Mercato (Lato 2016)
- daroo89
- Juventino
Czy jesteśmy w jakiś sposób związani z tą transakcją? Bardzo ciekawy zawodnik, nie ukrywam, że chciałbym go zobaczyć w Juve. W ostatnich dniach mówiło się nawet, że bierzemy go z Cagliari i wypożyczamy właśnie do Bolonii.Crunny pisze: 4. La Gazzetta dello Sport donosi, że Donsah trafi do Bologni. Na dniach może przejść badania lekarskie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Treq musi przyjść i sam Beppe potwierdził, że ktoś taki przyjdzie ale wielką niewiadomą jest kto...Marotta do tej pory nigdy nie kłamał ( trochę z Vidalem ściemnił ) dlatego wierzę, że ten typ zawodnika przybędzie i czuję, że będzie to wyższa pòłka niż Draxler...

- Ivory
- Juventino
Paraticiego widziano w Monaco (Corsera). Abdenour niedawno ogłosił kierownictwu Monaco, że chce zmienić klub i nie jest wystawiany w składzie (nie grał w el. LM). Najwyraźniej chcemy zaryglować kompletnie bramkę. A Schalke też robi się coraz bardziej zachłanne (chcą już ponoć 32 mln włącznie z bonusami).fazzik8 pisze:O co chodzi z tym Abdenourem?
- fazzik8
- Juventino
Może to skreśli treqa i gramy znowu 3-5-2?Ivory pisze:Paraticiego widziano w Monaco (Corsera). Abdenour niedawno ogłosił kierownictwu Monaco, że chce zmienić klub i nie jest wystawiany w składzie (nie grał w el. LM). Najwyraźniej chcemy zaryglować kompletnie bramkę. A Schalke też robi się coraz bardziej zachłanne (chcą już ponoć 32 mln włącznie z bonusami).fazzik8 pisze:O co chodzi z tym Abdenourem?
- rydwadydwa
- Juventino
Jeśli kupimy Cuadrado, to bardzo prawdopodobny byłby powrót do 352. Nasi widzą, że żaden dobry trequartista nie jest dostępny na rynku, ale są inne sposoby żeby wzmocnić drużynę. Stąd zainteresowanie Abdenourem, który jest bardzo dobrym obrońcą, a co najważniejsze lewonożnym. Po odejściu Ogbonny jedynym stoperem z dobrą lewą nogą byłby Chiellini.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Nawet nie zalamujcie mnie z 352, mam nadzieje ze Max na to nie pojdzie. Banega sie swietnie zapowiadal, ale cos z nim jest nie tak, zreszta to nie jest AMF. Coraz wiecej dziwnych doniesien sie bedzie pojawiac, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
- bendzamin
- Redaktor
Dobrą?rydwadydwa pisze:Po odejściu Ogbonny jedynym stoperem z dobrą lewą nogą byłby Chiellini.

Jedni powiedzą: prawdziwy ananas, inni - kretyn. Biorąc pod uwagę, że kolesiowi udało się przejechać samego siebie swoim własnym samochodem i złamać sobie w ten sposób nogę, rację będą mieli raczej ci drudzy. Zapraszam do lektury.naros pisze:Pojawiła się kandydatura Evera Banegi. Cena - 15 mln. Co wy na to?
- Yaro417
- Juventino
Abdennour jest raczej nierealny.....żeby na stałe przejść do 3:5:2 potrzebowalibyśmy nie tylko jego, ale i Cuadrado, a tych dwóch zawodników nie może już do nas przyjść, bo obaj nie mają paszportu EU. Dlatego moim zdaniem to zwykła plota. Zresztą na chwilę obecną mamy pięciu stoperów: Bonu, Cielli, Barza, Rugani i Caceres oraz pięciu bocznych Lichy, Padoin, Isla, A. Sandro i Evra. Gdzie tu miejsce dla Tunezyjczyka 

