Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Domówki są świetne moim zdaniem. Czerwone wstawki w różowych i ten biały motyw na czarnych gaciach z... tyłka. Białe wstawki na czaro-złotym komplecie spoko, ale dlaczego w ten sposób...
Psuje to cały efekt klasycznej, stylowej koszulki.

Ostatnio zmieniony 01 lipca 2015, 00:53 przez vitoo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cabrini_idol
- Juventino
spodenki 3 kompletu wyjete z konca lat 80 tych, gdzie panowala moda na trojkaty i inne figury geometryczne
ochydne.
Chyba jednak tylko zaopatrze sie w czarna koszulke , choc ten herb zloty :doh:

Chyba jednak tylko zaopatrze sie w czarna koszulke , choc ten herb zloty :doh:

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
1. komplet: super!
2. komplet: słabo. Te czerwonawo-różowe wstawki nie pasują do reszty. Niepotrzebnie udziwnione logo. Już lepiej zamiast tego białego i czerwonego wokół niego było zrobić wielki pas czarnego. Spodenki też byłyby lepsze białe, bo te czarne z różowymi paskami są po prostu nieładne.
3. komplet: Mnie tam nie przeszkadza złote logo - wygląda bardzo stylowo i pasuje do koszulki. Nie mogę tylko pojąć tego białego na spodenkach. Skoro w naszym logo biały przerabiamy na złoty, w logo Jeepa też biały przerabiamy na złoty, to po jakiego ten biały został wciśnięty na tych spodenkach?!
2. komplet: słabo. Te czerwonawo-różowe wstawki nie pasują do reszty. Niepotrzebnie udziwnione logo. Już lepiej zamiast tego białego i czerwonego wokół niego było zrobić wielki pas czarnego. Spodenki też byłyby lepsze białe, bo te czarne z różowymi paskami są po prostu nieładne.
3. komplet: Mnie tam nie przeszkadza złote logo - wygląda bardzo stylowo i pasuje do koszulki. Nie mogę tylko pojąć tego białego na spodenkach. Skoro w naszym logo biały przerabiamy na złoty, w logo Jeepa też biały przerabiamy na złoty, to po jakiego ten biały został wciśnięty na tych spodenkach?!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pasiak ladnie bedzie wygladal ze Scudetto i rozeta. Drugi komplet to jest potwarz. :doh: Wyglada to gorzej niz zakladalismy - te czerwone wstawki, takze tlo Jeepa... No coz. Czarna herb zloty, na co wskazywaly ostatnie przecieki, ale i tak mi sie podoba. Spodenki z kolei skwituje tak - :rotfl: . Psuja znakomity efekt, wygladaja jak z bazaru (nie wiem, czy ten wzor nie ma czasem symbolizowac plytek, ktorymi z zewnatrz jest wylozony nasz stadion). Efekt bedzie taki, ze z daleka bedziemy ten komplet postrzegac za przydlugie koszulki...
Czekam na Pumiego i jego opinie,
- Robaku
- Juventino
Już podaje, Pumi mi przesłał na PW:mrozzi pisze:
"okropne, jak to w ogóle wygląda? Przecież to są jakieś nalepki jak dla A-klasy, a nie mistrza Serie A, wygląda jakby to jakiś przedszkolak wycinał. Główną winę ponosi Marotta, ale trzeba też zauważyć i zważyć wine Agnelliego. ".
Sorry Pumi noł ofens! Po prostu chciałem w twoim stylu przekazać pesymizm

Panowie, koszulki są fantastico! Kupujmy na pęczki niech klub zarabia! :twisted:
Kurde, boje się... Czyżby pesyzmizm Pumiego drogą internetową się rozszerzał?
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2015, 23:47 przez Robaku, łącznie zmieniany 2 razy.
- Slim
- Juventino
Jak dla mnie te stroje to kompletna porażka... Wąskie pasy i rękawy z paskami Adidas... Kiedy zaprezentują coś co przebije Kappa...
Wyjazdowe tragiczne, chociaż lepsze niż te łososiowe z FastWeb kiedyś. Różowe - były spoko z tą gwiazdą.
Trzeci komplet przypomina mi strój Niemców i Realu z któregoś sezonu, ale i tak lepsze niż zielone. Ale herb to herb i nie mogę pojąć czemu jest złoty. Spodenki to jakiś dowcip... Odszczekam wszytko jeśli wygrają LM. Póki co jestem załamany....
Wyjazdowe tragiczne, chociaż lepsze niż te łososiowe z FastWeb kiedyś. Różowe - były spoko z tą gwiazdą.
Trzeci komplet przypomina mi strój Niemców i Realu z któregoś sezonu, ale i tak lepsze niż zielone. Ale herb to herb i nie mogę pojąć czemu jest złoty. Spodenki to jakiś dowcip... Odszczekam wszytko jeśli wygrają LM. Póki co jestem załamany....
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mam nadzieję, że podczas prezentacji jakiś przedstawiciel adidasa w sensowny sposób uargumentuje czerwone paski i to "coś" na spodenkach. Wyjazdówka wygląda jakby ją zaprojektował uczeń z podstawówki. Zresztą kto wie, może w ramach promocji zrobili taką akcję w jednej z turyńskich szkół. 

