne miejsce w pierwszej 11.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 15:12

Czy ktos przypomni przewage 9ptk Juventusu w lidze w jakimkolwiek momencie jej trwania? Chodzi mi o "nasze czasy" czyli 95 wzwyz? na takim etapie rozgrywek na pewno nie, ale ja w ogole nie pamietam takiego czegos.

Alez jest FC FIGC latwe do skontrowania. Ogladajac koncowke meczu i 3 wyjscia Genoi 2-2, 3-3, 4-3 mialem wrazenie, ze i formacja Zambrotta-Ewerthon-Skilbil i Vimes jako joker na podmeczonych cos by tej ekipie z kontry wsadzili, oczywiscie gdyby box-to-boxy dobrze zabezpieczaly tyly. 8)

Jaram sie obecna sytuacja. Lazio dzis viceliderem? :whistle:

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 15:15

Skibil pisze:
ewerthon pisze:Jestem ciekaw co powie De Rossi na temat gry Ranocchii, facet zachował się dzisiaj dokładnie tak samo jak hejtowany przez niego Bonucci jakiś czas temu :lol: . A dzisiaj nie bez powodu Leonardo jest podstawowym zawodnikiem reprezentacji, a obrońca interu najwyżej rezerwowym.
Już się tak nie podpalaj... Bonucci jest dobrym obrońcą, ale Ranocchia w tym sezonie to absolutny wymiatacz, a pozycję w kadrze Leoś zawdzięcza temu, że Prandellemu jest na rękę kopiować ustawienie Juve i mieć trzech zgranych przez cały sezon zawodników. To tylko jedna wpadka interisty, nawet Bonucciemu się zdarza... ;) Gdyby Bonu grał w innym klubie, to wątpię żeby miał pewne miejsce w pierwszej 11.
Wymiatacze nie popełniają takich błędów. Jedna wpadka? Z tego co wiem, to właśnie nie, to drugi tego typu błąd w ostatnich kilku meczach. Żeby to zrobił z nim Giovinco, czy Robinho to rozumiem, ale Immobile? Przecież to dla faceta pierwszy poważny sezon w Serie A. A minął etatowego obrońce interu jak dziecko.

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2012, 15:16

Supersonic pisze:Czy ktos przypomni przewage 9ptk Juventusu w lidze w jakimkolwiek momencie jej trwania? Chodzi mi o "nasze czasy" czyli 95 wzwyz? na takim etapie rozgrywek na pewno nie, ale ja w ogole nie pamietam takiego czegos.
Hę? Sprawdź proszę to info, ale przypominam sobie, że w sezonie 05/06 praktycznie wszystkie ważne ligi były rozstrzygnięte na półmetku. Juve, Barca, Chelsea (chyba), Bayern i Lyon miały po 10-15 punktów przewagi.

ODPOWIEDZ