Liga Mistrzów 2014/15
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Prawdopodobnie dlatego, że był to wysublimowanie głupi post. Ja i pozostała reszta przepełnionych polską mentalnością kapucynków głosowaliśmy przecież na mecz Atletico, żeby takie wybitne jednostki jak Ty nie mogły sobie obejrzeć tego meczu w TV. Kpisz czy o drogę pytasz, koziołku?Jamal_TH pisze:Dlaczego usuneliscie moje podziekowania prawdziwym fanom Juve, wyrazone iscie wysublimowanym slownictwem? Chcialbym miec szanse pogratulowac i okazac swoje uwielbienie dla ich przepelnionych polska mentalnoscia kapucynkow.. :*
Takie głosowania są pozbawione sensu, bowiem nikt nie wie i nikt się nie dowie jak tak naprawdę wygląda owa weryfikacja głosów, a w związku z tym cała ta sonda jest pozbawiona sensu. Ostatecznie podać można każdy wynik i tak musi on zostać przyjęty, bo po prostu nie ma wyjścia.
- Zhx123
- Dortmundczyk
Dziadostwem byłoby właśnie dopuszczenie do tego, że głos jednej osoby jest pomnażany. A oszustami też nie stali się eliminując oszustów ;palessandro1977 pisze:Nie zmienia się reguł w trakcie gry. Oficjalka na temat weryfikacji poszła dopiero po tym jak wiadomym było, że Barca i Atletico przegrają głosowanie a tak się nie robi. Szukali pretekstu aby pokazać mecze nurków, spychając Włochów na bok a to jest właśnie dziadostwo i oszustwo nc+.
Z tego co wiem rok temu też była weryfikacja. Nic dziwnego, to nie jest jakaś amatorska stacja i stac ich na normalnych informatyków.
Co do ewentualnego ustawienia, to nie bójcie się, gdyby chcieli to by po prostu podjęli swoją decyzje. Kiedyś w TVP miał leciec jakiś ważny mecz(zazwyczaj robiono głosowania), ale stacja jednak sama podjęła decyzje i puściła mecz BVB z kimś tam, bez żadnego głosowania bo wynik byłby zupełnie inny ;p też internauci się burzyli ;p
Najprostszą drogą do oglądania swojego klubu w TV jest... ściągnięcie jakiegoś młodego Polaka, który oczywiście będzie grał :-D
- Skibil
- Redaktor
Rzecz w tym, że chyba jednak nie stać, bo ankietę na tej stronie oszukać jest absurdalnie łatwo (i to tak, żeby się nie połapali). Btw. @Zambro nie płacz o Qualitkę, bo nie tylko Ty potrafisz takiego bota napisać 8)Zhx123 pisze:Nic dziwnego, to nie jest jakaś amatorska stacja i stac ich na normalnych informatyków.
- zahor
- Juventino
Tu nie chodzi o transmisje - tutaj chodzi o moralne zwyciestwo nad barcelonska gimbaza i sezonowymi kibicami Atletico, o obnazenie polnocnokoreanskich praktyk C+, a takze o dekonspiracje konfidentow ktorzy niby sa kibicami Juve, a nie spedzili ostatniego tygodnia na kasowaniu ciasteczek i ponownym glosowaniu.Alex96 pisze:Gdyby to glosowanie bylo 4-5 lat temu to bym sie moze tym emocjonowal. A teraz? Przy tej jakosci spotkan w necie? No prosze Was...
Mysle ze Real Madryt moze zostac pierwszym zespolem w historii LM, ktory obroni tytul.
- @D@$
- Juventino
Ale wiesz, nawet jak oglądasz w necie, to kiedy leci na NC+ to masz lepsze linkiAlex96 pisze:Gdyby to glosowanie bylo 4-5 lat temu to bym sie moze tym emocjonowal. A teraz? Przy tej jakosci spotkan w necie? No prosze Was...

