Liga Mistrzów 2018/2019
- mateo369
- Juventino
Tak było, kiedy nie było VARu, coby można było sędziego usprawiedliwić. Spalony to spalony.Poprostu pisze:Ale apteka przy tym spalonym Aguero. Nie miało być tak, że minimalny spalony puszczany jest z duchem gry?
Szykują się świetne półfinały. Szkoda że nie z naszym udziałem. Bardzo bym chciał Ajax w finale, ale myślę, że Totki ich zjedzą fizycznie. W drugiej parze wszystko jest możliwe, choć Barca na pewno będzie faworytem.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Patrząc jak grają pozostałe ekipy to bardzo dobrze, że bez nas. Nasze mecze na ich tle wyglądają jak okręgówka.mateo369 pisze:Tak było, kiedy nie było VARu, coby można było sędziego usprawiedliwić. Spalony to spalony.Poprostu pisze:Ale apteka przy tym spalonym Aguero. Nie miało być tak, że minimalny spalony puszczany jest z duchem gry?
Szykują się świetne półfinały. Szkoda że nie z naszym udziałem. Bardzo bym chciał Ajax w finale, ale myślę, że Totki ich zjedzą fizycznie. W drugiej parze wszystko jest możliwe, choć Barca na pewno będzie faworytem.
Wszyscy cisnął Pepa ale jego drużyna przynajmniej próbowała nie to co my. Skoro z Allegrim i tak nic w Europie nie wygramy to w czym problem.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Muszę przyznać,że świetnie się to wczoraj oglądało. Z 1-2 na 4-2 a na końcu modlitwa Pepa żeby to był gol... Dla neutralnego kibica lepszego meczu nie dało się wymyślić.
Pep mimo dominacji w lidze po raz kolejny daje się wyeliminować teoretycznie gorszemu zespołowi. Najpierw Live teraz Totki. To tak jakby nas wyeliminowało Napoli i Roma. Moim zdaniem lepszym wyborem dla Juve byłby Klopp i Pochettino, bardziej pasują aniżeli Pep. Tylko czy my nie jesteśmy skazani na rotacje Włochów
ps; Ajax-Tottenham w półfinale i jedna z nich już ma finał :shock:
Od siebie dodam,że chciałbym ostatecznie byle nie Barcelona a pewnie okaże się że faworyt na końcu powyjaśnia
Pep mimo dominacji w lidze po raz kolejny daje się wyeliminować teoretycznie gorszemu zespołowi. Najpierw Live teraz Totki. To tak jakby nas wyeliminowało Napoli i Roma. Moim zdaniem lepszym wyborem dla Juve byłby Klopp i Pochettino, bardziej pasują aniżeli Pep. Tylko czy my nie jesteśmy skazani na rotacje Włochów

ps; Ajax-Tottenham w półfinale i jedna z nich już ma finał :shock:
Od siebie dodam,że chciałbym ostatecznie byle nie Barcelona a pewnie okaże się że faworyt na końcu powyjaśnia

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Racja tylko Max na konfie stwierdził, że ten Ajax jest gorszy od tamtego Monakowagner pisze:Guardiole pogrążają Monaco, Liverpool i Spurs.
Barcelona albo Ajax.

@piotr
Tylko, że takie Totki czy lpool maja kadrę na naszym poziomie a Roma i Napoli to poziom jakiegoś Westhamu czy innego Evertonu.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
też tak myślałem zaraz po meczu ale po tym jak to niby Maksio ma zostać zmieniłem zdanie - niech ich Totki pojadą z 6-0 w dwumeczu to może to otworzy oczy naszemu zarządowi... tylko, że to raczej i tak marzenie ściętej głowymateo369 pisze:Bardzo bym chciał Ajax w finale
zapowiada się świetny półfinał, Liv i Barca grają dobrze z przodu i z tyłu, to może być najlepszy dwumecz tego wieku z czysto piłkarskiego punktu widzenia, nie tylko dla Januszów ale i dla koneserów... ale najśmieszniejsze jest jednak to, że w finale i tak każda z nich będzie mogła przegrać, bo przy takiej grze jaką pokazują Ajax i Spurs wszystko się może zdarzyć w pojedynczym meczu
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
wielka szkoda, że nie ma nas w 1/2, choć nawet jakby się udało awansować do finału to nie przeżyłbym kolejnej porazki z Barceloną czy Liverpoolem ;/
pomyslec, że Tottki albo Ajax w finale...
pomyslec, że Tottki albo Ajax w finale...
- Osgiliath
- Juventino
Prawdę powiedziawszy imo ze składu w LM jaki pozostał wolałbym, aby i ten Ajax wygrał, w końcu zwieńczą swój projekt, od momentu, kiedy w klubie przeprowadzili niezłą rewolucję.
Mam jednak nadzieję, że wygra ktokolwiek byle nie Barca, choć z formą Messiego?
Mam jednak nadzieję, że wygra ktokolwiek byle nie Barca, choć z formą Messiego?

- juvemaroko
- Juventino
To prawda mamy zbyt defensywna pomoc zeby cokolwiek stworzyc z przodu.Poprostu pisze:Pirlo dla Sky po meczu.
- za cienka pomoc na zwojowanie Europy
- z Mario jako 9 Juve nie wygra LM
- należy rozwiać problem ciągłych kontuzji
U gardioli sprawa jest na odwrot bo ma zbyt ofensywna pomoc i jeden Guendogan nie nadaza w destrukcji.
Zeby wygrac LM musisz miec dobrze zbalansowana druzyna lewa strona z prawa oraz pomoc ktora jest w stanie atakowa i sie bronic.
Z tymi kontuzjami to tez plaga ktora utrudnia pracy bo nie masz w pelni sklad zeby dokonac zmian w zaleznosc od sytuacji i od rywala.
Mamy w tej chwili dobra 9 alezabraklo mu doswiadczenia i zgrania moze na nastepne rok wiecej sie przeda.
- Wojtek
- Juventino
Wow, wreszcie ktoś to powiedział. Fajnie, że problem z kontuzjami widzi Pirlo a nasz zarząd już nie...Pirlo na prezydenta!!Poprostu pisze:Pirlo dla Sky po meczu.
- za cienka pomoc na zwojowanie Europy
- z Mario jako 9 Juve nie wygra LM
- należy rozwiać problem ciągłych kontuzji

Od X lat LM wygrywa zawsze faworyt więc prawdopodobnie wygra ktoś z dwójki Lpool/Barca. Jednak marzy mi się finał Ajax - Lfc i wygrana holendrów.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Daj Bóg żeby ta Barca to wygrała.MRN pisze:Jeszcze jaja będą jak taki Ajax lub Totki wygrają LM za pierwszym podejściem a my co finał to w ryj.
Powiem wam panowie, że my tej Ligi Mistrzów nie wygramy nigdy.
Tak jak nie zapowiada się żeby Inter to osiągnął czy Milan.
Barca w przyszłym sezonie wzmacnia się De Jongiem ktory rozprawił sie z nami jak z chłopcami i De Ligtem.
Szkoda strzepić Ryja.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Gandalf8
- Juventino
Tym bardziej, że format Ligi Mistrzów na być jeszcze tylko kilka lat a później będzie Superliga, więc za dużo czasu na wygranie LM nie mamy...Adrian27th pisze:Powiem wam panowie, że my tej Ligi Mistrzów nie wygramy nigdy.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.