LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!
- Milano1910
- Milanista
Tak. Na drugim miejscu po Milanie i Widzewie zawsze była u mnie Barcelona. Gdyby przeciwko wam grała którakolwiek inna ekipa to kibicowałbym biało czarnym.LordJuve pisze:Hm, a masz jakiekolwiek powody ku temu?Milano1910 pisze:Gratuluje. W finale kibicuje Barcelonie, ale dziękuje Juve to była piękna edycja w ich wykonaniu.
- zbysioJuve
- Juventino
GRAZIE JUVE!!!
Po 12 latach czekania wreszcie sen się z iścił, jedziemy do BERLINA.
Ten sukces trzeba zadedykować tym wszystkim niedowiarkom, którzy nie wierzyli, że tak szybko JUVE stać na grę w finale tych elitarnych rozgrywek!!
A w finale , wszystko się może zdarzyć, nie jesteśmy bez szans.
Jeszcze raz,
panowie.

Ten sukces trzeba zadedykować tym wszystkim niedowiarkom, którzy nie wierzyli, że tak szybko JUVE stać na grę w finale tych elitarnych rozgrywek!!
A w finale , wszystko się może zdarzyć, nie jesteśmy bez szans.
Jeszcze raz,

- Makiavel
- Juventino
Zepsuliśmy dwie setki w półfinale LM z Realem, obrońcą tytułu ale i tak jesteśmy w finale!
Real chyba coś przeczuwał chcąc zapisać Moracie w kontrakcie klauzulę, że nie może zagrać przeciw Królewskim w razie ewentualnego spotkania.
Jestem przeszczęśliwy. Chyba mam gorączke od tych emocji

Real chyba coś przeczuwał chcąc zapisać Moracie w kontrakcie klauzulę, że nie może zagrać przeciw Królewskim w razie ewentualnego spotkania.
Jestem przeszczęśliwy. Chyba mam gorączke od tych emocji

"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- pablo1503
- Juventino
Bije się w pierś za mój komentarz z pierwszej połowy.
Finał Ligi Mistrzów jest Nasz!
Styl nie powalał, ale kogo to teraz obchodzi! Awansowaliśmy i jedziemy do Berlina!!!!!
PS. Chciałbym się dowiedzieć co było Tevezowi. Jakaś choroba, czy cuś? Bez piłki mało biegał, jak nie on. Widać to było. Wielokrotnie nie podchodził do zawodników Realu, nawet, jak ci byli od niego kilka metrów. I co też z Naszymi rezerwami? Do tej pory, jak ktoś awansował do finału, to wszyscy wbiegali na murawę, niesamowita euforia itd... A u Naszych? Dziwne. Jakiś strajk? Pewnie szukam dziury w całym. :-D
Finał Ligi Mistrzów jest Nasz!
Styl nie powalał, ale kogo to teraz obchodzi! Awansowaliśmy i jedziemy do Berlina!!!!!
PS. Chciałbym się dowiedzieć co było Tevezowi. Jakaś choroba, czy cuś? Bez piłki mało biegał, jak nie on. Widać to było. Wielokrotnie nie podchodził do zawodników Realu, nawet, jak ci byli od niego kilka metrów. I co też z Naszymi rezerwami? Do tej pory, jak ktoś awansował do finału, to wszyscy wbiegali na murawę, niesamowita euforia itd... A u Naszych? Dziwne. Jakiś strajk? Pewnie szukam dziury w całym. :-D

- MCL
- Juventino
Wracamy do Berlina!!!!!!!!!!!! Forza Juve!!!!
Piękny mecz! Drugą połowę oglądałem na kolanach! SZczelna obrona, zero klarownych szans rywali!!! Mamy szansę!!! Po Puchar!!!!!!
Piękny mecz! Drugą połowę oglądałem na kolanach! SZczelna obrona, zero klarownych szans rywali!!! Mamy szansę!!! Po Puchar!!!!!!
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
8) 8) czuję dumę
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
JEDZIEMY!!! JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Argonessar
- Juventino
Kielon będzie mógł się odgryźć. Ale w sposob fair play.Hypeman pisze:O tak, zapowiada się fantastyczny pojedynek na linii Kielon - Suagryz:D
Cieszę sie, że doczekaliśmy takich czasów. Dziś czas na radość i świętowanie. Naprawdę caly team z Maxem na czele są dziś bohaterami.
- PlanetJuve
- Juventino
Ktoś ogarnia co sie dzieje?? 3 kolejki do konca, a Juve w finale LM i PW! Nienawidze porazek w finalach! A my mozemy skupic sie tylko na tych dwoch meczach- jest bosko!
Gratulacje dla chlopakow
Szkoda tej sytuacji Pogdy..
Nie ma co gadac- JUVENTUS znowu rządzi! Dla mnie to jest najważniejsze! Bo we mnie plynie bialo- czarna krew!
e: Morata daje awans na stadionie Realu
Gratulacje dla chlopakow

Szkoda tej sytuacji Pogdy..
Nie ma co gadac- JUVENTUS znowu rządzi! Dla mnie to jest najważniejsze! Bo we mnie plynie bialo- czarna krew!

e: Morata daje awans na stadionie Realu
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 22:53 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino

------------------------------
Real strzelał i dobrze, ściśle!, się bronił, a Ramos – celnie! – rozrzucał piłki, W Juve dawał radę tylko Buffon. Marchisio i Morata – strasznie słabo (straty, próby wymuszeń), Pogba po kontuzji szalenie niedokładnie, mnóstwo strat… I co z tego. Jeden gol zmienia wszystko.
Casillas to jednak pechowy jest – ten jego wyrzut z autu, w takim momencie… Symboliczna sprawa. A Buffon… Buffon sobie na to zasłużył. Należało mu się. Za dzisiaj i za te wszystkie lata.
Nie stresowałem tak się od lat, jak w tych ostatnich minutach.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 22:52 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Płaczę jak dziecko. MAMY FINAŁ
18 lat kibicowania Juve, Storia Di Un Grande Amore :!:
Marzenia się spełniają

Marzenia się spełniają

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!