Oj nie zagłosowałem, sory
- pan Zambrotta
- Juventino
też błędne myślenie, bo istnieje 10-minutowa skrzynka pocztowa i z niej można strzelać ile wlezie. Wiem, bo sam niedawno spamowałem 8)piotrek.prz pisze:Tak jak już napisałem - są Internauci którzy mają stałe adresy IP, a są tacy, którzy co połączenie mogą mieć inne. Poświęcając 5 minut dziennie mogą więc oddać ponad 10 głosów, a użytkownik ze stałym adresem IP może oddać jeden. Jeśli ktoś mówi o weryfikowaniu czegokolwiek na podstawie adresu IP to znaczy, że mówi o czymś o czym nie ma zielonego pojęcia... Już o niebo lepsze byłoby głosowanie z wykorzystaniem adresu mailowego (na pewno o wiele mniej osób byłoby chętnych do założenia 100 skrzynek mailowych).
Jednak rozpoznanie po IP nie jest miarodajne, bo jak wspomniałeś, jeden może mieć inny IP co 10 minut, a inni w całym bloku mają to samo IP. No i zmienić IP przy waleniu w serwer głupim POSTem wcale nie jest trudno. Prędzej dobrym pomysłem byłoby głosowanie SMS mając bazę numerów telefonów (takie telewizje jak tvp czy nc+ mają bazy danych personalnych, które numery telefonów są w rękach rzeczywistych, fizycznych osób)
Ogólnie moje przemyślenie po tej akcji jest takie - kolejny raz forum JP zrobiło z siebie bekę, alessandro1977 nie może mieć prawie 40 lat, kolejny shitstorm rozlał się po sieci, fani serie a płaczą że nikt nie chce oglądać ich ulubionych drużyn, całość dopełnia #IceBucketChallenge mnowo na jutubku i chce się żyć

Ostatnio zmieniony 10 września 2014, 11:04 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
zahor pisze:Mysle ze Real Madryt moze zostac pierwszym zespolem w historii LM, ktory obroni tytul.
Podobnie myślałem o Bayernie, a kolejny sezon mieli bardzo słaby. Na pewno jednak Real jest w czołówce faworytów i obok nich, bez wahania, postawiłbym Chelsea i Bayern. W drugiej linii Barca z Atletico, a następnie, na podobnym poziomie szans na trofeum: PSG, Arsenal, Juventus, może jakieś City czy LFC.
Z drugiej jednak strony Real ma teraz tylko defensywnego pomocnika Samiego Khedirę i Illarramendiego (osobiście mnie śmieszy gra z Kroosem jako cofniętym pomocnikiem). W ofensywie bogactwo, ale widzieliśmy już jak gra w ataku wygląda bez Angela i z kontuzjowaną Krystyną. Może jakoś Ancelotti to ogarnia

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Wg mnie to jednak Chelsea jest głównym faworytem, poprzedni sezon,który miał być tylko przejściowym grali w 1/2LM, teraz wzmocnili się i to konkretnie, Costa,Remy,Drogba w ataku, Filipe Luis Kasmirski lewa obrona,
Cesc w środku, na obronie Zouma,choć to melodia przyszłości.No i mają bezsprzecznie duet najlepszy duet bramkarzy w tej chwili, z Courtoisem, który już w tym sezonie może zostać królem bramki jak swego czasu Buffon:)
A co do Realu, jak CR7 nie będzie w 100% zdrowy to ich szanse spadają praktycznie do 0.
Cesc w środku, na obronie Zouma,choć to melodia przyszłości.No i mają bezsprzecznie duet najlepszy duet bramkarzy w tej chwili, z Courtoisem, który już w tym sezonie może zostać królem bramki jak swego czasu Buffon:)
A co do Realu, jak CR7 nie będzie w 100% zdrowy to ich szanse spadają praktycznie do 0.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie ma opcji aby Real teraz wygrał...według mnie, silniejszą ekipę ma obecnie Bayern i Chelsea i upatrywałbym w tych dwóch zespołach faworytów ze wskazaniem na Bayern...

