Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Azrael
- Juventino
Ja raczej widziałbym Douglasa na prawym skrzydle, na środku Paolo i Cristiano schodzący z lewego skrzydła na środek, a Dybala schodzący niżej. Zresztą to są tacy piłkarze, że mogą grać na każdej pozycji w ataku.Crunny pisze:D.Costa - C.Ronaldo - Dybala
Pozdrawiam!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tego złotego buta ze stołu pewnie na zamówienie wziął, jakieś 15 €.
Przed chwilą TJ wrzuciło ciekawą analizę, tak w temacie wieku Ronaldo. Wyliczono, że ma po pierwsze tkankę tłuszczową na niższym poziomie niż koledzy z Realu, po drugie większą masę mięśniową. Ktoś podał info, że pod względem szybkości na mundialu ma drugi wynik po Mbappe (który na krótkim dystansie miał podobne osiągi do Bolta). Tak, ten stary Cristiano. :lol: Patrzymy przez pryzmat innych zawodników, ale to jest cyborg.
Przed chwilą TJ wrzuciło ciekawą analizę, tak w temacie wieku Ronaldo. Wyliczono, że ma po pierwsze tkankę tłuszczową na niższym poziomie niż koledzy z Realu, po drugie większą masę mięśniową. Ktoś podał info, że pod względem szybkości na mundialu ma drugi wynik po Mbappe (który na krótkim dystansie miał podobne osiągi do Bolta). Tak, ten stary Cristiano. :lol: Patrzymy przez pryzmat innych zawodników, ale to jest cyborg.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Prawie jak MandzukićAzrael pisze:Ja raczej widziałbym Douglasa na prawym skrzydle, na środku Paolo i Cristiano schodzący z lewego skrzydła na środek, a Dybala schodzący niżej. Zresztą to są tacy piłkarze, że mogą grać na każdej pozycji w ataku.Crunny pisze:D.Costa - C.Ronaldo - Dybala

Ronaldo
Costa - Dybala - Berna
Jak się bawić, to się bawić

LOL. Benzema gra, bo jest nieślubnym dzieckiem Pereza, a występuje jako 9tka bo nie ma dla niego innej pozycji na boisku. Tak, Gonazlo będzie mu partnerować telepatycznie z Londynutowalski pisze:Cristiano na środku słabo wypada. Dlatego zawsze mu partnerowała 9 - Benzema. W naszym przypadku Higuain.

Według plotek całość ma pokrywać FIATtowalski pisze:Bo kontakt dobije Juventus.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2018, 18:08 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Aquaman
- Madridista
Ronaldo przeważnie zaczyna na lewej stronie ale coraz częściej gra na środku i nie prawdą jest że gra tam słabo, bo to właśnie z tej pozycji strzelał w ostatnich dwóch sezonach najwięcej bramek. U was pewnie będzie grał podobnie i spokojnie 3 lata będzie jeszcze na pełnym grał. Może zaliczać pewne zjazdy, gorsze mecze, będzie potrzebował też pewnie odpoczynku jak to było u nas, ale w tych najważniejszych meczach, zwłaszcza Lidze Mistrzów da wam to czego od niego oczekujecie. Naprawdę nie martwcie się tym że ma 33 lata bo ten "dziadek" da wam więcej niż ktokolwiek inny.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wołajcie tygrysa Vimesa xDPoprostu pisze:Na flightradar możesz sobie sprawdzić. Już minął Marsylie także leci do Hiszpanii albo Portugalii.towalski pisze:Poprostu skąd info?
Tak czy siak panowie 7.07 prezentacja CR7. To pewniejszego niż to, że Wałęsa to TW Bolek.
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Gdzieś trafiłem na informacje, że transfer CR ma być pokryty że sprzedaży Gonzalo i Dybali, co już wtedy nie jest dla mnie aż takim skokiem, jak wymiana go na Igle. Co prawda liczę się z tym, że Dybala nie będzie z nami do końca kariery, ale mam nadzieję, że jego odejście w przyszłości będzie się wiązało ze sprowadzeniem kogoś na jego poziomie. Tak więc liczę na wymianę Higuaina na Cristiano z pozostawieniem Dybali.
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Jest świetnym napastnikiem, ale do Cristiano nie ma startu...towalski pisze:Wszyscy się uwaliliscie Higuaina, a prawda jest taka, że to świetny napastnik.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
O to akurat nie było trudnoTony Montana pisze:Te kilka dni plotek i szalu na forum zapewniło mi więcej emocji, niż niejeden mecz Juve w poprzednim sezonie

Doklafnie o tym samym pomyslalem. To nie czasy Maldiniego, Nesty, Cannavaro, czy innych swietnych obroncow. Jesli Maksiu bedzie gral choc troche na Ronaldo, to jestem spokojny o bramki.Adrian27th pisze:Właśnie Serie A to lepsza liga dla CR. Wolniejszy futbol. Mniej biegania. Tutaj z jego nosem wygra króla. Zobaczcie co robił z nasza obrona. Myślicie ze zatrzyma go Genoa czy Cagliari?
Dosrodkowania Costy i wyskok Ronaldo :shock:
Finansami to sie nie ma co martwic. Marotta i reszta maja glowe na karku.
Jedynie o czym mozna myslec to wiek i mentalnosc/filozofia Allegriego. Pozyjemy zobaczymy.
P.S Haha Siedzibe ma elegancka Laurentis
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2018, 18:18 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jasne CR7 będzie grał sam, najlepiej sprzedajmy wszystkich tylko Wojtusia na bramce zostawmy i uszatek nasz :hellyes:unbelievable87 pisze:Gdzieś trafiłem na informacje, że transfer CR ma być pokryty że sprzedaży Gonzalo i Dybali
Już o tym było, że taką wersję podał facet, który jest beznadziejnym źródłem.