Wszystko o AS Roma
- Principino
- Juventino
Pogba out - Anderson,Dybala in

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Mecz trwa 90 minut. Wszystko się jeszcze może wydarzyć choć liczę na to, że Lazio wbije jeszcze z jedną bramkę i spokojnie to wygra. Ten Anderson to niezły grajek będzie.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Niestety,ale obecnie nie ma szans na takich graczy;/Robaku pisze:mówiłem, ze nie podjedziemy do meczu z NAPOLi na II miejscu.
Jest kilku zawodników w lidze włoskiej którzy robią gre. I takiego Andersona to brałbym od razu podobnie jak Dybałe.
- gucio_juve
- Juventino
10 lat temu, obaj po sezonie trafiliby do nas. W tym momencie, możemy o obydwu zapomnieć.Robaku pisze:mówiłem, ze nie podjedziemy do meczu z NAPOLi na II miejscu.
Jest kilku zawodników w lidze włoskiej którzy robią gre. I takiego Andersona to brałbym od razu podobnie jak Dybałe.
- filippo
- Juventino
Ja juz to pisalem podczas meczu Lazio z Interem, gdzie Anderson gral tez genialnie.filippo pisze:Anderson jest całkowicie olśniewającym zawodnikiem. Gość zrobi kariere. Dawać go do Juve
Anderson ma faktycznie coś z Ronaldo. Podoba mi sie, ze ma jednoczesnie swietna technike i jest silny fizycznie - potrafi odebrac pilke. Dawac go do Juve!
forumowy ujadacz
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Teraz to kupić Juve może takiego Szarego,który swego czasu błyszczał jak Anderson, ale potem siadł. Tacy gracze nie tylko są drodzy, ale nijak nie wpisują się w politykę transferową Marotty.
- whitesignus
- Juventino
ostatnie 5 min i 2 kolejne swietne wejscia Andersona. No tak grajacego pilkarza oglada sie z niebywala przyjemnoscia. Szkoda, ze zagra tak jeszcze pare meczy i nie bd nas na niego stac.
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Hed2
Kto nie ryzykuje ten nie ma, ja bym go sprobowal wyciagnac ale wiadomo ze z Lazio to bylo by naprawde ciezkie zadanie, Totti standardowo przysapal cos do sedziego jeszcze jak schodzil, chyba sie Pan Orsato wkurzyl troche 

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
AdiJuve pisze:Teraz to kupić Juve może takiego Szarego,który swego czasu błyszczał jak Anderson, ale potem siadł. Tacy gracze nie tylko są drodzy, ale nijak nie wpisują się w politykę transferową Marotty.
Szary na lewe skrzydło w 433 byłby super opcja.
- pablo1503
- Juventino
Fajny mecz w Rzymie.
Ten Anderson obijał mi się już o uszy niejednokrotnie, ale szczerze mówiąc jest to dopiero pierwszy mecz, w jakim go widzę i... robi na mnie piorunujące wrażenie. Szybki, zwinny, z dobrym dryblingiem i co najważniejsze z niezłymi warunkami fizycznymi. Pomyśleć, że być może sami mamy takiego przebojowego zawodnika, ale on ciągle siedzi na ławie.
PS. Proszę się nie podniecać, bo dwie bramki przewagi, to tak naprawdę nie za duże. Jedna składna akcja Romy + jakiś wielbłąd + nieprawidłowo uznana bramka i już mamy zmianę prowadzenia.
Ten Anderson obijał mi się już o uszy niejednokrotnie, ale szczerze mówiąc jest to dopiero pierwszy mecz, w jakim go widzę i... robi na mnie piorunujące wrażenie. Szybki, zwinny, z dobrym dryblingiem i co najważniejsze z niezłymi warunkami fizycznymi. Pomyśleć, że być może sami mamy takiego przebojowego zawodnika, ale on ciągle siedzi na ławie.

