Wszystko o Interze
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Heh postawiłem Remis Interu i remis Udinese na dzisiejszy dzień.
Jeden wynik się zgadza, teraz niech tylko Udine dopilnuje formalności
AKO --> 10.37
p.s.
9pkt przewagi nad merdasami
Jeden wynik się zgadza, teraz niech tylko Udine dopilnuje formalności

AKO --> 10.37

p.s.
9pkt przewagi nad merdasami

- bendzamin
- Redaktor
- pumex
- Juventino
Już nie zachowujcie się tak jak teraz, bo to wygląda, jakbyśmy się dowartościowywali straconymi punktami Interu. Naprawdę w obecnej sytuacji obchodzą Was wyniki drużyny Morattiego? Mnie nie, najważniejsze są kolejne 3pkt Juventusu i tak co tydzień.

- mateo369
- Juventino
To że inter wyrównał poniekąd nawet mnie cieszy, bo komentowanie, a tym bardziej naśmiewanie się z rywala w trakcie trwania meczu jest iście dziecinne. Skoro na forum nie można komentować na żywo spotkań Juve (słynne "to nie czat") to jakaś analogia w stosunku do innych drużyn powinna być zachowana.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- albertcamus
- Juventino
umieram ze śmiechu. Jak można być takimi frajerami? Livaja trafił w słupek z 3 milimetrów...
Del Neri i Immobile zapewnili nam 2 dodatkowe punkty przewagi nad Interem, miło z ich strony
Szkoda, że nie zdobyli 3, bo Genoa potrzebuje oczek jak tlenu.
Oby jeszcze Sampdoria tanio skóry nie sprzedała
Del Neri i Immobile zapewnili nam 2 dodatkowe punkty przewagi nad Interem, miło z ich strony

Oby jeszcze Sampdoria tanio skóry nie sprzedała

Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2012, 14:35 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
@pumciu,
Nie obchodzą mnie ich punkty, bo z góry było wiadomo, że nie mają oni szans zagrozić nam w walce o mistrza (prędzej Napoli czy Viola), ale życzę im kolejnego sezonu w LE. Nie trawię tego zespołu, nie trawię mordy Morattiego i nie trawię kibiców Interu za ich chamstwo i zwalanie wszystkiego na sędziów i Juventus.
To tyle ode mnie...
Nie obchodzą mnie ich punkty, bo z góry było wiadomo, że nie mają oni szans zagrozić nam w walce o mistrza (prędzej Napoli czy Viola), ale życzę im kolejnego sezonu w LE. Nie trawię tego zespołu, nie trawię mordy Morattiego i nie trawię kibiców Interu za ich chamstwo i zwalanie wszystkiego na sędziów i Juventus.
To tyle ode mnie...

- ewerthon
- Juventino
Jestem ciekaw co powie De Rossi na temat gry Ranocchii, facet zachował się dzisiaj dokładnie tak samo jak hejtowany przez niego Bonucci jakiś czas temu :lol: . A dzisiaj nie bez powodu Leonardo jest podstawowym zawodnikiem reprezentacji, a obrońca interu najwyżej rezerwowym.
- pan Zambrotta
- Juventino
które to już 'epic miss' Livaji ?
w lidze europejskiej jeszcze śmieszniej to wyglądało. Ktoś tu niedawno porównywał inter do Juventusu. Jezu, jak można porównać drużynę no-name'ów i przeciętniaków z żółtodziobem na ławie do drużyny mistrza Włoch?
Liczę jeszcze dziś na Sienę i będą magiczne święta
W mediolanie Boże narodzenie przy -9 

Liczę jeszcze dziś na Sienę i będą magiczne święta
- Skibil
- Redaktor
Już się tak nie podpalaj... Bonucci jest dobrym obrońcą, ale Ranocchia w tym sezonie to absolutny wymiatacz, a pozycję w kadrze Leoś zawdzięcza temu, że Prandellemu jest na rękę kopiować ustawienie Juve i mieć trzech zgranych przez cały sezon zawodników. To tylko jedna wpadka interisty, nawet Bonucciemu się zdarza...ewerthon pisze:Jestem ciekaw co powie De Rossi na temat gry Ranocchii, facet zachował się dzisiaj dokładnie tak samo jak hejtowany przez niego Bonucci jakiś czas temu :lol: . A dzisiaj nie bez powodu Leonardo jest podstawowym zawodnikiem reprezentacji, a obrońca interu najwyżej rezerwowym.

- Supersonic
- Juventino
Czy ktos przypomni przewage 9ptk Juventusu w lidze w jakimkolwiek momencie jej trwania? Chodzi mi o "nasze czasy" czyli 95 wzwyz? na takim etapie rozgrywek na pewno nie, ale ja w ogole nie pamietam takiego czegos.
Alez jest FC FIGC latwe do skontrowania. Ogladajac koncowke meczu i 3 wyjscia Genoi 2-2, 3-3, 4-3 mialem wrazenie, ze i formacja Zambrotta-Ewerthon-Skilbil i Vimes jako joker na podmeczonych cos by tej ekipie z kontry wsadzili, oczywiscie gdyby box-to-boxy dobrze zabezpieczaly tyly. 8)
Jaram sie obecna sytuacja. Lazio dzis viceliderem?
Alez jest FC FIGC latwe do skontrowania. Ogladajac koncowke meczu i 3 wyjscia Genoi 2-2, 3-3, 4-3 mialem wrazenie, ze i formacja Zambrotta-Ewerthon-Skilbil i Vimes jako joker na podmeczonych cos by tej ekipie z kontry wsadzili, oczywiscie gdyby box-to-boxy dobrze zabezpieczaly tyly. 8)
Jaram sie obecna sytuacja. Lazio dzis viceliderem?

- ewerthon
- Juventino
Wymiatacze nie popełniają takich błędów. Jedna wpadka? Z tego co wiem, to właśnie nie, to drugi tego typu błąd w ostatnich kilku meczach. Żeby to zrobił z nim Giovinco, czy Robinho to rozumiem, ale Immobile? Przecież to dla faceta pierwszy poważny sezon w Serie A. A minął etatowego obrońce interu jak dziecko.Skibil pisze:Już się tak nie podpalaj... Bonucci jest dobrym obrońcą, ale Ranocchia w tym sezonie to absolutny wymiatacz, a pozycję w kadrze Leoś zawdzięcza temu, że Prandellemu jest na rękę kopiować ustawienie Juve i mieć trzech zgranych przez cały sezon zawodników. To tylko jedna wpadka interisty, nawet Bonucciemu się zdarza...ewerthon pisze:Jestem ciekaw co powie De Rossi na temat gry Ranocchii, facet zachował się dzisiaj dokładnie tak samo jak hejtowany przez niego Bonucci jakiś czas temu :lol: . A dzisiaj nie bez powodu Leonardo jest podstawowym zawodnikiem reprezentacji, a obrońca interu najwyżej rezerwowym.Gdyby Bonu grał w innym klubie, to wątpię żeby miał pewne miejsce w pierwszej 11.
- SKAr7
- Juventino
Hę? Sprawdź proszę to info, ale przypominam sobie, że w sezonie 05/06 praktycznie wszystkie ważne ligi były rozstrzygnięte na półmetku. Juve, Barca, Chelsea (chyba), Bayern i Lyon miały po 10-15 punktów przewagi.Supersonic pisze:Czy ktos przypomni przewage 9ptk Juventusu w lidze w jakimkolwiek momencie jej trwania? Chodzi mi o "nasze czasy" czyli 95 wzwyz? na takim etapie rozgrywek na pewno nie, ale ja w ogole nie pamietam takiego czegos.