- Marian.
- Juventino
Co do domowki to w sumie nie mam zdania. Zobaczymy jak bedzie się prezentować z tarczą Scudetto i emblematem za CI. Inna sprawa, że mogliby w końcu porządnie umieścić logo sponsora. Jakoś logo Adidasa dało się ładnie wkomponować w czerń i biel. Miliard razy lepiej wyglądałaby koszulka, gdyby to samo zrobili z Jeep'em (ale pewnie takie wymagania ze strony Jeepa, żeby się rzucało (niestety) w oczy).
Co do różowej. Ona...byłaby naprawdę fajna, ale jak zwykle ktoś musiał to wszystko spie...popsuć. Odcień różu naprawdę okej. Z koszulki usunąłbym ten ciemny róż z rękawów oraz te tragiczne obramowanie wokół nalepki Jeepa. Nalepke Jeepa zastapiłbym zwyczajnym napisem Jeep, na różowym tle. Analogicznie, jak to jest umieszczone na koszulce alternatywnej.
Czarna koszulka bardzo mi się podoba. Logo Juve mogliby jednak zostać takie jak jest, a nie bawić się kolorami. Mimo to i tak kupię czarną.
Dlaczego wyjazdówką jest różowa, skoro jest 3 miliardy razy gorsza od czarnej ?
Co do różowej. Ona...byłaby naprawdę fajna, ale jak zwykle ktoś musiał to wszystko spie...popsuć. Odcień różu naprawdę okej. Z koszulki usunąłbym ten ciemny róż z rękawów oraz te tragiczne obramowanie wokół nalepki Jeepa. Nalepke Jeepa zastapiłbym zwyczajnym napisem Jeep, na różowym tle. Analogicznie, jak to jest umieszczone na koszulce alternatywnej.
Czarna koszulka bardzo mi się podoba. Logo Juve mogliby jednak zostać takie jak jest, a nie bawić się kolorami. Mimo to i tak kupię czarną.
Dlaczego wyjazdówką jest różowa, skoro jest 3 miliardy razy gorsza od czarnej ?

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Najmniej podoba mi się komplet różowy, jednak może okazać się, że na żywo wcale nie wygląda tak źle.
Pierwsza opcja ani nie zachwyca, ani nie powala, neutral.
Natomiast ostatnia czarno-złota kompozycja strasznie przypadła mi do gustu. Zobaczycie, że te spodenki wcale nie będą takie tandetne na żywo
Pierwsza opcja ani nie zachwyca, ani nie powala, neutral.
Natomiast ostatnia czarno-złota kompozycja strasznie przypadła mi do gustu. Zobaczycie, że te spodenki wcale nie będą takie tandetne na żywo
- Don Mateo bis
- Juventino

Forza Juve!
- mibor
- Juventino
Stroje na ten sezon są moim zdaniem padaczne...
1 komplet ujdzie w tłoku
2.wyjazdówka dramat... nie wiem nawet co o tym napisac...
3.jak z Bazaru i te złote napisy i herb...
4.Dla bramkarza wyglada jak by ktos do koszulki z bawełny cos podoszywał...
Z całym szacunkiem ale nike przez ostatnie 3 lata robił naprawde fajne stroje dla Juve, to co teraz jest wyglada co najmniej pokracznie...
1 komplet ujdzie w tłoku
2.wyjazdówka dramat... nie wiem nawet co o tym napisac...
3.jak z Bazaru i te złote napisy i herb...
4.Dla bramkarza wyglada jak by ktos do koszulki z bawełny cos podoszywał...
Z całym szacunkiem ale nike przez ostatnie 3 lata robił naprawde fajne stroje dla Juve, to co teraz jest wyglada co najmniej pokracznie...
Juve, storia di un grande amore