Quiz 1 (Juventus)
- Marcin_FCJ
- Juventino
dobrze, twoja kolej
- BiancoNerri_
- Juventino
Nie jestem pewien, ale chyba w Johannesburgu.
- BiancoNerri_
- Juventino
Półfinał Brazylia-Włochy uznano za przedwczesny finał. Zabrakło w nim kontuzjowanego najlepszego strzelca mistrzostw Leonidasa. Brazylijczycy mieli 5 minut słabości, które Włosi wykorzystali skwapliwie. Jednakże bramka z rzutu karnego na 2:0 wzbudziła ich ogromne pretensje do sędziego ze Szwajcarii Wuethricha, lecz na niewiele się one zdały.
O jakie mistrzostwa chodzi ? (czyli: w którym roku i gdzie się odbyły)
O jakie mistrzostwa chodzi ? (czyli: w którym roku i gdzie się odbyły)
- BiancoNerri_
- Juventino
Nie, nie pomyliłeś się. Dobra odpowiedź...
- kornknot
- Qualità Juventino
Dobra, dlugo myslałem jakby to zrobić aby nie dało sie znaleźć w wyszukiwarce ani nigdzie w necie odpowiedzi i domyśliłem sie że nie ma szans by temu zapobiec. Dam więc proste zadanie, niestety nie mam dostepu do miejsca na zadnym serwerze - bo wtedy bym dal zdjecie. A takto pozostało mi takie proste pytanie:
Co to za pan
Wiem, że to jest perfidnie proste.

Żeby nie nabijac postów
Edit: Dobrze, Ti Amo zadaje teraz pytanie :-D
Co to za pan

Żeby nie nabijac postów
Edit: Dobrze, Ti Amo zadaje teraz pytanie :-D
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, 16:34 przez kornknot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ok. Sorry , że tak długo, nie zauważyłem zmiany w poście kornknota
Pozatym i tak byłem pewien odpowiedzi :-D
Ok przejdźmy do rzeczy.
Pytanie brzmi: Zawodnik ten występował jako obrońca, spędził u nas 2 sezony, strzelając 1 gola. Nie jest Włochem. Charakteryzowały go ambicja i świetna gra wślizgiem, oraz... widoczny pieprzyk na szyi
Proszę podać imię i nazwisko tego zawodnika.
Ok przejdźmy do rzeczy.
Pytanie brzmi: Zawodnik ten występował jako obrońca, spędził u nas 2 sezony, strzelając 1 gola. Nie jest Włochem. Charakteryzowały go ambicja i świetna gra wślizgiem, oraz... widoczny pieprzyk na szyi

- juveluck
- Juventino
Pieprzyk mowisz... no to Zoran Mirkovic tylko troche przemiesciles to znamie. Bo ma je po lewej stronie twarzy do szyji troche brakuje... 8)Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Ok przejdźmy do rzeczy.
Pytanie brzmi: Zawodnik ten występował jako obrońca, spędził u nas 2 sezony, strzelając 1 gola. Nie jest Włochem. Charakteryzowały go ambicja i świetna gra wślizgiem, oraz... widoczny pieprzyk na szyiProszę podać imię i nazwisko tego zawodnika.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oczywiście dobra odpowiedź. Cholera a z tym pieprzykiem nie wiem co mi odbiło :oops: Oczywiście ma na twarzy, co mi się ubzdurało....juveluck pisze:Pieprzyk mowisz... no to Zoran Mirkovic tylko troche przemiesciles to znamie. Bo ma je po lewej stronie twarzy do szyji troche brakuje... 8)Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Ok przejdźmy do rzeczy.
Pytanie brzmi: Zawodnik ten występował jako obrońca, spędził u nas 2 sezony, strzelając 1 gola. Nie jest Włochem. Charakteryzowały go ambicja i świetna gra wślizgiem, oraz... widoczny pieprzyk na szyiProszę podać imię i nazwisko tego zawodnika.
Jedziesz dalej.

- Dionizos
- Juventino
Swego czasu w Parmie gral swietny zawodnik z Europy wschodniej. Jego drugim klubem w karierze byl zespol Juri Gagarin
. Co to za pilkarz. Oprocz imienia i nazwiska prosze jeszcze o jakis pseudonim tego gracza. A mial ich przynajmniej dziesiec.