Serie A 12/13 (2): Udinese 1-4 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 04 września 2012, 22:32

zahor pisze: Ale mi o coś innego chodzi. Jasne że Marotta odpowiada niejako przed kibicami i nie może sobie pozwolić na to żeby najpierw naobiecywać cudów na kiju, a potem sprowadzić tonę szrotu. Tyle że z Twojej wypowiedzi wynikało jakby Marotta miał listę i na tej liście koniecznie musiałby odhaczyć pozycję "kapitalny napastnik". I istniało ryzyko że on odbębni ten przykry obowiązek sprowadzając Pazziniego, ale na szczęście transfer upadł i Marotta "musiał" sprowadzić kogoś naprawdę dobrego.
Dobrze z mojej wypowiedzi wynika bo tak myślałem :) Niestety odbębnił to w inny sposób, nie wiem czy gorszy nie wiem czy lepszy - Bendtner jeszcze nie zagrał ani minuty wiec o jego grze dla nas nie będę się wypowiadał - ale na pewno nie tak jak powinien.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2012, 22:25

Pogba Pogbą, ale zagrał wychowanek, czyli Marrone :-D . Na niego także liczę w tym sezonie.

Mit obalony! Ogrywamy młodych ;) .

Dlaczego wielu boli fakt nie wpuszczenia Francuza w tym gładko wygranym spotkaniu? Po prostu regista to w naszym systemie szalenie newralgiczna pozycja, a na tę pozycję mamy Pirlo w wieku tuż-emertalnym oraz zdaje się, że zdolnego i młodego chłopaka. Normalne i logiczne myślenie.

Zablokowany