Ile macie cm i kg
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja - 183 cm/ 76 kg. Dość wysoki - masa też niezła. Potrzebuje jeszcze kilku cm bo bramkarzem jestem.
Z polskiego pała.juverm pisze:Chigienistka
Znajdź jednego ortografa w moich postach.juverm pisze:Ty nigdy nie popełniasz błędów?
Jakoś tego specjalnie nie widać.juverm pisze:a z polskiego 4
Nie mam ochoty się napinać, po prostu działam w kierunku poprawienia jakości postów, zwłaszcza pod względem ortograficznym. Błędy trzeba poprawiać. Użytkownik juverm zapamięta dane słowo i napisze je następnym razem bezbłędnie.Szymek pisze:Damianinho, te twoje napinki na forum są conajmniej śmieszne
I należy je poprawiać. Pozdrawiam.Szymek pisze: sumie to popieram twoje zdanie, ale pamiętaj, że nikt nie jest nieomylny, błędy zdarzają się nawet najlepszym.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2006, 10:23 przez Negri, łącznie zmieniany 3 razy.
- -Lucas-
- Juventino
Mam 175 cm i tez byłem bramkarzem i wcale tutaj wzrost nie jest najwazniejszyDamianinho pisze:Ja - 183 cm/ 76 kg. Dość wysoki - masa też niezła. Potrzebuje jeszcze kilku cm bo bramkarzem jestem.
Dodam, że przy wzroscie 175 cm bardzo dobrze sobie radziłem miedzy słupkami

- juverm
- Juventino
Ty nigdy nie popełniasz błędów?Damianinho pisze:Z polskiego pała.juverm pisze:Chigienistka
A z Polskiego 4
EDIT: Nie wiem jak ty ale ja nie używam słowa Higienistka na codzień wiec błąd może się zdarzyć.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2006, 12:08 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- jasiekm
- Juventino
Ja mam 18i waze kg ale i tak zauwazylem ze wiekszosc kibicow juve jest wyoka i szczupla jak ja:)
- Szymek
- Juventino
Możesz napisać po Polsku? Masz 18 x, a twoja waga to y kg? :rotfl:jasiekm pisze:Ja mam 18i waze kg ale i tak zauwazylem ze wiekszosc kibicow juve jest wyoka i szczupla jak ja:)
Żeby nie było offtopa - 186 cm / x kg. Nie wstydzę się swojej wagi, ale poprostu dawno się nie ważyłem.

Damianinho, te twoje napinki na forum są conajmniej śmieszne.
W sumie to popieram twoje zdanie, ale pamiętaj, że nikt nie jest nieomylny, błędy zdarzają się nawet najlepszym.

Pozdro
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2006, 21:20 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- jasiekm
- Juventino
- Juve The Best
- Juventino
Mi też taką hipoteze wypuściłajuverm pisze:Ja ostatnio byłem na bilansie medycznym w liceum. I obecnie moje dane są takie:
Wzrost: 181,5 cm
Waga: 56 kg
Powiedziała mi, że muszę przytyć do 63 kg żeby mieścić się w normie, ale mi to nie przeskadza.
Jako ciekawostke dodam, że w przeciągu 3 ostatnich lat (od czasu bilansu w 1 klasie gimnazjum) Urosłem o 29,5 cm i przytyłem o 18 kg![]()
Chigienistka nie chciała wierzyć, że tak skoczyłem do góry i nawet wypuściła hipoteze że jade na jakiś sterydach![]()
Aha mam 16 lat i 4 miesiące.

- -Lucas-
- Juventino
Tak tylko że w Twoim przypadku taka hipoteza jest raczej uzasadniona sam przecież pisałeś w temacie o podnoszeniu ciężarów że bierzesz metke...Juve The Best pisze:Mi też taką hipoteze wypuściłajuverm pisze:Ja ostatnio byłem na bilansie medycznym w liceum. I obecnie moje dane są takie:
Wzrost: 181,5 cm
Waga: 56 kg
Powiedziała mi, że muszę przytyć do 63 kg żeby mieścić się w normie, ale mi to nie przeskadza.
Jako ciekawostke dodam, że w przeciągu 3 ostatnich lat (od czasu bilansu w 1 klasie gimnazjum) Urosłem o 29,5 cm i przytyłem o 18 kg![]()
Chigienistka nie chciała wierzyć, że tak skoczyłem do góry i nawet wypuściła hipoteze że jade na jakiś sterydach![]()
Aha mam 16 lat i 4 miesiące.wzrost 185,5 waga 102

- karol_1991
- Juventino
181 cm/ nie wazylem sie hoho... ale cos kolo 60
jak na 3 gimnazjum to niezle 

Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
- LordJuve
- Juventino
Wazysz w 3 gimnazjum cos kolo 60 kg przy takim wzroscie? Ja jestem podobnego wzrostu(moze troszke wyzszy), ale waga moja to 68-72 kg i nie wydaje mi sie zeby cos kolo 60 kg bylo dobra waga, przydaloby ci sie pare kilo, tylko nie za duzo...karol_1991 pisze:181 cm/ nie wazylem sie hoho... ale cos kolo 60jak na 3 gimnazjum to niezle
Aha, juverm napisal wyzej, ze jemu duzy wzrost i taka mala waga nie przeszkadzają, tylko teraz pytanie takie zasadnicze mam do was chlopaki, czy nie wydaje wam sie, ze w pewnych miejscach, w ktorych mężczyzna powinien byc raczej umiesniony wam troche brakuje przy tak niskiej wadze? Ja OCZYWISCIE nie mowie tutaj o tłuszczu a o naturalnych(nie na sterydach czy odzywkach) mięśniach. Nie podoba mi sie cialo w stylu napakowanego "pudziana", ale tez uwazam, ze mezczyzna nie powinien byc szkieletem niczym niektore modelki.
- juverm
- Juventino
Codziennie ćwiczę, więc jestem gibki i w dobrej kondycji. Dla mnie nie liczy się wielkosć mięśni, ale ich siła. Zresztą ostatnio wziąłem się do roboty i musze przytyć do tych 63 kg... Mam chude geny (rodzice w przesłości też byli szczupli) więc będzie trudno, ale narazie daję rade. 8)

- karol_1991
- Juventino
Ehhh Lord_Juve mowielem ze dawno sie nie wazylem i dzisiaj postanowilem to zrobic... troche sie zdziwilem 70 kg. Od ostatniego mojego wazenia sie minelo kilka lat i tak na oko sobie dodalem ale coz widac slepy jestem 

Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
- LordJuve
- Juventino
Wiec zwracam honor...karol_1991 pisze:Ehhh Lord_Juve mowielem ze dawno sie nie wazylem i dzisiaj postanowilem to zrobic... troche sie zdziwilem 70 kg. Od ostatniego mojego wazenia sie minelo kilka lat i tak na oko sobie dodalem ale coz widac slepy jestem