Leonardo Bonucci

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2017, 10:49

panlider pisze: Zresztą nie ma się co na nim wyżywać, my szybko o nim zapomnimy, a on będzie bardzo żałował, że nie wybrał Anglii ;)
Może by wybrał, gdyby nie chore dziecko i żona, która się uparła na Włochy?

Niektórzy mają krótką pamięć i spore pokłady zawiści w sobie. Ja uważam, że w życiu śmieje się ten, kto ostatni, więc radziłbym części z Was wstrzymać się z tymi szyderczymi komentarzami.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 11 września 2017, 11:23

Poulinho pisze:sam filmik jest po prostu śmieszny i już, nie tylko kibice Juve się z niego śmieją
no i co z tego, że ktoś się śmieje? widziałeś na koncie FB Juvepoland bramki naszych byłych zawodników? widziałeś jak Pogba podnosił w poprzednim sezonie dwa puchary? ja nie ale już szydery z byłych graczy często ;] i to samo jest na tym forum - dopóki Pogba grał słabiej to wpisy co kolejkę, teraz jak Pogba ma w 4 meczach 2 gole i 2 asysty to cisza ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2017, 11:43

Maly pisze:
Poulinho pisze:sam filmik jest po prostu śmieszny i już, nie tylko kibice Juve się z niego śmieją
no i co z tego, że ktoś się śmieje? widziałeś na koncie FB Juvepoland bramki naszych byłych zawodników? widziałeś jak Pogba podnosił w poprzednim sezonie dwa puchary? ja nie ale już szydery z byłych graczy często ;] i to samo jest na tym forum - dopóki Pogba grał słabiej to wpisy co kolejkę, teraz jak Pogba ma w 4 meczach 2 gole i 2 asysty to cisza ;]
To kto Ci broni wspomnieć o tym w odpowiednim wątku?

Szydery są zarówno z obecnych graczy Juve jak i byłych, z prostego powodu śmieszą. Czemu mają nas śmieszyć dokonania byłych zawodników? Lub dlaczego fanpage Juventusu miałby o tym wspominać ;)? Zresztą Juvepoland często wspominało na FB o Giovinco i Pirlo i ich bramkach ;)

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2017, 11:47

Makiavel pisze:Totalna dziecinada. Jeszcze ten filmik wrzucony na Facebooka i Twittera :facepalm:

Lepiej módlcie się, żeby kibice Milanu nie wrzucali takich filmików po wtorku, bo nasza obrona ucierpiała na stracie Bonuca.
Beki kibiców Milanu z naszej defensywy bez Bonuca w pre-sezonie było już całkiem sporo, także tego ;)

Nie zmienia to faktu, że chełpienie się jego słabymi występami w ACM jest dziecinadą.

Tak samo, jak podniecanie się dobrymi występami naszych byłych zawodników i/lub życzenie problemów zdrowotnych obecnym...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2017, 12:05

LordJuve pisze:
panlider pisze: Zresztą nie ma się co na nim wyżywać, my szybko o nim zapomnimy, a on będzie bardzo żałował, że nie wybrał Anglii ;)
Może by wybrał, gdyby nie chore dziecko i żona, która się uparła na Włochy?

Niektórzy mają krótką pamięć i spore pokłady zawiści w sobie. Ja uważam, że w życiu śmieje się ten, kto ostatni, więc radziłbym części z Was wstrzymać się z tymi szyderczymi komentarzami.
A to w Anglii nie mają lekarzy czy co?
Rozumiem, że jego sytuacja osobista jest skomplikowana i nie chciał opuścić Włoch, ale teraz gra, jak gra, mając za partnerów takich tuzów jak Kessie ;)
Szczerze też wątpię, że w najbliższych kilku latach Bonucci będzie miał więcej powodów do zadowolenia niż kibice Juve.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 11 września 2017, 13:33

@Poulinho: oczywiście, że mogą śmieszyć i nie mam nic przeciwko ale raczej na forum a nie przez oficjalne konto JP na FB bo to "dziecinada" jak napisał wojczech7, w kontekście forum nie mówiłem o samym obśmianiu pojedynczej sytuacji ale o cała tą falę która wcześniej była udziałem Pogby a teraz ma miejsce z Bonuccim

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2017, 13:41

Maly pisze:@Poulinho: oczywiście, że mogą śmieszyć i nie mam nic przeciwko ale raczej na forum a nie przez oficjalne konto JP na FB bo to "dziecinada" jak napisał wojczech7, w kontekście forum nie mówiłem o samym obśmianiu pojedynczej sytuacji ale o cała tą falę która wcześniej była udziałem Pogby a teraz ma miejsce z Bonuccim
Ano i z tym się zgodzę :) bo co innego wrzucenie śmiesznego filmiku czy jakiegoś kiksa, a co innego "jechanie" po zawodniku, bo to wyraz frustracji.

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 14:05

Fatalne zachowanie Bonucciego i Milan przegrywa w Genui.
Ale do sedziego to pierwszy z łapami...

Byc może już dociera do niego, że się trochę wygłupił z tym transferem.
Ostatnio zmieniony 24 września 2017, 14:10 przez Garreat, łącznie zmieniany 1 raz.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 14:06

mocno się Bonus obciał

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 14:22

Oglądam ten niby"wielki" Milan i to co oni grają to komedia :D

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 14:31

Co tam się Bonu będzie przejmował, kasa się zgadza ? Zgadza :hellyes:

Obrazek
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 14:37

Dajcie już spokój temu Bonucciemu, nie miał przyszłości w Turynie, a nie chciał opuszczać Włoch. I teraz zamiast o mistrzostwo Anglii będzie się bił o LE i 4. miejsce we Włoszech. Jego wybór. Oczywiste było, że Milan nie zatrybi na początku tego sezonu, jeżeli w ogóle się ogarną, to raczej nie wcześniej jak w rundzie wiosennej. Aczkolwiek taka klęska w Genui mnie trochę zaskoczyła, myślałem, że chociaż coś strzelą :lol:

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 17:09

MRN pisze:Co tam się Bonu będzie przejmował, kasa się zgadza ? Zgadza :hellyes:
Dokładnie. I teraz widać ile znaczył Bonucci dla Juve, a ile Juve dla Bonucciego.

Chiellini ratował mu tyłek.

Przecież od początku sezonu to w każdym meczu gdy tracą, praktycznie jest gol na jego bezpośrednim koncie.

Tutaj ewidentnie dwa błędny w jednej akcji.

Ciekawe jak tam Milaniści. Czy nadal tacy zadowoleni: D

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
RSelevan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 17:16

Milanisci nawet nie zauważyli że przy tej bramce Bonucci powinien na luzie wybić tą piłkę, a nie wrzucać na wysokiego konia Zapatę, i tylko temu drugiemu się obrywa. Cóż.

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 września 2017, 17:21

A mnie tam szkoda, że Bonucciemu palma odbiła, jeśli mu faktycznie odbiła, i musiał odejść. Jasne, że nie był idealny i miał swoje wady, ale jednak i tak był jednym z najlepszych na swojej pozycji i fajnie go było mieć u siebie. Nie to żebym mu jednocześnie życzył sukcesów czy miał coś przeciwko okazyjnym uszczypliwościom w jego kierunku, no bo to jednak Milan :whistle:

ODPOWIEDZ