Leonardo Bonucci
- LordJuve
- Juventino
Może by wybrał, gdyby nie chore dziecko i żona, która się uparła na Włochy?panlider pisze: Zresztą nie ma się co na nim wyżywać, my szybko o nim zapomnimy, a on będzie bardzo żałował, że nie wybrał Anglii
Niektórzy mają krótką pamięć i spore pokłady zawiści w sobie. Ja uważam, że w życiu śmieje się ten, kto ostatni, więc radziłbym części z Was wstrzymać się z tymi szyderczymi komentarzami.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no i co z tego, że ktoś się śmieje? widziałeś na koncie FB Juvepoland bramki naszych byłych zawodników? widziałeś jak Pogba podnosił w poprzednim sezonie dwa puchary? ja nie ale już szydery z byłych graczy często ;] i to samo jest na tym forum - dopóki Pogba grał słabiej to wpisy co kolejkę, teraz jak Pogba ma w 4 meczach 2 gole i 2 asysty to cisza ;]Poulinho pisze:sam filmik jest po prostu śmieszny i już, nie tylko kibice Juve się z niego śmieją
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poulinho
- Juventino
To kto Ci broni wspomnieć o tym w odpowiednim wątku?Maly pisze:no i co z tego, że ktoś się śmieje? widziałeś na koncie FB Juvepoland bramki naszych byłych zawodników? widziałeś jak Pogba podnosił w poprzednim sezonie dwa puchary? ja nie ale już szydery z byłych graczy często ;] i to samo jest na tym forum - dopóki Pogba grał słabiej to wpisy co kolejkę, teraz jak Pogba ma w 4 meczach 2 gole i 2 asysty to cisza ;]Poulinho pisze:sam filmik jest po prostu śmieszny i już, nie tylko kibice Juve się z niego śmieją
Szydery są zarówno z obecnych graczy Juve jak i byłych, z prostego powodu śmieszą. Czemu mają nas śmieszyć dokonania byłych zawodników? Lub dlaczego fanpage Juventusu miałby o tym wspominać

- wojczech7
- Juventino
Beki kibiców Milanu z naszej defensywy bez Bonuca w pre-sezonie było już całkiem sporo, także tegoMakiavel pisze:Totalna dziecinada. Jeszcze ten filmik wrzucony na Facebooka i Twittera![]()
Lepiej módlcie się, żeby kibice Milanu nie wrzucali takich filmików po wtorku, bo nasza obrona ucierpiała na stracie Bonuca.

Nie zmienia to faktu, że chełpienie się jego słabymi występami w ACM jest dziecinadą.
Tak samo, jak podniecanie się dobrymi występami naszych byłych zawodników i/lub życzenie problemów zdrowotnych obecnym...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- panlider
- Juventino
A to w Anglii nie mają lekarzy czy co?LordJuve pisze:Może by wybrał, gdyby nie chore dziecko i żona, która się uparła na Włochy?panlider pisze: Zresztą nie ma się co na nim wyżywać, my szybko o nim zapomnimy, a on będzie bardzo żałował, że nie wybrał Anglii
Niektórzy mają krótką pamięć i spore pokłady zawiści w sobie. Ja uważam, że w życiu śmieje się ten, kto ostatni, więc radziłbym części z Was wstrzymać się z tymi szyderczymi komentarzami.
Rozumiem, że jego sytuacja osobista jest skomplikowana i nie chciał opuścić Włoch, ale teraz gra, jak gra, mając za partnerów takich tuzów jak Kessie

Szczerze też wątpię, że w najbliższych kilku latach Bonucci będzie miał więcej powodów do zadowolenia niż kibice Juve.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Poulinho: oczywiście, że mogą śmieszyć i nie mam nic przeciwko ale raczej na forum a nie przez oficjalne konto JP na FB bo to "dziecinada" jak napisał wojczech7, w kontekście forum nie mówiłem o samym obśmianiu pojedynczej sytuacji ale o cała tą falę która wcześniej była udziałem Pogby a teraz ma miejsce z Bonuccim
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poulinho
- Juventino
Ano i z tym się zgodzęMaly pisze:@Poulinho: oczywiście, że mogą śmieszyć i nie mam nic przeciwko ale raczej na forum a nie przez oficjalne konto JP na FB bo to "dziecinada" jak napisał wojczech7, w kontekście forum nie mówiłem o samym obśmianiu pojedynczej sytuacji ale o cała tą falę która wcześniej była udziałem Pogby a teraz ma miejsce z Bonuccim

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Fatalne zachowanie Bonucciego i Milan przegrywa w Genui.
Ale do sedziego to pierwszy z łapami...
Byc może już dociera do niego, że się trochę wygłupił z tym transferem.
Ale do sedziego to pierwszy z łapami...
Byc może już dociera do niego, że się trochę wygłupił z tym transferem.
Ostatnio zmieniony 24 września 2017, 14:10 przez Garreat, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
mocno się Bonus obciał
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- panlider
- Juventino
Dajcie już spokój temu Bonucciemu, nie miał przyszłości w Turynie, a nie chciał opuszczać Włoch. I teraz zamiast o mistrzostwo Anglii będzie się bił o LE i 4. miejsce we Włoszech. Jego wybór. Oczywiste było, że Milan nie zatrybi na początku tego sezonu, jeżeli w ogóle się ogarną, to raczej nie wcześniej jak w rundzie wiosennej. Aczkolwiek taka klęska w Genui mnie trochę zaskoczyła, myślałem, że chociaż coś strzelą :lol:
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dokładnie. I teraz widać ile znaczył Bonucci dla Juve, a ile Juve dla Bonucciego.MRN pisze:Co tam się Bonu będzie przejmował, kasa się zgadza ? Zgadza :hellyes:
Chiellini ratował mu tyłek.
Przecież od początku sezonu to w każdym meczu gdy tracą, praktycznie jest gol na jego bezpośrednim koncie.
Tutaj ewidentnie dwa błędny w jednej akcji.
Ciekawe jak tam Milaniści. Czy nadal tacy zadowoleni: D
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A mnie tam szkoda, że Bonucciemu palma odbiła, jeśli mu faktycznie odbiła, i musiał odejść. Jasne, że nie był idealny i miał swoje wady, ale jednak i tak był jednym z najlepszych na swojej pozycji i fajnie go było mieć u siebie. Nie to żebym mu jednocześnie życzył sukcesów czy miał coś przeciwko okazyjnym uszczypliwościom w jego kierunku, no bo to jednak Milan