- Bobeknaklo
- Juventino
Zazwyczaj latają mi koło tyłka te polaczkowe lamenty ale przyznam, że czytałem posty w tym temacie ostatnie dni i dostarczyły mi nie lada rozrywki. Zaczynając od pospolitego ruszenia na głosowanie ile się da w domu, w pracy i przez sen, przez ośmieszanie się ludzi żebrzących głosy na innych forach po teorie spiskowe, że i tak wygra Barcelona i każde inne wypowiedzi kończące się zdaniem "nc+ wy złodzieje".
Zastanawiają mnie jedna rzecz. Czy ludzie, którzy dopuszczali się tych czynów na prawdę nie mają nic lepszego do roboty?
Już wystarczy tego błaznowania i lamentowania. Nie, żeby mnie obchodziło, co tu się dzieje, ale to już się robi smutne.
Mecz z Malmo trzeba wygrać i nie ma innej możliwości. Nie może się powtórzyć wpadka z Duńczykami.
Jedyny żal to brak meczu w HD. Polskiego komentarza i tak nie mogę słuchać.
Zastanawiają mnie jedna rzecz. Czy ludzie, którzy dopuszczali się tych czynów na prawdę nie mają nic lepszego do roboty?
Już wystarczy tego błaznowania i lamentowania. Nie, żeby mnie obchodziło, co tu się dzieje, ale to już się robi smutne.
Mecz z Malmo trzeba wygrać i nie ma innej możliwości. Nie może się powtórzyć wpadka z Duńczykami.
Jedyny żal to brak meczu w HD. Polskiego komentarza i tak nie mogę słuchać.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Czytajac ten temat ubawilem sie setnie. A myslalem juz, ze ten dzien jest spisany na straty
Nie rozumiem, naprawde nie rozumiem i nie zrozumiem, jak mozna bóldupić aż tak z powodu braku transmisji w NC+ (ktorego nie posiada i tak 1/3 glosujacych w tej ankiecie domoroslych fanow Calcio - bo slyszalem ze zwerbowaliscie do tego takze fanow Romy, Interu i Milanu - determinacja godna politowania
) takiego szambowatego spotkania jak Juventus - MALMOE. Po pierwsze, co to jest Malmoe, a po drugie, czy obiektywnie, spotkanie Atletico-Olympiakos nie jest atrakcyjniejsze?
Wolalbym juz ogladac spotkanie Sporting-Maribor - tam przynajmniej mecz bedzie wyrownany.
Kogo do jasnej ciasnej obchodzi mistrz Szwecji? No ale dobra, dajmy na to, ze Jasiu z Krzysiem odswiezali neostrade milion razy, i Juventus wygral to glosowanie.
OK, w TV jest arcyciekawy mecz, ktory przyciaga tylko hipsterow takich jak Pan Zambrotta i wyjatkowych fanatykow-desperatow, bo nawet przecietny kibic Juve woli tego dnia obejrzec ciekawsze spotkanie, pokochac sie z zona, czy nawet pojsc wczesniej spac niz ogladac MALMOE.
Co by bylo potem? Ano potem na forum shitstorm gorszy niz teraz, z powodu "zlodziejstwa ze strony NC !!!!1111oneonenoe". Zostalibysmy zalani komentarzami "Czemu Banuki a nie Bonuczczi !!" "Wiecej rozmawiali o Alenie Seredovej niz o naszym Gigim !!" "Znow Ci wstretni komentatorzy raczyli wspomniec o hanbiacym procesie Calciopoli :o " "Komentator mylil Pogbe z Asamoahem
" "Nie doceniaja naszej sily...przeciez zremisowalismy z trudnym rywalem 1:1 !!!".
Podsumowywujac fakty:
-rywal poziomu Cagliari
-ciekawsze mecze tegoż dnia
-shitstorm po meczu
-odplyw fanow -bo pewnie przerzniemy z kretesem, albo wywalczymy wymeczony remis, ktory spowoduje ze Jasiu z Krzysiem ktorzy wczesniej odswiezali neostrade, jeszcze tego dnia upija sie tanim browarem podkradzionym ojcu, spala koszulki Del Piero i Trezegueta ktore dostali na pierwsza komunie, zerwa ze sciany plakaty Gigiego i Nedveda, zastepujac je Neymarem i Messim, az w koncu dostana od matki po mordzie szmata bo zostana przyczajeni na piciu, i spoznia sie na 2 dzien do gimnazjum.
Tak wiec, dla waszego i mojego spokoju, cale szczescie ze ten dramat nie bedzie transmitowany. Sam zaglosowalem na Olympiakos z Atletico, i zaglosowalbym ponownie. Jestem koneserem futbolu, a nie masochizmu
PS: zapomniaelm wspomniec, ze faktycznie obejrze Arsenal - BVB, bo zapomnialem ze jest tego dnia i on, wiec tak, koneserem jestem
Kibicem Juve? A czy kibicem Juve sa Ci ktorzy lamentuja nad brakiem poszanowania dla cieniutkiego Calcio i wymagaja zeby w publicznej TV puszczali taki szrot ? Prawdziwy fanatyk zapusci streama na sopcascie nawet jesli Juventus gra z ASEC Abidżan w towarzyskim meczu. Zrobi to w ciszy, milczeniu, z klasa, odpalajac cygaro i popijajac smaczne piwo z lokalnego browaru, nie wdajac sie w szamotanine ze spodniami w urynie in public wrecz zmuszajac innych zeby glosowali na to co on.
A gimbus bedzie narzekal ze "nie pokazujo mojego timu w tV !!! znowu w gimnazjum bendo sie ze mnie smiali, i nikt nie bedzie wiedzial o co chodzi jak bede im opowiadal jaka akcje zrobil Pogbito i Tevezito !! :oops: "

Nie rozumiem, naprawde nie rozumiem i nie zrozumiem, jak mozna bóldupić aż tak z powodu braku transmisji w NC+ (ktorego nie posiada i tak 1/3 glosujacych w tej ankiecie domoroslych fanow Calcio - bo slyszalem ze zwerbowaliscie do tego takze fanow Romy, Interu i Milanu - determinacja godna politowania

Wolalbym juz ogladac spotkanie Sporting-Maribor - tam przynajmniej mecz bedzie wyrownany.

