Nowy Trener?
- naros
- Juventino
Nic już nie zrobimy niestety. Po ochłonięciu z tych emocji trzeba zacząć wierzyć. Wiem że ciężko o wiarę gdy na ławce siedzi żaba ale dajmy mu szansę. Zobaczymy jak to poukłada.
Forza Juve..
Forza Juve..

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Danielpiero
- Juventino
No to koniec, jutro info że Vidal w MU, pojutrze że Pogba w PSG/Realu, za 3 dni że Pirlo kończy karierę 

- Danielpiero
- Juventino
Tragedia, milaniści mają z nas jeszcze większą polewę niż my z nich kiedy sprzedaliśmy im Matri'ego......
Wtedy mistrzostwo mu wygrał Ibra, długa piłka do niego i on już robił resztę.
Z drugiej strony może coś w tym jest że Milan bardziej zniszczył Berlusconi niż on, w końcu z pustego i Salomon nie naleje...
Wtedy mistrzostwo mu wygrał Ibra, długa piłka do niego i on już robił resztę.
Z drugiej strony może coś w tym jest że Milan bardziej zniszczył Berlusconi niż on, w końcu z pustego i Salomon nie naleje...
- bramek
- Juventino
[quote="naros"]Nic już nie zrobimy niestety. Po ochłonięciu z tych emocji trzeba zacząć wierzyć. Wiem że ciężko o wiarę gdy na ławce siedzi żaba ale dajmy mu szansę. Zobaczymy jak to poukłada.
Forza Juve..[/quote]
Co tu układać? Przychodzisz do drużyny, która zdobyła trzy mistrzostwa z rzędu, a w ostatnim rozniosła tą ligę.
Tu można tylko coś spieprzyć. Nawet Pep średnio sobie poradził w Bayernie, gdzie dostał transfery jakie chciał i wiedział o swoim zatrudnieniu dużo wcześniej niż Max.
Trzeba wierzyć w jak najmniejsze straty...
Forza Juve..[/quote]
Co tu układać? Przychodzisz do drużyny, która zdobyła trzy mistrzostwa z rzędu, a w ostatnim rozniosła tą ligę.
Tu można tylko coś spieprzyć. Nawet Pep średnio sobie poradził w Bayernie, gdzie dostał transfery jakie chciał i wiedział o swoim zatrudnieniu dużo wcześniej niż Max.
Trzeba wierzyć w jak najmniejsze straty...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Info z Vecchia Signora:
LIVE - Allegri si trova già a Torino. A breve firmerà il contratto. Pomeriggio il primo allenamento con la nuova Juventus
Allegri już w Turynie. Niebawem podpisze kontrakt i po południu przeprowadzi pierwszy trening Juve.
[*] [*] [*]
Któryś z cenionych dziennikarzy wrzucił na profil ankietę - "czy chcesz Allegrego?" Odpowiedzi koło 200 - wszystkie NO. Z wykrzyknikami.
LIVE - Allegri si trova già a Torino. A breve firmerà il contratto. Pomeriggio il primo allenamento con la nuova Juventus
Allegri już w Turynie. Niebawem podpisze kontrakt i po południu przeprowadzi pierwszy trening Juve.
[*] [*] [*]
Któryś z cenionych dziennikarzy wrzucił na profil ankietę - "czy chcesz Allegrego?" Odpowiedzi koło 200 - wszystkie NO. Z wykrzyknikami.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2014, 11:11 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- *Birdman*
- Juventino
Moim zdaniem może nastąpić szybciej niż nam się to wydaje. Może nie destrukcja, ale czystki, są wielce prawdopodobne. Wzięcie na trenera Allegriego moim zdaniem o tym świadczy, zakładam, że on nie będzie robił problemów, jeśli zarząd zeche mu sprzedać kluczowych zawodników. Odnoszę wrażenie, że od jakiegoś czasu Juventus stał się przedsiębiorstwem, działającym na zasadzie minimalizacji wydatków (np na transfery) a maksymalizacji zysków (przyszłe sprzedaże)rad pisze:Coś się kończy, coś się zaczyna.
Emocje są i będą, ale może destrukcja Juve nie nastąpi tak szybko. Allegri coś tam jednak osiągnął z tym Milanem...
TRAGEDIA, wybór NAJGORSZY z możliwych, to już bym chyba wolał Manciniego, bo przynajmniej ma jakieś doświadczenie jeśli chodzi o pracę z duża drużyną (City)mrozzi pisze:Info z Vecchia Signora:
[*] [*] [*]
- pumex
- Juventino
Wstyd, straszny wstyd. I frustracja spowodowana świadomością, że jakakolwiek nadzieja na dalszy rozwój znikła.
Pamiętacie, jak fajnie kibice reagowali na Ancelottiego w Juve? Liczę, że 'uwielbienie' dla Allegriego będzie pięciokrotnie wyższe!
Pamiętacie, jak fajnie kibice reagowali na Ancelottiego w Juve? Liczę, że 'uwielbienie' dla Allegriego będzie pięciokrotnie wyższe!

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mi się wydaje, że nie chcą z takiego bagna robić jeszcze większej kupy. Dzisiaj w Vinovo autobus z piłkarzami licznie witany nie był.. Mi się wydaje, że odejście Conte/przyjście tego trenerskiego impotenta odbije się na frekwencji na meczach i abonamentach.bramek pisze:Dziwne że jeszcze nie ma żadnych info o protestach fanów
- sebatiaen
- Juventino
Co jak co ale Ancelotti mając świetną drużyne w madrycie pokazał się z dobrej strony.
Wygrał LM, ja pisałem o tym tutaj że to średni trener to mnie paru zjechało, że to geniusz.
Milan miał od lat problemy, nie wińmy Allegrego za to że wkońcu tak zawalali sprawe nie mniej jednak spadamy o 2 levele w dół i miejmy świadomość że on jest sprowadzany tylko po to żeby cicho siedział i dostawał takich graczy jakich mu dają.
Wygrał LM, ja pisałem o tym tutaj że to średni trener to mnie paru zjechało, że to geniusz.
Milan miał od lat problemy, nie wińmy Allegrego za to że wkońcu tak zawalali sprawe nie mniej jednak spadamy o 2 levele w dół i miejmy świadomość że on jest sprowadzany tylko po to żeby cicho siedział i dostawał takich graczy jakich mu dają.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Z tego co czytam Agnelli jest przeciwny zatrudnieniu Allegriego.pumex pisze:Wstyd, straszny wstyd. I frustracja spowodowana świadomością, że jakakolwiek nadzieja na dalszy rozwój znikła.
Moze nas uratuje..
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.