Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS
- pumex
 - Juventino

Ooo, macie rację, jest jeden, jedyny pozytyw. Mamrowaty Bonucci, mimo błogosławieństwa Conte, znajdzie się tam, gdzie jego miejsce - z daleka od murawy. Gouano do pierwszego składu, zobaczymy, ile jest warty (i tak nie spodziewam się, że Francuz zagra. Pewnie w miejsce partacza zobaczymy kogokolwiek innego, choćby Storariego)
Teraz czekać do konferencji pomeczowej, zobaczymy, co nasz Mourinho powie, na przykład na temat gry kopiącego się po czole Borriello

Teraz czekać do konferencji pomeczowej, zobaczymy, co nasz Mourinho powie, na przykład na temat gry kopiącego się po czole Borriello
:*Lypsky pisze:Mnie zastanawia dlaczego tak krótko grał Boriello?

- Bianconero92
 - Juventino

Z tego co mi wiadomo to chyba właśnie nie odgwizdali spalonego.squinter pisze:Przy tym strzale Marchisio gwizdnęli spalonego, więc nie ma co płakać nad zmarnowaną setką.
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
						the world of JUVENTUS !
- Mate.G
 - Juventino

To nie był przypadkiem Bonucci ?Deyvid pisze: wisienką na torcie był jego fenomenalny voley obok piłki bodajże w 63min.
Tak mi się wydawało, że to był LEOŚ
- Kamil_on
 - Juventino

Fakt jest taki, że Juventus nie ma kim straszyć z przodu. Jest Mirko, jest Fabio. Pierwszy błyszczy raz na 5 spotkań, a drugi nie dostaje za dużo czasu na pokazanie się. Nie ma sensu narzekać na Conte, bo 2 miejsce przed sezonem połowa kibiców brałaby w ciemno. Potrzebne są wzmocnienia w ataku i tyle, tu tkwi problem  :!:

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
						- sylvin
 - Juventino

rozumiem... tylko nie widzialem czy dostal kartke czy nie?kosciu88 pisze:Chcial karnego i go ponioslo, zwykla pyskowka.sylvin pisze:a co Antonio narobil?:) bo przeoczylem
Chcialem jeszcze pochwalic Caceresa, nie zapomnial jak sie gra na srodku obrony. Bonucci powinien byc czwartym w hierarchii
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba. 
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
						Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- IGI
 - Juventino

Centry Pepe, strzaly: Lichsteinera i boriello (ktory, wykonczyl w swoim stylu).gucio_juve pisze:Możesz powiedzieć w jakich okolicznościach i kto?IGI pisze:Tak.gucio_juve pisze:Ja mam pytanie. Od gola Vucinicia do kartki Bonucciego mieliśmy jakieś okazje?

- Cabrini_idol
 - Juventino

Jedyny plus tego całego syfu, oczywiście mam nadzieję, że przy szczęściu , tak przy tak grającym Juve szczęściu jakim będzie miejsce  top3 ,to to że Marotta i Antoś przejrzą na oczy i stwierdzą, że bez KLASOWEGO LUB  2 KLASOWYCH piłkarzy Juve jest przeciętne. Ale sądząc po tym jak usilnie nam Antos stara się przekazać jakich ma mistrzów w składzie i po tym jak nominalnie wystawia Boriello czy Bonucciego, możemy mieć gacie pełne kału.

Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 20:41 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- kosciu88
 - Juventino

Kazal mu opuscic lawke ale kartki nie pokazalsylvin pisze:rozumiem... tylko nie widzialem czy dostal kartke czy nie?kosciu88 pisze:Chcial karnego i go ponioslo, zwykla pyskowka.sylvin pisze:a co Antonio narobil?:) bo przeoczylem
Chcialem jeszcze pochwalic Caceresa, nie zapomnial jak sie gra na srodku obrony. Bonucci powinien byc czwartym w hierarchii
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						- wojczech7
 - Juventino

Niby tak, ale jeśli ktoś kiedyś grał w piłkę ten wie, że jedyną korzyść w tej sytuacji odniósł obrońca, bo gdyby nie to trzymanie za koszulkę De Ceglie by mu spierniczył. Paolo złapał rywala "w obronie własnej". Jak dla mnie, może nie ewidentny, ale jednak karny. Nie zmienia to faktu, że za mało polotu w naszej grze ofensywnej i kolejny frajerski remis...zahor pisze:Ciągnęli się nawzajem za koszulki jeden drugiego. Czemu miałby być akurat karny dla Juvenusu? Bo PDC się wywalił a obrońca inie?drewnaldinio pisze:Conte sie wkurzył ale racje miał bo karny był ewidentny brakowało dziś Matriego i Alexa .
					Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 20:40 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
						- pumex
 - Juventino

Oho, to przeoczyłem. Teraz się zacznie sapanie w prasie o złą wolę arbitrów. Antek, na litość Boską, tylko nie rób siarykosciu88 pisze:Chcial karnego i go ponioslo, zwykla pyskowka.sylvin pisze:a co Antonio narobil?:) bo przeoczylem
On nie powinien być uwzględniony w żadnej hierarchii, powinien być wykreślony ze spisu ludnościkosciu88 pisze:Bonucci powinien byc czwartym w hierarchii
					Ostatnio zmieniony 07 marca 2012, 20:40 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tony Montana
 - Juventino

- Podziekował: 9 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Geniusz Pirlo po raz kolejny ratuje nam skórę, gdyby nie ten jeden  zawodnik, który robi różnicę, nie bylibyśmy teraz na tym miejscu, na którym jesteśmy.

- MCL
 - Juventino