Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
daroo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:17

Crunny pisze: 4. La Gazzetta dello Sport donosi, że Donsah trafi do Bologni. Na dniach może przejść badania lekarskie.
Czy jesteśmy w jakiś sposób związani z tą transakcją? Bardzo ciekawy zawodnik, nie ukrywam, że chciałbym go zobaczyć w Juve. W ostatnich dniach mówiło się nawet, że bierzemy go z Cagliari i wypożyczamy właśnie do Bolonii.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:19

Jeżeli już to wygląda to na jakąś transakcję 'pod stołem' jak kiedyś mówiło się o Vrsalijko w Sassuolo, ale informacje nie zostały w żaden sposób zweryfikowane.

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:25

O co chodzi z tym Abdenourem?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:28

Treq musi przyjść i sam Beppe potwierdził, że ktoś taki przyjdzie ale wielką niewiadomą jest kto...Marotta do tej pory nigdy nie kłamał ( trochę z Vidalem ściemnił ) dlatego wierzę, że ten typ zawodnika przybędzie i czuję, że będzie to wyższa pòłka niż Draxler...

Obrazek
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:33

fazzik8 pisze:O co chodzi z tym Abdenourem?
Paraticiego widziano w Monaco (Corsera). Abdenour niedawno ogłosił kierownictwu Monaco, że chce zmienić klub i nie jest wystawiany w składzie (nie grał w el. LM). Najwyraźniej chcemy zaryglować kompletnie bramkę. A Schalke też robi się coraz bardziej zachłanne (chcą już ponoć 32 mln włącznie z bonusami).

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:37

Ivory pisze:
fazzik8 pisze:O co chodzi z tym Abdenourem?
Paraticiego widziano w Monaco (Corsera). Abdenour niedawno ogłosił kierownictwu Monaco, że chce zmienić klub i nie jest wystawiany w składzie (nie grał w el. LM). Najwyraźniej chcemy zaryglować kompletnie bramkę. A Schalke też robi się coraz bardziej zachłanne (chcą już ponoć 32 mln włącznie z bonusami).
Może to skreśli treqa i gramy znowu 3-5-2?

rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:43

Jeśli kupimy Cuadrado, to bardzo prawdopodobny byłby powrót do 352. Nasi widzą, że żaden dobry trequartista nie jest dostępny na rynku, ale są inne sposoby żeby wzmocnić drużynę. Stąd zainteresowanie Abdenourem, który jest bardzo dobrym obrońcą, a co najważniejsze lewonożnym. Po odejściu Ogbonny jedynym stoperem z dobrą lewą nogą byłby Chiellini.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:45

Pojawiła się kandydatura Evera Banegi. Cena - 15 mln. Co wy na to? :cooler:

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:47

Nawet nie zalamujcie mnie z 352, mam nadzieje ze Max na to nie pojdzie. Banega sie swietnie zapowiadal, ale cos z nim jest nie tak, zreszta to nie jest AMF. Coraz wiecej dziwnych doniesien sie bedzie pojawiac, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:51

rydwadydwa pisze:Po odejściu Ogbonny jedynym stoperem z dobrą lewą nogą byłby Chiellini.
Dobrą? :prochno: W tym przypadku raczej mniej gorszą.
naros pisze:Pojawiła się kandydatura Evera Banegi. Cena - 15 mln. Co wy na to? :cooler:
Jedni powiedzą: prawdziwy ananas, inni - kretyn. Biorąc pod uwagę, że kolesiowi udało się przejechać samego siebie swoim własnym samochodem i złamać sobie w ten sposób nogę, rację będą mieli raczej ci drudzy. Zapraszam do lektury.

Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:57

Abdennour jest raczej nierealny.....żeby na stałe przejść do 3:5:2 potrzebowalibyśmy nie tylko jego, ale i Cuadrado, a tych dwóch zawodników nie może już do nas przyjść, bo obaj nie mają paszportu EU. Dlatego moim zdaniem to zwykła plota. Zresztą na chwilę obecną mamy pięciu stoperów: Bonu, Cielli, Barza, Rugani i Caceres oraz pięciu bocznych Lichy, Padoin, Isla, A. Sandro i Evra. Gdzie tu miejsce dla Tunezyjczyka :think:

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 10:59

Codziennie jest jakieś nowe nazwisko. Wczoraj ten z Szachtara dzisiaj Banega, jutro może znowu Gotze. Mam nadzieję tylko, że nie wrócimy do 3-5-2 bo to źle w LM wróży. W sumie przyszły tydzień będzie decydujący. Mam nadzieję na kogoś konkretnego do środka pola. Kto zrobi różnicę

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 11:00

daroo89 pisze:Czy jesteśmy w jakiś sposób związani z tą transakcją? Bardzo ciekawy zawodnik, nie ukrywam, że chciałbym go zobaczyć w Juve. W ostatnich dniach mówiło się nawet, że bierzemy go z Cagliari i wypożyczamy właśnie do Bolonii.
Dokladnie tak, to my stoimy za tym transferem. Wczoraj ponoc Di Marzio informowal, ze Napoli naciska na Cagliari, ale poki co wlasciciele karty Donsaha sie jej opieraja. Ja nie mam wiekszych watpliwosci, ze bedziemy miec w calej operacji swoj udzial.

Niektore zrodla podaja, ze jestesmy coraz blizej Cuadrado. Pamietajmy, ze jego przybycie wykluczaloby pewnego Pana z BVB (non-EU).

Jestem bardzo ciekaw tej koncowki okienka. Byc moze dojdzie jeszcze do odlokowania pewnych graczy, ale sam przestaje juz wierzyc w jakas bombe. Sprowadzenie jakiegos topa byloby wrecz irracjonalne. Pozostaje nam czekac i bedziemy albo wniebowzieci, albo mimo znakomitego okienka zawiedzeni. Sklad budujemy bardzo madrze i poki co mam wrazenie, ze wyciskamy z tego mercato ile sie tylko da. Jest jednak to jedno "ale", ktore nas martwi. W dalszym ciagu nie ma gracza, o ktorego staramy sie od samego poczatku, na ktorego najbardziej nalega Max i ktory jest nam niezbedny do obecnego ustawienia. Szczerze nie bardzo widzialby mi sie powrot do 3-5-2, bo 4-3-1-2 zdalo u nas egzamin, jest duzo bardziej widowiskowe i przynioslo nam historyczny sezon. Oczywisttm jest, ze jesli zaden z klubow nie bedzie chcial oddac swojego 3/4, obejdziemy sie smakiem, a do konca okienka przeciez bardzo malo czasu... Nie ma nawet co pisac o Isco, bo to nie nasz kaliber finansowy, nawet jesli on sam chcialby przenosin, by grac wiecej.

Dziwi mnie zainteresowanie Abdennourem. :eh: Defensywe mamy kompletna, a mam nadzieje, ze nikt nie wpadnie nagle na pomysl opchniecia Bonucciego, bo to by bylo samobojstwo (na szczescie malo realny scenariusz).

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 11:04

W Monaco gra też Joa Moutinho tyle, że kontuzjowany jest. A Monaco prawdopodobnie odpadnie z ligi mistrzów.

Właśnie nie wiem za bardzo o jakich zmianach mówicie na koniec okienka, że pilkarze się odblokuja. Mi jedyne co przychodzi na myśl to Man City i Nasri po przyjściu De Bruyne no i Cuadrado, ale to nie nowość.

Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 11:07

Mi to już całkowicie bije dzisiaj na dekiel, skoro słucham czegoś takiego :prochno: https://youtu.be/uwpzalU4aJA

Także tego mam nadzieję, że znajdzie się głupi co weźmie tego cegłę i chcąc nie chcąc wraca takie powiedzenie PRZYSZŁY TYDZIEŃ BĘDZIE KLUCZOWY

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Zablokowany