PS. Proszę się nie podniecać, bo dwie bramki przewagi, to tak naprawdę nie za duże. Jedna składna akcja Romy + jakiś wielbłąd + nieprawidłowo uznana bramka i już mamy zmianę prowadzenia.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nikt przy zdrowych zmyslach nie liczy na to, ze przejdzie do nas. Nie stac nas na niego, a Lazio na pewno by go nam nie dalo. Talent ma wielki, fakt.whitesignus pisze:ostatnie 5 min i 2 kolejne swietne wejscia Andersona. No tak grajacego pilkarza oglada sie z niebywala przyjemnoscia. Szkoda, ze zagra tak jeszcze pare meczy i nie bd nas na niego stac.
Lazio bawi sie z Roma, zasluguje poki co na kolejne bramki. Do konca meczu daleko, ale Lazio to na razie kontroluje. Cale srodowisko rzymian bylo przed meczem pewne lidera, a prawda jest taka, ze po tych szczesliwych zwyciestwach i prezentach sedziow czegos takiego sie nalezalo spodziewac.
- Morgesztern
- Juventino
Włączam mecz pod koniec 1. połowy i 2-0 dla Lazio. :shock: Dla nas to oczywiście na rękę
. Wszyscy sobie mówią o Andersonie, a mnie ciekawi jak gra Candreva. Zawsze go chciałem w Juve, ale to chyba nierealne.
Zobaczymy co 2. połowie.
EDIT: Totti i Roma wraca do gry.

Zobaczymy co 2. połowie.
EDIT: Totti i Roma wraca do gry.

- pumex
- Juventino
Po pierwsze, z tego co widzę forum JP raczej wniosków nie wyciąga, chyba wzorem Juventusu, skoro część z Was jeszcze przed rozegraniem drugiej połowy skreśla Romę.
Po drugie, mam wrażenie, że czytam wypociny dzieci. Andreson do nas nie dołączy... i dobrze. Co przez to rozumiem? To, że Lazio pozyskało go bodaj za 10 mln euro, a teraz, w trakcie swoich 5 minut, jest warty pewnie 20-25 milionów euro, jeśli nie więcej, a to zdecydowanie zbyt dużo za zawodnika, który bryluje raptem od 4-5 spotkań.
Ja liczę, że z casusu Andersona kierownictwo Juve wyciągnie wnioski. Raz - jeśli ktoś ma talent to nie rezygnować z niego tylko z powodu braku stażu w Europie. Dwa - jeśli ktoś ma talent, to trzeba dawać delikwentowi regularne szanse, nawet pomimo zdarzających się słabszych występów, bo może się to opłacić (Coman, Morata)
edit: oo, właśnie Totti zapakował gola, czym trochę ośmieszył podniecających się wynikiem po pierwszej połowie :lol:
Po drugie, mam wrażenie, że czytam wypociny dzieci. Andreson do nas nie dołączy... i dobrze. Co przez to rozumiem? To, że Lazio pozyskało go bodaj za 10 mln euro, a teraz, w trakcie swoich 5 minut, jest warty pewnie 20-25 milionów euro, jeśli nie więcej, a to zdecydowanie zbyt dużo za zawodnika, który bryluje raptem od 4-5 spotkań.
Ja liczę, że z casusu Andersona kierownictwo Juve wyciągnie wnioski. Raz - jeśli ktoś ma talent to nie rezygnować z niego tylko z powodu braku stażu w Europie. Dwa - jeśli ktoś ma talent, to trzeba dawać delikwentowi regularne szanse, nawet pomimo zdarzających się słabszych występów, bo może się to opłacić (Coman, Morata)
edit: oo, właśnie Totti zapakował gola, czym trochę ośmieszył podniecających się wynikiem po pierwszej połowie :lol:
- annihilator1988
- Juventino
Miał jedną akcje, którą mógł zakończyć bramką. Lazio wyszło kontratakiem, który prowadził Włoch lewą stroną, w obrębie pola karnego ściął do środka i uderzył koło prawego słupka. 2-2,5 metra od celu, ale wszystko na ładnej szybkości.Morgesztern pisze:a mnie ciekawi jak gra Candreva
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG