Gianluigi Buffon
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Jeśli Buffon chce jeszcze grać, to ja na miejscu pograłbym teraz rok/pół w Parmie. Po co?
1. Żeby pomóc jej w utrzymaniu
2. Żeby pobić rekord Maldiniego
Potem może przecież jeszcze odejść gdzieś za kasą, np. do USA i tam sobie nieźle dorobić
No chyba że bardziej zależy mu na trofeum w LM, to wtedy nic tylko iść na rezerwowego do Realu.
1. Żeby pomóc jej w utrzymaniu
2. Żeby pobić rekord Maldiniego
Potem może przecież jeszcze odejść gdzieś za kasą, np. do USA i tam sobie nieźle dorobić

No chyba że bardziej zależy mu na trofeum w LM, to wtedy nic tylko iść na rezerwowego do Realu.
- deszczowy
- Juventino
- jakku1
- Juventino
Epicka chwila, więc wypada się wpisać.
Dziękujemy za wszystko Gigi, do zobaczenia ;-).
Dziękujemy za wszystko Gigi, do zobaczenia ;-).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pablo1503
- Juventino
Zakręciła? Wyłem, jak nawet nie wyłem przy Alexie, a to właśnie Del Piero jest moim ulubieńcem.deszczowy pisze:Cholera. Któremu się łza zakręciła?
Właśnie do mnie dotarło, że nie ma innego piłkarza, niż Gigi, którego tak często bym widział na boisku. Odkąd oglądam Juventus, Buffon był tam niemalże zawsze, a z racji, że to właśnie Juventus oglądam najczęściej, to siłą rzeczy Włoch jest na szczycie listy.
Dziękuję i żegnam, kapitanie. Koniec pewnej ery.

Ostatnio zmieniony 19 maja 2018, 17:12 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- pumex
- Juventino
Moim zdaniem to właściwy moment na pożegnanie. Wzruszająca chwila. Dobrze było móc kibicować w czasach, kiedy dla klubu grała legenda, która przetrwa w pamięci kibiców futbolu przez wieki. Grazie per tutto, Gigi! #UN1CO

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Ostatni z Wielkich żegna się z Turynem. Moje początki to czasy Peruzziego, później nieudana przygoda Van der Sara. Kto by pomyślał, że ten młody chłopak z fenomenalnego dream teamu Parmy na tyle lat zagości między słupkami, poprowadzi Juventus i reprezentację Italii do niesamowitych sukcesów. Wspaniała podróż, która na zawsze pozostanie w moim sercu.
Grazie Gigi :juve:
Grazie Gigi :juve:
Ostatnio zmieniony 19 maja 2018, 17:32 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- samson89
- Juventino
GRAZIE GIGI #UN1CO
Odchodzi ostatnia legenda z tego Juventusu, który pokochałem. Łzy nie przestają mi splywać po policzkach. Dziękuję za wszystko i powodzenia w dalszym życiu
GIGI, Storia Di Un Grande Amore :juve:

Odchodzi ostatnia legenda z tego Juventusu, który pokochałem. Łzy nie przestają mi splywać po policzkach. Dziękuję za wszystko i powodzenia w dalszym życiu
GIGI, Storia Di Un Grande Amore :juve:
Ostatnio zmieniony 19 maja 2018, 17:43 przez samson89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Gigi nie powinien już nigdzie grać. Zakończył by karierę w chwale. Od przyszłego ezoni garnitur i rola podobna do Nedveda albo jak czuje powołanie to jakieś papiery trenerskie.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 43 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Wielkie dzięki Mistrzu za wszystko. Odchodzi kolejny człowiek dzięki któremu pokochałem ten klub, Grazie GIGI 

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Lypsky
- Juventino
Mam wrażenie, ze Buffon nie potrafi pogodzić się z rzeczywistością. Dokładnie tak samo było w przypadku Del Piero.
Gigi jest coraz słabszy, dziś po jego interwencji powinien być karny i czerwona kartka. Jeśli odejdzie do dużego klubu to tylko po to by być autorytetem i dobrym duchem szatni, nie jest to mu potrzebne. Mam nadzieje, ze skończy i zostanie u nas. Wielka postać.
Gigi jest coraz słabszy, dziś po jego interwencji powinien być karny i czerwona kartka. Jeśli odejdzie do dużego klubu to tylko po to by być autorytetem i dobrym duchem szatni, nie jest to mu potrzebne. Mam nadzieje, ze skończy i zostanie u nas. Wielka postać.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bendzamin
- Redaktor
- Dunio333
- Juventino
Też bym chciał, żeby został u nas, a nie jeszcze szedł do innego klubu. Od kiedy kibicuje Juventusowi od wtedy stał ciągle na bramce, dziwnie po tylu latach będzie oglądać mecze bez jego udziału w koszulce Juve.
Nie dało się tu obyć bez łez. Będzie mi brakować takiego Buffona.
Nie dało się tu obyć bez łez. Będzie mi brakować takiego Buffona.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2018, 17:51 przez Dunio333, łącznie zmieniany 2 razy.