- fazzik8
- Juventino
Codziennie jest jakieś nowe nazwisko. Wczoraj ten z Szachtara dzisiaj Banega, jutro może znowu Gotze. Mam nadzieję tylko, że nie wrócimy do 3-5-2 bo to źle w LM wróży. W sumie przyszły tydzień będzie decydujący. Mam nadzieję na kogoś konkretnego do środka pola. Kto zrobi różnicę
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dokladnie tak, to my stoimy za tym transferem. Wczoraj ponoc Di Marzio informowal, ze Napoli naciska na Cagliari, ale poki co wlasciciele karty Donsaha sie jej opieraja. Ja nie mam wiekszych watpliwosci, ze bedziemy miec w calej operacji swoj udzial.daroo89 pisze:Czy jesteśmy w jakiś sposób związani z tą transakcją? Bardzo ciekawy zawodnik, nie ukrywam, że chciałbym go zobaczyć w Juve. W ostatnich dniach mówiło się nawet, że bierzemy go z Cagliari i wypożyczamy właśnie do Bolonii.
Niektore zrodla podaja, ze jestesmy coraz blizej Cuadrado. Pamietajmy, ze jego przybycie wykluczaloby pewnego Pana z BVB (non-EU).
Jestem bardzo ciekaw tej koncowki okienka. Byc moze dojdzie jeszcze do odlokowania pewnych graczy, ale sam przestaje juz wierzyc w jakas bombe. Sprowadzenie jakiegos topa byloby wrecz irracjonalne. Pozostaje nam czekac i bedziemy albo wniebowzieci, albo mimo znakomitego okienka zawiedzeni. Sklad budujemy bardzo madrze i poki co mam wrazenie, ze wyciskamy z tego mercato ile sie tylko da. Jest jednak to jedno "ale", ktore nas martwi. W dalszym ciagu nie ma gracza, o ktorego staramy sie od samego poczatku, na ktorego najbardziej nalega Max i ktory jest nam niezbedny do obecnego ustawienia. Szczerze nie bardzo widzialby mi sie powrot do 3-5-2, bo 4-3-1-2 zdalo u nas egzamin, jest duzo bardziej widowiskowe i przynioslo nam historyczny sezon. Oczywisttm jest, ze jesli zaden z klubow nie bedzie chcial oddac swojego 3/4, obejdziemy sie smakiem, a do konca okienka przeciez bardzo malo czasu... Nie ma nawet co pisac o Isco, bo to nie nasz kaliber finansowy, nawet jesli on sam chcialby przenosin, by grac wiecej.
Dziwi mnie zainteresowanie Abdennourem. :eh: Defensywe mamy kompletna, a mam nadzieje, ze nikt nie wpadnie nagle na pomysl opchniecia Bonucciego, bo to by bylo samobojstwo (na szczescie malo realny scenariusz).
- fazzik8
- Juventino
W Monaco gra też Joa Moutinho tyle, że kontuzjowany jest. A Monaco prawdopodobnie odpadnie z ligi mistrzów.
Właśnie nie wiem za bardzo o jakich zmianach mówicie na koniec okienka, że pilkarze się odblokuja. Mi jedyne co przychodzi na myśl to Man City i Nasri po przyjściu De Bruyne no i Cuadrado, ale to nie nowość.
Właśnie nie wiem za bardzo o jakich zmianach mówicie na koniec okienka, że pilkarze się odblokuja. Mi jedyne co przychodzi na myśl to Man City i Nasri po przyjściu De Bruyne no i Cuadrado, ale to nie nowość.
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mi to już całkowicie bije dzisiaj na dekiel, skoro słucham czegoś takiego
https://youtu.be/uwpzalU4aJA
Także tego mam nadzieję, że znajdzie się głupi co weźmie tego cegłę i chcąc nie chcąc wraca takie powiedzenie PRZYSZŁY TYDZIEŃ BĘDZIE KLUCZOWY

Także tego mam nadzieję, że znajdzie się głupi co weźmie tego cegłę i chcąc nie chcąc wraca takie powiedzenie PRZYSZŁY TYDZIEŃ BĘDZIE KLUCZOWY
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3