Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:38

Pogba out - Anderson,Dybala in
:D

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:41

Mecz trwa 90 minut. Wszystko się jeszcze może wydarzyć choć liczę na to, że Lazio wbije jeszcze z jedną bramkę i spokojnie to wygra. Ten Anderson to niezły grajek będzie.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:42

Robaku pisze:mówiłem, ze nie podjedziemy do meczu z NAPOLi na II miejscu.
Jest kilku zawodników w lidze włoskiej którzy robią gre. I takiego Andersona to brałbym od razu podobnie jak Dybałe.
Niestety,ale obecnie nie ma szans na takich graczy;/

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:42

Robaku pisze:mówiłem, ze nie podjedziemy do meczu z NAPOLi na II miejscu.
Jest kilku zawodników w lidze włoskiej którzy robią gre. I takiego Andersona to brałbym od razu podobnie jak Dybałe.
10 lat temu, obaj po sezonie trafiliby do nas. W tym momencie, możemy o obydwu zapomnieć.

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:45

filippo pisze:Anderson jest całkowicie olśniewającym zawodnikiem. Gość zrobi kariere. Dawać go do Juve :pray:
Ja juz to pisalem podczas meczu Lazio z Interem, gdzie Anderson gral tez genialnie.

Anderson ma faktycznie coś z Ronaldo. Podoba mi sie, ze ma jednoczesnie swietna technike i jest silny fizycznie - potrafi odebrac pilke. Dawac go do Juve!

forumowy ujadacz
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:47

Teraz to kupić Juve może takiego Szarego,który swego czasu błyszczał jak Anderson, ale potem siadł. Tacy gracze nie tylko są drodzy, ale nijak nie wpisują się w politykę transferową Marotty.

whitesignus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:51

ostatnie 5 min i 2 kolejne swietne wejscia Andersona. No tak grajacego pilkarza oglada sie z niebywala przyjemnoscia. Szkoda, ze zagra tak jeszcze pare meczy i nie bd nas na niego stac.

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.
Obrazek
Hed2

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:53

Kto nie ryzykuje ten nie ma, ja bym go sprobowal wyciagnac ale wiadomo ze z Lazio to bylo by naprawde ciezkie zadanie, Totti standardowo przysapal cos do sedziego jeszcze jak schodzil, chyba sie Pan Orsato wkurzyl troche :)

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:53

AdiJuve pisze:Teraz to kupić Juve może takiego Szarego,który swego czasu błyszczał jak Anderson, ale potem siadł. Tacy gracze nie tylko są drodzy, ale nijak nie wpisują się w politykę transferową Marotty.

Szary na lewe skrzydło w 433 byłby super opcja.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:56

Fajny mecz w Rzymie.
Ten Anderson obijał mi się już o uszy niejednokrotnie, ale szczerze mówiąc jest to dopiero pierwszy mecz, w jakim go widzę i... robi na mnie piorunujące wrażenie. Szybki, zwinny, z dobrym dryblingiem i co najważniejsze z niezłymi warunkami fizycznymi. Pomyśleć, że być może sami mamy takiego przebojowego zawodnika, ale on ciągle siedzi na ławie. :think:
PS. Proszę się nie podniecać, bo dwie bramki przewagi, to tak naprawdę nie za duże. Jedna składna akcja Romy + jakiś wielbłąd + nieprawidłowo uznana bramka i już mamy zmianę prowadzenia.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 15:58

whitesignus pisze:ostatnie 5 min i 2 kolejne swietne wejscia Andersona. No tak grajacego pilkarza oglada sie z niebywala przyjemnoscia. Szkoda, ze zagra tak jeszcze pare meczy i nie bd nas na niego stac.
Nikt przy zdrowych zmyslach nie liczy na to, ze przejdzie do nas. Nie stac nas na niego, a Lazio na pewno by go nam nie dalo. Talent ma wielki, fakt.

Lazio bawi sie z Roma, zasluguje poki co na kolejne bramki. Do konca meczu daleko, ale Lazio to na razie kontroluje. Cale srodowisko rzymian bylo przed meczem pewne lidera, a prawda jest taka, ze po tych szczesliwych zwyciestwach i prezentach sedziow czegos takiego sie nalezalo spodziewac.

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 16:04

Włączam mecz pod koniec 1. połowy i 2-0 dla Lazio. :shock: Dla nas to oczywiście na rękę :ok:. Wszyscy sobie mówią o Andersonie, a mnie ciekawi jak gra Candreva. Zawsze go chciałem w Juve, ale to chyba nierealne.
Zobaczymy co 2. połowie. :wink:

EDIT: Totti i Roma wraca do gry.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 16:09

Po pierwsze, z tego co widzę forum JP raczej wniosków nie wyciąga, chyba wzorem Juventusu, skoro część z Was jeszcze przed rozegraniem drugiej połowy skreśla Romę.

Po drugie, mam wrażenie, że czytam wypociny dzieci. Andreson do nas nie dołączy... i dobrze. Co przez to rozumiem? To, że Lazio pozyskało go bodaj za 10 mln euro, a teraz, w trakcie swoich 5 minut, jest warty pewnie 20-25 milionów euro, jeśli nie więcej, a to zdecydowanie zbyt dużo za zawodnika, który bryluje raptem od 4-5 spotkań.

Ja liczę, że z casusu Andersona kierownictwo Juve wyciągnie wnioski. Raz - jeśli ktoś ma talent to nie rezygnować z niego tylko z powodu braku stażu w Europie. Dwa - jeśli ktoś ma talent, to trzeba dawać delikwentowi regularne szanse, nawet pomimo zdarzających się słabszych występów, bo może się to opłacić (Coman, Morata)

edit: oo, właśnie Totti zapakował gola, czym trochę ośmieszył podniecających się wynikiem po pierwszej połowie :lol:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 16:12

Czemu nie dziwi, ze roma zdobywa gola po spalonym, akcja po faulu na graczu Lazio. :rotfl: LADRI

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2015, 16:16

Morgesztern pisze:a mnie ciekawi jak gra Candreva
Miał jedną akcje, którą mógł zakończyć bramką. Lazio wyszło kontratakiem, który prowadził Włoch lewą stroną, w obrębie pola karnego ściął do środka i uderzył koło prawego słupka. 2-2,5 metra od celu, ale wszystko na ładnej szybkości.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
ODPOWIEDZ