Cristiano Ronaldo
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
O to między innymi chodziło naszemu zarządowi i te początki pokazują, że mieli rację. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że kibice innych drużyn liczą nasze finanse i twierdzą, że jesteśmy pod ścianą 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To tak naprawdę dopiero pierwszy dzień w nowej koszulce, a już dzieje się tyle dobrego, że w teorii szybciutko to sobie odbijemy.
Ronaldo przyznał w wywiadzie dla Sky, że już wcześniej mu się podobaliśmy jako klub, ale po tej owacji rzecz jasna jeszcze bardziej.
http://www.juventus.com/it/news/videos/ ... u-aqui.php
Kapitalna akcja marketingowa. Wszystko spójne, pewne elementy już się przewijały, klub budował napięcie.
Ronaldo przyznał w wywiadzie dla Sky, że już wcześniej mu się podobaliśmy jako klub, ale po tej owacji rzecz jasna jeszcze bardziej.
http://www.juventus.com/it/news/videos/ ... u-aqui.php
Kapitalna akcja marketingowa. Wszystko spójne, pewne elementy już się przewijały, klub budował napięcie.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2018, 23:30 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
W oddali słychać trzask pękającej w Madrycie dupy„Nie wydaje mi się, żeby madridistas płakali” – MARCA przedstawia Cristiano już w koszulce Juventusu. Dziennik pisze o bezdusznej prezentacji. Inne wypowiedzi Portugalczyka z tego wydarzenia: „To była łatwa decyzja”; „To nowy etap, poprzedni się skończył”; „To wyzwanie czyni mnie superszczęśliwym”.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- mateo369
- Juventino
Ta infografika wrzucona przez cerba jest wiarygodna? Pytam w kontekście Naymara, bo aż nie chce mi się wierzyć, że w Paryżu sprzedano tylko 10 tys. jego koszulek 

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- PlanetJuve
- Juventino
Co się odwaliło na YT, przekroczyliśmy 1 mln subskrypcji. Niezły przyrost w ciągu jednego dnia.
- dyniek
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
Witam biało czarne towarzystwo po raz pierwszy.
Tak się zastanawiam, wszyscy się cieszą i czekają na pierwsze mecze we wrześniu. Ale przecież Portugalia ma pierwszy mecz w Lidze Narodów już 10 września(a drugi z nami 11 października). A to znaczy, że CR7 będzie na jakimś zgrupowaniu wcześniej, nie? To znaczy, że z tymi pierwszymi meczami może być różnie chyba?
Tak się zastanawiam, wszyscy się cieszą i czekają na pierwsze mecze we wrześniu. Ale przecież Portugalia ma pierwszy mecz w Lidze Narodów już 10 września(a drugi z nami 11 października). A to znaczy, że CR7 będzie na jakimś zgrupowaniu wcześniej, nie? To znaczy, że z tymi pierwszymi meczami może być różnie chyba?
- Wojtek
- Juventino
Zaczęło siędyniek pisze:Witam biało czarne towarzystwo po raz pierwszy.
Ligę zaczynamy 19 sierpnia więc przed przerwą na reprezentację będą ze trzy kolejki.
- MRN
- Juventino
Prawdopodobnie kretyńskie przerwy na reprę, których tutaj chyba nikt nie lubidyniek pisze:'Zaczęło się' źle rokuje na start:-) Wyjaśnisz proszę?

Ja z pewnością zaliczam się do tego grona bo dla mnie weekend bez Juve jest weekendem straconym a reprezentacje mam w głębokim...

- MRN
- Juventino
Ale to moja wersja, być może kolega Wojtek miał na myśli to co było zgodne z twoim rozumowaniem
Sezonowcy już i tak zaczęli się wcześniej pojawiać więc według mnie "zaczęło się" w tym przypadku ma nieco inny wymiar

Sezonowcy już i tak zaczęli się wcześniej pojawiać więc według mnie "zaczęło się" w tym przypadku ma nieco inny wymiar