OK, w TV jest arcyciekawy mecz, ktory przyciaga tylko hipsterow takich jak Pan Zambrotta i wyjatkowych fanatykow-desperatow, bo nawet przecietny kibic Juve woli tego dnia obejrzec ciekawsze spotkanie, pokochac sie z zona, czy nawet pojsc wczesniej spac niz ogladac MALMOE.
Co by bylo potem? Ano potem na forum shitstorm gorszy niz teraz, z powodu "zlodziejstwa ze strony NC !!!!1111oneonenoe". Zostalibysmy zalani komentarzami "Czemu Banuki a nie Bonuczczi !!" "Wiecej rozmawiali o Alenie Seredovej niz o naszym Gigim !!" "Znow Ci wstretni komentatorzy raczyli wspomniec o hanbiacym procesie Calciopoli :o " "Komentator mylil Pogbe z Asamoahem

Podsumowywujac fakty:
-rywal poziomu Cagliari
-ciekawsze mecze tegoż dnia
-shitstorm po meczu
-odplyw fanow -bo pewnie przerzniemy z kretesem, albo wywalczymy wymeczony remis, ktory spowoduje ze Jasiu z Krzysiem ktorzy wczesniej odswiezali neostrade, jeszcze tego dnia upija sie tanim browarem podkradzionym ojcu, spala koszulki Del Piero i Trezegueta ktore dostali na pierwsza komunie, zerwa ze sciany plakaty Gigiego i Nedveda, zastepujac je Neymarem i Messim, az w koncu dostana od matki po mordzie szmata bo zostana przyczajeni na piciu, i spoznia sie na 2 dzien do gimnazjum.
Tak wiec, dla waszego i mojego spokoju, cale szczescie ze ten dramat nie bedzie transmitowany. Sam zaglosowalem na Olympiakos z Atletico, i zaglosowalbym ponownie. Jestem koneserem futbolu, a nie masochizmu

PS: zapomniaelm wspomniec, ze faktycznie obejrze Arsenal - BVB, bo zapomnialem ze jest tego dnia i on, wiec tak, koneserem jestem

Kibicem Juve? A czy kibicem Juve sa Ci ktorzy lamentuja nad brakiem poszanowania dla cieniutkiego Calcio i wymagaja zeby w publicznej TV puszczali taki szrot ? Prawdziwy fanatyk zapusci streama na sopcascie nawet jesli Juventus gra z ASEC Abidżan w towarzyskim meczu. Zrobi to w ciszy, milczeniu, z klasa, odpalajac cygaro i popijajac smaczne piwo z lokalnego browaru, nie wdajac sie w szamotanine ze spodniami w urynie in public wrecz zmuszajac innych zeby glosowali na to co on.
A gimbus bedzie narzekal ze "nie pokazujo mojego timu w tV !!! znowu w gimnazjum bendo sie ze mnie smiali, i nikt nie bedzie wiedzial o co chodzi jak bede im opowiadal jaka akcje zrobil Pogbito i Tevezito !! :oops: "
Ostatnio zmieniony 10 września 2014, 16:18 przez Dobry Mudżyn, łącznie zmieniany 3 razy.
BESTER MANN, BESTEEER !

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nie wiem czy kogoś kto zamiast obejrzeć mecz Juventusu w LM, wolałby Sporting-Maribor można nazwać kibicem Juve.
Inna sprawa,że koneser futbolu futbolu w perspektywie meczu Arsenal-BvB nie spojrzy tego dnia na Atletico-Olimpiakos.
Możesz sobie i oglądać ZKS Kozia Dupka vs Płomień Owcze Rogi z racji tego,że będzie bardziej wyrównane, ale kogo to interesuje?
Także nie jesteś ani koneserem(ten obejrzy Arseanl-BvB), ani kibicem Juve(ten obejrzy Juventus), tyle w temacie.
Inna sprawa,że koneser futbolu futbolu w perspektywie meczu Arsenal-BvB nie spojrzy tego dnia na Atletico-Olimpiakos.
Możesz sobie i oglądać ZKS Kozia Dupka vs Płomień Owcze Rogi z racji tego,że będzie bardziej wyrównane, ale kogo to interesuje?
Także nie jesteś ani koneserem(ten obejrzy Arseanl-BvB), ani kibicem Juve(ten obejrzy Juventus), tyle w temacie.